Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy melyik részben lehet a snorkelt bíztosan használni és mûdésre bírni és a másik kérdésem Win7-en megy a silent hunter 3 valakinek mert nekem kidoja.
Hello! A vitátokról -hova tartozás nélkül- annyit: mindenkinek joga van "ugymond" szervezkedni. Szerintem az döntse el, hogy ki milyen céllal, a forumozás lényegét tekintõ dolgokat csinál-e, ír-e, közvetit-e. Ki, hol lesz a "jobb", annak lesz majd több követõje. Igazán ez a forum sem felel meg-szerintem-a klasszikus fórum követelményeknek, mert rengeteg olyan dologról folyik a vita, jelenik meg közlés, ami a játék szempontjából érdektelen. Az igazi forumnak véleményem szerint az volna a célja, hogy az adott játékkal kapcsolatban -jelen esetben az SH 5-vel-segitséget, tájékoztatást, problémák felvetését, megbeszélését, megoldását, elért eredmények bemutatását tûzze ki céljának. Erre nagyon kevés példa van, mivel azt látom, hogy a segitséget kérõk ritkán , vagy egyáltalán nem kapnak választ problémájuk megoldásához. Sajnos az ilyen jellegû játékok nagyon sok talányt, problémát hoznak elõ, mivel uj játék, sok dolgot a fejlesztõk nem a hagyományos módon csináltak, stb. Például arra gondolok, hogy azok akik már eljutottak egy bizonyos pontig,tájékoztassák, segitsék a játékostársaikat leírásokkal, képekkel. Nem látom sehol a forumban, hogy egyáltalán-netán képernyõfotokkal alátámasztva- ki meddig jutott el, közben milyen buktatókon kellett átmennie. Bevallom, én most a Battle of Meditteranean fõküldetést csinálom, s ott a Fortress Gibraltar alküldiben egy anyahajót kell elsülyeszteni, heteket, hónapokat kerestem a gépi idõ gyorsitás szerint, nem találtam, már a kedvem is elment az egésztõl, amikor a SUBSIMen egy srác képekkel, dátummal illusztrálva leirta, hogy 1942. ápr.16-án a képeken látható helyen jelenik meg. Igaza volt, nekem is ott, akkor sikerült elsülyesztenem. Tehát az ilyennél felvetõdik a kérdés, hogy a játék vajon milyen módszerrel generálhatja a feladatokat. Más. Szintén ebben a küldiben lévõ Rommel'Supplies küldiben mit jelen, mit kell csinálni, hogy a támogatás elérjen Afrikába. Konvojt kisérni, ellenséges tengokat elsülyeszteni? Szerintem egyik sem a jó megoldás, mert a "csík" nem érzékel semmit, a sülyesztás illetve célbakisérés után, de amikor véletlen rákattintottam a vaskeresztre, 50 % teljesitést mutatott. Vagy, miért dob ki a játék néha, nálam például a hidrofonra kattintva néha egyszerüen kidob. Vagy máskor a rádiós de a hidrofonos is azt mondja, nem tudom teljesiteni a parancsot. Miért nem? Nos szerintem az ilyen kérdéseket, problémákat kellene bemutatni, elmondani, megbeszélni egy FORUMON. Természetesen ezek az én problémáim, de gondolom más játékosoknak is vannak megválaszolatlan hasonló dolgaik. Egy forumon ezeket kellene a témában menõ játékosoknak- mint Don Zorro, Karabiner és mások- megtárgyalni, a kezdõknek segitséget adni. S itt térek vissza a hozzászólásom elejére, hogy ki a francot fog érdekelni, hogy párhuzamosan ki akar "szervezkedni", ide fognak jönni kérdéseikkel, problémáikkal a játékostársak, mert látják, hogy ez a fórum segiti õket a játékkal kapcsolatos dolgokban.
Háborúzunk csak a tengeren,egy jó társaságot a barátság köti össze.És azt nem lehet megvenni.Karabiner jó a magyarosítás remélem hamarosan meglesz a hiányzó 10%is.Addig az SH3-at játszom.

