rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra kérnélek Tieteket, hogy az alábbi steam oldalon belépve, csillagokra bökve, lehetőleg 5 csillagosra értékeljétek 😄
puszi!
itt »»»
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
1
végre megoldottam a gumi kopást, és van végre chassis file is, jelentősen javít a kocsi viselkedésén
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez kb. olyan, amit írsz, mint hogy "nem kezdek el paprikát termeszteni, mert még nincs rá vevő". De ha nem kezdesz el termeszteni, akkor sosem lesz rá vevőd...
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.08.07. 12:08:57
Én amire nagyon kíváncsi vagyok, az az online rendszer, amit kidolgoznak, hiszen többször is megjegyezték már, hogy lesz valamilyen rating szerűség, és azt is, hogy ezzel a ligákat (is) akarják támogatni. Kíváncsi vagyok, hogy logikailag hogy épül ez fel, hogy gondolták, sajnos lehet, hogy a vége teljesen haszontalan próbálkozás lesz, de jól is elsülhet.
Már egy olyasmi rendszer is jó lenne kezdetnek, ami a kontaktok (és eredmények?) alapján valami ratinget számol minden steam userhez, és dedikált szervereknél beállítható valamilyen minimális küszöb. (kb. mint Assetto-ban a minorating).
Ha tovább mennénk, akkor a dedikált szervereknél egy olyan opció is megjelenhetne, hogy milyen időközönként, milyen futam legyen rajta, és max. hány splitet bír el a vas - és már kész is a "maszek iRacing" rendszer, amire jelentkezni lehet, a futam kezdetéig meg open practice 😊
Meglepő, hogy még senki sem lépte meg a riválisok közül, hiszen ehhez infrastruktúra sem szükséges, csak fejlesztés.
Szerverbol most is van 3-400, de tok uresen allnak😄
Sajnos ehhez meg sokat kell drotozni (nem
Mukodesre hasonlo kellett volna, mint az SRW-ben volt (az is ISI engine): a kivalasztott emberhez merte az idot, es ha tuljutottam rajta, automatan toltotte a kovetkezo idot es ghost-ot.
Mutathatna a globalis helyezesem. Lehetne deltatime. Vagy ilyesmi😊
Tal;an az uj GUI-val lesznek hasonlok, csak elcsusztak vele.
Valami nagy nyeremeny van , vagy mi, eddig jo ha ot-hat szerveren lezelgett nehany ember.....
Ádám - HRF1RT.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
https://www.youtube.com/watch?v=e9FIvG8kQ78
Előadó írta az LFS tyre modeljét. 😊
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Nem mert jó viszonyban van marcelékkel és támogatják a modját. Szal nem magától kísérletezte ki. Másik azért vannak discordon mert beszélni akarnak azokkal akik a szarjukat használják. Feszt írnak nekik pm-et én is szoktam mindig jön válasz. Ezzel a sráccal akit javasoltam vele is lehet jókat dumálni mert hajlandó rá. Plusz ott van a #modtalk szintén discordon. Oda is be lehet írni hogy mi a probléma. Sokszor fejlesztők válaszolnak ott is.
Sőt ha megkéred a fejlesztőket akkor még nyomnak egy titkosítást is a mododra hogy ne tudja minden ludasmatyi megnézni mi van benne.
Ez van rf2 modding olyan mint a népmese szájról szájra terjed. Eddig is így volt ezután is így lesz. Lévén hogy 0 infót kaptunk arról hogy milyen support-ot kellett a dx9 es buildba berakni hogy támogassa a kocsit. Meg hogy milyen módosításokat hajtottak végre a radical és a mclarenen.
A kommented hátralevő részét meg nem is értem hogy jön ide. Én eddig is tudtam hogy fos. Hangot adtam neki a létező összes csatornán de kb csak boszorkányvadászatot kaptam. Illetve egyszer marcel közölte velem hogy biztos nem a dokumentáció hiánya okozza a minőségi modok hiányát. 😄
Most ha meg akarja csinálni akkor lehet nézegetni a fájlt meg hümmögni vagy lehet menni segítséget kérni. Más is így csinálja. Megy és kérdez. Ez van itt tart rf2. Nincs értelme ragozni hogy mit kellett volna isi-nek csinálni meg mit nem. S397től is az egyik beírta a fórumra hogy lófasz ötletük sincs modding javítására.
Nem véletlen az arány. rF1-re annyi mod volt, hogy életem végéig sem tudtam volna kipróbálni, rF2-re meg rácsodálkozom, ha valaki kiad valamit, és új, nem valami átkonvertált zagyvaság.
