19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
formula1996 #17250 Nemtudtam. :D -
Betyarkoro #17249 "But that’s not the only reason why we’re extremely busy, as the Steam Winter Sale is coming up and for us that’s a great opportunity to end the year on a high! Without letting the cat out of the box just now we are planning a couple of new features specifically for that sale."
Holnap lesz a Steam Winter Sale. Ki mire tippel mi lesz a meglepi feature? -
Igen, de elvileg az összes pálya ilyen (ami scannelt). -
formula1996 #17247 Jól értem hogy ezzel a technikával ilyen 2in1 hatást érnek el? FPS is viszonylag jó marad de a háttérben a fizika is részletesebb a nagyobb részletezettségű út miatt? -
Hellboy76 #17246 Na, meg is neztem AC Laguna-t.
Egy rosszabb felbontasu utra raktak a texturat. Egy masik nagy felbontasu scan feluleten pedig a fizikai utkozes. Tehat azon autokazunk, a masikat pedig latjuk. Ha a nagy felbontasut akarja vki rf2-be, akkor munkasabb. De onmagaban is az. Akarcsak Mugello. 1-2honapon belul bizti nem lesz belole normal verzio. -
Betyarkoro #17245 Szerintem a demó még mindig az utolsó ISI verziót tükrözi nem pedig a S397 verzióját.
Ha igazam van akkor a teljes verziónak vmivel nagyobb gépigénye van dx11 módban. Emberkék kb 10% különbséget mérnek dx9 és dx11 között. Illetve jövőre már csak a dx11 verzió lesz támogatott.
Szóval a demó és a teljes között grafikailag van különbség.
Érzésre is más lesz. Mert a demóban a régi ISI formula renault van míg a teljesben már a S397 verziója van. -
Florian_Boss #17244 formula1996 köszönöm a segítséget
még annyi kérdésem lenne, hogy a demo és a teljes játék között van különbség? Ha igen, akkor gépigényben is? -
Betyarkoro #17243 Nem tudom.
A második kép fura. Olyan mintha a kész képre csak ráhúznának vmi képet. Egyáltalán nem jön át hogy esik az eső a kamera közvetlen közelétől messzebb is. -
formula1996 #17242 Launcher->Packagesbe kitallozod a mappat ahol van a falj majd jobb klikk es install -
Florian_Boss #17241 F1_ASR_2017_v2.7.rfcmp
Sikerült leszedni, de ezt a típusú fájlt hogy lehet hozzárakni a játékhoz?
Köszi előre is a segítséget -
formula1996 #17240 Jol latom hogy az eddig kozzetett kepeken videokon a levegoben hullo esso semmit sem valtozott ugyanaz a vonalka hullik?:DDD -
Betyarkoro #17239 Szerintem karácsony előtt.
Írták hogy jön majd frissítés a gt3-hoz a festős vacak után. De meghosszabbították 18.-ára.
Meg írta Marcel hogy a steam wintersalera készülnek.
Most nézem steamdb-t még lehet ma lesz vmi mert 2x is frissítették rövid időn belül a smoke buildet. Eddig amikor volt vmi patch mindig a smoke buildet frissítették előtte.
https://en.wikipedia.org/wiki/Smoke_testing_(software)
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.20. 11:29:25 -
Hellboy76 #17238 Ha más nem ugrik rá egyből, majd megcsinálom, de nem egyből. :) -
formula1996 #17237 Uj UI majd jovore.
Ac hez ma jon laser scan laguna seca valaki atkonvertalhatna :P -
Ebben lesz benne az új UI + eső? Egyébként a blogban írták, hogy lesznek majd tócsák is amik dinamikusan nőnek és száradnak fel, ezek csak grafikai elemek lesznek vagy rendes tócsák?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.20. 10:19:11 -
formula1996 #17235 Roadmap: Dec31 23:59, az update talan karacsonykor de nem csodalkoznek ha azis Dec31 23:59kor jonne.
F1modra: F1 ASR 2017 v2.7 -
Hellboy76 #17234 Mikorra toljak ki a csoda update-et? Utolsó roadmap idénre? Bármi hír? :) -
Betyarkoro #17233 Én úgy tudom két nap múlva lesz a steam sale. Biztos le lesz árazva.
F1 modra passz. -
Florian_Boss #17232 Sziasztok. Aki jártasabb az rFactor 2-ben, az talán tud segíteni nekem. Gondolom, érdemes megvenni a játékot akkor is, ha csak F1 modot raknék rá. A célom az lenne, mint az első részben, ahol a játék felmoddolása után mehettünk ki netre is.
