rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem felesleges belekeverni a forintot. Mert mi egy csóró ország vagyunk. A játékot meg a nemzetközi piacon terítik. Vegyük észre hogy míg nálunk a 15 eur az 4 552ft google szerint. Egyeseknek a napszáma. Más országokban ez 3 sör. 😄

15 * 7000 = 105000
Ebből lejön a steam haszna. Lejön a licensz díj. Fognak belőle adózni. Ki kell fizetni az alkalmazottakat.... Meg kitudja még mire megy el a zseton mire oda jutnak hogy profit.
Hollandia minimálbér: 1 551,60 eur google szerint. Ez egy holland cég.

Hát ja szép summa euróban is HA össze jön nekik a 7000 sale.

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

Amenyiben összejönne a hétezres szám a pakknál, az 35 millió, ebből a Steam leszedi a magáét, de kezdetnek nem annyira rossz. Főleg, hogy a tetszhalálból kell visszahozni.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Szerintem meg de. Mert ha azt nézed 335 ember akit foglalkoztat rf2 az egész világon annyira hogy vegyen valamit. XD

Mondjuk konklúziót érdemesebb lesz levonni szeptemberben mikor a GT pakk tartalma is nyilvános lesz. Hiszen sokan nem szeretnek vakon befizetni vmire és az is lehet hogy sokak várnak az új gui meg egyéb bejelentésekre.

Érdekesség képpen én megnéztem a radical-t és annak a subja is megállt 7000 körül.

Nem túlzás kijelenteni hogy 5-6e saleből nem sok minden fog történni rf2 háztáján.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 22:03:27

Eddig 335 :-) Ha mindenki a pakkot vette meg, akkor azért elsőre annyira nem rossz.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nagyon jónak tűnik, szerelem elsőre! <#vigyor3>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az openbeta felirat beüt így fizetős cucc után már. 😄 De am szép.

Hát azért ennyire csak nem voltak töketlenek.

Alexease
De eleve, ha nem vedtek le valahogy az rFcmp file-t (kicsomagolas, hasznalat stb.), akkor kenyelmesen lehet masolgatni es kuldozgetni barkinek az autot.
Ez mekkora fail lesz sales szempontból.

Attól hogy bejön még hogy iratkozol fel rá?

Alexease
De igy legalabb lehet latni, mennyien vettek meg😛
Alexease
Pedig a link lazan bejon Incognito modban, Steam-es bejelentkezes nelkul is😉
Persze nem probaltam feltenni😛

Nekem üzenet jött, hogy öt tétel van a raktáramban, onnan tudtam a workshop linket elérni, de nem jelenik meg a normál workshop oldalon, a követett készítőnél.

Csak az látja a workshopos linket akinek az autó itemje bent van a steam inventory-ban.

Szóval nem lehet csak úgy bárkinek rá subbolni.

Alexease
Ez most valoban ugy mukodik, hogy ha valaki megvette az autot, akkor "egyszeruen megjelenik" a Workshop-ban?
Es az a Workshop link meg "publikus"?!😊))
Jól van, akkor le is csapok a pakkra. :-)

Na fórumon a hisztinek biztos meglett az eredménye. 😄

Erről még nem beszéltek legjobb tudomásom szerint. De pár napon belül úgyis kiderül.

Ezt ismerem.

És egyébként ebből felmerül a kérdés hogy mégis menniy dlc-t akarnak kiadni?

A Zandvoort ezekszeint külön pénzért lesz kapható?

Fú, Láttam a cseten egy magyarázatot.

1. A gt pak tartalmazza a mclaren-t.
2. Amit itt veszel az vmi cucc a steam inventory-ban. Az ajánlás az hogy várj 5 percet majd az item megjelenik a workshopban is. Érdekes. Ilyet még nem láttam steamen.

