1387
Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
-
Pares #691 Hiszen benépesítették a földet, abból kiindulva, hogy az ősi "mesék" nagyon hasonló történetei (vízözön, tanítómesterek az égből...) egy forrásból indultak ki. -
tpeterr #690 Ha olyan fejlettek voltak, szerintem kellett volna sejteniük előre a katasztrófát, plussz benépesíthették volna a Földet, ha nem is feltétlen az egészet, de ha fejlettek voltak akkor az életszínvonaluk is jobb és elszaporodhattak volna jobban. Mindegy, a lényeg, hogy igazán túlélhették volna véleményem szerint, ha olyan fejlettek voltak, mint ahogy írtad, így kissé valószínűtlen, hogy valaha is léteztek volna (leszámítva azt, hogy nincsenek nyomaik sem). -
upszilon #689 Mint mi fogunk 200-300 év múlva. Ha eljutunk odáig. Ők sem jutottak tovább. -
tpeterr #688 És kb. milyen fejlettségi szinten álltak a lemúriak és/vagy atlantisziak? (már ha léteztek persze) -
Zéró dal Zérónak (bocs véletlen megtaláltam és nem lehetett kihagyni:D) -
tpeterr #686 szintén köszönöm -
tpeterr #685 köszönöm a felvilágosítást -
Ez egész jó cikk, csak kicsit hosszú.... -
Saintgerman #683 Örülök, hogy nem úgy értetted. Itt van, hogyan is történtek a "dolgok" valójában: Stewart Swerdlow on Coast to Coast, az emberiség talán az eddigi legfontosabb kisérletéről, a Montauk Projekt-ből. -
Pares #682 Puma Punku, diorit, kb. 10000+ évesek (legalábbis mindenhol ezt írják, ahol írnak róla...) -
Megnézted a linkelelt cikket? Akkor mennyi idősek azok a kövek? -
upszilon #680 Igen. -
Nyissak egyet? -
Te vagy a gyíkemberes csávó? Autógrammot! :) -
Pares #677 Mondjuk ha a gyíkembereknek is lenne nyitva egy külön topik, akkor lehet mindenki megnyugodna. Nem? -
Pares #676 Mu (Lemúria), Atlantisz. Ez két leghíresebb elsüllyedt földrész. Mu állítólag egykor egy hatalmas földrész volt, ami a Csendes-Óceánban terült el, Ázsia és Amerika közt. Ennek az elsüllyedt földrésznek a maradványa Óceánia (emlékezetből talán Japán is, bár nem vagyok biztos benne). Az óceániai szigetvilágban élő őslakos törzsek mindegyike beszámol egy hatalmas királyságról, amely egykor hasonlóan Atlantiszhoz (Atlanisz egyenlő Mu?) elsüllyedt a tenger mélyére, és a magasabban fekvő vidékei alkotják ma Óceánia szigetvilágát... -
upszilon #675 Ezért léptem le én is ebből a topikból. A fenéket se érdekli a gyíkember téma. -
Pares #674 Sajnálom, hogy félreértettél, nem beszéltem gyíkemberekről, én a "Danikenes" témára akartam topikot nyitni, mert úgy véltem, van miről beszélni és teleoffolják a topikot vele. Szerintem a gyíkemberek jobban az NWO-hoz tartoznak. De ha nem úgy gondolod, kiváncsian várom a véleményed a múltjukkal kapcsolatban... Egyébként a topikrombolást konkrétan nem terád gondoltam, hanem akik viccet csinálnak belőle, és teliszemetelik a topikot a hsz.-eikkel. -
Saintgerman #673 Érdekes egy mércéd van neked Pares !
Az NWO-n a#17793-as hsz-emre reagálsz, majd a #17795-ben írod, hogy "Ennek a témának új topikot kéne nyitni", majd a #17798-ban belinkeled amit már rég megnyitottál, hogy itt lehet folytatni. Amikor pedig Gábor beírja ide az ottani hsz-emet, topikrombolásnak nevezed, és következményekkel fenyegetsz !
