19775
  • Dietrich
    hihetelen de igaz..átírták a dátumot :p

Find out more about rFactor 2 (2012)
  • Alexease
    BUEK!
  • lac coo
    Minden kedves és kevésbé kedves fórumozónak boldog , békés, sikerekben vagy legalább reményteljes kilátásokban gazdag új évet kívánok !
    Valahogy átvergődünk ezen is ! ;)
  • unrealnoise
    úgy is kell, a tanár pedig igazán megérthetné... :)
  • bardocz
    Remélem ötödikén adják ki. Különben megbukok matekvizsgán
  • simcompany
    szerintem istennek nem sok köze lesz az rf2 megjelenéséhez :) ámen
  • unrealnoise
    Adná az isten, hogy legalább délután felnyomják ha felkeltek, vagy héfőn kora reggel... De gyanítom, hogy még mindig csak tesztelgetik, és inkább biztosra akarnak menni, mert akkor a fórumon nem lenne ködösítés, hogy majd ha Gjon azt monda, hogy "Go!" + ilyenek... :p

Egyébként jah, adják már ki. :D azért vicces lesz, hogy lehet előbb kész lesz pár gagyibb mód, ehhez (ha kezeli őket normálisan, meg ilyenek, nem értek hozzá :D), mint hogy kijöjjön a teljes rF2. :D
  • lac coo
    Holnap lesz beta?
    (Ott vagyunk már...? ) :D
  • unrealnoise
    Köszke :), azért ez is valami, mondjuk tény, hogy nem kis meló ezt napi szinten karbantartani, bár tény, hogy mostanáig elég nagy pangás volt azért a szimek terén. :)
  • Alexease
    De ebbe mar nagyon belepiszkaltak, tele van regi, hibas adatokkal.
  • Alexease
    De lementettek uj helyre, es meg frissitettek is:)))

Comparison_of_racing_simulators
  • Alexease
    Az a Wikipedian volt, de valamiert toroltek:/
  • unrealnoise
    régen volt egy wiki-s oldal, ahol majd az összes megjelent szimulátor összehasonlították egy táblázatban, mármint, hogy melyik miket tud, fizikálisan, gumiban, aeroban, ilyesmi. esetleg tudna valaki egy linket? keresem keresem, de nem akadok rá... :( előre is köszöntem :)
  • Dietrich
    azt hittem már kijött végre a béta annyi hsz volt :p
  • unrealnoise
    jah, ezt olvastam én is, csak más cégeknél ezt elég jól meg tudják becsülni, legalábbis nem napokkal a kiadás előtt szöszölnek. nah mindegy, majd jön, ha jön...
  • mcmoha
    Kifelejtettem az idezojeleket. Bocs.
  • mcmoha
    One... last... time... (and without having read back through everything to see if other similar responses have been made )

We plan on releasing the current Release Candidate that is in testing after the holidays unless something is found in testing that prevents it, or we feel we MUST add a last minute feature that just can NOT wait for a later beta update. I can not give a date, hour, minute, second answer--I don't have one. But "early January" would be a fairly safe assumption as long as the following criteria are met:

1) Testing shows there's nothing terribly broken in the current Beta Release Candidate
    2) Nothing unexpected crops up with the commerce system
    3) No last minute, mandatory, additions are added, thus requiring another build and testing of that build
    4) Gjon says "Go"

That is an official an answer as I can give. We will know better after everyone is back in the office after the holidays (and you wonder why we didn't want to release BEFORE the holidays and then break for vacation--look up and all over the forum ) and see what testing has found.

Edit: If we can't release we'll let you know. If we can, OBVIOUSLY you'll know. In either case, you'll know... And with that, Happy New Year everyone
  • unrealnoise
    engem az is bosszant, hogy mi a francnak nem tudják már közölni, hogy január 2 vagy 3 vagy valami. Két-három napra nem látnak előre...? Vicc. Örülnék ha hét elején kijönne, mert akkor még itthon leszek, csak szerdán kezdek... :)

bár ahogy ismerem őket, majd kijön minimum két hét múlva...
  • lac coo
    Mármint aki készítette a devkitet ISI-nél az nem tudja min megy ??? :DDDD
  • Alexease
    Arrol sem lehet semmi biztosat tudni. Korabban mutogattak kepeket, hogyan integraltak, egyszerusitettek a dolgokat, de aztan annyi. A forumon ment valami beszelgetes a plugin-ekrol, de abbol is csak az derult ki, hogy MAX2010-en hasznaljak es csak 32bit-en. Es a keszito azt sem tudja, megy-e mashol, mert az O gepen csak az van:D Hozzaallas milyen?!:))

