19779
  • Alexease
    Ez meg odebb van, kellene hozza az rF2 es az uj DevKit;) Uj MAX, uj plugin-ek, uj shaderek, igazabol minden uj vag mas. Eloszor ugy is csak kiserletezni kell, mit hogy kezel, mi hogyan mukodik stb.
  • Alexease
    Igen, eddig ezekrol tudni ezt-azt. Ha modolasra keszitik az engine-t, ennel tobb nem is lesz, ezek eppen lefedik a „minden stilushoz egy-egy palyat” kategoriat;)

Persze kesobb, promo szinten, lehet meg valami hozza. Ami meg logikus lenne, csak uzleti szinten erosen kerdeses, az osszes jelenlegi F1 palya az rF Pro-bol;)
  • lac coo
    Besegítek szívesen! Persze csak a magam tempójában meg minőségében :DDDD
  • gviski
    Hát megpróbáltam összeszedni a pályákat kb. mennyi lehet majd (WIP Screenshotsokból indultam ki)

- Lesz valami oval pálya, valószínű road résszel is
    - Lesz egy Off-Road pálya (ha csak azóta el nem vetették)
    - Spa Retro
    - Lesz valami gokart pálya
    - Lesz egy hegyi felfutásos
    - Mills
    - Toban
    - Sepang
    - Monaco Retro
    - Estoril

talán még 1 vagy 2 lesz

vagyis 10-12 pályát talán beletesznek a véglegesben, és persze vannak olyan pályák amik több vonalvezetéssel lesz
  • Alexease
    Es ha mar moddolas;)
    Multkor kedvet kaptam, hogy ismet modellezzek, csinaljak valami palyat. Majd csak tesztnek az rF2-hoz, ugy sem lesz kesz soha, szokas szerint;)

De a vicc az, hogy eleve kissebb, „ismeretlenebb”, klubpalyakat kerestem (Brazil, Argentin, Francia, Skandinav stb.), racuppantam 15-20-ra, es jobban kutakodva, mar mindegyiket megcsinaltak az rF-hez vagy a „klonjaihoz”:) Alig talaltam olyat, ami meg nincs kesz es/vagy nem kezdtek el valamilyen szinten;)

Bar az utolso 3 palya, amin tesztelgettem, amit piszkaltam, az sem keszult el, folytathatnam azokat is;) De valami ujat akartam:DDD Talaltam is egyet, hogy mi lesz belole, azt meg nem tudom:P
  • Alexease
    Azert a modderek is tudnak majd normalisat csinalni. Amelyik csapat raszanja az idot, normalisan tovabbfejleszti az rF1 palyajat (vagy amit konvertal, keszit), lesz olyan jo vagy talan meg jobb is mint az ISI altal gyartott palyak.

Az ISI-nek nem kifizetodo tartalmat gyartani, foleg nem a kesobbiekben. Kiveve, ha van naluk valami komolyabb liszensz-csomag, amit plusz penzert tudnanak ertekesiteni.

Az ISI leadta a varhato palyak listajat, az ami a beta-ban lesz. Amit azutan irtak, az nem sok, nem hinnem hogy annal tobb lenne;) Ne varj az ISI-tol szerintem palyakat, foleg nem palyacsomagokat:)
  • unrealnoise
    Lehet benne valami, bár nekem már tök mindegy, emlékszem menyni időmbe telt amíg összeszedtem és kiválogattam a jobb rF pályákat... Sok-sok óra, és nap ment rá. Erre nekem nincs szükségem. Az alap rF2 tartalom minősége nekem tökéletes lenne, de ezeknek kábé a felét sem fogják majd hozni, innentől kezdve kifejezetten durva kontraszt lehet minőségben egy GTR3 vagy egy rF2-es tákolt pályán autókázni...

Ráadásul ez a modolás is tiszta vicc részben az ISI miatt, valaki heteket, hónapokat egy pálya elkészítésére szán, erre még mindig nem képesek leadni az infot a várható pályákról illetve hogy melyeket készítik el várhatóan? ******!

Pláne ha kész lesz a fizika, grafika, eléri modnjuk az 1.2-es tényleg fasza verziót az rF2, akkor nyomathatnák teli tartalommal, de ez pont a pályakészítőkkel lenne valamilyen szinten kitolás, szóval úgy szar ez az egész ahogy van.

