19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Timbu #19616 Még 4 nap. -
Thread #19615 Ez meddig él? Totál ugyanaz az rfactor 2 mint a 30EUR vásárlás?
Mik az ingyen pályák a steamen, amik csak a tiszta játékkal mennek?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2022.03.25. 19:32:41 -
Sziasztok!
Hátha valaki nem tudja és jól jön neki az infó! THE ULTIMATE RACING SIM BUNDLE! 7 szimulátor, valamint további kedvezmények 11.93€-ért
- Assetto Corsa Ultimate Edition
- Assetto Corsa Competizione
- rFactor 2
- Automobilista
- Automobilista 2
- NASCAR Heat 5 Ultimate Edition
- DRIFT21
Továbbá:
- 3 hónap iRacing új tagoknak
- Thrustmaster T248 kormány 20% kedvezmény
- Thrustmaster T150 kormány 20% kedvezmény
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.03.11. 18:29:29 -
A mai ízlésnek jobban megfelel és logikusabb is, de ami még fontosabb, hogy gyorsabb a betöltés és sokkal fogyaszthatóbb lett. Hasonló az AMS2-höz. Az AI viszont még mindig tré. -
Szerintem sokkal jobb az új UI, logikusabb az elrendezés és áttekinthetőbbek a beállítások.
Bejelentették Daytona-t: Daytona
Utoljára szerkesztette: AcCEsS, 2022.01.31. 19:47:00 -
Na, hogy tetszik az új UI? :) -
"Hosszu eletu volt az s397-es menu"
Cserében várhattunk rá éveket, hogy legalább BETA formájában bekerüljön a játékba :) Ez ahhoz képest hamar összedobták. Gondolom nem ugyanaz az ember csinálta :) -
Hellboy76 #19609 Hosszu eletu volt az s397-es menu.
Az uj tulajdonos kidobatta az egeszet sztem. Bizti zavarta a vakito feher hatter, meg a holland narancs itt-ott.
A frissitett palatov-ot gondoltam megnezem. Dds hianyokkal nem tolti be az autot, csak egy sarga korvonalat.
Lemans-ot nezve a belso nezeten meg sokat dolgozhatnanak, pilotaanimacion szinten.
Ver amikor torte, azon is lehet meg fejleszteni finoman szolva. -
-
2022-ben Formula 3 - Formula 2 és Formula 1 bajnokságok a SIMCO-nál. Infók később.
-
Hamarosan kezdünk. 2021-es autók, a valós bajnokság hátralévő futamaival.
http://simcompany.hu/forum/viewforum.php?f=101
-
Csak, hogy legyen itt egy kis élet :)
rFactor2 NEWS -
rakd fel a Cselt féle UI-t, ott van kilépés gomb mindenhol, meg ez a hiba sem jött még elő nekem
Better UI -
Adebayor #19603 hrf1rt.hu
Alpine GT4 bajnoksággal próbálkozunk. Kéthetente vasárnap. Ha szeretnétek, nézzétek meg a versenykiírást. -
Persze valoban szanalom, hogy nem megy a alt+f4 kilepes mint minden valamire valo jatekban, de ha bejon a feladatkezelo siman megnyomod az r betut annyiszor amig raugrik az r-factor processre processre. aztan az angol windowsnal alt+e (magyarnal nem tudom mi van odairva, de az alahuzott betut nyomd az alt+gombbal es maris bezarodik az alkalmazas. De ha elol van mar a feladatkezelo a tab gombbal tudsz ugralni az ablakban es parszor megnyomod raugrik a "end task" gombra es ott csak utsz egy entert.
Vagy ne exclusive full screenben inditsd, vagy itt, hogy is hivjak es akkor mukodik az eger is alt+tab utan.
szoval reset, viccnek is rossz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.08.18. 22:40:29 -
Régóta nem játszottam vele, de legutóbb is pont az volt a bajom mint most. Belépek, autózom, minden fasza. Aztán exit game, és az rF2 képernyőnél megáll a dolog. Mivel a kurzor is eltűnik így ctrl+alt+del sem megy, mert hiába választom ki feladatkezelőben, nem tudom leokézni a kilépést, vagyis marad a reset. Viccnek is rossz... -
Ebben igazad van. Tesztelem majd olyannal is. -
Hellboy76 #19599 Aki ezt tudja hasznalni:
https://docs.studio-397.com/developers-guide/development-tools/substance-utility-pack
az is jelentkezhet egy reszletesebb segedlettel, mint az oldalon a gif. -
Hellboy76 #19598 Gyári S397-es autot kellene tesztelni. Többet is.