Még lehet cserélgetni is lehet majd az autókat. 😄

Hogy miért így van megcsinálva:
"Valve limits the number of DLC packs any game can release (by default 10, if you ask nicely you can get a few more, but they are limited). The item store we use does not have that limit."
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 19:26:33

Fasza csak 5 euróval lőttek felé annak az árnak amit én szerettem volna. 😄

Na ki mit gondol a cuccról? 😄

Jöhetnek a beszámolók.

http://store.steampowered.com/itemstore/365960/browse/?filter=all

Meki 5ajró
GT3 pakk 15 ajró (4 másik GT3 szeptemberben jelenik meg)
Lehet még most sem tudják h mi lesz. 😄

Paypal + zippyshare. 😄
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 17:13:18

Valóban Steam-es DLC lesz, azt írták a chat-jükön.

"Purchase and install the McLaren 650S GT3 from the rFactor 2 item store" <- félrevezető 😊. WFG oldalról idéztem.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.08.01. 14:41:43
Build Updates for DX9 and DX11
1 AUGUST - MARRS
In preparation of the release of the first piece of "paid" content, the McLaren 650S GT3, we have updated both the DX9 and DX11 builds of rFactor 2. The only changes in this build are to actually support such content, there are no functional changes.

Vicces hogy idéző jelben van a paid. 😄
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 13:54:29

Érdekes.
Tegnap v tegnap előtt azt mondta vmeik ha jól emléxem dom hogy rendes steam dlc-lesz. 😄

Micsoda kavarás van az itemstore körül.

Most nem értem hogy akkor hogy lesz ez az item store. Én azt hittem az új GUI-val együtt be lesz építve mint ahogy raceroomba is bevan. Új gui látszólag még mindig habokban.

https://www.studio-397.com/worlds-fastest-gamer/

Lehet nevezni a McLaren-es versenyre, este indul a store és az új autó. Mellékesen az rF2 alap játék be lesz akciózva holnaptól.
Megtapasztalod az rF2 élménycsomagot. 😄

Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 11:53:38

Asszem.

sm_Red_Bull_Ring_v1.0
Ez a mappája.

Am köszi a GDB-s dolgokat. De rf2-ben kicsit bonyolultabbnak tartom ezeket. Egy JSON átírást még elvégeznék, de a többi dolog már bonyolult. Vagyis nem is bonyolult, hanem nem akarok ezzel cseszekedni. JSON mellett még az RFM-et is megszerkesztem, mert az még a jobbik eset, de GDB-be nem nagyon fognék bele. Egyszer nyúltam bele egy modba, de akkor is elcsesződött 😊 Pedig csak új skineket akartam "gyárilag" belerakni.(nem az user data/setting-es megoldással) és gyakorlatilag csak uj DDS-t meg a többi fájlt ami kell, tettem bele. És eltúnt az összes autó 😄
Kicsomagolni a MAS fájlokat, meg összerakni, stb stb. rF1-ben meg ott volt csomagolás nélkül a GDB és lehetett irogatni.

Lehet hogy lustának tűnök, de ez igaz is 😄 Most csomagoljam ki a mas fájlt, írjam át a gdb-t. Aztán visszacsomagolni, aztán probáljam ki, és ha nem jó, akkor újra kicsomagol, stb 😊

Szóval megnézheted, de csak ha kiváncsi vagy. Miattam nem kell, úgy se nyúlok bele a gdb-be
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.08.01. 11:02:17

Ádám - HRF1RT.hu

Most már megnézem, mi van abban a fájlban, ami miatt rosszul működik a büntetés.
Ez a Senormen Red Bull Ring-je igaz?
Akkor marad a minden bünti kikapcs és utólag vizsgálódás, vagy futam közben Charlie figyelmét felhívni az esetre. 😊 Rajtkiugrás, többszöri ivváltás féktávon, stb, ha nem vette volna észre. 😊

