19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #17210 Did you know we support Windows Mixed Reality compatible headsets in rFactor 2!?
https://www.studio-397.com/2017/12/support-for-windows-mixed-reality-headsets/
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:26:51 -
Betyarkoro #17209
Látjátok hogy pörög a fejlesztés?
-
Betyarkoro #17208 Szerintem az AMBIENT LIGHTNING WoWOWwowOWOW.
Mivel hogy az állítólag az egész öszképen javít/módosít.
De igazából ez is csak tipp. Paré képek szokás szerint mert hát egy álló képen most hol lássam mit tökéletesítettek az esőn. :D
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:20:09 -
Betyarkoro #17207
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:17:38 -
Az lesz az ujdonsag, hogy szaraz aszfalton is lesz oermet :) -
Joex22 #17205 De az eddig is volt, ráadásul nem is tűnik vizesnek az aszfalt. Érdekes. 
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.12.01. 11:21:14 -
Vizpermet, nem ? -
Joex22 #17203 Az elölről mutatott Bentley-s képen (link) mit kell figyelni, mi az újdonság? -
Betyarkoro #17202 https://www.studio-397.com/2017/11/roadmap-update-november-2017/ -
Betyarkoro #17201 -
Betyarkoro #17200 -
Betyarkoro #17199 -
Betyarkoro #17198 -
formula1996 #17197 Pedig full olyan hangja van
-
Betyarkoro #17196 Hát nem.
Aki a kamera előtt volt az racedepartment Paul Jeffrey. -
formula1996 #17195 Amúgy ez a faszi emptybox? -
formula1996 #17194 Akkor túl sok újat nem mondott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Betyarkoro #17193 Minden fasza lesz SOON. -
Joex22 #17192 Amit én fél füllel munka közben kiszűrtem:
-eső update még idén, és lesznek más grafikai újdonságok is (pl. ambient ligtning változik - eddig fix szürke színűek voltak az árnyékok, most valóságosabbak lesznek ("színesek" a tükröződéstől))
-a pályákon lesznek pocsolyák
-az ablaktörlős, autóról eső lefolyós mókához minden autót a moddereknek kell frissíteniük, melyet kisebb meló
-a pocsolyás részhez pedig a pályakészítőknek kell beletenni pár munkaórát, ez nagyobb meló lesz
-elcsúsztak, mert minden saját tartalmat frissíteni kell, és úgy akarják kiadni az update-et, hogy (a leg)több gyári pálya és autó is használja
-nemsokára jönnek modding útmutatók
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.11.30. 11:12:00 -
formula1996 #17191 Mondott valami erdekeset? -
Köszi. Megoldódott. A vírusírtó kavart be. Marcel adta a tippet. Úgyhogy nem egyedi eset lehetett. :D -
Betyarkoro #17189 https://www.twitch.tv/videos/205347823
Tegnap volt egy óra hosszás észosztás rfactor 2 jövőjéről. Ha valakit érdekel és lemaradt róla a fenti linken megnézheti. Az első 20-30 perc a formula e-ről szólt. -
Betyarkoro #17188 V1109 vagy V1109 open beta dx11 -en kell hogy legyen a játék.
-
Hellboy76 #17187 CAD vagy sem, tök mindegy. :) Valszeg igaz is, amit mond.
A szponzor meg logó falak tök jól takarnak. Azon túl már csak a jellegzetes épületek vannak. Ettől bizti nem lesznek hardware problémái senkinek.
Maga a pálya se túl érdekes, rövid és szűk is, talán kart-ra jó lehet. Bár ahhoz meg unalmasak a hosszabb részek, szóval arra se. :)
A következő pályákra több idejük lesz... -
Azért miért van hogy Hong Kong pálya telepítéskor 18%nál megáll. Majd az egész rf2 lefagy. -
mumus70 #17185 Nissan GT futamunk ezúttal a Bugatti pályáról, felvételről - élőben! :D -
Betyarkoro #17184
Na én még elhiszem nekik. :D -
Ja, hogy a ficko "igenytelen"?!:)) Akkor mea culpa :P
A lenti ket dolog alapjan azert megis hasznalhato, de azert meg sem kell:D -
Betyarkoro #17182
Mégy egy árnyékos videó. :D -
Betyarkoro #17181 NULLA árnyék?
