Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ez nincs meg valakinek véletlenül? Vagy nem tudotk hozzá egy hivatkozást?
Silent Hunter 5 Crack 1.2 SKIDROW.exe
Ebben állítólag az eddigi "hibák", ami törtben nem ment, is ki van küszöbölve.
Ezt tudja a multi.
Ha már valaki leírta sorry, a hsz számát megadhatnátok, szívesen elolvasom.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
nem lenne egyszerübb skypeon felvenni??
a másik meg a ts2-õm mindíg üzemel fel ajánlanám ha valaki fel venne skype-ra
elõre is köszönöm.
tisztelettel:
mikulas16
-Hétvégére (pénteken) feltolom a v4.0-t, mivel sok újítás van még benne.
-A magyarításig még úgyis várni kell...
MÁS: A VII A és B típus nálam kb 70m alatt el kezd süllyedni , nem tartja a mélységet, csak nehezen ,de akkor is minimum félgõz kell hozzá. A VII-C és VII-C/41 az szépen stabil 170 m-en is, álló hajócsavarnál is. Ez másnál is így van? Ha igen, akkor ez történelmileg hû?
Néha más is feljön TS-re rajtam és Karabineren kívül, vagy ez egy dõre igény?<#nemtudom>#nemtudom>
szóval várjuk az új multisokat, és a régieket. crossy nagyon eltûntél.<#pardon1>#pardon1>
Tisztelettel: Mayenn
elõre is köszönetem
én tört sh4-em van
szeretném ha jobban elsajátíthatnám az sh4 irányítását.elõre is köszönöm neked ha megkeresel.az email címem:[email protected]
skypeon:mikulaas16 néven találsz meg
elõre is köszönetem
tisztelettel:
mikulas16
Ha van rá vevõ, összehozhatnánk valamit😊
Don Zorro: csak így tovább, minden elismerésem a Tied és persze minden modderé! Nélkületek halvány árnyéka lenne a játék annak, amit ténylegesen ki lehet hozni belõle!
(Engem pl. még mindig a zászló-használat zavar a nyílt vízen, mert nem látom tõle a géppuskást 😞
-A ketyegésrõl nincs infóm, mivel nálam tökéletesen mûködik!
-Rec. manual, csak akkor van, ha manuálisan célzol. Az XO képernyõjén lehet megtalálni!
Pár észrevétel a 3.0-val kapcsolatban:
2 billentyût talátam,aminek nem az a funkciója,ami a leírásban van.
"T" lenne a rádió,ehelyett a teleport.
"I" stopper helyett a dialog box
Meg nekem elõjött valami óra ketyegés szerû hang,ami beragadt idõgyorsításnál,és még a dokkban is hallani lehetett.
A recognition manualt viszont nem találtam sehol.
Így aki akarja felteszi,aki nem nem.
Bár továbbra sem értem (ne vegyétek kötekedésnek),hogy minek fordítás ahhoz a kb 50-60 szóhoz,amit a játék használatához érteni kell...
Amúgy meg te miért tudsz ide nagyobb logót kirakni mint én?
Akkor ha ez mind megvan állok neki én is játszani.