19774
  • Thread
    >>>Vegre egy auto, aminek arulkodo a gumihangjai is

Rémlik az automobilistából, hogy volt hangminta a rázókövön kipörgő kerékre asszem, de rFactor2ben nincs meg. Ezek szerint csak a Reiza packban van. A többibe is belemoddolhatnák.
  • alma2
    Igy most egybe van akciozava reiza palyak+ autok. 50%
    (mondjuk ugye ebbe nincs a sebring)
    De nem is ertem miert nem ezzel probalkozott tovabb a reiza, ha mar igy belejottek.

cars+tracks
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.07.19. 17:38:44
  • alma2
    Az a palya kulon megvasarolhato, az a virtua_lm ingyenes verzio nem valami jo finoman fogalmazva.
    A vee meg a reiza pack-ben van.
    carS
    TRACK
  • Thread
    Honnan van a sebring es a vee? Az en sebringem nagyon szaggat. Sebring_Virtua_LM 2.02
  • Thread
    Nalam mindegy mennyit kapcsolok be, a 9x fps leesik 60 korulire. Most a Hungaroringen neztem. Masik gondom a szaggatas, az rFActor valamiert hajlamos ra, jonnek kicsi szaggatasok, néha meg fel mp-es megallasok, az 1118-al. Akármit állitok be.
    Asszem atkonfiguralom a hatranezest masik gombra, amit gaz es kormany elengedes nelkul tudok nyomni.
  • alma2
    tyuu, ha csak a fele gyari tartalom lenne olyan minosegu, mint a sebring es a formula vee kombo, le se tennem ezt a jatekot. Hihetetlen jo kombo a roviditett palyareszen. (johnson vagy hogy is hivjak) Vegre egy auto, aminek arulkodo a gumihangjai is, meg a motor, fek minden kegyetlen jol erezni rajta az ut minden rezduleset (es most nem arra gondolok, hogy hepehupas ez a palya) minden apro dologra tud reagalni az auto, ahhh odaig vagyok.
    Erre kitoljak a "gyari" zandvoort 2020-at, amin korbe se talal az a.i. hihetetlen nyomi banda.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.07.19. 15:06:41
  • alma2
    Lehet allitani, hogy a virtual tukroket mutassa, az auton levoket, az elobbibol mennyit stb. Vagy kikapcsolod az osszeset stb.
  • Thread
    Rettenet sok fps-t levesz a viszapillanto. Nem lehet kulon allitani hogy a tukorben csak jelzeserteku valami jelenjen meg? VAgy egy mod ami csak akkor adna kepet a tukorbe ha 5 meteren belul van valaki, vagy csak nyil a megfelelo oldalon hogy valaki mogotttem van?
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2020.07.17. 21:57:06
  • Szabi #19443
    ott van jobbra fent a szokásos helyen, csak amióta az iponosoknál van a fórum kezelése, már a képeket se tölti be
  • tutuhawer #19442
    :D
    vicces szívem csücske a kamion, munkát leteszem, akkor az iróasztal mögül kamionozok, aztán beülök vezetni. Na... ez a múlt.
    Most érdekel, kel-e állítanom bármi jobbra-balra, hogy optimális legyen a kormány?

hogyan kell kedverncbe elmenteni a fórum témát?
    amikor utoljára itt jártam, volt egy zöld plusz, ami most nekem nincs

