A múlt megoldatlan rejtélyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
linkt
az emberiség civilizációja idején.
Próbálok normálisan hozzáállni a témához,
de az az igazság, hogy van pár nyugtalanító elõzmény azért, amikrõl nem biztos,
hogy tudsz..pl. földönkívüli élet topik..vagy olyan fórumozók,
mint Saintgermain aki az energiaszipolyozó alakváltó gyíkemberekben hisz,
vagy a paranoiás nwo-s Okkultist akit már 40x bannoltak de mindig visszajön,
és azért valljuk be Paresnak is volt pár érdekes😊) gondolata, de legalább
õ normális stílusban ír..
Abban igazad van, hogy történelmi ismereteim (is) hiányosak, nem vagyok sem régész, sem mûvészettörténész, csak érdekesnek találom ezt a topicot. Bár mondjuk elvitatkozhatnánk a végtelenségig, nem hinném, hogy mindenre maradéktalanul választ fogunk kapni.
PS.: annyi a kérésem lenne, hogy ha netán linkelsz valamit, az ne angol legyen, lusta leszek lefordítani, hanem valami jó kis magyar cikk, vagy elég ha ideírod, sõt, beelégszem a Te elképzeléseiddel, véleményeddel, magyarázatoddal is. 😉
de akár görög mitológia is lehetne, teljesen mindegy.
élénk fantázia és hitvilág, természeti jelenségekre alapozva
-még mindig nem fedeztünk fel minden élõlényt, nem tudhatjuk biztosra, hogy nem élt valamilyen más fura madár, élõlény (ami alapjául szolgálhatott pl. furcsa ábráknak)
-a természet még ma is okoz meglepetéseket
Ha az esemény lejegyzése késõbb történt, illetve át is írták, akkor egy meteoritból simán lehet akár angyalok, istenek háborúja is.
Még 1 kérdés, biztos-e a történetek egymástól való függetlensége?
Az azték arany MiG-21 tényleg rejtélyes.
Önmagában.
Tedd mellé olyan dolgok ábrázolását, aminél ismert a téma.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Puszi a hasadra.Ja ezt nálam sem kell ám komolyan venni, csak szokásom ilyeneket "mondani".😄
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Na jó, én nem vitatkozom. Értelmes topik lett volna ez, ha nem jön a sok aberrált, habzó szájjal fröcsögõ hiperszkeptikus, és nem rondít bele.
Viszlát!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mostantól minden értelmetlen kérdésre ezt fogom visszakérdezni. Kíváncsi vagyok, mikor unjátok meg.
Ha megengedjük, hogy esetleg az ábrázolt jelenetek metaforák is lehetnek, és csak szimbolikusan értelmezhetõek, akkor viszont kurvára nem értem mi bajotok van a történelem és mûvészettörténet adta magyarázatokkal...
...
Ja, de beugrott: hát abban nincsenek ufók!
Mellesleg a szárnyas alakok jelenthetik a repülés képességét is, nem kell szó szerint venni az ábrákat...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Jött pl. egy okkultist kalbeberû valaki. Egy ideig türelmesek voltunk. Jó hosszú ideig. Aztán csak trollkodott, végül személyeskedett. Egy idõ után meguntam és vissaugattam én is. A tudása volt ami miatt beszóltam, mert az összeadás, mint mûvelet, az talán még ment neki, de ott végetért a tudománya. Ez megítélhetõ monitor mögül is, mert egy fotón látható árnyék jelenséget nem ismert fel, de csak trollkodott.
Akkor áruld el kérlek, hogy upszilon honnan a jó búbánatból tudja a monitor mögül, hogy én hol és mit dolgoztam az elmúlt 10 évben ? Aki így szól be, azt minden átmenet néklül elküldöm a jó francba, ha sokáig pattok akkor a jó édesanyjába. Ez nem személyeskedés. Kb. olyan, mint amikor Buzz Aldrin lezúzta a kis moohoaxert...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem mindig ez lesz a topik menete, hogy érkezik egy rejtély,
és a szkeptikusok mindent elkövetnek a "cáfolására", bizonyítva, hogy
semmi köze földönkívüliekhez, abban az esetben is, ha senki sem állítja, hogy van köze 😄😄D
nem földönkívüliek meg ilyesmik segítettek,
hanem az emberi leleményesség és munka hozta a sikert, egyelõre
nem tisztázottan, miképpen. Persze tudom, hogy te sem állítod, hogy
földönkívüliek voltak, de a "szkeptikusok" szemében ez nem olyan
egyértelmû, így már elvbõl cáfolnak mindent, amit mondasz.
Át kellene írni a topik alcímét..
Azthiszem most abbahagyom ezt a topikot.
"Nem az dönti el, mire viszed, hogy mikor kezded, hanem az, hogy mikor hagyod abba." /Richard Bach/
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor én is fogalmazzak meg kritikát az agyteljesítményérõl és hiányos termésszettudományos ismereteirõl? Annak legalább lenne is alapja, az itt leírt nevetséges dolgok.
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
Ugye te is tudod, hogy nevetséges ezt pont a TE szádból hallani?😄DD
Egyébként már mindenre van elfogadható, és egyszerû válasz.
- dioritot akár lehet diorittal is megmunkálni
- az archeológusok ottani fellelhetõ eszközökkel már reprodukálták a szállítást