A *.tdf-et nem alakítanám egy akármilyen gumifizikás mod-hoz.
Lehet a gumizodas hatasa is tul van tolva az auton!
Az anyagszerkesztojukben meg jo lenne, ha vhogy ki lehetne villantani az eppen kijelolt anyagot, v hogy melyik objektumon van ilyen anyag. Ha vki esetleg tudja, hogy lehet, azt köszi, ha megosztja. -
-
Ha frissíted a Hungaroringet, akkor rá kéne nézni a tapadásra. Úgy vettük észre, túl nagy. Minden autóval űridőket autózunk rajta.
Mondjuk lehet mod okán is :) Majd mondok pontosabbat, vagy ha kell, segítek, mit kell átírni és mennyire
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2021.08.11. 18:00:04 -
Hellboy76 #19595 Fák és bokrok már meg is vannak:
-
D_Moriarty #19594 Hogy a fenébe ne töltenénk le, a tiéd az egyetlen normális ring rf2ben. Én nagyon szeretem, de amúgy ligában is találkoztam vele (SimRacingGp), úgyhogy megtalálják az emberek. Keep up the good work, hála és köszönet -
Csak, hogy legyen egy ki élet, nemrég jött ki a júliusi frissítés és a verziószám is ugrott:
July 2021 Build Update
-
A HR-ből a 0.94 volt az utolsó verzió ugye?
Mondjuk én nem az itteni igényekre támaszkodnék, mert ez láthatóan szerény. Én készítenék egy videót az elkészült pályáról, feltölteném a Youtube-ra, a leírásban pedig linkelnék egy elérhetőséget hozzá, aztán kalap, kabát, akinek kell vigye :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.07.28. 15:49:25 -
Hellboy76 #19591 Háát, most kezdeném. :)
A jövő évi futamra kész lehet. :) -
Sajna elég kihalt itt a fórum,de ha lesz a HR-ből új verzió én biztosan letöltöm,jó lesz majd körözgetni a valődi hétvége előtt,már amennyiben elérhető lesz addig.De gondolom már készen is van :) -
Hellboy76 #19589 Kis gyakorlattal a PBR anyagok témakörben Mount Panorama után.
Hungaroring hasonló frissítéssel érdekes lehet, letölti majd valaki? :) -
WEC Game Expected in 2023 -
Hát nekem középen semmi ffb nincs , idegesítő ... Pedig ebben a szarban is van erő :) -
Nem tudom, a Fana nem lötyög
-
Senki ? :) -
No most megy minden, újratelepítettem.. azt mondjátok meg nekem hogy tudnám azt elérni, hogy ha csak egynesen megy az autó akkor ne lötyögjön langyosbuzin a kormány középen hanem valami ellenállása ott is legyen .. ? -
no, most megy, elkapta ... -
A devmód megy... Nem vagyok benne semmilyen bétában, de már új menüs cuccot látom csak ....
Megpróbálom újból leszedni hátha ...Csak kipróbálnám a Cliót az új kormánnyal... :D Ha valaki tud valam iextra trükköt steames cucchoz az ossza már meg légyszi ...! THX ! :D -
mi a trükk ? :)
gondoltam megnézem hol tart, kormányt stb beállítottam, aztán kilépett azóta el se indul.... WTF ? -
Hellboy76 #19580 Nascar-ban ugyanez:
Unreal-s397-rF2
Nascar21 -
Timbu #19579 A Motorsport Games adja ki az IndyCar első hivatalos videójátékát!
Logikus lenne, hogy az rFactor2 legyen az alapja.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2021.07.15. 20:25:44 -
Adebayor #19578 Offline nem szoktam végignyomni, de online muszáj :) -
Hellboy76 #19577 Köszi a visszajelzést.
Van aki végignyomja a felvezető kört? :)
Azért raktam oda, mert nem akartam, hogy valaki egy kanyar közepén találja magát, ha átugorja a felvezető kört.
Ez így valóban fura.
Átrakom az utolsó kanyar elé az indulást, aztán azt is lehet majd tesztelni.
Shaderek nagy része már át van alakítva. Az eddig kiadott PBR-es pályák fű textúrái nem az igaziak. Nincs nagy választék. Túl sok munka az uj PBR-nek megfelelően átalakítani. Látványban meg nem ad annyival többet sztem. Majd megnézitek azt is...