| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #902 la coo mellett vagyok olyan szinten, hogy aért számít a grafika, körítés, csak másodlagos. viszont játékélmény szempontjából kurvára nem mindegy, hogy míg az rF2 megjelenik szerintem 8-10 pályával, (ráadásul ezek között lesznek vegyes típusúak is...), szóval addig az F1 2011-ben ott egy szezon, lehet izgulni a bajnokságon, közben, számolgatni, matekozni, itt ez nincs, vagy nem lesz, remélem az rF2 kicsit rágyőr erre is, ha ár az AI-t fejlesztették, akkor remélem normális bajnokságokat is össze lehet állítani, melyek viszonylag reálisan zajlanak le...
Viszont pl oké, hogy rf-höz is lesz rengeteg pálya, de gyári rF2-es színvonalú szerintem egy jó ideig nem lesz...
az meg, hogy valaki offline játszik, még lhet tök élvezetes, szabadidő, munka és beosztás valamint magánéletfüggő ki mennyit tud rászánni az idejéből...