19775
  • Alexease
    Csak az uton kivul minden mas hianyzik a palyarol, a hatterben az epuletek normal teglatestek a net-rol gyujtott ugyanazon 1 db keppel:)
  • Firerock
    szégyen nem szégyen én szeretem őket...
    amúgy melyik a legjobb OW mod most,közelmúltból,vagy a jelenből(tehát nem 1960-as)
  • SirAlo
    a kepbol nem nez ki olyan rossznak, mentem mar sokkal roszabbul kinezo palyan is:D
  • unrealnoise
    a stílusa. jön, aztán zárja a fórumot, úgy hogy még anyázni se anyázhatom. :p de komolyan ennyire gyenge ipsét még nem láttam. remélem nem sok pénzt kap ezért a munkáért...
  • Alexease
    A modellezeshez ismet kedvet kaptam, foleg ha normalisabban fog mukodni az rF2-ben, akkor majd csinalk megint palyateszteket;DDD

Erdekessegnek jo, hogy a 20%-ban sem kesz, csak tesztnek, 1 szar felbontasu video alapjan keszult Bukarest Ring palyamat van aki kepes meg igy is hasznalni, pl. ezen mutogattak az uj Ford Fiesta modot:))))))))
    http://www.bsimracing.com/2012/01/gtr2-release-ford-fiesta-st-cup/
  • Firerock
    mi a probléma?:)
  • SirAlo
    majd leszeded torrentrol:D ugyis lessz tort...
  • Alexease
    A kismillio Forma1-bol valamelyik;) Szamit?!:))))
  • Alexease
    Majd az rF2-nel modellezhetsz rendesen, ha valoban utosre megcsinaltak a gumikat;) Nem eleg majd modellezni egy szep gumit+felnit, aztan beallitani a TBC-ben a fuggetlen parametereket, hanem kesziteni kell egy tutit, ami gyurmalodik rendesen;) Persze, ha nem kamu lesz es valoban abbol szamolja az infokat amit latunk;)
  • Firerock
    melyik mod ez?:)
  • unrealnoise
    nagyszerű. ez egy paraszt. :p mivel amúgy is lesz mostanság bőven mit pótolnom egyéb területekről, bájbáj rF2, nem fogsz hiányozni. és nehogy azt higgyétek üres szövegelés ez részemről, az iracing-et is otthagytam, úgy hogy több mint 100-at beleöltem. gyerekes vagyok? lehet. kicsit. de az, hogy hülyének nézik az embereket, azzal egyszerűen a mai napig nem tudok mit kezdeni.
  • Alexease
    Wheatlet beta „informacio” :)

„Actually, no. If just mod groups took part in the beta, that would be exactly what we need.

But you are correct, it's only a beta. Therefore, there is no release date, as there is no 'product' finished to launch or release. We're not marketing a product, we're testing one. There's a beta to test, and we'll OPEN that test when we are ready to do so. No matter how many posts, threads and other types of communication are made about doing it sooner.

I will relax on closing threads after the release, right now I'm really trying to keep our sanity.”
  • lac coo
    Hát de nem működjön, sőt ha lemodellezek valamit, leejtem és legyen kész autó ! :D
  • Alexease
    Persze hogy megy, ez a lenyege;) Igazabol kocka kerekeket is modellezhetsz hozza, azon is tokeletesen fog mukodni:)
  • lac coo
    Tudom ,de akkor is megy ! :)
  • Alexease
    Nem azokon a kerekeken mesz (szamolja az auto mozgasat) amit latsz, hanem egy teljesen fuggetlen „adathalmazon” (TBC–beallitasok, es most nem a tudobetegsegre gondolok:D).
  • simcompany
    ez nem rf bug, ez mod bug
  • lac coo
    rF-ben sok minden kamu, pl így is ugyanúgy működik az autó :)))

