19774
-
SirDannyL #19571 Nincs a driverben semmi feltolva. Ezért is írtam,hogy a játék beállításokban is amit tudtam lentebb vettem. FFB minimum torque az asszem gyári értéken van. FFB smoothing is 2. És akkor azt még midig nem tudom,a pov beállítás miért nem akar fel és le működni. Lehet jobb lenne inkább újra telepíteni a játékot? Amit gombot beállítok erre a célra,továbbra a bal tükröt állítja.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.14. 19:42:37 -
#19570 nezd meg a kormanyod drivereben valamelyik damper effect nincs e feltolva, vagy a jateknal netan a min force. (utobbi nem biztos)
Hat igen a palyabetoltes agyhalal, de masodikra mar gyorsabban tolti.
-
SirDannyL #19569 Segítsen valaki,üléspozíciót akarok beállítani,de a közelít-távolít működik,a fel és le nem. Mármint az autóban. Hiába állítom be az utóbbi kettőt,a bal tükröt állítja továbbra is. Mondjuk nem bánnám ha a régi magyarítást valaki frissítené Gyenge az angolom. Valahogy a ffb sem az igazi,amit gondoltam állítottam,a kormányszög már oké. De bírkózni kell a kormánnyal hogy forduljon. A kormány beállításaiban ki van kapcsolva a "középre igazítás" tehát elfordítás után nem akarja egyenesbe állítani. Ez oké. Valami szmúsz talán amit 2-re állítottam a játékban,de így sem jó. A pályabetöltés az idegeimre megy,legalább 2 perc. Ez miért jó?
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.13. 22:28:02 -
#19568 Szia Alex,
új bajnokságaink indulnak, ha van időd, kicseréled a fejléc képet erre? -
#19567 Két hét múlva új bajnokságunk indul, a GT1 World Championship
-
Hellboy76 #19566 Google street view alapjan probaltam reprodukalni a nem konvertalhato novenyzetet. Kodolt fajl, db onkent hivja meg a modelleket adott pontba, meretbe, forgatasba több ezer objektum. 3ds max-ba makroval lenne jo beolvasni, de ahhoz sem ertek. :)
Eleg nehez igy eltalalni, hogy ne legyen belole egy esoerdo, de azert hasonlitson.
Lod tavolsagokat ilyenkor csak minimalisan valtoztatom 250 meterenkent. Csak amennyi elegendo. Nem fogja befolyasolni a teljesitmenyt. -
#19565 Belenezve egy onboard videoba, az elso esetnel vannak fak sokkal kozelebb is az ut jobb oldalan vegig, igy azokat potolva, el lehetne takarni az egyes esetet es jobban hasonlitana a valosagra.
Ugyanugy a 2-es esetnel is vannak fak a tavoli domb es kozted igy azokat is potolva nem latszodna a masodik esetnel sem a kirajzolas.
De ahogy gondolod, csak ne essen a performanciaja a felere ezek miatt :)
1-es
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.04.21. 09:49:44 -
#19564 Igy talan egyertelmubb mit szerettem volna jelezni, ha nem szolj, akkor tenyleg csinalok majd videot :)
- 1-es jelenseg piros vonalnal jar az auto a piros negyszoggel jelolt fakat ott kezdi kirajzolni(megjeleniteni) ugymond a szemed lattara a semmibol.
Itt irtam, ha mar az elso kanyarnal kint lennenek, akkor tokeletes lenne.
- 2-es a keknel ugyanez a sztori.Itt irtam, ha pl meg sem jelennenek meg ott a fak senkinek nem hianyoznanak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.04.21. 09:34:43 -
Hellboy76 #19563 Köszi a részletes infókat.
Ha képekkel is szemléltetnéd egyszerűbb dolgom lenne. :)
Jöhet privátba.
Acc konvert miatt nincs felrakva.
Guminyomok csak texturak ittott.
Majd rakok képeket az új IBL shaderrel, Sokkal hangulatosabb lett. A célegyenes, elso, utolso kqnyar es a boxutca van meg.
Az IBL-es mintavetel miatt pedig vilagosodott is kicsit.
Kivetito van meg az utolso kanyar elott balra a foepulet mogott. Amire a nezok latnak ra. Tv kamerabol latszik. -
#19562 Nagyon jo, szamomra osszkepre a legtobb rf-es mod palyanal magasan minosegibb erzese van az embernek.
