19774
-
#19367 próbáld az enduracers-es verziót, az szerintem elég jó lett -
#19366 Amúgy a motorja is szar, és a kuplung is. :D Nem tudom elképzelni, hogy létezzen a világon olyan motor, aminek megpöccinted a gázpedálját és már tiltáson forog. Alapjárat - tiltás - alapjárat gyakorlatilag egy pöccintés a gázpedálon, és kb 0,2 mp alatt megvan. Ez vicc. A kuplung az vagy fog vagy nem, tehát nem lehet rendesen elindulni vele. padlógáz, és akárhogy engeded rá befullad. De ezt mindet le is szarnám, ha lenne rendes fék az autón. Mondjuk a kuplungot elfogadom, pdk váltó, nem is én kezelem a valóságban a kuplungot, olyan amilyen. De a többi... -
#19365 Igen. Teljesen hivatalos. A mozgása még tetszik is, a hang szintén nagyon fasza, de ez a fék egy vicc. Nemhogy versenyautón nincs ilyen, de trabanton se nagyon. -
#19364 ez a gyári? -
#19363 Azt tudj valaki, hogy a kupás 911-esnek miért ennyire ótvarfos a fékje? Kezdjük onnan, hogy nettó faszság, hogy hátul van nagyobb fékerő. Még egy farmotoros Porsche is elöl fékez jobban. itt viszont ha hátul van a fékerő nem lassul az autó, ha kicsit előrébb tolom akkor sem lassul, de legalább az eleje blokkol. Nem igazán értem mi volt a tervük, de valahogy annyira állandóan menni akar az autó, hogy kanyarban is nyomni kell a féket, mert semmit nem lassít. Ladákon lehetett ilyesmi fék amikor szar volt már a gumi, hogy blokkolt, de lassítani nem lehetett vele. -
Joex22 #19362 köszönöm! -
#19361 https://www.mediafire.com/file/up9rqdr8jslz4sn/Hungaroring_2018-v0.94.rfcmp/file -
#19360 persze, mert a modolást olyan szinten rommá bonyolították hogy új kontent alig jön. jó most a karantén miatt több cucc jelent meg, többen ráérnek -
Joex22 #19359 Sziasztok!
Valaki volna olyan kedves, és bedobná ide a legfrissebb Hungaroring verzió linkjét? (visszakeresve nem találtam)
Köszönöm :) -
#19358 Látják, hogy az a modell fenntartható. Valamiből élni kell. -
Thread #19357 Igen, 8.1 és 360 kontroller. Meg néha a simseat :) Egy G25 vagy 10 éve itt van, egy-két évente kipróbálom új sim-ben, pont rfactor2-ben nem próbáltam még, sok információt ad a FFB, sokkal könnyebb a vezetés, a szimulált realitásban viszont csak egy zavaró tényező volt mindig, ahogy G-erők nélkül rángat :) ha lenne akkor már directdrive kellene és rászerkeszteni a székre, úgy hogy az egész mozog, a pedálokkal együtt. És persze felső forgáspontú szék jobb lenne és + VR...
De sztem ez a végső állapot ami most van :) -
#19356 Ott legalább elég azt megvenni, amivel menni akarsz. Meg nem kell multira vadászni... -
#19355 váróós -
Hellboy76 #19354 Mehetek vissza Mount Panorama-hoz. :)
Azt hiszem egy gyors körös AIW kell és még a féktáv jelzőket gondoltam lerakni, hogy játszható legyen. -
#19353 patent!! -
Hellboy76 #19352 Az újabb Barcelona:
AC-Barcelona-v1.61
- 100db nagyfelbontású útfelület (ACC)
- néhány helyen új, dupla soros rázókövek
- felületi rések javítva, jellemzően a 3d-s kerékvetőknél, néhol el lehetett repülni
- fix féknyomok a féktávokon
- objekt LOD optimálás
- fehér vonal eltűnések javítása
- pocsolya térkép működik
Ha valaki még észrevesz valamit, azt tartsa magába. Ezzel a pályával nem akarok foglalkozni egy ideig. :) -
Joex22 #19351 -
#19350 kezdünk iracing irányba menni, ami nem jó. ha akarok egy normális Le Mans-t, akkor kell a pálya, és mostmár 4-5 külön csomagban az többi autó ami valójában egy packba tartozna -
#19349 Lenne két kérdésem: Win 8.1? Kontroller?