• unrealnoise
    értem. :) tehát lehet totál-kamu-effekthegy az egész, amire pár készítő srác rábólint...
  • Alexease
    Mivel az rF1 parameterezve szamol sokmindent, pl. az ut egyeletlensegeket is; igy 1–2 ertek atirasaval, meg lehet kenyelmesen csinalni, hogy az amugy tukorsima aszfalt olyan legyen, mintha hullamvasuton mennel (kis dombocskak hossza es magassaga):))))))) Mert amikor a fu, homok, kavics, kockako vagy a kerekveto raz, azok csak ilyen egyszeru beallitasok, modellszinten teljesen laposak;)
  • unrealnoise
    Hát igen... Ha a Simbin előbb csöpögtet lényegi infókat és olyan dátumot, ami nincs olyan messze, akkor én lehet be se nevezek már erre, addig meg elszórakoztatom magam mással. :D Mármint ha ez addig történne meg, amíg ki nem jönne az rF2 BETA.
  • Alexease
    Modellszinten – szerintem – valszeg semmi kulonbseg nincs:)
  • unrealnoise
    jah, nah ez a másik bibi akkor, bár rFnél is éreztem, hogy atyaúristen. még a legtöbbek által jobb pályáknak tartottak közt is olyan különbségek voltak...
  • Alexease
    Amugy a jovo, mar tobben leirtak, foleg igy szimes kornyezetben, a folyamatos elofizetes, es ezzel parhuzamosan a tartalomszolgaltatas, -ertekesites. Ezzel meg lehet alapozni a folyamatos fejlesztest es az allando bevetelt.

Kunos is sokszor emlitette az ilyen es hasonlo rendszerek elonyet, az SMS sem veletlenul palyazik valami hasonlora.
    Az iR egyertelmu;)
    A SimBin nem erdekes, nekik annyi liszenszuk van (WTCC, GTR, STCC), hogy ha csak ketevente tolnak ki egy-egy dobozos programot, mar azzal el vannak evekig:)))

Persze az rF2-nel a tartalom szolgaltatas maceras a modolhatosag miatt;) De barmi megtortenhet;) Lasd Simraceway, erthetetlen, de vannak akik kepesek azt hasznalni, arra penzt kolteni:)
  • lac coo
    No de legalább modellezni nem kéne annyit, szerintem nagy különbségek nincsenek modell szinten az rFPro és rF2 között...
    Ha van mód rá, be fogják őket úgy is csempészni, főleg ha még működik a kamunév-dolog...
  • Alexease
    Sok mulik a palyan, mert ott kell beallitani minden fontosabb dolgot. Pl. tapadasok, csuszasok, egyeletlenseg, ffb stb.

Pl.: RoadDryGrip=1.00 – gondolhatod, ha ez 1.2 akkor mennyivel mashogy mukodnek az autok;))) Es ennyi;P
  • unrealnoise
    Arról nem én tehetek hogy hét éves. arról viszont az ISI, hogy kiadott egy félkész játékot anno. a kedvezmény meg hát, ők tudják.

Én örülnék a legjobban, ha nem lenne többé új játék, csupán ezt is úgy fejlesztgetnék mint az iRacinget, éves előfizetési díj fejében, és egy mod--on belül lehetnének a különböző statisztikák, eredmény összehasonlítások etc. a rendszerbe integrálva.

egyébként ahogy mondod, rF proba ott van egy csomó lézer szkennelt pálya már, nem hinném, hogy olyan rohadt sok pénz lenne a licensz, és reklámnak is nagyon jó lenne, rögtön lenen bőven hol versenyezni, és mivel a szkennelés már megtörtént korábban, nem is lenne olyan sok idő az összehegesztése, pláne, hogy ezek azért nem olyan hosszú pályák.

nah mindegy, aztán ki tudja, lehet beindul ez és lesz minden jóság.

• Alexease
    Fizetos kiegesziteseket lehet hogy fog csinalni az IS, azzal nincs gond;) Talan Ok is hasonlo alapot szeretnenek mint a SimBin, aztan kesobb toljak ala a dolgokat. Ha volt/van eszuk/lehetoseguk, en a helyukben a teljes lezer szkennelt F1-es palyakat is kiarulnam, az tuti kellene mindenkinek;) Persze, ahhoz a tartalom vedelmet is meg kellene oldaniuk:P

Amugy igen, elsosorban engine-t hegesztenek, modolashoz, kozossegi tartalmakhoz, vagyis azok inkabb onnan varhatok.
  • lac coo
    Vajon nevesebb modder csapatok kaptam már devkitet hozzá korábban, hogy elkezdhessék a munkát?
    ( Bár manapság már lövésem sincs kik a jó csapatok, élnek-e még a régiek :) )
  • Alexease
    Lassan 7 eves az rF1, mennyi kedvezmenyt adjanak ra?!:) Sok ertelme nincs a dolognak. Ha valoban sokat valtozott az rF2 (fizika, gumi, ffb, modolhatosag), akkor boven megeri, nem azon az 2-3000 Ft kedvezmenyen mulik, mert tobbet ugy sem tudnanak adni, ez nem a Maltai Szoftver Szolgalat:)))
  • SirAlo
    a beta megjelenesnel is jol eszreveheto az ISI szavahihetosege :D
  • unrealnoise
    igen ez is bibi, mert lehet mondani, hogy elfogyott a zsé, meg kellett csinálni az rFpro-t, meg izé, csak nem ez volt ígérve. Engem pl az is dühít kicsit, hogy itt sincs olyan, hogy hé megvetted az rf-et is, egy kicsit olcsóbban adjuk neked, pláne, hogy arra nagyban szartunk utána...