Csak nem értem a lényeget. Be robbantod magad ide, és elkezdesz szervezkedni. Mikor még egy métert se játszottál. Csezdmeg eböl itt nem lehet pénzt csinálni. Nem tudsz szervert meg tárhelyet eladni. Látod hogy van itt egy társaság, és te mindenáron akarsz szervezni egy másikat. Mi a cél, mi az értelme??<#conf>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Boldogok a lelki szegények! Én nem bántottalak benneteket!
sülyeszed már el magad<#violent>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Nem veszi észre, hogy itt már van egy közösség... Ja, és ráadásul az oldala még támadónak is van jelezve!!! <#ejnye1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Pluskast
Húzz már innen a picsába.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DonZorro
<#banplz>

Megnyitotta kapuit az elsõ Haditengerészeti Bázis és szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt! A Silent Hunter III-IV-V részeit találjátok meg nálunk + alakulóban van egy saját server amin lehet majd hajózni! Ehhez a serverhez lesz majd TS3 és egy saját FTP tárhely!
VirtualNavyBase
Gyertek minél többen és kellemes idõtöltést kívánunk!

A Bázis Vezetõsége!
http://www.virtualnavybase.atw.hu/

Ezt nézzétek meg! Gyertek minél többen
Hát nem. A többség a játék megjelenése után ennyi nappal (hónappal) azon már túl van.
Az ördög a részletekben rejlik (ahogy itt többször is segítségért fordultak hozzánk), hogy mi is a feladat... Mert ugyebár hiába süllyesztesz, ha nem azt süllyeszted...

A kampány elején tartok, '39 novembere van. British Coastal Waters a küldetésem(az van a bal felsõ sarokban). Most akkor lesz csak vége ennek a küldetésnek, ha elég hajót süllyesztek el ott? Mert a rádióparancs szerint, vadásszak ahol akarom, meg akkor fejezzem be amikor akarom. Én a holland beltengeren találtam egy elég jó vadászterületet. Az nem jó a küldetés szempontjából? Ha sokáig húzom, a Weserübüng se fog bekövetkezni?
Igen köszönöm akkor marad a silent hunter 4 Ubout mission ott van igaz csak modal. Nem tud valaki hozzá egy igen jó modot
Az 5-ben valszeg semikor. 43-ban vége a kampánynak.

Ha tudok valamiben segíteni csak szóljatok
Szerintem majdnem az összes és az alap nálam tengeralattjárós filmet láttam.
Nagyon jók a tengeralattjárós szimulátorok
DAS BOOT elnézést
Könyörögve kérem valaki segítsen ebben nekem egy das bout fan vagyok ennyi.
igen, lehet ékezett használni, vannak különleges írás jelek azt ott kel hagyni békén. egyeztessünk melyik rész szeretnéd, ne csináljunk meg valamit kétszer.

És ez a snorkel mikor válik elérhetõvé ha fejlesztem csak campign játékban vagy hogy nincs valakinek mentés ahol ez mûködik
Köszönöm ezt lehet bövebben csak a VII bout volt elöször. Nem hiba miatt nem mûködik az fix.
DonZorro
The first operational Type VII boat to patrol with a snorkel was U-264 in February 1944.

DonZorro
Miért? Talán nem mûködik?

Tudna ebben segíteni hogy miért nem mûködik a snorkel levegözõ Hunter pack 6.0
Mik a szabályok? A fileokban az egyenlõségjel utáni részeket lefordítani? Ékezeteket lehet használni?

Sziasztok az lenne a kérdésem lehet hogy én nem értem de a levegözõ snorkel az miért nem mûködik az ikon ott van de nem él tudna valaki valami távpontot adni a hunter pack 6.0 van telepítve nagyon gondos precíz mod gratula.
Tanulmányozásra az angol teljes szövegálomány pedig itt

No itt van a kb 90%-ban fordítót menu.txt Letöltés

Told már föl valahova a lefordítandó részéket, hadd lássuk már mekkora és milyen bonyolultságú szöveggel van dolgunk.

