19775
-
#896 Rf fizikaja is eleg jo , modtol fugg -
#895 Egyébként fogsz itt még látni más játék videókat, véleményeket, hasonlításokat, mi ezt így szoktuk husszú évek óta, legfeljebb nem tisztelsz meg minket... ! ;) -
#894 Hehh, mondtam én ilyet? Teeee, kis okos, miért kellett felállnod, ülj vissza. -
#893 Hát ha az rF fizikájára vagy büszke, nagy tévedésben vagy, elárulom ! :DDD -
#892 1. Nem küldtem el, megjegyeztem, hogy ő egy pro. Árkád pro sofőr.
2. "Foleg ha osszessegeben nezzuk, grafika-latvany-hangulat, el lehet vele szorakozni" - igen, ha téged ez szórakoztat, NEKED valóban nem rossz. Csak nekem a fizika fontosabb azért annál, mint hogy a vizes aszfalton megcsillanjon a hajnali fény 6 sugara, mely színes szivárványt rajzol ki homlokomon a sisakom plexijén megtörő fénysugarakból.
A legnagyobb gond az, hogy meg kéne várni az rF2-t, aztán utána hasonlítgatni, addig mi értelme? -
#891 Játssz nyugodtan vele, félre ne érts. Biztos jó, de ebből a videóból is kiderült, hogy irreális (számomraÖ. Semmi bajom veled, meg a játékkal sem. A saját topicjában. -
#890 Ok, leültem ! :D
Egyest kaptam ? :) -
#889 Te, én menőztem a semmire, hogy így meg úgy kell taktikázni, vagy te? Akkor ki az e-penis növelő arc? Na ugye csillagom, ülj le.
És ha téged kielégít robotok ellen vívni és győzni... Tudod, mint amikor guminővel dugsz. De látom élvezed. -
#888 Értem. De azt is vedd figyelembe, ha tempóval mész, valóságban is szűkebbnek érzed a rendelkezésre álló helyet.
Nekem valóságban is olyan kocsiban ülve, mintha kisebb lenne a tér az autó körül.
Pl egy főúton sétálgatva, sokkal tágabbnak hat az út, mit az autóból kémlelve akár 50 km/h-s tempónál.
Lényeg a lényeg (ahonnan kiindultunk) ez abszolút nem ISI hiba/anomália.
Szerintem az agyunk ilyen csalók. Legalább is az én hülye példányom tuti az. -
#887 Pont ahogy mondod. ezekből sok mindent nem lehet érezni játék alatt :)
Persze nem akarok senkit megtéríteni, ízlések és pofonok, egy tuti, rF -et látni nem akarom a gépemen, szimulátornak gagyi, árkádnak meg unalmas, semmire való ...rF2-őt meg majd meglátjuk, remélem jobb lesz mint az első ...
Pl, a monacós videó láttán, így érzésre ugyanolyan bugosan fut rá a 90 fokos patkára mint az egy ... -
#886 Nem érted ... ;)
Ha cockpitben ülsz, valójában olyan érzésed van, hogy kizárt, hogy még egy autó elfér melletted abban a kanyarban, sőt még befordulni is "kínlódás", pedig 8 méter majdnem 4 sáv :)Ha találnál olyan pályát, ahol mondjuk 4 méter széles út van ( de nem találsz ...) akkor megdöbbennél milyen érzés volna ;)Pedig 4 méteren kényelmesen el lehet autózni valójában ...
-
#885 Lecsekkoltam.
Valóban 8m, sőt talán picit szélesebb is a kanyar.
Felmentem a Civic-kel, ami 1,7 m széles, és bizony elfért kb. 5x az autó a pályán.
Ez alapján stimmel minden, nincsen "pályaszűkülés". -
#884 Es meg felvezeto kor is van -
#883 hat te tudod de ezek mind megvannak rfactorba is, kers van, gumitaktika van, motorteljesitmeny van bar nem szoktam hasznalni mert nem vettem eszre sok valtozast a hasznalata maitt de ez gondolom mod fuggo, inkabb hamarabb felvaltogatok ha gond van a benzinnel -
#882 Alex , Maniax milyen széles volt ? :) -
#881 Grafika miatt, meg mert határozottan érzem, használom élvezem az F1 jellegzetességeit. kers, gumitaktika, motorteljesítmény stb .... Sok-sok ezer kilómétert raktam Gp3-tól kezdve minden F1 játékba, mind közül ez a legtutibb!
