2454
Silent Hunter 5
-
kovajani #1654 Hello! A probléma az lehet, hjogy ez a játék nagyon érzékeny arra, hogy CSAK az általa "gondolt" hajók elsülyesztését érvényesiti. Javaslom, hogy minden támadás előtt csinálj egy mentést,-tudom kicsit macerás, de hasznos- majd miután elsülyesztetted a kiválasztott hajót, csinálj pausát, s nézd meg a feladat alatti csíkban jelezve van-e az elsülyesztés-azaz a fehér csík növekszik. Ha nem reagál a csík, akkor az elsülyesztett hajó nem tartozik a " kiválasztottak" közé. Ilyenkor a mentésről ujra indulsz, igy nem vesztessz időt, s tudod, hogy ez a fajta hajó nem OK. Vigyázz, mert konvojban általában van 6-8 kisérő, s azok védelmében vannak az igazi célok, de előfordult már, hogy a 3 db "közrefogott" nagy warship-ből csak egy volt az igazi cél, amit a gép beszámit. -
pz6tiger #1653 Sziasztok
A következő dolgot szeretném megkérdezni. Csinálom a campaingt lelkesen, szorgalmasan küldözgetem a hajókat a tenger fenekére. Viszont van egy problémám, hogy az első küldetések nem igazán akarnak "complet"-ek lenni. Azaz hiába süllyesztem el a megadott mennyíségű hajóteret, marad incomplet a küldi státusza...... tud valaki megoldást rá?
Lehet hogy az a gond, hogy TDK-van a lemezre írva nem pedig UBISOFT? -
pz6 #1652 Nincs benne semmi bonyolult!Visszarakod bal oldalra a packot a jsgme-vel.Aztán a silent hunter 5/mods/hunterpack/data/shader/hdr mappát kitörlöd.Utána pack vissza jobb oldalra,és kész! -
#1651 Az van.Nekem ez bonyolult,nem értek hozzá ennyire.Föladtam,berágtam.Most törlöm az egészet.Ha kell valakinek akkor eladó a CE-m.Árat megbeszélünk. -
pz6 #1650 #1627. hsz. -
#1649 Nekem szűz játék volt fönt. -
#1648 Mindent le kell szedni ami előtte fent volt. Tiszta, patchelt játékkal működik csak... -
#1647 Nah így mindjárt föl is ment!Működik csak sajna ha mászkálok a hajón,vagy teleportálok a hydrofonoshoz,rádióshoz akkor dzsindzsa lesz a képernyő. -
runi 2 #1646 Sziasztok!Karabiner magyarosítással mi zu? Lesz belőle valami? -
Karabiner #1645 Most is meglehet ezt csinálni, csak soha nem fogod tudni vissza állítani -
#1644 Valamit akkor jól benéztem mivel úgy próbáltam csinálni.Mennyivel egyszerübb volt a 3 buherálása.Bemásoltam valahova/felülírtam aztán kész. -
runi 2 #1643 Én sem vagyok már mai gyerek,de én felraktam.Hozzáteszem a számítógép nem az erősségem.Csak csináld úgy ahogy Zorro packjában levan írva,ennyi. -
#1642 Oda raktam pedig.Amúgy Zorro pecsje amit akartam rakni.Mindegy nem érdekes.Úgysincs kedvem már játszani vele.Öreg vagyok én már ehez a másold ide meg öda dologhoz.Nem megy valami akkor törlés aztán ennyi,nem hat meg. -
Karabiner #1641 melyik mód szarságot? -
pz6 #1640 Nyugalom,a hosszú élet ritka!
A jsgme-t az sh5 mappájába kell telepíteni,almappa nélkül,ömlesztve! -
#1639 Felraktam ezt a mod szarságot.Hiába rakom át a dolgokat a progival a jobb oldali ablakba akkor sem látja a játék.A tököm tele van az egész számítógéppel,hogy minden ilyen bonyolult rajta.Letörlöm az egészet nincs nekem ehez már türelmem. -
pz6 #1638 Eredeti a játék? -
Vardar #1637 Köszi a tippet működik, a mérnököt meg még nem találtam meg. Ellenben történt néhány érdekes dolog az első őrjáratom során. Lemerültem és 30%-ra feljött a CO2 szint. Mondom oké, feljöttem a felszínre, őrjáratoztam tovább. Azonban a CO2 szint csak tovább nőtt, sőt már azt írta ki, hogy már elfogyott az oxigén:S Egyetlenegyszer nem merültem le azóta, semmi paranormálisat nem csináltam. Kínomban már kinyitottam a torony ajtaját, mert nem tudtam elképzelni hogy mi lehet a gond. Ezek után, elrepült felettem 2 repülő, de nem dobtak le semmit. Beszálltam a flakba, rányomtam egy idő gyorsítást, de visszatértek. Lemerültem, nem sokáig maradtam lent, mert féltem a megnövekedett CO2 szinttől, feljöttem a felszínre, ajtót kinyitottam, megint rákapcsoltam egy kis időgyorsítást. Erre egyszer csak kiírja, hogy megsemmisült a hajóm:S Semmilyen támadás nemért, a tengeralattjáróm sértetlen volt. Nyitott ajtónál is növekedett a CO2 szint? A gépészem se ajánlott fel semmi lehetőséget.
