A múlt megoldatlan rejtélyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak jó lenne tudni, milyen kõbõl vannak a hatalmasabbak...
Némely kõgolyó szinte tökéletes gömb alakú, a maximális kerülethiba egy 6 láb, 7 hüvelyk átmérõjû gömbnél csak 0,5 hüvelyk, vagy 0,2%.
A gömb a legtöbb helyen a teljességet, a tökéletességet szimbolizálja.
Azért érdekes, hogy természeti képzõdménynek nevezi, de a kialakulásáról megjegyzi, hogy nem tudni...
Komolyra fordítva: építészetben esetleg kultikus jelentõsége lehetett. A gömb a régieknél lényeges szimbólum volt.
Kizárható az erózió lehetõsége? (Csak azért kérdem, mert míg nem kizárható vitatni fogják, hogy mesterségesek-e)
Ó, hát ez is biztos csak a természet mûve. Vagy ha nem, akkor úgy látszik az õsi civilizációknak szerte a Földön (akik JELEN TUDÁSUNK SZERINT mégcsak nem is tudhattak egymásról...) a Sci-Fi-n, a Piramisokon, az égi tanítómestereken kívül a hatalmas kõgolyókra is nagyon gerjedtek... a hasonló teremtés és egyéb mítoszokot inkább meg se említem, mert túl sok lenne...
Érdekesnek találom a piramisokban talált rovásírást. Kicsit másmilyen elképzelések voltak az akkori kor ilyen írást használó népeirõl. Ha jól tudom ezen elképzelésekbe nemigen illik bele egy piramis felépítésének eshetõsége...
A Boszniai piramisokhoz: Egyesek szerint csak egy piramis alakú hegy. Nos elég érdekes, hogy rögtön 3 ilyen piramis alakú hegy is van egy helyen, és milyen meglepõ, hogy még járatokat is találtak alattuk. Dehát perszehogy ez csak véletlen, és azok csak jelentéktelen hegyek, amiket furcsa alakra formázott az idõ és a természet.
Ó, hát perszehogy csak természetes jelenség, nem is lehetnek piramisok, hiszen nem ismerünk olyan kultúrát, ami a mai bosznia területén piramisokat tudott vagy építhetett volna... Fõleg hogy azt se tudjuk, az egyiptomiakat ki építette, de azért egy kis ferdítés itt-ott a régészek közt megengedett... Ez csak természetes.
Az igazság "odaát" van.<#nyes>#nyes>
Na lehet, hogy most megint nem lettem népszerûbb, de ha páran elgondolkodnak a dolgokon, akkor nem is akkora baj.😄
Feltételezem arra célzott, hogy ilyesmiket, márhogy õsi asztronautákat ilyen beteg emberek is láthatnak, utána meg elterjesztették a hírt mint "valóságot".
Csak egy megjegyzés még ehhez a skizi témához. Javaslom "komoly pszihológiai" cikkek olvasását, ahol azt is leírják, hogy a pszichológia bonyolult és egyes tünetek látszólagos egyezésébõl nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Még egészséges emberek agya is produkálhat néha "érdekes" dolgokat.
Nem bizonygatom hogy gyógyítható orvosok írják, de te biztos jobban tudod "hatalmas varázsló". Egyébként megszoktad nézni mikre válaszolsz, vagy csak tippelsz és vagy bejön, vagy nem.
Mellesleg mondd már meg nekem, mikor lett kiásva köztünk a csatabárd, mert én nem tudok róla.😄
De te megint belekevertél ebbe valamit. Most éppen a hitet. Ennyi erõvel rengeteg felnõtt embernek még most sem fejlõdött ki a realitásérzése, nem?
Gondolok itt new age ezósokra, ahogy akár a Jézusban, Buddhában, Allahban hívõkre. Mi köze a realitás érzékelésének a hithez?
Már megint elterelted a témát, és ahelyett hogy a kérdéseimre és a feltevéseimre válaszoltál volna, elkezded bizonygatni nekem, hogy a skizofrénia gyógyítható, és már rengetegen meggyógyultak. De most õszintén. Mi köze volt bármelyik írásomnak ehhez?
Mirõl beszéltetek? Egy betegségrõl amibõl jó sokan kigyógyultak már. De voala, hogy te is tudd kb. mirõl beszéltek:
Skizofrénia (de unom, nem lett ez már linkelve?)