Igaz nem HC szim, de sokra megyek egy Rf-el, ha döglött az egész, semmit nem érezni az F1 légköréből....Nehéz leírni, ha valódi F1 fan vagy, és kipróbálod érteni fogod miről beszélek :) -
#880 Nekem az valahogy nem jelent olyan nagy jatekelmenyt ha a gep ellen jatszok, semmi kedvem sincs robotokkal csatazni:D az viszont sokkal nagyobb elmeny ha egy ligaba csatazol elo emberekkel stb... miert annyival nagyobb elmeny az F1 2011 mint egy RF f1 mod pl? Nem ertem? A Grafika miatt dob rajta ennyit? vagy a Kers-DRS? Mar KERS-DRS-t megoldottak rfactor ala is, lasd RFT 2011 -
#879 Mondjuk Lienz legszűkebb visszafordító: alig lehet befordulni rajta, pedig valójában 8 (!) méter széles ott az út, az kb 4 autó szélesség .
Ha valaki modellezne egy 5 méter széles utat, használhatatlan lenne a játékban . -
#878 Sorry, az én hibám ,hülye kommentet írtam a videóhoz, bár gondoltam mindenki veszi az iróniát ... :) -
#877 Na szia. :) -
#876 De miről ? :)
-
#875 Nem mond, mert nem hiszek neked.
Mutassad légy oly kedves. :) -
#874 Miről ???
Nem mondod, hogy ezt tényleg nem vetted észre még rF-ben ? :)
-
#873 Azert nem kell ezt annyira tul lihegni, foleg nem a masikat elkuldeni a halal brokijara;)
Az rF2-vel kapcsolatban szinte semmi nem trotenik, havonta adnak 1-1 kepet, mostanaban 1-1 videot;)
Szinte semmit extra ujdonsagot nem mutattak, az 6 evvel ezelotti alapothoz. Ok, volt valami gumimutatvany (mar alap lenne); valami gagyi eso; postprocess/hdr/bloom kepek (ezereves technika, csak meg kell csinalni, raadasul meg keszul, mukodni sem fog rendesen); regi, liszensznelkuli, reszletes palyak (nem ujdonsag, "csak" ossze kell rakni); felkesz animaciok (a tobbeves rF1 alapra barkacsolt SimBin cuccok szinvonalat sem eri el) - es lehet, hogy meg a beta sem jelenik meg ebben az evben, ami azt jelenti, hogy a vegleges talan jovo nyaron...
Szerintem belefer egy kis hasonlitgatas, egy-ket egyeb video, beszelgetes mas programokrol, igenyekrol.
Azert az F1 2011 nem olyan szar;) Foleg ha osszessegeben nezzuk, grafika-latvany-hangulat, el lehet vele szorakozni. Persze, nem szimulator, de a 3 gombos arkadtol is messze van.
Igazabol ha a ISI valoban komolyan gondolna, ismet 5-6 evre epitenenek programot, foleg eladasra mas cegeknek, meg ha a szimulator jellege miatt (eroforras) meg sem mozdulna rendesen a mai gepekenm illene azert legalabb megkozeliteni a ma mar altalanos dolgokat (animaciok, idojaras, latvany, hangok stb.). -
#872 Mutassál már egy képet róla. :D
Meg én kőkemény szimes vagyok, szóval eleve mit vitázol velem? -
#871 Nyugi, tudom mit beszélek, bár rég nem érdekel rF-1, de még emlékszem, hogy lemértem Nordon : 12 méter (!!!!) volt a beton szélessége, játékban meg olyan érzés volt, hogy jó ha két autó elfér egymás mellett :)
( Úgy látom öreg vagyok én már a fiatal kőkemény szimulátorosokal vitázni :))) -
#870 Te miről beszélsz?
A páyla és az autó akkora amekkorára modelelzik. Olyan nincs hogy keskenynektűnik a pálya ezért muszáj 1,5 olyan szélesre modellezni mint amekkora.
Ezt a marhaságot honna vetted?
