A múlt megoldatlan rejtélyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Megnézted a linkelelt cikket? Akkor mennyi idõsek azok a kövek?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Igen.

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

Falcon87
Nyissak egyet?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Te vagy a gyíkemberes csávó? Autógrammot! 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Mondjuk ha a gyíkembereknek is lenne nyitva egy külön topik, akkor lehet mindenki megnyugodna. Nem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mu (Lemúria), Atlantisz. Ez két leghíresebb elsüllyedt földrész. Mu állítólag egykor egy hatalmas földrész volt, ami a Csendes-Óceánban terült el, Ázsia és Amerika közt. Ennek az elsüllyedt földrésznek a maradványa Óceánia (emlékezetbõl talán Japán is, bár nem vagyok biztos benne). Az óceániai szigetvilágban élõ õslakos törzsek mindegyike beszámol egy hatalmas királyságról, amely egykor hasonlóan Atlantiszhoz (Atlanisz egyenlõ Mu?) elsüllyedt a tenger mélyére, és a magasabban fekvõ vidékei alkotják ma Óceánia szigetvilágát...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezért léptem le én is ebbõl a topikból. A fenéket se érdekli a gyíkember téma.

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

Sajnálom, hogy félreértettél, nem beszéltem gyíkemberekrõl, én a "Danikenes" témára akartam topikot nyitni, mert úgy véltem, van mirõl beszélni és teleoffolják a topikot vele. Szerintem a gyíkemberek jobban az NWO-hoz tartoznak. De ha nem úgy gondolod, kiváncsian várom a véleményed a múltjukkal kapcsolatban... Egyébként a topikrombolást konkrétan nem terád gondoltam, hanem akik viccet csinálnak belõle, és teliszemetelik a topikot a hsz.-eikkel.

Érdekes egy mércéd van neked Pares !
Az NWO-n a#17793-as hsz-emre reagálsz, majd a #17795-ben írod, hogy "Ennek a témának új topikot kéne nyitni", majd a #17798-ban belinkeled amit már rég megnyitottál, hogy itt lehet folytatni. Amikor pedig Gábor beírja ide az ottani hsz-emet, topikrombolásnak nevezed, és következményekkel fenyegetsz ! <#merges2> Biztos, hogy jól vagy Pares ??
Szerinted hová tartozik az, aminek a maradékait szagolgatjátok (mint egyik kutya a másik sz@rát), de megérinteni nem meritek, nehogy a végén még kiderüljön ki is hagyta azt ott.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Anaid

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid

Bocsánat a tudatlanságomért, de mi az a Mu? :-)

Yonaguni vízalatti piramis/város romok... Az elsüllyedt Mu hagyatéka?

Érdekes, hogy mindenhol találhatunk piramis építményeket a Földön: Óceánia, Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Közel-Kelet, India (sztúpák), Kína és még a tenger alatt is...

Kéretik nem teli offolni a topikot a gyíkemberekkel, mert semmi közük a témához. És igen, még mindig Tiahuanaco és Puma Punku megalitikus építményeinél vagyunk.

Ha tovább folytatjátok a szándékos topikrombolást, annak lesznek következményei.

köszike :-D

gbc csabika
Sztem csak idõ kérdése, hogy felbukkanjon Salsoul. A topik percei meg vannak számlálva😊

Anaid

Anaid
Hogy is volt? Diorit és lukak. És kõfaragás....

Christiansen
"Gyönyörûszépen fogalmaztál." _D😄:_

Megjegyezni nem jegyeztem meg fejbõl, de értem. Régebben is olvastam a maya naptárról. Nem olyan bonyolult az...ennél cifrább dolgokat is megoldottak kiszámoltak fejben

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Anaid
A régi egyszerû emberek...😄
Jelentkezzen, aki egy olvasásra kapásból megértette és megjegyezte😄

Igazad van, nem ismerem az elõzményeket, nem vagyok valami öreg motoros az SG-n. :-)
Mondanám, hogy fogjuk rá, nyitott vagyok, de ennyire azért én sem. :-)
De szerencsére nem minden fórumozó ilyen elvetemült. :-)
Javasolnám térjünk vissza a topic eredeti témájához. Köszönöm a figyelmet.

Anaid
Errõl dereng pár mondat: ha a dínók nem haltak volna ki akkor valszeg õk lennének a "csúcsok" a Földön.Vagy nem ez? Az Aurelia nevû bolygó fantázialényeirõl van szó? Volt errõl egy film is TV-ben.
Mellesleg gyíkoknak nevezik a "kockafejûket" egyes tájakon.

