19775
-
#1498 Nem lesz havidij;)
Ha ossze tudjak rakni rendesen a rendszert, jol sikerul ertekesiteni, akkor tuti foglalkoznak majd vele. Nem fogjak elkapkodni, az tuti, nem hiaba adnak plusz fel el online elofizetest a betasoknak... -
#1497 ha ez valoban igy van akkor szerintem senki ne varja hogy majd ha fizeti a havidijat kap majd uj tartalmakat meg javitasokat :D ha most nincs idejuk az rfactor2-re akkor ezutan se lessz... -
#1496 Ezt eddig is lehetett latni, olvasni, erezni, hogy az rF2 erosen masodlagos volt. Terveztek, de tuti lefoglalta oket az rFPro es az rFEvent – ami tuti beveteles. Ami gumi vagy fizika keszult, valszeg az is elsosorban az elozoekhez.
De mar a gumi, a fizika es az FFB is nagy valtozas, tobb mint a semmi:)
Az eso es az idojaras OK, legalabb az mukodik. Majd kiderul, hogyan;)
Azon kivul mas nincs vagy meg nem mukodik: animaciok, szelvedo, ablaktorlo, dx11, post-process – de allitolag a tores sem vegleges, a hang sem valtozott sokat stb.
Valszeg miota bejelentettek, hogy lesz belole valami, foleg csak a vedelemmel, rendszerrel, modolhatosaggal, fizetesi dolgokkal foglalkoztak. Tuti, hogy most a zart beta, a teszteles is errol szol.
-
#1495 Annyira nem izgulok mikor lesz mi lesz, de ennyi év nem volt elég hogy az alapokat megcsinálják ?
Egyáltalán dolgoztak valamit rF2-őn, vagy a PRO-ra volt csak idejük.Azért ha van valami koncepció, ennyi év alatt valami elkészülhetett volna ....
Kicsit olyan kapkodós a dolog, ki kéne adni mert kéne a pénz de sehol semmi :DDD -
#1494 Nah, emiatt erdekelt a dolog (esos video), mert valahogy erre szamitottam:))))) -
unrealnoise #1493 Ennyi. valszeg. Lehet gáz vagy égő lett volna, ha netalántán a GTR3-ról kikerül pár anyag, és szembeállították volna a kettőt... :D
"NEWS":
facebook-on írták, hogy 500 MB körül lesz az "EXE"
és hogy, "Not yet known. So no, not able to give a date yet. Definitely not within the next couple of days."
ezek tényleg bekaphatják. ez a héten nem fog kijönni az fix... És ezt miért nem lehet közölni nyilvánosan, már reggel, azaz miért kell nekem keresgélni az ilyen kommenteket?
Mondjuk amit a héten kapni fognak ha nem adják ki, azt nem teszik zsebre. persze leszarják, de ha én lennék a "marketingosztály" vezetője, akkor meglehetősen kellemetlenül érintene a sok-sok elégedetlenkedő... -
#1492 pedig az mar nagyon regi videoba volt :D azota javithattak volna rajta -
#1491 Mert szégyellték ! :D -
#1490 de mier nem hagytak benne csak kikapcsolhatoan ? ha mar megcsinaltak:D -
#1489 Lesz eső, csak nem lesz látható a szélvédőn ? :)
Az mókás lesz :D -
unrealnoise #1488 Tim: "That specific feature (raindrops on screen) is likely to be turned off.
Weather WILL be in the beta, but the windscreen and visor raindrops fx will likely not be initially. They'll be re-added during the beta.
You'll stil have the drying line, reflections, changing conditions, lighting, clouds, etc, etc." -
#1487 lesz itt akkora csalódás a nagy várakozás után :p
hát már a GP3-nál nemhogy eső volt, de felszáradó ideális ív..'98-as játék. -
#1486 Hát az nagy szégyen lenne :DDDD
Annál azért illene használhatóbbat csinálni ! -
#1485 az esorol meg: remelem legalabb egy RaceOn szintu valtozo idojarast meg tudnak csinalni -
#1484 lehet az az ISI taktikaja hogy annyiyira kivaratnak minket hogy mikor kiadjak azonnal mindenki megvegye kerdes nelkul -
unrealnoise #1483 Nem értem..., én nem azt mondtam, hogy ne legyen paypal, vagy bankkártya, sőt, azok legyenek, meg max egy-két, nemzetközi szinten is elég népszerű, elterjedt cucc. de teljesen ország specifikus dolgokat hanyagolni kell szerintem, az már csak szarrágás. :D
Egyébként az esős dolgot nem értem. Elég jó promo anyagot lehetett volna belőle lőni. Most kikerül a béta, és teli lesz a net minden szar videóval a bétával kapcsolatban, de nem sok lesz, ami tényleg igényesen bemutat pár effektet, az esőt, hogy mit, hogyan csinál, számol és ilyesmi.