A kamerákat el lehet cseszni, (FOV), meg lehet tudatmódosítani is hogy csálé legyen a kép, persze.
Itt egy fotó az rF2 Promoból és a Grand Prix filmből.
Szerintem eléggé hasonlatos a pálya szélessége.
-
#869 Próbáld ki, ha legenden ( ez a video nem abban volt...) nem izzadod magad szarrá, hogy beoszd a gumit benzint stb ,akkor tudsz valamit, főleg ilyen tapadásokkal !!!! .....
Egy tuti: ha F1 akkor semmi más nem ér a közelébe élmény tekintetében, pláne nem az rF :))))Mondom úgy, hogy nem kevés ezer kilométert tekertem mindenben, szóval ne oktass ki :DDDD
Ez F1 verseny, az meg döglött autózgatás .....Hiába jobb a szimuláció ( ha rF-et nevezhetjük manapság annak ...) nekem nem nő az e-penisem attól, hogy húúdekemény vagyok, szimulátorozom :DDDD
Na off vége ... :) -
#868 Nyugodjak le? Tiszta jót röhögtem, még jókedve sem lehet az embernek? :) És hiába van átfedés, nem kell teleszórnia az F1-es csodajátékával az rF mindkét topicját, ez talán nem túl nagy kérés. Ha kíváncsi vagyok rá, akkor majd átmegyek oda, ennek ez a módja. Ezt talán te is így gondolhatnád.
Lac coo: persze hogy hülye minden AI, de akkor mit vered magad arra, hogy itt nagyon fontos még a benya mennyisége is, és hogy mikor teszed fel a lágyat meg minden, ha tökmindegy hogy mész mert mindenhogy utoléred őket. Tiszta paradoxon az egész. Mindegy, majd átmegyek oda nézegetni a tehetséged jó? Nem kell ide linkelgetned. Vagyis ide se. -
#867 ON: amúgy jól látom, hogy megmaradt a szokásos ISI motor bénaság, hogy belülről rohadt keskenynek tűnik a pálya és emiatt irreálisan szélesre van modellezve az aszfaltcsík ??? Ok, hogy régi Monaco pálya, de gondolom sokkal szélesebb akkor sem volt az út...(vagy igen...?) :
http://www.youtube.com/watch?v=O_bq51EDmWc&feature=related
Vagy egy kép: ez milyen széles lehet?Én 10 métert saccolok ....
-
#866 :)
Sok track közül pont ez választottam , igen picit becsúsztam az AI-ba , ez van :DDD
AI meg hülye, mint minden játékban , sajnos .Picit rosszul vesz az első kanyarnál a féktávot, pl .... Persze lehet, nem is az volt ebben a lényeg, hogy mekkora pro vagyok ...? :) -
unrealnoise #865 Azért higgadjunk már le. Szimeket és nemszimeket meg átfedéseket nyugodtan össze lehet hasonlítani, egy-egy videó nem gáz.
Ám... nekem sem tetszik a videó, az AIhoz képest baszott rövid féktávval is simán talpon maradsz, így vagy az AI van gyengére véve, vagy segítség vagy tökömtudja. Egyébként itt is meg lehet azért izzadni az utolsó tizedekért, csak nekem gyanús az egész játék élből, láttam egy összehasonljtó videót, ahol asszem japánban egy kanya bevételét hasonlították össze. Nos F1 2010 vagy 11 alatt következmények nélkül átszáguldhattál a rázóköveken. Azon a részen és úgy ez pedig nem kicsit volt irreális...