Nem eredeti, jelenleg csak kipróbálom, de eddig tetszik. Az SH4-el szívtam nagyot, megvettem látatlanban és hobbija volt a kifagyás a legkülönbözõbb idõpontokban.
DonZorro
"Bár ez nem tartalmazza a küldetések fordítását, csak a menük és feliratok vannak benne..."

Sok embernek ez is elég lenne...

Az én javaslatom az lenne,hogy több szálon kéne megindulni talán így van esély egy teljes fordításra.Karabiner ez is több a semminél,a remény hal meg utoljára.

Látom zorro figyelsz, a menu.txt az az egy dolog ami készen van vagy is majd nem. csak hogy ez a játék szöveg részének a negyede. a mûszaki rész, és a küldetés fájlok, még sehol nincsenek.
Hát sajna ezzel én már próbálkoztam, többször is írtam e-malit annak a fordítónak aki az SH3 csinálta. Több levél után se reagált.
Annyit tudok föl ajánlani hogy a fordítót menu.txt föltöltöm. a játék menet nagyrésze azért így már magyar.

Valahol van egy oldal ahol játékok fordításával foglalkoznak,ott kérne megkérdezni.Asszem elég sok fordítást készítettek már.

Gondolom nem ezek a menü feliratok okozzák a problémát amirõl karabiner beszélt, hanem a küldetésleírások. Vagy mik?

DonZorro
ITT VAN...
Bár ez nem tartalmazza a küldetések fordítását, csak a menük és feliratok vannak benne...

Feltolnád a fordítandó szöveget valahová hogy tanulmányozhassuk?

hát fogjátok a szoveget google translate aztan kész

May the force serve you well!

Nyers fordítás is jó lenne, aztán "magyarítanánk" tengeralattjárós szemmel...
Bááár... mire ebbõl lesz valami, tényleg azoknak lesz igazuk, akik azt mondják, hogy felesleges a magyarítás, mert addigra mindenki "kiszótárazza" a lényeget magának.

Szerintem meg baromira nincs rendjén, mert nekem például nincsen 9.000 forintom a játékra, így aztán nem tudok játszani a játékkal.

Nem olyan egyszerû, kicsit sok. és szak szöveg. Eddig vagy 3 fordító dobta vissza hogy nem vállalja<#vigyor3>

Valaki varázsolhatna végre egy magyarosítást a játékhoz.Thx.

DonZorro
És ez így is van rendjén szerintem... <#wink>

Nincs. Szerintem nem is lesz, a cracker csapatok magasról szarnak mindenféle szimulátorra. A DC:Black Sharkhoz angol verziójához sincs crack, pedig több mint egy éve kint van. Ez van sajnos.

Használható crack 1,2 pachez nincs,kerestem én is anno.Igy megvettem az eredeti játékot,most nincs gond vele.

Sziasztok!

Már elõre látom, hogy egyesek elszörnyednek a kérdésemen, de....
van már az 1.2 pachez Skindrow 1.2 crack? És ha igen, akkor honnan tölthetõ le.

Köszi.
hello. nekem is keresem lenne. aki jatszotta mar mare nostrumot es a western approaches-t irja mar le hogyan lehet 100% ban teljesiteni. mert mig nincs teljesitve nem enged be az operation drumbeat-be. az elso ket kuldetest mar tobbszor meg csinaltam 100%-ra. csak igy unalmas. ha nem teljesiti az ember 100%ra az emlitett feladatokat tovab enged de csak az als es felso sori kuldetesekbe. meg egy kerdes. bar eredeti a jatek sokszor kidob hiaba van metes. vajon mitol van ez.valaszokat koszi.

Hello ! Azt szeretném megkérdezni azoktól akik már ezt a pontot elérték, hogyan kell értelmezni az alábbi képen lévõ feladatot, azaz " 500.000 to áru elérjen Rommel támogatásásra Afrikába".