Official pályák kellenének, ISI által hegesztettek, autókat és komplett F1 ezőnyt, etc... meg majd a mezei srácok csinálnak. így befizetnék rá, minőségi játék lehetne, de amúgy középszer a sok középszerű, vagy még gyengébb pálya miatt..
  • Alexease
    Ezt inkabb „athozom ide” ide, mert egy kicsit „elszaladt a lo”, a masik topic-ban mar tulsagosan OFF-lenne a hossza miatt;)

Az rF2 rendszere (legalabbis amit jelenleg ismerunk belole) jol hangzik, mukodokepes dolog lehet(ne).

Egy baj van csak az egesszel, hogy bar az uj Mas/rFCmp/rFMod/SidID/ModID rendszer jol ki van talalva, de ha nem lehet levedeni, kodolni a file-okat, hogy mas ne piszkalhassa, es ha szabadon lehet az rF1-bol konvertalgatni, akkor hiaba a jol kitalalt rendszer, ugyanolyan atlathatatlan kacat lehet a vege;)

Mert ahogy megjelenik, az emberek ravetik magukat, es eszeveszetten fognak konvertalni rF1-bol;) A legtobb rF1 palya a sajat lehetseges minoseget sem erte el, de meg ha tovabb fejlesztgetik is (a modderek), meg akkor sem fogja elerni a frissebb rF2 rendszerbe epitheto minioseg 50%-at;)

Raadasul, ha 5-en allnak neki kedvenc F1-es Imola palyajuknak, akkor lesz 5 Imola, 5 SidID-vel;) Es ha valakinek vagy egy liganak nem tetszik a tapadas, az eso, a HDR vagy mitudom en mi, akkor leszedi, belepiszkal, es lesz egy 6. SidID, 6. Imolaval;))))))) Mivel online mar csak beregisztralt tartalommal lehet nyomulni. Elvileg...

Ha mar csak a „feltoltott” (elkeszitett, tesztelt, kompozitalt, beregisztralt) tartalmat vedeni/kodolni lehetne, hogy csak a keszitoje, „tulajdonosa” ferjen hozza, mar egy fokkal jobb lenne a helyzet. Akkoris megmaradna a konvertalas az rF1-bol, de legalabb mar az rF2-hoz elkeszult cuccok nem duplikalodnanak tovabb.

Persze meg nem tudjuk milyen a rendszer, meg mukodhet is:) Remelem, jovoheten kiderul;)
  • unrealnoise
    jah, azt most nem néztem... az ilyeneket el lehetne kerülni, ha azt mondanák, hogy jövhéten már 100%. persze senki nem hinne nekik. :D

külön kriminális, ha simán megnyitom az rfactor.net-et, akkor nem tudom hova kell kattintani (rf2 link alatt természetesen), hogy bejöjjön a telepítési segédlet.

mert a legutolsó frissítés még mindig a grand prix videó. remek munka és szervezés, gratulálok... persze ez legyen a legnagyobb bajom, de ezek azért érthetetlen dolgok, ha ezek alapján kellene megítélnem őket, hát egy forintot nem adnék egy termékükért sem...
  • cselt
    A hétvégén tuti nem jön, legalábbis fb-n ezt írták.
  • unrealnoise
    nincs rfactor.net
    persze a fórumon is kábé ezren voltak, néha többen, lehet csak emiatt halt meg... alapból szombat van, izárt, hogy szombat napközben élesítsék és kiadják, mert jajj, még vasárnap is lehet dolgozni kéne, bár ha jó a rendszer, csak válaszolgatni kellene néha a fórumon.

még mindig nagyon bizonytalan vagyok a vásárlással kapcsolatban...
  • SirAlo
    biztos hogy szandekosan csinaljak igy, ha akarnak fullhd-ba is felrakhatnak, meg egy sima user is meg tudja csinalni ... csak meg nem jottem ra hogy miert csinaljak ezt :D lehet azer hogy amikor felrakod szebbnek tunjon mint a videokon:D
  • unrealnoise
    ezt már kibeszéltük, holt béna az ISI team, akár ők rakták ki a videót akár nem.., mert engedélyezték = akár ők is kirakhatták volna ennyi erőből...