Esetleg, aki tudna infót adni, honnan érdemes legolcsóbban venni (kivéve ha csak steamen lehet megkaparintani), s a megvétele után honnan tudok 2017es f1 patchet track patch-csel tölteni, azt megköszönném. Ezen moddolások után ki lehet menni netre játszani egymás ellen? -
mumus70 #17231 A második az brutál futam volt, az utolsó 2 kör pedig életem top 5 csatája között! :D
-
Most kipróbáltam Sebringen is, virtualm verzión. Érdekes, hogy itt már egészen jó, hasonlóan viselkedik az iR verzióhoz. A tempóm biztos nem valami csúcs, 2:33,5, csak pár kört mentem. -
Betyarkoro #17229 https://nl.motorsport.com/sim-racing/news/lange-wensenlijst-rfactor-2-afgewerkt-988150/ -
shiet #17228 Ez vmi nagyon régi verzió lehet, 80-as évekbeli, ezen még hátsó szárny sincs, de amúgy rF2-ben jóval többet kell ellenkormányozni. -
Ez egy olyan dolog, hogy a gyors pilóták mindig túlkormányzottra állítják az autót, hisz akkor gyors. Így nem mindegy kinek, milyen bajnokság onboard-ját nézed. Illetve az rF2-ben is mire megszokod a kocsit, és jól kezeled, már te is a csúszás határon autózol, és érzed, hogy megy a kocsi, de nem kormányzol ellenállandóan, mert az lassú. Tehát egy gyors rF2 skippy onboardban sem látsz gépészkedést. -
-
Betyarkoro #17225 https://nl.motorsport.com/sim-racing/news/update-circuit-zandvoort-rfactor2-begin-2018-988099/
http://translate.google.com -
shiet #17224 Én pont ellentétes véleményen vagyok, sztem az egyik legrosszabb autó a szimulátorok világában. A Skippy egy tanuló/újonc autó és ha ilyen lenne a valóságban akkor sorra törnék össze az emberek mert alig lehet vele bekanyarodni. Nem attól jól szimulált egy autó mert azt nehéz vezetni. Lehet tail-happy a valóságban, de nem ennyire.
https://www.youtube.com/watch?v=UHRNkoooDko
Nézd meg hányszor kell kanyarban korrigálni a valóságban aztán próbáld ezt meg rF2-ben az összes segítséget kikapcsolva.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2017.12.12. 12:34:38 -
Bar mostanaban nem igen hasznalom rfactort, de szerintem a szimulator ipar legjobban megcsinalt autoja az itteni skippi ! ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.11. 10:24:17 -
zummy82 #17222 Bár nekem a iR-es Skippyvel még nincs tapasztalatom, de nemrég olvastam, hogy ott sokkal stabilabb. rF2-ben kicsit túl "tail-happy" lett :)
https://www.reddit.com/r/simracing/comments/204k4u/formula_skip_barber_head_to_head_iracing_vs/
Utoljára szerkesztette: zummy82, 2017.12.11. 10:05:14 -
ManoNegra #17221 A kormány beállításai között van asszem egy 'SHo' shock nevezetű effekt, ami ilyen rázkódásokért felelős lehet. Ha be van kapcsolva, akkor tedd offra. Amúgy melyik verzió, az xboxos, vagy a ps4? Nálam az xboxos rendben van, semmi rendellenességet nem tapasztaltam. De nem tettem fel rá a legújabb firmware-t. -
Fülesben én sem hallom, inkább csak zavar a tudat. Más játék nem csinálja. json fájlt én nem módosítottam, a kormányon lévő dolgokra gondolok. Az nekem még új, eddig minden alapon használtam. -
Na most nem hagyott nyugodni a dolog, kipróbáltam rf2 nekem is kattog, de nem mondanám vészesnek, mert csak füles nélkül hallani. Azért ha gondolod elküldöm json fájlt ha adsz elérhetőséget -
Próbálok majd csinálni valamit, de hangos. Dirt rallyban meg automobilistában nem igazán van ilyen hangja. Milyen beállításokat használsz? -
Én speciel azzal tolom, vidi a jelenségről estleg, mert nekem nincs csattogás -
Valaki használ CSL Elite wheelbase-t? Csattog az ffb, sehol máshol nem csinál hasonlót.
Skip barber csak szerintem csúszkál nagyon? Sokat mentem vele iR-ben, ott régen elég jó volt, csúszott is, de nem ennyire őrült módon, mint itt. -
Köszi srácok, igen elméletben megvan a dolog, autószerelő vagyok, szóval a megvalósítás sem áll messze tőlem annyira
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy csináltam meg hogy a régi fanatec pedált alakítottam át, és így összedugható a kormánnyal is. Sztem ha ránézel a képre egyből látod magad előtt hogyan, és elég jól beállítható az a szög és az ereje is...még akár Load Cell is lehet, bár nekem nem az.
(nem vagyok most otthon) -
formula1996 #17213 Csinálj egyet magadnak úgy kijössz 15-20k körül, és olyat csinálsz, amilyen kézre esik :D -
Sziasztok! Valakinek Fanatec kézifékje van eladó, vagy Fanatec kormányhoz valami kézifék ötlet? Előre is Köszönöm -
Betyarkoro #17211 Ez nagyon hádé: