19775
-
#936 Na most ezt nem értem, a Race07, ami egy kicsit arcadeosabb szimulátor az szar, de az F1 2011 ami meg kőkemény arcade game, az meg istenkirály? Ez nálam valahogy nem áll össze. -
#935 Hát szerintem pedig soha nem kapták meg ( vagy nem vették meg vagy nem adta ISI ...) az újabb fizikai motor buildet, mindig is a régebbivel ment... Ugye rF-et is több lépcsőben javítgatták kicsit, talán három lépcsőben, de már rég volt nem emlékszem pontosan. -
#934 Jó nagy marhaságokat tudsz írni.
Bocs de már b*szta a szemem:
http://www.mobygames.com/game-group/3d-engine-gmotor2 -
#933 szerintem alapbol jobb benne az ffb, persze rf-hez van realfeel meg leoffb, azokkal nekem rf alatt sincs gond az ffb-vel -
#932 A nagyképű dumát arra érted, hogy azt mondtam, én nem nézném meg a közvetítést, mert segítségeket használnak, és ha versenyt nézek, akkor arra vagyok kíváncsi, hogy az ember mit tud, és nem arra, mit a technika? Ohh, értelek, valóban nagyképű vagyok. -
#931 ...meg elavultabb, sokkal régebbi motor mint rF.-ben ...( Jobb FFB-t nem tudom honnan veszed... ) -
#930 Mondjuk hogy kitörik a kerék? -
#929 Pedig a Race07-et lehetne egy tovabb fejlesztett rfactornak nevezni, van benne eso, jobb grafika, jobb ffb -
#928 Race 07 még gagyibb ! :))) az már tényleg a szimulátorok alja !! És ezt nem azért mondom, hogy húzzalak ...
Csak még odaát rF topikban kezdted a nagyképű dumád, mikor a gyerek linkelte a kis ligájukat!!! A fajtádat pedig nagyon nem szeretem !
Na pá , itt lezártam, gondolom egyenes beszéd volt !!! ;) -
#927 Nem lagg, több pályán is van ilyen. Nem fikázom, csak mondom, hogy a kerékvető mind a két játékban néhol bug-os.
És egy ráadás, ez pl. rF-ből is jól ismert:
-
#926 Te valami más világban élsz, hol mondtam, hogy aki nem szimes, az láma? Írtam is, azzal játszol, amivel akarsz. Egyszer nem bizonygattam, hogy rF milyen szuper, ezt csak te gondolod. Vannak bizony jól megírt mod-ok, és jól kidolgozott pályák, amiért szeretem az rF-et. És főleg azért, mert minden egyes indításnál olyan autót töltök be olyan pályával, amilyet én akarok.
Értem, hogy szerinted nem jó az rF, a szavaiddal élve egy hulladék. Én ezt már az elején felfogtam. Játssz nyugodtan F1-el, nem mondtam hogy rossz, annyit mondtam, hogy nekem árkádos. Kész.
Amúgy meg Race07-et jobban szeretem mint rF-et, nekem meg az a hangulat tetszik. Hiába, túraautó azért mégis csak az igazi küzdelemről szól. -
#925 Amúgy én nem győzködök senkit jó vagy nem jó ... viszont az én epéniszem nem nő attól, hogy húú vazze mink szimesek vagyunk, mindenki egy láma aki nem az :))) Nálam minden elfér a gépem ami jó, rF hosszú év használat után nálam nyugdíjas lett :)
Azon jót röhögök aki mindenhol bizonygatja milyen szuper az rF, pedig egy hulladék, valójában mindig is az volt, fizika terén még a régi-régi nagy játékok árnyéka alól sem lépett ki soha ...Mai szimulátorokat meg ne is említsük :)))
F1 2011 -ben állítom majdnem annyi valós fizikai számítás van mint rF-ben és kb ugyanannyi kamu :)
Pusztán Bardocz-al váltottam két szót, ezért került ismét szóba az rF gagyisága ... -
#924 Ez valami lagg lehetett én megnéztem többször is és semmiféle fal nincs ott :DD Vagy csak szimplán fennakadt a kerékvetőn . -
#923 Ez tényleg sokkal jobb:
-
#922 Jó hát had mondja már el nekünk dilettásnoknak hogy, igen, az rFactor nem jóóóó, és neki sose kéne.
Előbb-utóbb csak felfogjuk. :D -
#921 Te most komolyan egy 2011es játékot hasonlítasz egy 2005-ös játékhoz?
Még jó, hogy jobb benne jó pár dolog, hiszen újabb, nagyobb cég csinálta.