Nem csak nem vagy lassan keszulnek hozza a dolgok, de "nem is lesznek jok" (vagy erosen hianyosak, legyen az auo vagy palya).
Ezek az Excel-tablak es prorgamba integralt "nem mukodo" dolgok nem sokat ernek. Ha ezekkel dolgozott az ISI is, akkor sajat magukat is szivattak😊
Normalis kulsos programokat kellett volna csinalni, folyamatosan frissitve, "alkatresz adatbazissal". (Az iR-nel keszulnek igy a dolgok, ott alkatreszeket fejlesztenek, folyamatosan frissitve mogottuk a programot, ketiranyu telemetriaval finomitgatva a mukodest.)
A modellezes es a "doboz" mukodes kikerulhetetlen, az egyedi, de egy "atlag" moddernek boven jo lenne egy tobb szazas lista, amibol kivalasztja ami kell (motor, turbo, felnik, gumik, diffik, lengescsillapitok stb.), es "beteszi" a helyere.
Azert igy sem lenne egyszeru, mert a pontos helyeket "leheteten" megszerezni (OK, kupas Suzukinak van lehetoseg ala maszni, de egy GT3-as Mercit senki sem fog szetszedni😄). De ha egy otthon ulo embernek kell nehany adatbol turbot vagy lengescsillapitott modellezni (mukodesre), az mar regen rossz.
Vagy steamen megkeresni: s t e a m c o m m u n i t y . c o m /id/DevinXXS
Egy ilyen kommentért a fórumon minimum a fejed tépnék le.
Meg ISI, gozomsincs mukodik-e meg.
Am legjobb tudomásom szerint nincs.
// Cut track penalty threshold adjusters, to help tune, check score.cpp in a +trace=3 trace.txt file
CutLeavingThresh = 1.02 // Threshold (in meters) for leaving track
CutJoiningThresh = 0.75 // Threshold (in meters) for re-joining track
CutPassPenalty = 0.4 // Penalty for each driver we pass (an inaccurate indicator)
CutTimeRatioMax = 0.9 // Start penalizing even if we lose 10% of time
CutTimeRatioPenalty = 0.42 // Penalty for fraction of time savings
CutSecondsSaved = 1.0 // Penalty for each second saved
CutWorstYawPenalty = 1.5 // Penalty for staying under control, the worst yaw angle gives us an indication of this and it follows the cosine of the angle of the car in relation to the road
CutDirectionalPenalty = 1.0 // Penalty (actually reward) for being in wrong direction
CutWarningThresh = 1.505 // Threshold for warning (or disallowance of lap), should be > CutWorstYawPenalty
CutStopGoThresh = 3.5 // Threshold for immediate stop/go penalty
Szóval eddig a gyári pályán sem voltak ezek az értékek semennyire sem beállítva.
Ha már nemrég erről esett pár szó.
Eleve pénzbe kerül a részvétel. Meg szerintem mindenki érzi hogy mennyire menő és gondolom azok akik tudják h esélytelenek nem is mennek időt. Mert minek. És végül értelmetlen az egész verseny ha nem vagy érdekelt az 1 éves mclaren kalandban.
A hétvégén majd jön pluszba még pár köridő a mostani 9 hez. D:
Vicces hogy 1 idő a fejlesztőtől van. 😄
- Head Physics (fejmozgasok: fekezes, gyorsitas, kanyarodas, razkodas)
- Exaggerate Yaw (megcsuszasnal "ellenkezo ranyba nezes"😉
- Look Ahead (kanyarba "benezes"😉
- Head Vibration (fejrazkodas, tobb fele allitassal, off, motor es/vagy menetszel).
Reméljük hogy ilyen szempontból korrekt competition lesz a WFG.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Betyarkoro, lehet hogy kevesen vették meg, de nem feltétlen jelenti azt, hogy kevesen gondolkodnak rf2-ben. (am hol lehet meg nézni az eladásokat?)
Bár én csak magamból indulok ki. 😊 Én az egyik szimulátorral sem megyek offline. Én csak akkor veszek egy kocsit, ha lesz vele egy online bajnokság. Lehet van még ilyen elvetemült ember mint én, aki így gondolkozik. Bár gondolom több az olyan aki bármi van, megveszi, és megy vele két kört, és ott pihen a raktárában 😄
Ádám - HRF1RT.hu
Ilyenkor nem tudom milyen ertekek ervenyesek alapbol. Talan igy mar nem annyira meglepo, hogy nem jol mukodik a palya.