Biztos, hogy jól vagy Pares ??
Szerinted hová tartozik az, aminek a maradékait szagolgatjátok (mint egyik kutya a másik sz@rát), de megérinteni nem meritek, nehogy a végén még kiderüljön ki is hagyta azt ott. -
Mú -
Mú azaz Lemúria -
tpeterr #670 Bocsánat a tudatlanságomért, de mi az a Mu? :-) -
Pares #669 Yonaguni vízalatti piramis/város romok... Az elsüllyedt Mu hagyatéka?
Érdekes, hogy mindenhol találhatunk piramis építményeket a Földön: Óceánia, Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Közel-Kelet, India (sztúpák), Kína és még a tenger alatt is... -
Pares #668 Kéretik nem teli offolni a topikot a gyíkemberekkel, mert semmi közük a témához. És igen, még mindig Tiahuanaco és Puma Punku megalitikus építményeinél vagyunk.
Ha tovább folytatjátok a szándékos topikrombolást, annak lesznek következményei. -
tpeterr #667 köszike :-D -
Sztem csak idő kérdése, hogy felbukkanjon Salsoul. A topik percei meg vannak számlálva:) -
Mikoriak is az említett leletek? Én feladom.:D -
Hogy is volt? Diorit és lukak. És kőfaragás.... -
"Gyönyörűszépen fogalmaztál." _D:D:_ -
TDantes #662 Megjegyezni nem jegyeztem meg fejből, de értem. Régebben is olvastam a maya naptárról. Nem olyan bonyolult az...ennél cifrább dolgokat is megoldottak kiszámoltak fejben -
A régi egyszerű emberek...:D
Jelentkezzen, aki egy olvasásra kapásból megértette és megjegyezte:D -
tpeterr #660 Igazad van, nem ismerem az előzményeket, nem vagyok valami öreg motoros az SG-n. :-)
Mondanám, hogy fogjuk rá, nyitott vagyok, de ennyire azért én sem. :-)
De szerencsére nem minden fórumozó ilyen elvetemült. :-)
Javasolnám térjünk vissza a topic eredeti témájához. Köszönöm a figyelmet. -
Erről dereng pár mondat: ha a dínók nem haltak volna ki akkor valszeg ők lennének a "csúcsok" a Földön.Vagy nem ez? Az Aurelia nevű bolygó fantázialényeiről van szó? Volt erről egy film is TV-ben.
Mellesleg gyíkoknak nevezik a "kockafejűket" egyes tájakon.
Na komolyan utánaolvastam miről van szó....Hát ez nekem sok...SZORYYYY. -
Hasonló. -
van új, a szuperintelligens gyíkok (mint pl. saintgerman
)
-
Lenne egy kérdésem: Még mindig a Nap-kapu a téma elméletileg? Vagy van már új? -
najó, nem kéne ezt a topikot napiszar szintre süllyeszteni (most elgondolkodtam h már nincs e ott amúgyis =D ) -
"ki találja ki ezeket?"
Nem olyan bonyolult ám ilyesmiket kitalálni. Még
neki is megy.
-
tudommá! sírva nevetek :') -
uwu #652 Most mi olyan hihetetlen benne?
Nyilván sokat utazott, az elmélet kiagyalója, felkutatta a gyíkemberek fészkeit, és egy élet munkájával felgöngyölítette az egészet ,amit a mindenható gyíkemberek elnéztk neki, és hagyták, hogy lebuktassa őket. Calambo hozá képest egy senki.
Biztos nem csak leült és kitalálta az egészet. Ilyesmit nem lehet kitalálni, vaslogika kell és sok bizonyíték az alapja mindennek.
Ez tök egyértelmű, csak az nem képes felfogni, aki nem elég érett ennek a befogadására, vagy éppen kezelés alatt áll, és ideiglenesen gátolják.