Az meg már tényleg kezd kicsit unalmas lenni, hogy minden hszedben leírod, hogy milyen szar az rF. Igen megértettük szerinted nem jó játék, ne használd! Nem kell minden nap 10szer leírni, hogy mi a véleményed róla, szerintem már mindenki tudja :) -
#920 Pedig öt perc volt normálisan megcsinálni, emlékszem Index ligásokank és Spetnek adtam oda tesztelni anno ...
Ennyin múlott!Néhány poligon, csak ISI belesz...t :
-
#919 Már bazmegoldtam a gép előtt, hogy tönkreteszik a futóművem, erre ja nem, egymásba csúszik a kettő :D -
#918 Így van, mindenben van bug, speciel a népszerű szimulátorok mindegyikében elég halálos tempóban lehet átrongyolni a rázóköveken ....
rF-ben specile elég ódon az ütközés modell, F1 -ben legalább normálisan megcsinálták, nem megy egymásba a kerék, mint rF-ben OW-ben , az volt mindig a halálom :))) -
#917 Melbourneből van olyan verzió, ahol az egyik rázókőben elsüllyed az autó, Spa-ban meg ha rosszul mész rá rögtön megáll a kocsi:D -
#916 Mondjuk ez igaz, rF alatt nem lehet rázóköveken vágni :)
-
carloelsa #915 Simcompany rFactor BTCC bajnokság utolsó futama után letöltöttem az F1-et... Hát... Miközben csak 40 percet tekertem a Seat Leon-nal multiban, úgy leizzadtam, hogy tocsogott a bőrszékem is, de amikor az F1-et kipróbáltam semmiféle segítség nélkül... 2 órát körözgettem, de a mai napig sem értem, hogy lehetséges 300-al átmenni egy rázókövön úgy, hogy a FFB kiszakad a kocsi meg full egyenesen megy tovább és egy csepp izzadság sem volt rajtam?! + az AI-is megoldás én 20 méter alatt megálltam, ammeg 220 méter alatt -
#914 Most egy picit javítottak rajta, szerintem. ( 101-es build..) -
#913 C.A.R.S-ba a modellek/grafika nagyon jo csak az iranyithatosaggal vannak nagy bajok:( -
Pitti #912 Na ezért megint kapsz egy fejmosást.
Ne csodálkozz ha lila sállal mész a zöldfehér táborba, vagy fordítva
-
Pitti #911 Meg az az egyik legnagyobb hátránya is, hogy 100 modból 99 használhatatlan vacak :( -
#910 Cars modellek, nem render, ilyen részletes a játékban is !!!
Valahogy így kéne kinézni egy mai, vagy jövő évi játéknak :)
-
#909 Mondjuk én is azokhoz képest mondtam ! :D -
#908 a tobbi szimhez kepest gondoltam -
#907 Ez az egyetlen előnye ;)
Ha még ez sem lenne......... -
#906 Igy van, ez az rfactor legnagyobb elonye hogy agyon moddolhato, igy tud elni sokaig, ha nem lenne modolhato most hol tartana?:D -
#905 Nem feltetlenul attol jo es tiszta egy topic, ha ki van savazva, es kizarolag, szigoruan csak a jatekkal kapcsolatos beszelgetesek vannak benne. Foleg nem, amikor semmi ertelmes, hasznalhato informacio nincs a programrol.
Vannak 8-9 eves szimes topic-ok, amelyek a mai napig uzemelnek (pl. GPL, LFS, netKar, NR2003), melyekben napi szinten meg a regi, klasszikus emberek, szimesek, jatekosok jartak, beszelgettek - es igen, neha vitaztak. Mindenrol! Sokan csalados emberek lettek, tobben hivatasos versenyzok, es sajnos vannak, akiket elvesztettunk:/
Tobb helyen vagyok/voltam hazigazda, meg lehet talalni a normalis egyensulyt. Be kell latni, egy topic nem kizarolag a program szaraz es nyers "hirportalja", arra weboldalak es blog-ok szakosodtak, hanem a mai divatos kifejezest hasznalva, valamifele kozossegi hely, ahol emberek beszelik meg ugyes-bajos dolgaikat, tobbe-kevesbe a programmal kapcsolatban.
Amig lathatoan nem szandekos rongalas, zavaras, vitakeltes, amig nem akadalyozza az eredeti programmal kapcsolatos fontosabb beszelgeteseket, addig igazabol meg hasznos informaciokat, velemenyeket is tartalmazhat egy-egy ilyen hozzaszolas.