F1 2011 azért tényleg gagyi, már promo szinten is, láttam nem egy rajtot, amikor majd az összes auto füstölgő kerekekkel rajtol el... gratulálok..... ez azért nálam erősen illúzióromboló. -
#864 Bazmeg!!! XDSDDDDDD Ez igen! Te egy pró vagy, hogy így megtartod az F1-est esőben 30 fokos driftnél állva a gázon! Ja, és ne felejtsük, hogy az ívet is alig találod, és így is utolérsz mindenkit. Ez igen, ez nem árkád, tényleg bocs! Te egy suhamér vagy, a következő! Féktávon elkaszálod őket, mint a picsa. Istenem, te jó ég... És te erre írod vazzeg, hogy taktikázni kell, meg figyelni a benzint, meg a kerék meg a kers meg a szárny meg afaszom? Hát bármit csinálsz utoléred az AI-kat, kurva nagy küzdés, mit ne mondjak! Nőj fel, játssz élő játékosokkal, talán még lenne is értelme, és hanyagold az offot szerintem. Thx. -
#863 De miért szóród tele az rF-et meg az rF 2 topicot is ezzel a játékkal? Én sem megyek oda, és nyomom tele más játék videóival! Nem illik ide vazzeg, off az egész, fogd már fel, és állj már le! -
#862 Polgárpukkasztásként: mocskos szemét árkád f...s :))))A gép irányít helyettem :)))
-
#861 Én mindenhol azt olvastam, hogy tetszik a népeknek a változás ! :)
-
unrealnoise #860 Az a baj, hogy az a rengeteg még így is nagyon kevés a konkrét eladásokhoz képest. :) PC-n minden autós játéknál egy csomóan kérik, hogy legyen legalább kicsit "szimulátorosabb". De egyébként igazad lehet valamilyen szinten, egy idő után a csúcs grafika nem jelenthet élményt, mert adott lesz, az a minimum, vezetésélményben lehet majd nagyot alkotni, bukni.. -
#859 Egyébként Codi forumon rengetegen kérték F1 2010 után, hogy a következő legyen sokkal realisztikusabb,szóval ha valaki autóversenyzik egy ideig, törvényszerűen eljut oda, hogy , ok, akkor most már jó lenne "valóban" autót vezetni .... -
#858 A komolyabb dobozos jatekokat millios nagysagrendben szoktak eladni. Az elozo NFS reszekbol is 1.5–2 millio fogyott.
A szimekrol nincs infom, csak innen-onnan "szamok"...
Az LFS-bol (10 eves!, 8 eve jelent meg az elso fizetos verzio, es meg mindig csak 0.6 beta-alpha:D) fogyott rendesen, pontos szamot nem tudok, de joval 100.000 felett lehet. Az forintban is boven egymilliard, abbol mar elszorakozik Viktor a csaladdal (nem is nagyon erolteti a programot:P).
nKP-rol fingom sincs;) Nehany ezer?! ;)
Az iRacing-re - ami draga - eddig ~30.0000-en fizettek elo, de ott rengeteg lehet a multireg az akciok miatt. De annak az alap koltsegvetese ~17millio dollar korul volt, plusz amit azota beleepitettek, igy erosen kerdeses a tiszta nyereseg;)
A CARS-ra eddig ~13.000-en regisztraltak...
Igazabol az rFactorra lennek kivancsi, es foleg a SimBin osszes eladasara. Azok nem csak szimulatoros cuccok voltak, hanem jo kiados, nepszeru cuccok is.
-
Pitti #857 Ez egy üzlet, ahol egy vállalkozás minél nagyobb haszonnal szeretne terméket előállítani, de ezt már sokszor sokan elmondták. Meg kell nézni a játék eladási statisztikákat, máris kiderül mit kell csinálni. Egy jó szimulátor szinte biztos, hogy PC-re készül, az össz. eladások 5-10%-a PC, a többi konzol. Tehát egy szimulátor innen indul. Tehát nem az a kérdés, hogy tudnak-e valóságközeli fizikát csinálni hanem hogy akarnak-e.
Itt van pl a codi f1 játéka, nem szimulátor de nagyon szórakoztató, hangulatos és a játékélmény kiváló. Veszik is mint a cukrot, persze a legtöbben konzolon gamepad-el játszák.
Nem véletlen, hogy a jó szimulátorokat egy ember készíti hobbiból főként a saját maga szórakoztatására, ha pénzért csinálná arcade lenne az is.
Én nagyon jól szórakozom az F1 2011-el pedig én is sokkal inkább igazi fizikát szeretnék, viszont ezt a klasszikus értelemben vett szórakozást nem igazán adja, mert pl nem tudom felvenni a versenyt senkivel, nem tudok hibamentesen vezetni, és ha az ember kullog a mezőny után az nem sokáig szórakoztató. Sokszor el sem tudom képzelni hol van az a 2 másodperc amivel lassabb vagyok...stb