19779
  • Timbu
    Még 4 nap.
  • Thread
    Ez meddig él? Totál ugyanaz az rfactor 2 mint a 30EUR vásárlás?
    Mik az ingyen pályák a steamen, amik csak a tiszta játékkal mennek?
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2022.03.25. 19:32:41
  • Danecay
    Sziasztok!

Hátha valaki nem tudja és jól jön neki az infó! THE ULTIMATE RACING SIM BUNDLE! 7 szimulátor, valamint további kedvezmények 11.93€-ért

- Assetto Corsa Ultimate Edition
    - Assetto Corsa Competizione
    - rFactor 2
    - Automobilista
    - Automobilista 2
    - NASCAR Heat 5 Ultimate Edition
    - DRIFT21

Továbbá:
    - 3 hónap iRacing új tagoknak
    - Thrustmaster T248 kormány 20% kedvezmény
    - Thrustmaster T150 kormány 20% kedvezmény
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.03.11. 18:29:29
  • sertrex
    A mai ízlésnek jobban megfelel és logikusabb is, de ami még fontosabb, hogy gyorsabb a betöltés és sokkal fogyaszthatóbb lett. Hasonló az AMS2-höz. Az AI viszont még mindig tré.
  • AcCEsS #19612
    Szerintem sokkal jobb az új UI, logikusabb az elrendezés és áttekinthetőbbek a beállítások.

Bejelentették Daytona-t: Daytona

Utoljára szerkesztette: AcCEsS, 2022.01.31. 19:47:00
  • Danecay
    Na, hogy tetszik az új UI? :)
  • Danecay
    "Hosszu eletu volt az s397-es menu"

Cserében várhattunk rá éveket, hogy legalább BETA formájában bekerüljön a játékba :) Ez ahhoz képest hamar összedobták. Gondolom nem ugyanaz az ember csinálta :)
  • Hellboy76
    Hosszu eletu volt az s397-es menu.
    Az uj tulajdonos kidobatta az egeszet sztem. Bizti zavarta a vakito feher hatter, meg a holland narancs itt-ott.
    A frissitett palatov-ot gondoltam megnezem. Dds hianyokkal nem tolti be az autot, csak egy sarga korvonalat.

Lemans-ot nezve a belso nezeten meg sokat dolgozhatnanak, pilotaanimacion szinten.
    Ver amikor torte, azon is lehet meg fejleszteni finoman szolva.
  • sertrex
  • simcompany
    2022-ben Formula 3 - Formula 2 és Formula 1 bajnokságok a SIMCO-nál. Infók később.
  • simcompany
    Hamarosan kezdünk. 2021-es autók, a valós bajnokság hátralévő futamaival.
    http://simcompany.hu/forum/viewforum.php?f=101

• Danecay
    Csak, hogy legyen itt egy kis élet :)

rFactor2 NEWS
  • simcompany
    rakd fel a Cselt féle UI-t, ott van kilépés gomb mindenhol, meg ez a hiba sem jött még elő nekem

Better UI
  • Adebayor
    hrf1rt.hu
    Alpine GT4 bajnoksággal próbálkozunk. Kéthetente vasárnap. Ha szeretnétek, nézzétek meg a versenykiírást.
  • alma2
    Persze valoban szanalom, hogy nem megy a alt+f4 kilepes mint minden valamire valo jatekban, de ha bejon a feladatkezelo siman megnyomod az r betut annyiszor amig raugrik az r-factor processre processre. aztan az angol windowsnal alt+e (magyarnal nem tudom mi van odairva, de az alahuzott betut nyomd az alt+gombbal es maris bezarodik az alkalmazas. De ha elol van mar a feladatkezelo a tab gombbal tudsz ugralni az ablakban es parszor megnyomod raugrik a "end task" gombra es ott csak utsz egy entert.
    Vagy ne exclusive full screenben inditsd, vagy itt, hogy is hivjak es akkor mukodik az eger is alt+tab utan.
    szoval reset, viccnek is rossz.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.08.18. 22:40:29
  • zolee145
    Régóta nem játszottam vele, de legutóbb is pont az volt a bajom mint most. Belépek, autózom, minden fasza. Aztán exit game, és az rF2 képernyőnél megáll a dolog. Mivel a kurzor is eltűnik így ctrl+alt+del sem megy, mert hiába választom ki feladatkezelőben, nem tudom leokézni a kilépést, vagyis marad a reset. Viccnek is rossz...
  • simcompany
    Ebben igazad van. Tesztelem majd olyannal is.
  • Hellboy76
    Aki ezt tudja hasznalni:
    https://docs.studio-397.com/developers-guide/development-tools/substance-utility-pack
    az is jelentkezhet egy reszletesebb segedlettel, mint az oldalon a gif.
  • Hellboy76
    Gyári S397-es autot kellene tesztelni. Többet is.
    A *.tdf-et nem alakítanám egy akármilyen gumifizikás mod-hoz.
    Lehet a gumizodas hatasa is tul van tolva az auton!