Alex: nem is ingyen kérném, fizetnék érte. de azt egyébként sem tudom, hogy gondolja az ISI, hogy majd helyettük más megcsinál totál pofás pályákat pl. mert a járgányokkal nem is lenne olyan nagy gond... a pályák jelentik a problémát. óriási meló egy pályát faszára megcsinálni. és bár tényleg nem tudom mennyire múlik a fizika a pályán, de simán kinézem, hogy különböző teamek által összerakott pályákon, másként reagál a járgány, mint igazából kellene, esetleg a tapadási értékek és az FFB is irreálisan magasak, alacsonyak. Ez a pályakészítőkön is múlik nem?

Az, meg, hogy félévente kiadnak majd hozzá pár pályát, hát nem nagyon érint meg, a Simbin szerintem ezerszer aktívabb lesz, és bár lehet őket is szidni ezért-azért, de csak normális AI-val és pályákkal jöttek ki. és azért kaptunk utólag is ezt-azt bőven. (miközben a háttérben fejlesztették nyilván az "új" motort)
  • Alexease
    De most azert elorebb tartanak, a regi dolgok mar mukodnek, osszealltak. Az uj dolgokkal van meg gond, de majd az is kesz lesz nehany honap mulva;)

Pl. animalt pilota. Az rF1-hez a SimBin mar 6 eve megcsinalta korrekttul (kormanykezeles, valtasok, rendes pedalhasznalat – ha meg a gazon allok, es megrugom a feket a kanyaban, akkor azt o is ballabbal teszi, amugy meg rendesen jobbal fekez:P). Nah, az ISI-nel „mar” tudja tekerni a kormanyt, de biztos lesz ez meg jobb is;))))

Tudom, sokadlagos funkcio egy szimbe, de most nem ez a lenyeg, hanem hogy meg lehetett eddig is csinalni. Es a SimBin nem evekig, hanem honapokig dolgozott rajta:)

De ott van az eso vagy az idojaras, az is vagy 5 eve van a SimBin-nel;)
  • lac coo
    No de emlékszünk még hogy jött ki rF, ok, hogy moddolható volt, se AI, se normális szabályrendszer se semmi :)))

De kicsit sokat sírunk, meg ki sem húzták a számokat, már azon agyalunk, hogy megint nem nyertünk :)
  • Alexease
    Az ISI az rF2-vel egy modolhato engine-t keszit, hozzaadott alap, minta tartalmakkal. Itt ezt kell megfizetni, nem a tartalmat.
    Nem fog teljes szezont adni semmibol (osszes auto, playa, pilota stb.). Ha lenne ilyenre liszensze, akkor at kulon jatekkent ertekesitene, hulye lenne ingyen odaadni;)))
  • unrealnoise
    franc tudja, de van egy olyan érzésem, hogy hamarabb kapok egy kész fullos és fasza GTR3-at, mint hogy az rF2-vel komplett játszható szezont tudjak nyomni... valszeg megveszem, mert kell, pláne ha foglalkoznak vele és lesznek régi klasszikus ISI által készített pályák, de... tobvábbra sem látom át a koncepció lényegét. az, hogy majd készítünk rá ezt azt utólag jó duma, de az rF1-nél is totál le volt tojva, még alapfunkciókat sem pofozták ki, adtak hozzá. (eső, jobb AI), szóval anno fizettünk valamit, ígértek valamit, aztán lóf*sz nem lett belőle...
  • lac coo
    Nem hogy több minta a semmi, de egyenesen előbb a fizikát, FFB-t kéne helyrerakni, addig szerintem se foglalkozzanak ablaktörlővel, meg esővel !!! :DDD
  • SirAlo
    es szerintem ez abbol fog allni hogy semmit nem fogunk kapni egy ido utan csak annyit hogy jatszhatod online... jon majd hozza 1-2 patch mint az rf1-nel aztan hanyagoljak majd
  • Alexease
    Igen. Ezt hivhatjuk havidijnak is, egyeves husegidovel:))))
  • SirAlo
    akkor evente ujra kell fizetni ha online akarsz jatszani:D