2454
Silent Hunter 5
  • kovajani
    Hello! A probléma az lehet, hjogy ez a játék nagyon érzékeny arra, hogy CSAK az általa "gondolt" hajók elsülyesztését érvényesiti. Javaslom, hogy minden támadás előtt csinálj egy mentést,-tudom kicsit macerás, de hasznos- majd miután elsülyesztetted a kiválasztott hajót, csinálj pausát, s nézd meg a feladat alatti csíkban jelezve van-e az elsülyesztés-azaz a fehér csík növekszik. Ha nem reagál a csík, akkor az elsülyesztett hajó nem tartozik a " kiválasztottak" közé. Ilyenkor a mentésről ujra indulsz, igy nem vesztessz időt, s tudod, hogy ez a fajta hajó nem OK. Vigyázz, mert konvojban általában van 6-8 kisérő, s azok védelmében vannak az igazi célok, de előfordult már, hogy a 3 db "közrefogott" nagy warship-ből csak egy volt az igazi cél, amit a gép beszámit.
  • pz6tiger
    Sziasztok
    A következő dolgot szeretném megkérdezni. Csinálom a campaingt lelkesen, szorgalmasan küldözgetem a hajókat a tenger fenekére. Viszont van egy problémám, hogy az első küldetések nem igazán akarnak "complet"-ek lenni. Azaz hiába süllyesztem el a megadott mennyíségű hajóteret, marad incomplet a küldi státusza...... tud valaki megoldást rá?
    Lehet hogy az a gond, hogy TDK-van a lemezre írva nem pedig UBISOFT?
  • pz6
    Nincs benne semmi bonyolult!Visszarakod bal oldalra a packot a jsgme-vel.Aztán a silent hunter 5/mods/hunterpack/data/shader/hdr mappát kitörlöd.Utána pack vissza jobb oldalra,és kész!
  • PanzerWolf
    Az van.Nekem ez bonyolult,nem értek hozzá ennyire.Föladtam,berágtam.Most törlöm az egészet.Ha kell valakinek akkor eladó a CE-m.Árat megbeszélünk.
  • pz6
    #1627. hsz.
  • PanzerWolf
    Nekem szűz játék volt fönt.
  • DonZorro
    Mindent le kell szedni ami előtte fent volt. Tiszta, patchelt játékkal működik csak...
  • PanzerWolf
    Nah így mindjárt föl is ment!Működik csak sajna ha mászkálok a hajón,vagy teleportálok a hydrofonoshoz,rádióshoz akkor dzsindzsa lesz a képernyő.
  • runi 2
    Sziasztok!Karabiner magyarosítással mi zu? Lesz belőle valami?
  • Karabiner
    Most is meglehet ezt csinálni, csak soha nem fogod tudni vissza állítani
  • PanzerWolf
    Valamit akkor jól benéztem mivel úgy próbáltam csinálni.Mennyivel egyszerübb volt a 3 buherálása.Bemásoltam valahova/felülírtam aztán kész.
  • runi 2
    Én sem vagyok már mai gyerek,de én felraktam.Hozzáteszem a számítógép nem az erősségem.Csak csináld úgy ahogy Zorro packjában levan írva,ennyi.
  • PanzerWolf
    Oda raktam pedig.Amúgy Zorro pecsje amit akartam rakni.Mindegy nem érdekes.Úgysincs kedvem már játszani vele.Öreg vagyok én már ehez a másold ide meg öda dologhoz.Nem megy valami akkor törlés aztán ennyi,nem hat meg.
  • Karabiner
    melyik mód szarságot?
  • pz6
    Nyugalom,a hosszú élet ritka!
    A jsgme-t az sh5 mappájába kell telepíteni,almappa nélkül,ömlesztve!
  • PanzerWolf
    Felraktam ezt a mod szarságot.Hiába rakom át a dolgokat a progival a jobb oldali ablakba akkor sem látja a játék.A tököm tele van az egész számítógéppel,hogy minden ilyen bonyolult rajta.Letörlöm az egészet nincs nekem ehez már türelmem.
  • pz6
    Eredeti a játék?