Annyi biztos, hogy vegre kiszedtek a DX7/8 shadereket, igy mar nem kell veluk szarakodni ;)
  • lac coo
    Fizikával , irányítással szerintem nagy gond nem lesz, egyedül a gépigény ami zúzós lehet néhányaknak .:(
  • GPx8
    Azért az fF2 -nek legyen már normális az irányítása amikor kijön az "open béta"... Csak nem Wii mote -ra optimalizálják!
  • SirAlo
    en se fogom kibirni a teljes megjeleneset :D annyit fogok megvarni hogy lassam a velemenyeket rola, nehogy ugy jarjak mint a C.A.R.S-al ami szinte iranyithatatlan volt megjelenesekor es meg most se hiszek benne hogy tokeletes lessz az iranyitasa :D
  • lac coo
    Moddolhatóságon dolgoztak valamennyit? Felhasználóbarátabb lett?
    Régebben talán mutogattak valami képeket, de már nem emlékszem .

És hát érdekes a moddolás is jelenleg. Valaki csinál valamit, aztán lehet nem lesz kompatibilis a következő javításokkal, emlékszem rF-ben is volt ilyen .
  • Alexease
    Az rF2 eseteben semmirol nem tudsz lemaradni, maximum nem lathatod elegszer;D
  • Alexease
    Az elso video tobb mint egy honapos, a masodik meg egy hetes. Igazabol egyiken sem latni semmi ujdonsagot. Az hogy valaki vezetett es az irja hogy nagyon jo, az egy dolog;) Az ujdonsag, amit nezni is lehet, az a napszak, idojaras, eso, dinamika stb. Ezekbol meg kepeket sem adtak eddig. OK, 1–2 eve volt valami...

Az hogy „johetne a jatek”, egy dolog. Az meg elhuzodhat februar–marciusig is;)

Es lehet, hogy ez meg csak open-beta lesz, de eladas szempontbol, veglegesnek tekintheto;) Ahogy megjelenik, tele lesz a net infokkal, kepekkel, videokkal, velemenyekkel, ami erosen befolyasolja a tovabbi eladasokat. Hiaba irjak oda, hogy open-beta, az nem jelent semmit;)

Raadasul melyik az az igazi szimes, aki nem veszi meg a beta-t, hanem inkabb var 3-6 honapot, hogy megjelenjen a vegleges?!?!:P Addig majd csak nezi, hogy a tobbiek nyomulnak vele, legyen barmennyire open-beta?!?!:D Nem hinnem:P
  • unrealnoise
    jó bazze, de ezek szarrá voltak linkelve, már azt hittem valamiről lemaradtam...
  • Anotino
    Szerintem pont eleg mar a gameplay videokbol, shotokbol, johetne a jatek..

Ezt a cikk iroja kovette el:
    http://www.youtube.com/watch?v=qkOBFKbc4hs

Kicsit regebbi:
    http://www.youtube.com/watch?v=V8rXhSZK7z8
  • unrealnoise
    nem szükségtelen, ez is kell ahhoz, hogy népszerű legyen valami, ha nem lennének ilyenek rF2-ben feleannyian se vennék meg, többek közt én sem, mert lehetek én szim buzi, azért az a kis körítés és hangulat kell.

ALEX: jah, tudom, hogy lehet ott is sok mindent, van is pár pálya, amire valakik nagy nagy melóval rápakoltak mindent. remélem az rF2 hoz olyan eszközöket is, melyekkel ezeket egyszerűbben lehet a pályákra rávarázsolni ésatöbbi.
  • lac coo
  • Alexease
    Ez most extra-off lesz;)))
    Kerestem YT-on videot, amelyben rF1 kornyezeti hangokat es/vagy egyeb extrakat teszteltem, de nem talaltam.
    De talaltam osszevagott Madonna videot, amit mar fingom sincs minek, kinek vagy miert csinaltam:DDDDDDDDDDD

• SirAlo
    ez is az egyik dolog ami szuksegtelen , remelem a szuksegtelen dolgok kikapcsolhatoak lesznek pl. a grafikai effektek is, ugy remelem jol elfog futni a gepemen:D
  • Alexease
    A kornyezeti hangokkal eddig sem volt gond, haromfelet lehetett hasznalni, bepakolni barhova;) Az egy dolog, hogy szinte egyik palyan sem hasznaltak;) De ilyen es hasonlo funkciokbol tobb is van az rF1-ben, ami van, mukodik, de nincs vagy csak nagyon ritkan van hasznalva.