Na komolyan utánaolvastam mirõl van szó....Hát ez nekem sok...SZORYYYY.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

qetuol
van új, a szuperintelligens gyíkok (mint pl. saintgerman <#hehe>)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Anaid
Lenne egy kérdésem: Még mindig a Nap-kapu a téma elméletileg? Vagy van már új?

qetuol
najó, nem kéne ezt a topikot napiszar szintre süllyeszteni (most elgondolkodtam h már nincs e ott amúgyis =D )

Kisendre
"ki találja ki ezeket?"

Nem olyan bonyolult ám ilyesmiket kitalálni. Még
neki is megy.<#idiota>

qetuol
tudommá! sírva nevetek :')

Most mi olyan hihetetlen benne?
Nyilván sokat utazott, az elmélet kiagyalója, felkutatta a gyíkemberek fészkeit, és egy élet munkájával felgöngyölítette az egészet ,amit a mindenható gyíkemberek elnéztk neki, és hagyták, hogy lebuktassa õket. Calambo hozá képest egy senki.
Biztos nem csak leült és kitalálta az egészet. Ilyesmit nem lehet kitalálni, vaslogika kell és sok bizonyíték az alapja mindennek.
Ez tök egyértelmû, csak az nem képes felfogni, aki nem elég érett ennek a befogadására, vagy éppen kezelés alatt áll, és ideiglenesen gátolják.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Christiansen
uhhh..
csak azt tudnám, honnan tudnak ennyi féle részletet a dologról.
ki találja ki ezeket?..mert az alap még hagyján, de így ez még fájdalmasabb.

viszont Saintgermain, ha egyszer igazad lenne, megígérjük, hogy az új ellenállás
hazai vezérévé nevezünk ki😊

Kisendre
Szerintem nevess, én azt szoktam. <#vigyor3>

qetuol
nem tudom h ezen sírjak e inább vagy nevessek

Persze, hogy fejlettebb volt, azért tudtak ilyeneket csinálni. Ez nem is kérdés.
Ma már senki nem tud olyan jó kis szerszámokat készíteni kõböl neg fából, mint az akkoriak. Ezek a technológiák ma már nem is léteznek.
Ma már vannak helyette más, sokkal hasznosabb technológiák, ez nem újdonság.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Molnibalage
Mire? Itt olvashattál párat....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezek mind csak elméletek, feltevések. Tesláról is sokkal több a mese, mint a tény.
Szeretném, ha valakik végre belátnák, h vannak tények - azaz régészeti leletek - amik arra mutatnak, h a kõkorszaki technológia fejlettebb volt a mainál bizonyos téren.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Kérlek szépen, most nem a piramisok, hanem óriás diorit-legók a téma.
Erre egy tudósnak sincsenek magyarázatai.

Kisendre
Saintgerman, remélem nem bánod, hogy felhasználom néhány korábbi hsz-edet, hogy megismertessem az itteniekkel is a hüllõidet.😊
Na és most dõljetek hátra, popcorn elõ, jó szórakoztást.

"Az általam leírtak sz'tem nem ellenkeznek Rudolf Steiner véleményével. A lemúriai és az atlantiszi ember az nem mi vagyunk. Már csak azért sem, mert az atlantiszi ember tobozmirigyének az átmérôje 2,5cm volt, ami a magasabb világokkal összekötötte, nekünk pedig 0,5mm, és muködésképtelen. Nem beszélve arról, hogy a DNS-ünk 12 spirálja közül 4 elvan távolítva, és más mirigyeink is muködéképtelenné van téve, hogy egy alacsonyabb rezgési sziten éljünk.
A mi "teremtésünk" ca.46000 évvel ezelôtt történt - és ez nem a világ - a Homo erectus klónolásával. Már csak azért is érdemes lenne elgondolkodni, hogy a Homo erectusnak az evolúció törvényei szerint több millió évre lett volna szüksége, hogy a mai emberi szintre fejlôdjön. A humanoid fajnak több százezer fajtája él a galaxisokban, de nem földi eredetu.
Viszont a reptillek, mely eredetileg az Orion csillagképbôl származik és az Univerzum egyik legnépesebb faja, sok millió éve honos itt a Földön is, messze az ember megjelenése elôtt. Tehát a Földön a hüllô a honos és mi vagyunk a földönkívüliek. (legalább is ô szerintük) Tudtom szerint ma 7 magas intelligenciájú hüllô faj él itt a földön, pontosabban a föld alatt városokban. Egy részük Új Mexico és Arizona környékén, mások Tibet környékén.
A hüllôk egy hamis világképet kényszerítettek az emberiségre -legelsôsorban a vallásokkal-, hogy uralkodjanak rajtuk, de ennek az uralomnak hamarosan vége lesz, mert a Föld magasabb rezgése elviselhetetlen lesz számukra.
Hogy ne rettentselek el David Ickétôl, ezek nem tôle származnak. A Google ban a Reptil Connection ban találsz egy csomó információt tôle, de még mindig ajánlom a Biggest Secret- et, ahol 800 oldalon miden összefüggést részletesen levezet.