Az anyagszerkesztojukben meg jo lenne, ha vhogy ki lehetne villantani az eppen kijelolt anyagot, v hogy melyik objektumon van ilyen anyag. Ha vki esetleg tudja, hogy lehet, azt köszi, ha megosztja.
  • Szabi #19597
  • simcompany
    Ha frissíted a Hungaroringet, akkor rá kéne nézni a tapadásra. Úgy vettük észre, túl nagy. Minden autóval űridőket autózunk rajta.

Mondjuk lehet mod okán is :) Majd mondok pontosabbat, vagy ha kell, segítek, mit kell átírni és mennyire
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2021.08.11. 18:00:04
  • Hellboy76
    Fák és bokrok már meg is vannak:
  • D_Moriarty
    Hogy a fenébe ne töltenénk le, a tiéd az egyetlen normális ring rf2ben. Én nagyon szeretem, de amúgy ligában is találkoztam vele (SimRacingGp), úgyhogy megtalálják az emberek. Keep up the good work, hála és köszönet
  • Danecay
    Csak, hogy legyen egy ki élet, nemrég jött ki a júliusi frissítés és a verziószám is ugrott:

July 2021 Build Update
  • Danecay
    A HR-ből a 0.94 volt az utolsó verzió ugye?

Mondjuk én nem az itteni igényekre támaszkodnék, mert ez láthatóan szerény. Én készítenék egy videót az elkészült pályáról, feltölteném a Youtube-ra, a leírásban pedig linkelnék egy elérhetőséget hozzá, aztán kalap, kabát, akinek kell vigye :)
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.07.28. 15:49:25
  • Hellboy76
    Háát, most kezdeném. :)
    A jövő évi futamra kész lehet. :)
  • Danecay
    Sajna elég kihalt itt a fórum,de ha lesz a HR-ből új verzió én biztosan letöltöm,jó lesz majd körözgetni a valődi hétvége előtt,már amennyiben elérhető lesz addig.De gondolom már készen is van :)
  • Hellboy76
    Kis gyakorlattal a PBR anyagok témakörben Mount Panorama után.
    Hungaroring hasonló frissítéssel érdekes lehet, letölti majd valaki? :)
  • sertrex
    WEC Game Expected in 2023
  • lac coo
    Hát nekem középen semmi ffb nincs , idegesítő ... Pedig ebben a szarban is van erő :)
  • macleody
    Nem tudom, a Fana nem lötyög
  • lac coo
    Senki ? :)
  • lac coo
    No most megy minden, újratelepítettem.. azt mondjátok meg nekem hogy tudnám azt elérni, hogy ha csak egynesen megy az autó akkor ne lötyögjön langyosbuzin a kormány középen hanem valami ellenállása ott is legyen .. ?
  • lac coo
    no, most megy, elkapta ...
  • lac coo
    A devmód megy... Nem vagyok benne semmilyen bétában, de már új menüs cuccot látom csak ....
    Megpróbálom újból leszedni hátha ...Csak kipróbálnám a Cliót az új kormánnyal... :D Ha valaki tud valam iextra trükköt steames cucchoz az ossza már meg légyszi ...! THX ! :D
  • lac coo
    mi a trükk ? :)

gondoltam megnézem hol tart, kormányt stb beállítottam, aztán kilépett azóta el se indul.... WTF ?
  • Hellboy76
    Nascar-ban ugyanez:
    Unreal-s397-rF2
    Nascar21
  • Timbu
    A Motorsport Games adja ki az IndyCar első hivatalos videójátékát!

Logikus lenne, hogy az rFactor2 legyen az alapja.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2021.07.15. 20:25:44
  • Adebayor
    Offline nem szoktam végignyomni, de online muszáj :)
  • Hellboy76
    Köszi a visszajelzést.
    Van aki végignyomja a felvezető kört? :)
    Azért raktam oda, mert nem akartam, hogy valaki egy kanyar közepén találja magát, ha átugorja a felvezető kört.
    Ez így valóban fura.
    Átrakom az utolsó kanyar elé az indulást, aztán azt is lehet majd tesztelni.

Shaderek nagy része már át van alakítva. Az eddig kiadott PBR-es pályák fű textúrái nem az igaziak. Nincs nagy választék. Túl sok munka az uj PBR-nek megfelelően átalakítani. Látványban meg nem ad annyival többet sztem. Majd megnézitek azt is...