19774
-
#19407 Nekem tetszett. Az elejét tudtam nézni, aztán este úgy 1 körül hazaértem, néztem pár órát, majd délelőtt, plusz utána az Eurosporton a teljes befutót. Életemben ennyi LeMans-t nem néztem összesen. :)
Az a két szerver crash csak azért volt, hogy az iRacing fanboyok ne pityeregjenek még egy hétig a futam után, hogy nem a kedvencükkel rendezték az eddigi legnagyobb szimulátoros eseményt. Így legalább tudnak köpködni és megnyugszanak. :)
Komolyra fordítva egyrészt a kurva anyját a kovidnak, másrészt viszont ilyen pilóta felhozatalt soha nem láttunk volna szimulátorban. Meg amúgy a valóságban sem nagyon, egy csomó versenyzőnek máshogy nem nagyon lenne lehetősége itt indulni.
Még az elején tegnap volt egy kamera amiből a gumit mutatták menet közben, az azért még így pár év után is elég menő. Meg úgy egyáltalán, mostanra a gyári pályákkal eléggé jól néz ki. Kár, hogy nem szakadt le az ég valamikor a 24 óra alatt. :D
A körítésen is meglepődtem, nagyon komolyan rákészültek a közvetítéssel.
Szóval jó volt, de lassan jöhetnének az igazi versenyek. :) -
Hellboy76 #19406 Ha lemegy ez a rendezveny es lesz idejuk, varom az ujabb szabvany Portland-et es a beharangozott doksit. -
#19405 Ha a szimes cegeknek szerencseje van, meg kitart egy ideig a valodi verseny korlatozas, es nyomulhatnak a programokkal:)
Nepszerusitesnek biztos jo, es a fejleszteseket is segiti. Persze azoknak, akik nem ismerik reszletekben a kulonbozo programok multjat, ceget, elonyet-hatranyat, erosssegeit vagy gyengesegeit, azok foleg a kinezet es mukodes (bug, akadozas, bena utkozesek, megszakadasok stb.) alapjan itelnek.
Talan kesobb, amikor mar leszek valodi versenyek, valahogy megmaradnak a szimes dolgok is. A teli/nyari szunetekben rendezhetnenek versenyeket, esetleg meghivasos/atjarasos "fun" race dolgokat (F1/tura/LeMans/NASCAR versenyek vegyesen F1/tura/LeMans/NASCAR versenyzokkel).
Ahhoz hogy a progik uj home felhasznalokat is bevonzanak, ahhoz kellene egy-ket valtozas: a Codies F1 komolyodhatna, az rF2 veszthetne a barkacs jellegebol, es az iR-hez sokkal olcsobb hozzaferest kellene kitalalni. -
Hellboy76 #19404 Pilota cseret se tudom, hogy mukodik, csak a palyakat :)
Meg itt nem az van, hogy majd a tobbiek megcsinaljak a boxba amit kell es csak be kell allni :) Meg kimatekoljak a strategiat.
Az meg csak jo, ha vmi kiderul, mert foglalkozni kell vele. Mar nem az ISI hozzallas van szerencsere. -
#19403 Alonso-ék rutintalanok voltak. Előbb szervizelni kell, majd a büntit letölteni. Tudsz választani miért mész bokszba. nem bug -
#19402 Mod függő azt hiszem. Van amelyik koszolodik. Bár ezek gyári verdák így meg lehetett volna csinálni. Majd legközelebb.
De jó kis verseny, jó közvetítéssel , sőt minőségivel. Hibák vannak, de hol nincs hiba iracingben is van, Raceroomban is vagy akármelyikben. Majd kijavítják. -
Hellboy76 #19401 Az autok kulseje is koszodhatna, ne legyenek mar ilyen steril tisztak ennyi kor utan.
(Iracing-nel mar van ilyen asszem.)
Egy ujabb shader csak kellene meg, hogy ez is mukodjon. :)
Amugy meg tok jo, hogy ez a progi van ott es nem mas. Barmilyen bug-ok is jonnek elo, nagyon nagy eolog es az eurosport is odateszi magat komolyan. Csak profitalhatunk belole, talan dőlni fog a nép megvenni/kiprobalni. Csak vegyek meg, az mar jo. :) -
Hellboy76 #19400 Ilyen tenyleg van? Marmint ha buntit kapsz, akkor azt elobb le kell tolteni a boxba es csak utana mehetsz ujra ki es tankolhatsz, kereket cserelhetsz?