-
Joex22 #19348 Ferrari GTE
New York E-Prix -
Thread #19347 Megvan, már nem kell, de ez megint elrontja a rumble dolgot. Nincs FFB kormányom, de jó bonyolult lehet bejátszani mindent a json-ban. -
Thread #19346 Windows 8.1-re kellene okosítás, csak 7-re találtam, ami átírja a controller kezelést. A Kunosék az AC-ba raktak saját megoldást. -
Thread #19345 Valami nagy eltájolás van nálam, a throttle meg a brake a controllerrel nem függetlenek, nem lehet egyszerre gázt adni és fékezni, ez mondjuk így alulmúlja a Forza 2-t :) -
Hellboy76 #19344 Az uj berlini palyan a tv kivetitok mukodnek, ez eddig nem volt megoldva -
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2107557743 -
#19342 király -
Hellboy76 #19341 Az 5-ös kanyar kijaratnal a dupla soros ujabb kerekveto mar a helyen van.
A 9-es es a 16-os kijarata is meglesz a hetvegen. -
#19340 Igazából az FIA WEC Le Mans hivatalos 24 órást készítik elő. Félő a beégés, ha nem lehet normálisan lebonyolítani. -
Hellboy76 #19339 Kivancsian varom azt a hatalmas dokumentaciot, amivel megtamogatjak a megfelelo minosegu tartalmakat. -
bottleopener #19338 Úgy tűnik kitolnak mindent ami készül még most a nyári szünet előtt, mielőtt a szabadságolások és a pangás megindulna.
Változtattak a rendereren amúgy, máshogy néznek ki a régi tartalmak, és a játékbeli "időérzet" is megváltozott, mert az égboltba is belenyúltak. A Ring is egy picit csúnyább lett most. -
#19337 Új build 1118
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2020.05.21. 20:50:44 -
Thread #19336 Bepipálva, de az ha jól látom akkor az autónak megfelelő kormányszöget enged, arra jó.
Ami nekem kell, hogy az xbox controlleren menjen a rumblestrip, a rázókő, de ne rezegjen a kormányelfordításra. Ehhez csomó dolgot átírtam a jsonban. De mindig be kell LOADolni a json-t pályaváltáskor. -
#19335 Barcelona alakul
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2020.05.20. 22:58:11 -
#19334 vehicle set bepipálva? -
#19333 adott autóhoz mindig másik ffb?
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2020.05.20. 13:32:05 -
Thread #19332 Hogy lehet megoldani hogy minden FFB beallitas magatol megjegyzodjon? VAn neki json-ja, 360.json a controller konyvtarban, ha azt mondom hogy load es betoltom akkor jo, amig nem valtok palyat, de utana nem MINDENt jegyez meg belole. Ha a Player konyvtarban a controller.json tartalmat kicserelem a 360.json-ra, akkor sem jó, pályaváltás után megint load kell.
A másik, hogy ha controller nélkül van elinditva akkor fel nem ismeri, ki kell lépni teljesen, és működő controllerrel mellett indítani. Van sim aminek ez nem gond. -
Hellboy76 #19331 Írtam privátot... -
Hellboy76 #19330 BARCELONA_PUDDLE_MAP_UW_MASK -
#19329 szuper, köszi! -
Hellboy76 #19328 Beraktam az uj acc highpoly utfeluletet Barcelona-ra.
Kontur, koordinata rendszer ugyanaz maradt, mint a reginel.
Majd uj tocsatetkepet kell hozza festeni. Estefele kuldom a szukseges fajlokat.