Ez biztos hogy nem igaz. Ha a jimmy féle youtube videót nézed azzal ne foglalkozz mert a srác nem teljes grafikán játszik.
Az első random screenshot discrodról megcáfolja az állítást. :D
Jimmy valószínűleg azért lőtte ki az árnyékot mivel discordon volt egy halvány vergődés hogy a pálya néhány helyen túl sötét az árnyékok miatt. :D -
Semmmi koze hozza;) Meg mindig arra tippelnek, hogy ez a MAK Corp-os atbarkacsolas. Az auto valszeg friss, de a palya alapjat talan mar onnan vettek. Az hogy mennyire viszi elore az rF2-ot a Formula-E, a jo kerdes, ez van. De igy kiadni fizetosen egy palyat (erosen rF1 kinezet, NULLA arnyekok, klasszik lapokbol faragott kornyezet). -
Betyarkoro #17179 Am nem is lehet ugyan olyan.
Ha jól értelmeztem már a most kiadott rf2 verzió se a legfrissebb mert volt vmi utolsó pillanatban (nov 24 érták facen) kiadott variálás a layouttal.
"Track accuracy may be different due to late changes in layouts"
A lézerszkennelés is ki van lőve mivel feszt újra építik a pályát minden évben.
Szerintem szép pálya. Ha csak 4 euró lenne akkor is azt mondanám hogy sok érte mert sok és kész. Viszont lehet jobban hajlanék afelé hogy megvegyem mert 4 euró nem 8. :D
Sok kicsi sokra megy. -
Hellboy76 #17178 Ezt elnézve: https://www.youtube.com/watch?v=6V_dk-rFvr0, ennek nem sok köze van az rFpro-s verzióhoz. Továbbra is úgy tűnik nekem, hogy ez a pálya csak ráncfelvarrása egy korábbi. nem dx11-es verziónak. Annak így elég drága. Domborzatnak, ha lehet itt ilyesmiről beszélni, köze sincs a kettőnek egymáshoz. Felfestések, fák, reklámok, épületek is mások.
Ha vki megveszi, feltehetné vhova, csak kíváncsiságból bele lehetne nézni, persze ha nincs kódolva. Hogy mit is kapunk ennyi pénzért... -
Betyarkoro #17177 Amúgy ezek olyanok mintha keresnék hogy csináljanak valamit úgy hogy szar legyen.
Itt van a nagy Launch Event és tessék facebook stream behalt. :D -
formula1996 #17176 Hát, nincs kész mert még nem mutatták be a valós csapatok sem a festéseket sisakokat mindet. Fizika eléggé ilyen tákoljunk alá valamit, hogy elektromos hatású dolog legyen.
Egyébként én is így vagyok vele, amíg nincs új build és nem csinálják meg normálisan a nappalt dx11ben addig én sem veszek hozzá semmit. Az addig rendben van hogy napfelkeltében és napnyugtában nagyon jól néz ki, de ahogy feljön az égre a nap hányadék és zavar az egész. Belegondolva, egyébként mindenbe belekezdenek, de semmit nem fejeztek be eddig (autók, dx11, ui, eső, hudok, ai, stb.). Bár kb az egész kódot újraírják lassan. Talán alex írta annó hogy ISI valszeg ezért kukázta mert csak drótozni lehet ezt, meg szenvedni vele, lehet igaza van
.
-
Betyarkoro #17175 Én nem.
Ez sincs kész. Drága. Nem is érdekel. Megnéztem a racedepartmentses talk and driveból kb 5 percet. És át is éreztem a teljes élményt. XD
Vki itt írta korábban hogy mostmár nem ad nekik pénzt amíg nem villantanak. Hát most én is így döntöttem. -
formula1996 #17174 Na miaz senki nem vette meg vagy ennyire ravagytok fuggve? :D -
Betyarkoro #17173 Ez biztos.
Észrevettem hogy Marcel elkezdett bedobálni olyanokat hogy "LONG STANDING ISSUE" vagy "we inherited a lot of bugs". :D
Vicces. Dehát a remény hal meg utoljára. :D -
Van szerintem olyan "issue" is, ami meg az ISI legelso megjelenese ota benne van:) -
Ez a "sose lesz kesz program", igy annyi eppen belefer;D