De a bunti letoltesre is kapsz par kort, nem kell egybol kimenni a boxba.
Reg jatszottam es nem emlekszem ilyen szitukra.
A 2db biztonsagi auto erdekes volt :) De sztem az is csoda, hogy visszaraktak oket akarhova is a ajatekba. Amugy meg hagy menjenek sztem, tenyleg ket nagy nevvel, egy kort se fognak tudni visszavenni. Ez nem a valos toyota foleny. :)
Katherine Legg visszajovetele a palyara eleg meresz volt. :)
Vándor -Huttu -Pedersen meccs jo volt.
A kommentatorok meg elekadtak a zaszlozo emberek, lemeneo nap, kicsapo langnyelvek egyenlo jo szimulacio szinten.
Esetleg keszulni lehetett volna ebbol, miket is tud tartalmilag szimulalni ez a progi.
Teljesen kivulallo cimbiknek meseltem, el se hittek, hogy ez ilyen szinten van mar.
-
Timbu #19399 Arról azért lehetne vitatkozni, hogy szabály volt vagy bug... :) -
bottleopener #19398 Szerver probléma miatt, kiderült. Elfogadom az érvedet, de ez akkor is gáz...
Alonso-t visszaengedni a mezőny végére miután ütközött, szintén aláássa a szigorú szabályokat... -
Adebayor #19397 Élőben is lehet piros zászló. mondjuk korlát javítások miatt, vagy bármi. Mintha élőben nem lennének megszakítások :D -
Adebayor #19396 nem tudhatod, hogy miért van piros.. de egyből mindenki az rf2-t szidja a cseten és mindenhol. :( -
bottleopener #19395 Virtual 24 Hours of Le Mans Stream
Piros zászló megint, 5 órával a start után... ismétlődik az előző év bukása?
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.06.13. 19:55:01 -
#19394 changelog
1. Kijavítottunk dolgokat
2. Megváltoztattunk dolgokat
3. Újra sokkal nagyon jobb az UI
4. Ismét elrontottunk dolgokat, amiket már megjavítottunk
5. Új mindenféle shader, hogy a modderek megint kezdhessék előröl amit csináltak -
Adebayor #19393 Itt a build 1120 :D :D Sűrűn váltogatják mostanában. Csak még nincs changelog.
Discordron ezt az üzenetet csíptem el:
"It's a release with some minor stability fixes ahead of the race at the weekend. To be elaborated on later." -
#19392 Pénteken Le Mans 24 órás 60 perc alatt
Itt >>
-
Hellboy76 #19391 Ha a jelenlegi Bathurst elkészül, utána pihenek. :) -
#19390 erre azt mondják, hogy az. és elég jó, szép is. szerintem ne ezzel menj tovább, de pl egy modernizált Pannoniaring jó lenne :D -
Hellboy76 #19389 Erről jut eszembe, Paul Ricard-ból van szkennelt verzió? :) -
#19388 csak elkezdtem modolgatni megint. frissítem a WTCC modunk, nem kis meló, szépen rommá bonyolították
-
#19387 aham, koszi a buvos szot "visgroup" , igy mar talaltam rola infot, hogy hogyan is mukodik. -
Hellboy76 #19386 Visgroup-nak hivjak. Majd a vegen be kell allitgatni, miket vegyen le, ha csokkented a palya reszletesseget. Ami meg fogja, ha sokminden latszik a tukrokben. Azt is be kell allitani. Aprosagoakt felrsleges lattatni.
Kozben mar a 3d-s fák folyamatban vannak. Potolgatok nehany jellegzetes, kulonallo fát az utolso es az elso szektorban. Egyetlen sematikus objekt van csak, ami tartalmazza a jellegzetesebb fákat, ahhoz igazitom a 3PA-s fákat. Nezem a google utcanezetet is, hogy vmennyire hasonlitson. -
#19385 Valahogy azt meg lehet ugy csinalni, figyelve a szamitasi igenyt, hogy egy atlagos palyanal ne kerjen nagyobb gepet?