Ajánlom figyelmedbe azt a részt, ahol azt ecseteli, mikkel kockáztatják a legjobban, hogy állandósuljon és ne gyógyuljon meg. Mert meg lehet gyógyulni ebbõl is mint a legtöbb betegségbõl. Tényleg kezd uncsi lenni, hogy megint ez a téma....
Az embernek felnõttkorára kialakul a "tudata"? Ezt hogyan kéne értelmenzem?
Na meg azt, hogy addigra meg tudja tenni, hogy különbséget tegyen valóság és nem valóság között. Erre ha jól emlékszem, már 5 éves koromban képes voltam a tévé elõtt. Vagy csak én voltam csodagyerek? :|
Megtanulta, hogy mi a "valóság"?
Pont errõl beszéltem, hogy azt soha nem fogod megtanulni, hogy mi a valóság, mert magát a szót, hogy valóság, nem tudod értelmezni. Nincs rá megfelelõ definíció. Az a szó, hogy valóság csupán a konyhanyelvben létezik, és azon belül is csak egy szuggesztív, megfogható jelentéssel nem bíró szó.
Az meg fõleg, hogy így írsz róla. Minek kell bebizonyítani? Ha egy ember felnõttként "betegszik" meg, addigra kialakul a tudata, vagyis meg tudja tenni, hogy különbséget tegyen valóság és nem valóság között. Már megtanulta, mi a "valóság" és hogy mik a "közösségi elvárások" szerintem, bár nem vagyok szakértõ ebben a témában.
De elgondolkodtat mindig, ha ilyet olvasok, felvetõdik bennem 1-2 kérdés.
Soha, senki nem tudta még bebizonyítani, hogy az a valóság és az igazi, amit látni, hallani, tapintani vélünk... Soha, senki nem tudja bebizonyítani egy adott embernek azt, hogy nem õ az egyetlen valódi élõlény a világon emberi tudattal,mindenki más csupán játssza a szerepét, megfigyeli.
És soha, senki nem tudná nekem bebizonyítani, hogy az éppen adott pillanatban a világból nem csak annyi létezik, amennyit én felfogok, látok. Nem tudják bebizonyítani, hogy amikor nem figyelek oda, akkor is élnek emberek két utcával arrébb. :]
És nem tudják megcáfolni azt, hogy felsõbb erõk, esetleg földönkívüliek figyelnek minket, vagy akár irányítanak is minket.
Ezek belegondolva mind hülyeségnek hangzanak, de min olyan dolgok, amiket lehetetlen bebizonyítani, és éppen ezért egy egyén akár azt is érezheti, hogy mindez igaz lehet. Hogy õ az egyetlen valódi tudat, és hogy köré épül a világ...
Egyébként ebbõl még mindig nem következik, h a "piramisok" vagy az írások is olyan idõsek.
Valahol olvastam, vmi ilyesmit, hogy mindenki kezdjen el gondolkodni...kicsit komolyan vettem<#nemtudom>#nemtudom><#smile>#smile>
Mindenesetre, tanulságos(ak) a cikk(ek).
Ez egyszerûen nevetséges. Nem állok neki szétszedni a történetet, de gyakorlatilag minden mondatát megcáfolja egy következõben az író. Ugyanakkor olyan ziccereket hagy ki, (Például azt, hogy megkeresi az említett kislányt) hogy távolról sem lehet igaz, amit állít.
Az ilyen történetek többet ártanak az ufológiának, mint 100 habzó szájú ellenzõ...
http://www.freetvmaci.info/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lassan engem is elrabolhatnának már 😄
A tobozmirigyet említik itt is. (és még sok minden mást)
ezt elolvastam és elképzeltem részletesen. Úgy érzem magam, mint aki betépett 😄
kegyetlen jó. honnan lehet még olvasni errõl a cuccról?
Lebuktatattam ôket ?? Nem ! Miért nem ? Mert nem hoztam elég infot hozzá ? Nem, nem azért. Azért mert a "Mátrix" gondoskodott arról, hogy mire napvilágra kerülhetnek a használható infók, a tömeg már csak birka színvonalon legyen... (csodálatra méltó teljesítmény, amit az Illuminati ily rövid idôn belül elért) a számításban csak ott van a gond, hogy mindig voltak és lesznek " birkák", akik kilógnak a sorból...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.