Pl. madarak, repulok, leghajok, mozgo-forgo targyak, fake animalt dolgok (pl. emberek, zaszlok), vakuk, kornyezeti hangok, szeteso 3d-s targyak es palyaelemek, animalt kivetitok, full extras minden mindere vetulo arnyekok stb. Mindegyiket kiprobaltam, hasznaltam, de ezekbol osszerakni egy teljes palyat, nem kifizetodo, rengeteg munka, raadasul komoly fps/memoria gyilkos.
  • lac coo
    Ezt soha nem fejtjük meg, miért nem promóztak rendesen.. .:)
  • unrealnoise
    Ezt nem értettem én sem, egy nyavajás videóra futotta egy béta tesztből? nemáár. legalább pár soha nem látott screenshot lehetett volna, érthetetlen. vagy az ISI nem engedte meg nekik (bár nem hiszem, értelme nem lenne tiltani, amikor pár nap múlva úgyis mindenki látni fogja.) vagy ők voltak bénák és nem foglalkoztak vele.

Azt mondták el, amit eddig is tudtunk. Minden dinamikus, jobb/jó FFB, grafika meg ilyenek. Egyetlen egy újdonság van, az a környezeti hangok, gondolo ha SPA-ban megállok, hallom a madarakat meg etc. Királyság. Remélem a célegyenesekben lesz közönségzaj is (ami mondjuk menet közben kevésbé érdekes, de amikor kigurul az ember a boxból azért jó hallani, hogy tényleg élnek is)

Szóval nem estem hasra a cikktől. Felfoghatatlan, miért nem publikáltak valami igazi insider anyagot.
  • lac coo
    Én is elhiszem, nem is azt mondtam, hogy reklám csak olyan a stílus :)
    Bár olyan nincs , hogy ne szépítenének a dolgon ... :)

De tudod min gondolkodom: ha valóban ilyen profi lesz a fizika, vajon hány ezer régi user mondja majd, hogy ez de szar lett ! ? :))) Mert az nem szokott népszerű lenni, hogy egy kiadós keresztben autókázás után kockásra kopnak a gumik ... :)
    Persze nem az elvetemült szimulátorosok, hanem akik hobbiból vették csak meg, mert menő volt, hogy szimulátor :))))
  • Alexease
    Nem fizetett reklam, valszeg valoban ennyire jo lett az rF2, vagy legalabbis ennyire jol erezheto a valtozas. De ezt el si hiszem nekik.

Az rF1 sem volt alapbol rossz, de ha: ha valoban ujragondoltak, ujrairtak a gumifizikat; foglalkoztak a felfuggesztessel; valoban RealFFB-szeruen, annak iranyaba modositottak, bovitettek, javitottak az FFB-t; es ezekhez parosul a teljesen dinamikus kornyezet, palya, tapadas, akkor igazan toppos erzes lehet a cucc.

Nekem inkabb az a gondom a cikkel, hogy semmi ujat nem mond vagy mutat;) Nulla informacio van az idojarasrol, esorol. Legelabb nehany uj kep lehett volna benne:)

Ez csak arra volt jo, hogy egyre jobban elhisszuk, hogy jo lett az rF2, de igazabol semmi biztosat nem tudunk, nem latunk belole;)
  • SirAlo
    hat igen ilyenek jelentek meg az f1 2010-rol is de az ISInek nincs szuksege szerintem ilyenre, ha valaki akkor az ISI kepes jo jatekot csinalni, nem hiaba hasznaljak a csapatok is az RF PRo-t
  • lac coo
    Szeretem a realisztikus dolgokat, nekem bejönnek, de pl a gyorsan, egy kis csúszástól elmelegedő gumit, első körben bányássza majd ki a ligák többsége :)))
    Egy kicsit fizetett reklám szagú ez a cikk:)

De úgy legyen ahogy mondják ! :DDd
  • SirAlo
    az ISI-t mar lassan a Blizzardhoz hasonlitom:D ott is annyira lassan csinaljak a dolgokat , annyit varakoztatnak de ha kiadnak valamit az tenyleg jo, remelem ez lessz az ISI-nel is