De nekem mindegy, igazából amit csak lehet elront az ISI (kis túlzással) marketing és promo szinten. Már az is óriási baklövés volt amikor Tim közli nekem a fórumon, hogy még nem foglalkoznak a promóval, marketinggel, majd ha kész lesz, akkor megnyomják... Jesszus!!! Csak addig kijön ám azért még pár dolog, Kunos szerintem eléggé nyomni fogja a promo anyagokat, és ki tudja, lehet pár 4-5 év múlva már az övé lesz az első számú hegeszthető szim... Egy ilyen folyamat roppant könnyen végbe mehet, elég ha pár komoly team oda készít mod-ot majd, aztán majd szép számmal követi őket a többi is...
no mindegy, lazán veszik a dolgokat, és bár 1-2 évig még biztos helyük, pozíciójuk van, ilyen hozzáállás mellett ez lehet nem lesz hosszú távú...
Nézzük a C.A.R.S. mit csinált? érdekelt a játék, hallottam, ezt-azt, húdeszép meg minden, aztán egyszer csak BOOOM. kinn volt a cucc. Ezek meg itt görcsöltetik a népet... -
#1482 de 2-3 lehetoseget meg lehet oldani , az online jatekokba is van tobb fizetesi lehetoseg is, legalabb paypal es bankkartya megmaradhatna szerintem, paypalra felregizni eleg zavaros , bannkartyaval meg sokkal egyszerubb -
unrealnoise #1481 Én sem hinném, hogy lenne majd 10-15 féle fizetési lehetőség... Hülyeség volt ez a felmérés már alapból, nyilvánvaló volt, hogy melyek fognak kiemelkedni, elég lett volna ráguglizniük, aztán ott lenne egy szép stat, hogy általában mivel fizetnek (mit használnak) ilyenekért.
parasztvakítás ami ott megy, az már száz.
off: engem most inkább az állam, ország, forint helyzete aggaszt, szarul áll most is a forint, de ha továbbra is ilyen sikeres politikát folytatunk, akkor megnézhetjük magunkat. meg bár ha ez bekövetkezik, mellékes, de azért nem mindegy, hogy még a mostaninál is jóval drágábban tudnék új lapot/procit/ramot venni, szóval én lehet megpróbálok rajta minnél hamarabb túl lenni.... on -
#1480 szerintem marad minden a régiben..csak felmérik érdekel még valakit az rf2 :p -
#1479 54.13% magasan a paypal vezet.. -
#1478 en meg ingyen tesztelessel -
#1477 En kezpenzben, forinttal, boritekban, amig odaer a postaval, a felet sem fogja erni:) -
unrealnoise #1475 szavazás -
#1474 es hol van a szavazas? es hogy all eddig? hogy akarnak fizetni akkor ha se nem bankkartyaval se nem paypallal ?:D tudom hogy dobozost akarnanak legtobben de az ugyse lessz -
#1473 Sőt volt az ablaktörlős is :DDDD -
#1472 Tenyleg, mar volt egy video tavaly, az a palyas-esos-felszarados. Akkor nem szoltam, igy mar tul is promoztak, azt hiszem;) -
#1471 De, egyet már mutattak :) -
#1470 Kivancsi leszek, hogy a megjelenes elott (legyen az barmikor:P), adnak-e esos „informaciot”? :) Mert egyelore nem hogy videot, de meg egy szerencsetlen kepet sem mutattak belole, pedig eleg fontos ujitas az rF2-ben;) -
#1469 Bár lényegében mindegy mikor jön ki, de most már egyértelműen kamuznak ....ekkor majd akkor, de most emiatt mégsem.... Majd egyszer csak kint lesz :D -
unrealnoise #1468 a fizetésről szóló szavazást csak 5-én zárják le, lehet tényleg csak utána jön ki valamikor... grr.
viszont azért kicsit vicces olvasni, hogy egyesek mivel akarnak fizetni. miért nem jó nekik pl. a kártya vagy a paypal, amikor szerintem mindenhol elérhető, gyors, megbízható.
jah egyébként meg sz*pjon gázt az ISI amiért annyit sem tud mondani, hogy január első hete, második hete, lehet akár az ünnepek után közvetlenül is... vicc ez a bagázs. -
#1467 nekem mondod mi a TBA... egy IC vagy V8 versenynaptár esetében már megszoktam -
#1466 Már egy jó ideje 2012 szerepel ott, és a TBA az nem megjelenési dátum.
-
#1465 Ha nem huzzak el marciusig, mar akkor szerencsenk van:) Addig meg barmi lehet:DD -
GPx8 #1464 Az első héten még nem mindenki dolgozik... -
unrealnoise #1463 hát én csak azt tudom, hogy most is 200-an vannak fenn szinte végig, egész nap az rF2 fórumán, ez gondolom holnap szépen megugrik, ahogyan az elégedetlenkedők száma is.
az lenne egyébként a logikus, ha ugyan tényleg kész lett volna a BÉTA, de ugye nekik is van családjuk meg ilyesmi, szóval nem akartak a fórumon kisebb nagyobb problémákkal, kérdésekkel foglalkozni, így az ünnepek idején/közt. szóval én abban reménykedek, hogy minden oké, és holnap GO! (persze aztán lehet mégsem...) -
#1462 rF-ben hány évig javítgatták ? :) -
#1461 meg azt is el tudom kepzelni hogy a teljes jatek csak 2013ba jon ki:D lehet meg a betat is elhuzzak par honapig aztan 6 honapig tart a beta es lassan 2013 x D -
#1460 már mint megjenés dátum -
#1459 2011.. -
#1458 mert eddig mi volt?:D