Vagy ha leveszem a grafikat, szepen szedegesse ki az objektumokat(Ha ilyet lehet egyaltalan)
Vr-ben eleg sok embernek a hataron tancol a gepe, ne kelljen itt kulon tovabb butitatni a grafikat, ha meg lehet hova egyaltalan :)
-
#19384 atom lesz! -
Hellboy76 #19383 Az objektumok nagy része már a helyén. Alig van már, amit még helyre kell tenni.
Pályabírók 3PA-ból átvéve.
2d-s fák már a domborzathoz illesztve:
-
#19382 rFactor 2 - 1.1119 Now Available!
Steam Build IDs
Opt-out (old UI)
client: 5114543
dedi: 5114551
public_beta (NEW UI)
client: 5114397
- Improved logging to help us diagnose issues and run smoother.
- Lots of little UI fixes.
- Added the option to configure custom overlays, a guide is here: https://docs.studio-397.com/users-guide/broadcast-overlays
- Several lighting tweaks to improve shaders and backward compatibility.
- Fixed the lighting in the showroom.
- Fixed some issues with the sky progress from dusk to night.
- Fix for Logitech controller names which now include G-HUB.
- Improved shader hashing, might make loading slightly faster.
- Fixed suspension damage transfer during driver swap.
- Fixed an issue where moving to the next session made some clients crash.
Known issues:
- Dusk and night are a bit over-exposed at the moment. -
Hellboy76 #19381 3PA verzio atpozicionalva a scan-es verzio koordinatarendszerre.
A celegyenesben a dolesben van kb 30-40cm szelessegben.
A hegyi szakaszon 3-4-5 meter kulonbseg van magassagilag.
De ez nem is csoda egy ilyen domborzatu palyanal.
Kezdem atemeleni az objektumokat a 3PA verziorol, amit lehet. A novenyzet kovetkezik.
A scoretower-t megcsinaltam Barcelona mintara, frankon mukodik. :) -
#19380 https://www.simhubdash.com/official/SimHub.7.00.6.zip
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2020.06.02. 16:01:54 -
#19379 Sziasztok!
Valakinek nincs meg ez a progi?
SimHub.7.00.0b1
Az oldaluk elérhetetlen, és nem tudom megszerezni.
Köszi. -
#19378 de! tervezés alatt már! jó kezdeményezés végre -
#19377 Mit tudhat a Posrchéról egy Dj? :D Amúgy tényleg egyre jobban tetszik ez a vacak, de a motor akkor is szar. Punktum. Legalábbis az inercia része biztosan. -
bottleopener #19376 Tök jól autózható.
Hiába na, a scan az scan. És bár a 3PA Bathurst nagyon igényesen meg van csinálva, a kanyarszélességeket, a dőlésszögeket másnak érzem ott ehhez képest. Köszi! -
#19375 Sziasztok,
Ezt itthagyom hátha maradhat :)
Emerico nem jöttök pár csapattal?
Lemans 24h -
Hellboy76 #19374 MountPanorama-v0.10 -
bottleopener #19373 -
Hellboy76 #19372 Igen, mar egesz jol all egy jatszhato v0.10-hez.
Fektavtablak kellenek meg a celegyenesen kivul, meg egy gyorskor nyomvonal.
Osszes domborzat a helyen van texturazva, palya melletti objektumok, falak, keritesek is. Referenciak vannak. Startlampa mukodik. -
bottleopener #19371 Roadmap május
Új fizetős Radical elérhető
#19370 Mount Panorama?
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.06.01. 12:06:32 -
Hellboy76 #19370 -
#19369 Studio397 tesztpilótája "elvileg" Rudy van Buren, aki vezetett ilyen autót nem keveset. Passz. -
#19368 Mentem még vele. Igazából élvezetes a vezetése, sőt még el is hiszem, hogy ilyen, csak nagyon komoly megszokást igényel a fék, mert szinte nincs. A motort viszont nem hiszem el. Csak akkor tudna így felpörögni és így elejteni a fordulatot, ha nem lenne tömege a főtengelynek és a dugattyúknak sem. Tulajdonképpen semminek nem lehetne tömege így tehetetlensége, ami a motorban van és forgó/mozgó alkatrész.