mondjuk igazából totál hidegen hagy, GTR3-at akarok! :D
  • Alexease
    Azert nem jelenik meg, mert eppen az ikonja nincs meg kesz;)
  • SirAlo
    Mier csak ilyen gyenge minosegu videokat adnak ki? Alig van par video azt megcsinalhattak volna legalabb 720-ba:D
  • SirAlo
    Ebbol az jon le hogy mar teljesen kesz van csak szivatnak minket a kiadassal, ha mar kesz a setupja is biztosan nem valtoztatnak mar semmin a kiadasig...
  • simcompany
    faszom, legközelebb meg azt mutatják milyen az ikonja az asztalon :) szarom le, jöjjön mááár
  • Dietrich
    MINIMUM:
    CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
    Memory: 2 GB
    Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
    Video Memory: 256MB
    Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
    DirectX: 9.0c
    Storage: 4 GB
    Internet connection required.

RECOMMENDED (over above minimums):
    CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
    Memory: 4 GB+
    Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
    Video Memory: 512MB+
    Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
    Storage: 4 GB+

• unrealnoise
  • Laceee
    0,537 verzióról van a kép...
  • Alexease
    Eppen ezt akartam beteni, csak hirtelen nem talaltam meg;)
    Ezt meg tavaly decemberben csinaltak, amikor majdnem megjelent;)
  • Norbi1990
    Nem hiszem.
  • unrealnoise
    jah, vagy csak hülyíti valaki a népet :D
  • Norbi1990
    Úgy látszik már nagyon közel van a megjelenés :)
  • Ulvar
    WTF?
  • hondash3

• hondash3
    Vagy FB vagy Twitter. Nem kell mind a kettő.
  • bigiboi
    Több mint valo hogy kell a facebook meg a twitter is:D
  • SirAlo
    nekem se erossegem ezer kerdeztem , es facebookon vagy twitteren is be kell jelolni vagy eleg ha az oldalukra regisztralsz? Nem vagyok fent egyiken se de ha kell ez miatt regisztralok xD
  • bigiboi
    Regisztrálni kell majd irni pár sort hogy miért is te akarod megnyerni:D
    Ennyit tudtam kivenni a leirásból:D /nem erősségem az angol/
    itt van minden
  • SirAlo
    hogyan lehet nyerni ?
  • bigiboi

RaceDepartment-en január 13 pénteki nyeremény:D
  • lac coo
    Én nem piszkálom, de komolyan mit csináljon szerencsétlen, ő maga se tudja már szerintem mit mond a főnöke 5 perc múlva :)))
  • Alexease
    Addig piszkaljatok szerencsetlent, amig visszamegy az iRacing-hez:)
  • lac coo
    szegény két tűz között van, jött az ukász, hogy kiadjuk lehet promózni, aztán nem volt mit promózni, se kép se hang se videó, most meg megsúgták neki, hogy nem is adunk ki mostanában semmit :)))

szegény mit mondjon :?)))
  • unrealnoise
    Jah Tim paraszt, már az is hogy mindent bezár. Egy olyan topicot kellett volna nyitni NEKIK, és úgy hagyni amíg nem jön ki, a többit meg bezárni.
    Ez a módszer és az a kommunikáció amit velünk folytat roppant unszimpatikus, minden profizmust nélkülöző.

ha én az ISI alapembere lennék a fejlesztésnél, háát nem szívesen nézném, hogy mit janizik ez a szerencsétlen. Tim-nek pont az lenne az egyik dolga, hogy az ilyeneket elkerülje és elégedetté tegye a leendő vásárlókat, már a promo anyagok láttán is. Szart nem csinál, szart nem ér a munkája.
  • lac coo
    Na jó, de ők álltak elő azzal, hogy akkor kiadják... Nem mi kértük, hogy még minket csesznek le, mit követelőzünk :DDDD
  • Alexease
    Csak most latom, hogy nem csak a problemas topic-ot zarta be, hanem az osszeset, ami azzal foglalkozott, hogy mikor jelenik meg a beta:DDDDDD
  • lac coo
    Gondolom kicsit sűrűbb háló kell aztán az deformálódik, jó esetben , esetleg még felni is lesz, nem csak egy nagy gumikorong :)
    amúgy meg modellezzen a halál rfactorba :)
  • lac coo
    Hát mi találtuk ki ,hogy adják ki tavaly? :DDD LOL