Másik dolog, már lassan 2 hete garázdálkodtam Anglia partjainál, viszont az üzemanyag szintem még mindig 100%. Ennyire jól bírták a VIIA-k? Vagy csak a gazdaságos félsebesség az oka?
Miután lemerültem a megfigyelő nem akar visszamászni a toronyba. Hogy vigyem vissza? -
runi 2 #1636 Szia Vardar! Nálam a periszkópokat a Insert- Delete,és a Page up-page down mozgatja,szerintem nálad is ennek kell lennie.Küldetés előtt van tengófejlesztésre pontszámok alapján,kikötőben a mérnököd a kulcsfigura ez ügyben.
-
Vardar #1635 Sziasztok!
Új vagyok a játékban kellene némi segítség. SH4-hez képest nagy a változás. Hol és hogyan tudom fejleszteni a tengeralattjáróm? De ami a legsürgetőbb, periszkópokat hogy lehet leengedni?:S -
Kozolov #1634 http://virtualnavybase.ucoz.hu
Várunk mindenkit sok szeretettel! -
Karabiner #1633 most dolgozóba vagyok, max este. TS2 van? ott többen is tudunk lenni -
runi 2 #1632 Karabiner gyere skypra ha van.
-
Karabiner #1631 a kikötőbe oda kel menni a tiszti ruhában lévő ürgéhez kérni kel tőle hogy mesélje el a hadi helyzetet amit egy térképen magyaráz majd ott mutatja hogy milyen küldiket választhatsz, valamelyiket választani kel majd x és és mit a pacákra kel kattanód és a második lehetőséget választani. és berak a hajódba és ki a tengere. -
runi 2 #1630 pz6 privit kaptál! -
runi 2 #1629 ok srácok működik minden,de valaki megmondaná miért nem tudom a második küldit felvenni,eredeti a játék pedig.Ott állok a hídon és semmi parancs. -
pz6 #1628 Mármint a pack-ból. -
pz6 #1627 Fogadjunk,hogy ati.Ezt csinálta nekem is.
Inaktiváld a packot,aztán data/shader/hdr mappát töröld ki. -
Karabiner #1626 ez valami vga driver szarakodás lesz, milyen vga kártyád van? -
runi 2 #1625 Szia Karabiner.Helyzet következő,míg bent vagyok a hajóban a vörös fény miatt rossz a kép,hangyás nem tiszta.De ha kint vagyok a fedélzeten gyönyörű tiszta a grafika.Ezt add össze. -
Karabiner #1624 mik a géped paraméterei? -
kovajani #1623 Egy kis kuriózum, ellenséges tengó megsemmisitése!
-
runi 2 #1622 Újratelepítettem a játékot,hozzáadtam 6.0 packot.Szépen fut addig míg be nem tölti a játékot,és utána annyi.Halvány élvezhetetlen a kép vagy hangyás.Valami ötlet?
-
runi 2 #1621 Skypon vagyok,várom hogy jelentkezz.
-
runi 2 #1620 kovajani privit küldtem. -
kovajani #1619 runi 2. van skypéd? azon sokkal egyszerübb megbeszélni a problémát, mint igy leírni. -
kovajani #1618 Az előzőhöz: 1., az eredeti képernyőnél a speed mellett jobbra lévő fehér pontra katt, 2., katt. a X5 alatti ikonra, 3., az eredmény leolvasható a jobb alsó sarokban. -
kovajani #1617 Azoknak, akik az eredeti SH5-nél hiányolták a saját tengó mélységellenőrzését: -
runi 2 #1616 Elmondta a helyzetet hogy felvonult a királyi flotta,blokád alá kell venni Angliát.Támadni a konvojokat és hadihajókat,parancs nincs. -
runi 2 #1615 Eredeti most próbálok küldetést felvenni a dokknál álló kapitánynál,de nem sok sikerrel.Mit tegyek? Tiszta szívás.