  • Vardar
    Köszi a tippet működik, a mérnököt meg még nem találtam meg. Ellenben történt néhány érdekes dolog az első őrjáratom során. Lemerültem és 30%-ra feljött a CO2 szint. Mondom oké, feljöttem a felszínre, őrjáratoztam tovább. Azonban a CO2 szint csak tovább nőtt, sőt már azt írta ki, hogy már elfogyott az oxigén:S Egyetlenegyszer nem merültem le azóta, semmi paranormálisat nem csináltam. Kínomban már kinyitottam a torony ajtaját, mert nem tudtam elképzelni hogy mi lehet a gond. Ezek után, elrepült felettem 2 repülő, de nem dobtak le semmit. Beszálltam a flakba, rányomtam egy idő gyorsítást, de visszatértek. Lemerültem, nem sokáig maradtam lent, mert féltem a megnövekedett CO2 szinttől, feljöttem a felszínre, ajtót kinyitottam, megint rákapcsoltam egy kis időgyorsítást. Erre egyszer csak kiírja, hogy megsemmisült a hajóm:S Semmilyen támadás nemért, a tengeralattjáróm sértetlen volt. Nyitott ajtónál is növekedett a CO2 szint? A gépészem se ajánlott fel semmi lehetőséget.
    Másik dolog, már lassan 2 hete garázdálkodtam Anglia partjainál, viszont az üzemanyag szintem még mindig 100%. Ennyire jól bírták a VIIA-k? Vagy csak a gazdaságos félsebesség az oka?
    Miután lemerültem a megfigyelő nem akar visszamászni a toronyba. Hogy vigyem vissza?
  • runi 2
    Szia Vardar! Nálam a periszkópokat a Insert- Delete,és a Page up-page down mozgatja,szerintem nálad is ennek kell lennie.Küldetés előtt van tengófejlesztésre pontszámok alapján,kikötőben a mérnököd a kulcsfigura ez ügyben.
  • Vardar
    Sziasztok!
    Új vagyok a játékban kellene némi segítség. SH4-hez képest nagy a változás. Hol és hogyan tudom fejleszteni a tengeralattjáróm? De ami a legsürgetőbb, periszkópokat hogy lehet leengedni?:S
  • Kozolov
    http://virtualnavybase.ucoz.hu
    Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • Karabiner
    most dolgozóba vagyok, max este. TS2 van? ott többen is tudunk lenni
  • runi 2
    Karabiner gyere skypra ha van.
  • Karabiner
    a kikötőbe oda kel menni a tiszti ruhában lévő ürgéhez kérni kel tőle hogy mesélje el a hadi helyzetet amit egy térképen magyaráz majd ott mutatja hogy milyen küldiket választhatsz, valamelyiket választani kel majd x és és mit a pacákra kel kattanód és a második lehetőséget választani. és berak a hajódba és ki a tengere.
  • runi 2
    pz6 privit kaptál!
  • runi 2
    ok srácok működik minden,de valaki megmondaná miért nem tudom a második küldit felvenni,eredeti a játék pedig.Ott állok a hídon és semmi parancs.
  • pz6
    Mármint a pack-ból.
  • pz6
    Fogadjunk,hogy ati.Ezt csinálta nekem is.
    Inaktiváld a packot,aztán data/shader/hdr mappát töröld ki.
  • Karabiner
    ez valami vga driver szarakodás lesz, milyen vga kártyád van?
  • runi 2
    Szia Karabiner.Helyzet következő,míg bent vagyok a hajóban a vörös fény miatt rossz a kép,hangyás nem tiszta.De ha kint vagyok a fedélzeten gyönyörű tiszta a grafika.Ezt add össze.
  • Karabiner
    mik a géped paraméterei?
  • kovajani
    Egy kis kuriózum, ellenséges tengó megsemmisitése!
  • runi 2
    Újratelepítettem a játékot,hozzáadtam 6.0 packot.Szépen fut addig míg be nem tölti a játékot,és utána annyi.Halvány élvezhetetlen a kép vagy hangyás.Valami ötlet?

• runi 2
    Skypon vagyok,várom hogy jelentkezz.
  • runi 2
    kovajani privit küldtem.
  • kovajani
    runi 2. van skypéd? azon sokkal egyszerübb megbeszélni a problémát, mint igy leírni.
  • kovajani
    Az előzőhöz: 1., az eredeti képernyőnél a speed mellett jobbra lévő fehér pontra katt, 2., katt. a X5 alatti ikonra, 3., az eredmény leolvasható a jobb alsó sarokban.
  • kovajani
    Azoknak, akik az eredeti SH5-nél hiányolták a saját tengó mélységellenőrzését:
  • runi 2
    Elmondta a helyzetet hogy felvonult a királyi flotta,blokád alá kell venni Angliát.Támadni a konvojokat és hadihajókat,parancs nincs.
  • runi 2
    Eredeti most próbálok küldetést felvenni a dokknál álló kapitánynál,de nem sok sikerrel.Mit tegyek? Tiszta szívás.