szerk: helyesírásom sörös.
    g29 by Bálint W, on Flickr
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2020.07.10. 18:29:38
  • zolee145
    Kiss Norbi, te vagy az? :)
  • gotti61 #19440
    Helló :)
    Üdv a tagoknak.
    Talán egy nem idevaéó kérdéssel fordulok hozzátok, de nézzétek el ezegyszer nekem.
    Keresem, kutatom az Eduard Mallorquí által még 2014-ben készített Minimalist HD UI 1.64-es verziót.
    Ha valakinek meglenne elfekvőben és valamilyen módon hozzáférhetővé tenné a számomra, az nagy örömet okozna.
    Előre is köszönöm uraim!
    üdv gotti
  • tutuhawer #19439
    Szevasztok
    Kiszálltam most egy időre a kamionból, és átültem versenyuatóba, V8 Supercars a kedvencem már ezer éve.
    Nagyszerű minden, csak hogy egyeztessünk:
    kell valamit a menüben állítani egyáltalán, kormány, sög, mittudomén, hogy a legjobb élményt kapjam?
    (Logitech G29-et tekerek, H váltóval, befőttesgumival szekvenciális)
    [IMG]2020-07-06_05-59-42 by Bálint W, on Flickr[/IMG]
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2020.07.06. 18:00:51
  • zolee145
    Majdnem összecsuktam vagy 20 éve egy 33-as Alfát. Láttam, hogy jön szemből egy kisteherautó, de messze volt, és meg akartam fordulni egy kereszteződésben. Kormány elfordít, nagy gáz, és mikor megfordult alig tudtam visszatekerni a másik irányba. Vagyis nem tudtam, elengedtem a gázt és akkor lehetett. Oké, nagy vezetési rutinom sem volt, de ez meglepett. Arról van szó, hogy van egy legördülési sugarad a kormányzásnál, ami egy nyomatékot fejt ki a kormányra. Ha nagy gázt adsz az ívkülső kereket terheled, tehát annak a nyomatéka érvényesül, így az ív belseje felé húzza az autót.
  • Hellboy76
    Egy szo atirasa a gdb-ben.
  • alma2
    Ez mar ebben a formaban pofasabb, mint a portlandi hikomat palya.
    Tempoval sincs baj, az elmenyfaktor meg ugye a palya adottsagai miatt, eleg magas.
    Szoval szuper.
    Gondolom az egy flag, hogy repulo rajtos palya legyen, vagy allo rajtos, amit maga a palya tartalmaz, ugye?
  • alma2
    Na ezt most gyorsan ki is probalom.
    Koszi!
  • Hellboy76
    - 3d jellegzetes útszéli fák a helyükön
    - zászlók
    - pit lámpák
    - sunblocker, sok hézag van az útszéli objektumok/domborzati elemek között, amit takarni kellett, hogy naplementében/éjszaka ne világítson
    - CAM fájl van
    - jobb AIW, már élveztem is a pályát és talán meg is tanultam :)
    - IBL-ek beállítva
    MountPanorama-v0.50
    Jó tesztelést!

Ami most van folyamatban:
    - fm7-ből a növényzet átvétele (sztem ez a legjobb, de sajna csak az ac-s verzióból)
  • bottleopener
    Nagyon én sem látok változást. A textúrák kicsit szebbek, a színek jobb egységet alkotnak a lightprobe-os finomhangolás miatt. A fák lombja pl. most Assetto Corsa-san is tud kinézni, azaz dinamikusan reagál a fényre, nem mindig az az egyszínű sötétzöld valami van csak.

Én most már elégedett vagyok azzal ahogy kinéz. A Forza, Gran Turismo látványban befoghatatlan, de igazából elég nem utolsónak lenni a szimek között látványban. :D
  • bardocz
    Ez elsőkerekes sajátosság lehet, nekem IRL egy 97-es Civic is hajlamos erre, ha körforgalomban, nagy kormányszögnél kezdek gyorsítani.
    Egy kis ideig nem volt beállítva az első futómű, akkor parkolóból kiállva, nem középre akart állni a kormány, hanem húzott a szélére.
  • Hellboy76
    Kicsomagoltam Portland-et, asszem ettől tényleg kardba dől mindenki, aki bármilyen mod-ot csinált eddig. Silverstone is már ilyenre frissült. Várjuk hozzá a doksit.
    A látványban én sokkal "szebbet" nem látok, mint pl a korábbi Silverstone-ban, de majd bizti meg lesz magyarázva.
    Innentől ez egy más rendszer.

3dsimed-es fejlesztő mókusnak is megvan nyárra az elfoglaltsága azt hiszem.
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2020.06.26. 15:59:11
  • alma2
    ok ertem, de nem a beallitasokkal van a problema, hiszen a hatsokerekesek es pl a megan is megneztem jol mukodik.
    na mindegy, ugysem terveztem elinditani elsokerek-meghajtasu autot az elkovetkezendo fel evben :)

• simcompany
    egy

kettő, igen, többektől halottam ezt. érdemes keresgélni a fórumban beállítási tippeket.

három, igen, én sem lepődöm meg :)
  • alma2
    fanatec csl, de ha ismert jelenseg, akkor en sem lepodok meg :)
  • Debilon_2
    itt a cikk:

rFactor2 steam summer sale
  • bmwcrash
    Ah valóban! Köszi!
  • Adebayor
    Vannak akciók, csak más pack-okat dobtak össze. Pl összedobták mind a 11 GT3 autót egy csomagba. (eddig ugye kettő volt) Aztán lett egy új endurance pack, amiben minden endurance-ra alkalmas autó benne van. stb.