De a felesleges szajtepes mar nem az igazi, felesleges vitakat, hosszaszolasokat szul... -
#904 Befizettem CARS-ra , akarsz beszélni róla ? :) -
#903 Én csak annyit mondok, hogy nem itt a helye az F1 2011-nek. Ezt miért olyan nehéz belátni? Nem azzal van a baj, hogy egyszer-egyszer feljön, de ha valaki mindkét rF-es topicban ezzel virít, az sok. És ha azt írja, hogy nem akarja soha többé az rF-et látni a gépén, akkor nem is értem, mit kever a másik topicban.
"rF2 megjelenik szerintem 8-10 pályával" - aha, te valami belső ember vagy? És ha annyival jelenik is meg, kapunk hozzá folyamatosan újakat, lesznek mod-ok. Szabadság, ez a nem mindegy.
Nem gond ha offline játszik, lehet izgalmas. De azért valahogy jobban elismerem azt, aki azt mondja, hogy megnyertem a PSLR vagy VSR vagy Simco vagy akármelyik ligának az x bajnokságát. Nem csak elismerem, hanem az az igazi izgalom,amikor utolsó körben is a seggedben van 2 tizedre, és vissza tudod verni a támadását. Lehet ő soha nem érezte, mert nem voltak sikerei online, ezért játszik offline. Nincs gond. Ismerje el a saját topicjában, hogy az nagy játék.
Lehet linkelni más videókat, mert nem zavar, ha nem szórja tele mindegyik topicot (nem feltétlen videóval). Vagy ha létezne más is, pl. mi van C.A.R.S.-szal? Valaki befizetett már rá? Grafikában ott van, és talán fizikája is tűrhető lesz, nem árkádos. Erről miért nem beszélünk?
Értem én, hogy ismertitek X éve, és nem mertek neki szólni, hogy hát azért ez nem ide való, de akkor már tegyetek be már mostani szimes (vagy akár árkád) játékokat is.
Ja, mégvalami. F1 korlátozott autók terén, rF meg nem, ez a szép benne. -
unrealnoise #902 la coo mellett vagyok olyan szinten, hogy aért számít a grafika, körítés, csak másodlagos. viszont játékélmény szempontjából kurvára nem mindegy, hogy míg az rF2 megjelenik szerintem 8-10 pályával, (ráadásul ezek között lesznek vegyes típusúak is...), szóval addig az F1 2011-ben ott egy szezon, lehet izgulni a bajnokságon, közben, számolgatni, matekozni, itt ez nincs, vagy nem lesz, remélem az rF2 kicsit rágyőr erre is, ha ár az AI-t fejlesztették, akkor remélem normális bajnokságokat is össze lehet állítani, melyek viszonylag reálisan zajlanak le...
Viszont pl oké, hogy rf-höz is lesz rengeteg pálya, de gyári rF2-es színvonalú szerintem egy jó ideig nem lesz...
az meg, hogy valaki offline játszik, még lhet tök élvezetes, szabadidő, munka és beosztás valamint magánéletfüggő ki mennyit tud rászánni az idejéből... -
#901 F1 festés? Életemben utáltam az F1-et, főleg rF-ben. De nem értelek. Utálod rF-et, szerinted a fizika nem jó, de azért fröcsögsz az rF topicban is az F1-eddel. Szerinted én vagyok rossz helyen, vagy te? Na most erre válaszolj magadnak, csak őszintén. Gondolkodj el, és a téma lezárva, ne is válaszolj. -
#900 Sok vizet nem zavarhattál, legfeljebb sírtál hogy mikor lesz aktuális F1 festés, mert különben emlékeznék rád :)))
Amúgy egy most olvastam egy magát nagyon okosnak képzelő embertől ( kapcsolódva, hogy miről lehet szó rF2 topikban...) :
"Na és akkor a jóindulatú, beszólogatós lúzereknek írom: azért van a topic, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat, véleményünket. Ezeket nem kell kiforgatni, és baszogatni a másikat ezért. Köszönjük, remélem eljut a célszemélyek agyhelyére eme röpke, ámbár furmányos gondolat."
Részemről vége, ha valami nem teszik neked, nem mész oda, nem nézed az amatőr ligákat és hallgatsz ! :)))
-
#899 2005-ben keveredtem oda, a regisztrációm után. :) Szóval tudom, te nagyon régi vagy 2004. 11. hónappal XDDDDDDD -
#898 Mondjuk amióta a magadfajták odakeveredtek, mi régiek sorra el is tűntünk onnan...meg hát sokunknak az rF már csak a múlt... :) -
#897 Igen, évek óta látlak rF topicban, tudom, hogy MI így szoktuk. És tudom hogy nem fogod fel, de még mindig rF2 ez a topic, és amíg nem látom a fizikáját, talán nem kéne fikáznod.