-Veletlen kiszurtam a fo epuleten van ket kivetito is, gondolom csak a vr miatt (ott sporolnak a szamolt kepponttal, ami ugysem latszik) nem tolti ki a kijelzot a kep, persze ez legyen az utolso a sorban, ha egyaltalan erdemes vele foglalkozni :)
-Ami engem mindig zavarni szokott a jelenlegi grafikai beallitasokkal, amikor a celegyenes utan befordulok balra, kb ott 100m-re a feher vonalnal rajzolja ki azokat a fakat amik majd a kovetkezo jobbosban lesznek. Mivel a szemed elott tortenik igy picit zavaro, ezeket lehetne elobb kirajzolni 100 meterrel, hogy mar ott legyenek mikor a hosszu egyenesre rafordulok?
-A masik ilyen ami talan meg szembeotlobb az elobb emlitett hosszu egyenes vegen kb a 100-as tablanal rajzolja ki a szembe levo tavoli dombon a fakat. Azokat meg igazabol eleg, ha mar kicsit kozelebb kanyarog az ember szerintem (felteve, ha lehet igy allitgatni)
- Ami meg szembeotlo volt, a celegyenesben a rajtracsoknal a felgumizodas total egyformak es minden rajtracs elott van, ha kell ha nem. Oda egy kis valtozatossag elferne szerintem.
Jol emlekszem acc konverzio, ugye? (igy gondolom nem mehet fel a workshopba?) -
Hellboy76 #19561 Volt egy kis időm foglalkozni vele:
Mount Panorama v0.90
IBL pálya shader folyamatban, már csak festegetni kell photoshop-ban az ideális iv, por helyeket -
#19560 Nekem VR-ból nem léptett ki sosem, de szerencsére ha magát az Oculus app-ot bezártam, azzal záródott a játék is, -
PacsutaTibi #19559 rF2-vel nem játszottam több éve. De hasonlókat produkál (néha) nekem a Richard Burns Rally. Elég régi játék, de mostanság fejlesztgetik, Fmod hangok, új menű stb. De ezekkel együtt néha instabil volt (most egy újabb plugin update-tel jobb). Nekem is csinált ilyet, hogy nem lépett ki rendesen, illetve, ha hiba történt, akkor a hibaüzenet után nem állt le rendesen és egy fehér képernyőt mutatott. Nem tudtam semmit felhozni, tök fehérség volt az egész. De a Win-gombra feljött a tálca és a startmenü. De egy feladatkezelőt sem lehetett felhozni... Csak a kijelentkezés vagy újraindítás segít, mert ilyenkor leállítja az RBR-t. -
#19558 Csak nálam van olyan, hogy nem lép ki rendesen a játék? Szóval exit game, bejön egy rf2 logó és kész, ott marad. ctrl+alt+del, feldatkezelő, na erre fehérre vált a képernyő, de semmi nem történik. Gondoltam hagyok neki időt, elmegyek sz@rni (nem teljesen saját döntés volt, inkább muszáj), mikor visszajöttem még ugyanaz a fehér háttér volt. Csak a reset segített, újraindult a gép és annyi. Azért ez vicc kategória. -
#19557 Új verzió
Better UI -
#19556 tyu, azt nem is olvastam, elsore nekem sem tunik jo hirnek ez a resze. Jelenleg az acc az egyetlen amivel "jatszom" pontosabban jatszanek, de nem birok szamomra megfelelo tempot kisajtolni belole vr-ben. Most, hogy ez a fejlesztok hanyagsaga, (ido penz hiany) vagy mas all a hatterben csak ok tudnak megmondani. Valahol az irtak, hogy az ac-2 vagy 3 vagy hivjak barhogy szoval a kovetkezo assetto, ismet sajat engine lesz, ha jol remlik.
Az automobilista is elfut az igenyeimnek megfeleloen mar, szoval meg az az engine is jobb lenne talan. Bar akkor eltunne az egyedi latvanyvilag nagy resze szerintem, csak egy felig atskinezett valami lenne az rfactorbol kulcsinre. -
#19555 Az Unreal engine-nek ha jól rémlik, az ACC esetében sem volt teljesen egyértelmű a sikere. Amennyibenbátállnak erre, és a cikk szerint így lesz, több ~vnyi fejlesztés megy a kukába, a DX11-re való átültetés, a material alapú modellezés, stb. + az ezekhez készített dev. cuccok, plugin-ok, stb. De nem gondolnám, hogy feltétlenül baj ez, legalább megmozgatja az állóvizet és egycsapásra megoldódnak olyan dolgok amikkel éveken keresztül szöszöltek. Lehet kellene egy új GUI is -
#19554 Remelem kirugjak a fele lokotot es vegre kiaknazzak a lehetoseget ami rejlene ebben a jatekban.