Vagy a GDB paraméterek tesztelése:
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Variables to control behavior when Cutting the track and/or going wrong direction
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
CutLeavingThresh = 2.5 // Threshold for leaving track
CutJoiningThresh = 1.0 // Threshold for re-joining track
CutPassPenalty = 0.40 // Penalty for each driver we pass (this is an inaccurate indicator)
CutTimeRatioMax = 0.95 // Start penalizing even if we lose 5% of time
CutTimeRatioPenalty = 0.35 // Penalty for fraction of time savings
CutSecondsSaved = 0.75 // Penalty for each second saved
CutWorstYawPenalty = 1.5 // Penalty for staying under control
CutDirectionalPenalty = 1.0 // Penalty (actually reward) for being in wrong direction
CutWarningThresh = 1.6 // Threshold for warning (or disallowance of lap)
CutStopGoThresh = 3.0 // Threshold for immediate stop/go penalty
tobias88
Azért az nem mindegy, hogy mi a büntetés mértéke. Pl Assetto-ban meg iRacing-ben is lassítás a büntetés ami nem ugyan az mint egy stop & go
Igen, jól mondja Joke1RS. Én pl az első kanyarban probáltam a tumultust elkerülni egy szélesítéssel. És hopp stop and go. A verseny első körén. Aztán volt olyan is akit meglöktek, és úgy kényszerült a pálya szélére, és visszajött nem is olyan gyorsan, és S & Go 😊 Én sem 200al jöttem vissza pályára.
Mindegy, nem akarok vitát, csak hát igen, jól írta Joke.
Ez van, ezt a pályát nem használjuk többet 😄 És majd a következő bajnokságok pályáit ebből a szempontból is leteszteljük, és jó is lesz.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.08.01. 07:17:59

Ádám - HRF1RT.hu

Igen, és mi van akkor, ha éppen kilök valaki az adott ponton és még én kapok büntit?

zolee145
De régen vártam ezt a fajta ellenőrzést. Tessék a pályán közlekedni. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

OK. köszi a választ.

Ádám - HRF1RT.hu

Pár nem megfelelo ertek atirasa miatt talan nem kellene sz@rnak nevezni.
Rengeteg ideje van benne a keszitonek/konvertalonak es lehet mar nincsenek plussz napjai ilyen dolgok tesztelesere. Ha eszrevetted ezt a problemat, ird at a megfelelo ertekeket es vedd fel a kapcsolatot a modderrel. Biztosan bele fogja tenni a kovetkezo verziojaba.
Ne csak sz@rozzunk, hanem tegyunk is vmit...
A GDB-ben van ez szabályozva. Hasonlítsd össze mondjuk egy gyári pálya GDB-jével (mondjuk Nola) és rá tudsz jönni, mi a probléma.
De itt találsz részletesebb magyarázatot: https://forum.studio-397.com/index.php?threads/cut-track.44735/
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.07.31. 08:17:20
Üdv.

a szarul megcsinált pályákkal lehet valamit csinálni? A probléma a következő. A büntetés. Van egy grafikailag jól kidolgozott red bull ring. Előbb mentünk rajta futamot. És kiderült, hogy minden szélesitésért egyből stop and go-t adott. Ezt lehet JSON fájlba, vagy GDB-be vagy bármi másban szabályozni?
Vagy ezt csak úgy lehet megoldani, hogy vagy semmiért nem ad büntit, vagy mindenért? Mert már vicc. Sok pályán rossz ez a dolog.
Mert nyilván kiugrásért maradjon meg, meg gyorshajtásért, de a vágásokért majd megoldjuk manuálisan.. gondolkozom, hogy kövektező bajnokságba kikapcsolom a francba, és majd manuálisan átnézzük a rajtot meg a pitet és kész. 😊

Ádám - HRF1RT.hu

bmwcrash
Okok, köszönöm!
Nem vált át alapból. Neked kell átrakni a beta-ba.

Nem mindenből lett S397-es verzió. Amit átraktak azt le is szedték az ISI workshopból.

bmwcrash
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy dx11-re alapból "átvált" a program magától? Nem nyúltam hozzá április óta és látom azóta minden(?) contentből lett s397-es verzió. Ha azokat leszedtem akkor az isi workshop-osokról le is lehet iratkozni?
Az egyik szimes yt csatornán kint volt egy videó pár percig: Formula E Coming to rFactor 2!, de aztán letiltották.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2017.07.28. 23:18:26
Hát a pak az még nagyon SOON tm.

Most csak ez az egy cucli lesz kiadva.

Én is megveszem. Meglátjuk milyen árazást találnak ki a pakkokra.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.07.28. 20:31:16

Én minden sz*rt meg fogok venni. <#vigyor>