Elképzelhetônek tartod, hogy a dínók tényleg 60 millió éve haltak volna ki, amikor még ép csontvázakat ásnak ki ?
Több egymástól független forrás szerint is, amikor úgy 800 ezer éve a plejadi humanoidok a Földre érkeztek és elfoglatták Atlantiszt, Lemúria (még csak ez a két kontinens létezett) már a hi-tech hüllôk által lakott volt. Egy 600 ezer éves háború végén, (amirôl a Védák írnak) az atlantisziak kipusztították a hüllôk élelmiszer forrásukat a dínókat, majd az atomháborúk és a mágneses tér leépítése miatt mindkét kontinens elsüjjedt... A hüllôk a föld üregeibe, az atlantisziak pedig a Föl belsejébe menekültek... az atlantisziak építették késôbb az egyiptomi és más kultúrákat. A mi megjelenésünk ebben a "DNS variációban" úgy 45-50 ezer éve történt földön honos androgin hüllök dns-ének a 10-15%-os keverésével... az a bizonyos "borda beültetés", amikor kétnemuekké váltunk.... ja, ja. tudom ez túl bizzár. Tudom hihetôbb az, amit a hüllôk által irányított iskolákban tanítanak...
Human: a kôtömb cipekedés még mindig gond ? A Tachion energiáról hallottár már ? Nikola Tesla már a '20-as években ismerte, vajon miért nem került napvilágra ? és miért nem kerülnek napvilágra a mai találmányok sem ? Nem vagyunk rá elég érettek ? Nem lesz már egy kicsit késô ha már be chippeltek ? Nem kéne már egy kicsit komolyabban venni a hüllôsdit ?"

Molnibalage
A piramisokkal is ez történt... Megépítették az Eiffel torony megépítéséig a világ legmagasabb építménye volt. Tömegben talán még mindig világbajnok, max. pár duzzasztógát vagy olajfúrótorony múlhatja felül.

Tehát: 4 ezer méter magasság, fa nincs, nem is volt.
Diorit: 8,4 keménységû
Mégis milliméter pontos megmunkálások. Aztán megcsinálják, és széjjelhagyják..

Ez NWO téma vagy nem?

Sajnos nem. Ez volt az elsô magyar nyelvû megemlítés róluk amit linkeltél, amirôl én hallottam. Persze, hogy nem hisztek a létezésükben. Hogyan hihetnétek valamiben, amirôl az égvilágon semmit sem tudtok. És ha majd hallotok róla, mikorra fog kitisztulni a kép ? (nekem 20 évbe tellett)

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Christiansen
feliratos anyagot nem tudsz linkelni?

Christiansen
nem (jaaahj én Tenacious D jelenetnek néztem_D😄_😊

Ja, és még: a linken ott van David Icke weboldalán a Project Camelot. Akinek van 1,5-2 óra türelme, és nem riad vissza semmitôl nézze meg legalább a 2. órát.

sz4bolcs
Ne mondd, hogy nem játszottál még Tekkent. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Christiansen
Eddie?..milyen Eddie?..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van Halen!

😄_d

sz4bolcs
Eddie a király, nem Marduk. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ha már betetted ide, abban korrigálnom kell, hogy Icke szerint (meg más szerint sem), nem az Annunakiak a hüllôk. A hüllôk otthona (ebben a galaxisban) a Drakon (sárkány) konstelláció, tehát ôk a Darakonok, Drakóniaiak. Az Annunakiak a Mardrukról a Drakonok mutáticiói, úgy mint sok más bolygón a galaxisban.
Mindenesetre örülök, hogy már magyrul is megjelent róluk valami írás.

Ez az egész topik egy "érdekes" gondolat szüleménye. Ami még nem jelenti azt, hogy agyament vagyok...