Ja a heten mosolyt csalt az arcomra az LFS-re jott egy update :) Volt is par torok multis szerver tele idiotakkal, de ez mar tenyleg misztikum szamomra, hogy miert is foglalkoznak vele, persze nekem nem faj, sot igertek mindenfele jot is a jovoben... Viszont durvan meglepodtem, amit alapbol talan egyik sem tud, vagy nincs bekapcsolva, vr-ben beleneztem a visszapillantoba jo kozelrol es a fejem (bukosisak) koszont vissza benne, termeszetesen nezoszog fuggoen mukodik.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.03.04. 11:50:28 -
Laceee #19553 https://hu.motorsport.com/esports/news/a-motorsport-games-megvasarolta-a-studio397-t-valamint-az-rfactor-2-t/5574829/ -
D_Moriarty #19552 Holy shit
https://youtu.be/OoZggSKmBRM
-
#19551 nagy dráma nincs azért :) gyere -
#19550 Mostanában akartam jönni csapatni veletek, meg elindítani az rfactor2t először, de megijesztetek.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2021.01.28. 19:13:34 -
#19549 És hány évet vártunk rá... -
#19548 Sajnos már nem lehet visszarakni régire, mert az egy előző verzió.
Egyetértünk. Rendkívül gagyi, rossz felépítésű lett az új UI.
Szebb? Lehet, de ki a faszt érdekel, a felület nekem arra kell hogy belépjek a pályára -
#19547 Valami iszonyat gagyi es hasznalhatatlan ez az uj UI. Sajnos nem csak ennel a jateknal, inkabb mar a legtobb programnal van ez a kaosz, valahol a tapogatos telefonok megjelenese ota van ez a trend, hogy esz nelkul dobaljuk szet a kepernyon a dolgokat. Mondjuk itt azert az aranymalna dijat siman megnyerne az aki ezt osszehozta, mert szegyen es gyalaza, ahogy ez mukodik. Ahogy rakerestem, hogyan lehet visszaallitani a regire, mert hiaba nez ki szornyen mai szemmel, es hiaba az is ezer sebbol verzik, legalabb gyors es csinalja amit akarsz. (latom nem egyedul vagyok a problemammal, mindenki ekézi rendesen mi ez a formedveny, hogy mertek kiadni :) )
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.01.24. 20:51:03 -
#19546 rFactor2 új UI-jának javítása Cselt kollégától.
Ajánlom -
Hellboy76 #19545 Van akinek telepitve avan 3dsmax2017?
Konvertalni kellene az uj material library-t 2012-es verzioba.
Errol lenne szó:https://docs.studio-397.com/developers-guide/development-tools/3ds-max-material-library
Csak emiatt nem telepitenék órákig.
Elvileg ezzel lehetséges, de barmilyen modszerrrel jo nekem. http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/mat-file-to-lower-version
Köszi előre is -
Adebayor #19544 :D -
#19543 -
#19542 súlyos pénzek :D -
Adebayor #19541 egyébként mibe kerül itt egy fejléc? :D -
#19540 Alex, ha van időd cserélsz majd egy fejléc képet? -
Solt #19539 No megvettem a KartKraft-t is, szerintem kurva jó, azt a 9 eurót nagyon megéri. Jók a lézer szkennelt pályák, jó az FFB és a vezetési élmény is... a kicsit izmosabb go-kartok rendesen megizzasztanak, imádom! :) -
Solt #19538 Én a Kart Racing Pro-t vettem meg, a KartKraft ügyében még billegek... :) Sajnálom, hogy ennyire nem érdekli a szimes réteget... -
Hellboy76 #19537 Én is ezt mondtam :)
Simán jobb, mint ami az rF2ben van.
A lézeres pályák miatt gondolkodtam, hogy átkonvertálom a pályákat, de mivel az rF2-ben "senkit" nem érdekel a kart, így nem foglalkoztam vele.
Maradt Bathurst, amivel mostanság talán majd tudok egy kicsit foglalkozni. -
Adebayor #19536 egyelőre próbálok csatlakozni :D Esemény regisztrálásnál error :D -
bottleopener #19535 Az új competition systemről mi a véleményetek? -
Solt #19534 Megvettem... vezetési élményre zseniális szerintem. -
Solt #19533 Júj, akkor marad a Kart Racing Pro! :) -
#19532 MarioKart-os :D