Gondolom hamarosan jön a cikk tőlük. De a steam-en már minden látható.
    Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2020.06.25. 20:14:02
  • bmwcrash
    Sziasztok,
    A DLC-k szoktak akciósak lenni (majd most pl. summer sale-ben)? Mert egy ideje nézegetem őket, de csak nem láttam, hogy lettek volna :D
  • simcompany
    első kerekeseknél van ilyen egyes kormányoknál. milyen kormány?
  • alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az escape-nek mas szerepe van. Az alt+f4 az az egy 20+ eves standard es az alkalmazast zarja be szorostul borostul. De kiprobalhatod akar most is, a bongeszoddel, vagy barmivel, mert mindenhol mukodik :)
    Mondanam ez gyarkorlatilag egyenlo azzal, amikor megnyomod a programon a kis x-et jobb felul, csak ebben az elk*rvult vilagban, bocs szebben nem ment megfogalmazni, mar ugye nem zarodnak be az alkalmazasok igen nagy szazaleka a fenti gombocska megnyomasara, csak a hatterbe kerulnek, hala a sok .. embernek.

Mennyire szoktatok talalkozni olyasmivel, hogy bizonyos autoknal rosszul lovik be az ffb-t, marmint negativ elojellel es pont forditva mukodik. mint ahogy kene. Folyamatosan azert kell ellentartani, hogy ne alljon kozepre, amikor pont kitepni kelle a kormanyt a masik iranyba.
    pl honda civic bttc-nel tapasztalhato, persze csak kiprobaltam, szoval annyira nem zavar, csak hat na.

• simcompany
    sose próbáltam alt+F4-el kilépni. van esc gomb :)
  • alma2
    ahh, koszi ez az, akkor igy mar ertem mi bennuk a kozos. Kikapcsolva eltunik.
    --
    Ez nem uj jelenseg nalam mindig is volt tobb evvel ezelott is, csak most volt egy uj telepites es ugyanigy rossz volt.
    Viszont tegnap megneztem monitoron es ott nem volt kek golyo, azert irtam, hogy csak vr-ben latom.

ui: ha mar a bosszanto dolgoknal tartunk, csak engem zavar rohadtul, hogy alt+f4-re nem lep ki a jatek, mint amugy a normalis jatekok 99%-a igen?

Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.06.25. 11:30:34
  • Adebayor
    Én az egyik tatuus autónál vettem észre. Valami bug. El van cseszve a motor/kipufogó hő effekt az autók hátuljánál.
    Jah, és én nem VR-al játszom.

player.JSON fájlba ezt átírod 0-ra, akkor eltűnik elméletileg.
    "Heat FX Fade Speed":30
  • simcompany
    wow. csinálsz képet? szerintem valami shaderen állítottak megint (change log nélkül, sose találjuk ki)
  • alma2
    Mas is tapasztalja a jatekban 99%-ban csak ahogy neztem a formula autoknal, mindegy, hogy gyari, nem gyari tartalom, ujabb vagy 1968-as az auto mogott egy masfel 2 meteres kek gomb, random villog? mintha a kipuffogobol jonne? :)
    Kizarolag ezeknel az autoknal es vr-ben latszik.
  • Hellboy76
    https://www.studio-397.com/2020/06/celebrating-24h-lmv/
  • Joex22
    Alakul, screenshotokon a Studio397 tevékenykedése előtt is tudott már jól kinézni, viszont a LeMans 24h volt az első alkalom, ahol közvetítés alatt is jól nézett ki az rFactor2. Gondolom egy hiper-szuper gép volt a közvetítőnél, de előtte ez elképzelhetetlen volt :)

Látszik, hogy fejlődget grafikai téren is, amire szintén ráfért (más kérdés, hogy mennyire fontos azoknak, akik az rF2 mellet tették le a voksukat), de valószínűleg a káosz mindig is jellemző lesz rF2-re (hány gyári tartalom van, amit még az ISI hanyagolt el, egy párat a studio397, material update összes autóra, pályára kell stb. minden nagyobb változáshoz végig kell menniük az összes tartalmon, ez az a kategória, amire a Kunos már azt mondta, hogy csak egy következő részbe férhet bele)

Norris is jól összefoglalta, amit (talán többes számban is mondhatok) itt évek óta érzünk: https://clips.twitch.tv/TameMuddyChickenBatChest
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2020.06.19. 08:03:16
  • Hellboy76

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.06.19. 09:02:34
  • zolee145
    A csapat egy emberi hibával kezdett. :D Végülis igen, nekiment a GTE autónak.
  • bottleopener
    Alapvetően nekem is. Majd érdemes lesz nézni a Steam felhasználói statisztikákat, hogy változik-e a következő napokban-hetekben a játékosok száma. Azért ez a nézőszám nem mindennapi volt.

https://steamdb.info/app/365960/graphs/