• unrealnoise
    Lehet benne valami, bár nekem már tök mindegy, emlékszem menyni időmbe telt amíg összeszedtem és kiválogattam a jobb rF pályákat... Sok-sok óra, és nap ment rá. Erre nekem nincs szükségem. Az alap rF2 tartalom minősége nekem tökéletes lenne, de ezeknek kábé a felét sem fogják majd hozni, innentől kezdve kifejezetten durva kontraszt lehet minőségben egy GTR3 vagy egy rF2-es tákolt pályán autókázni...

Ráadásul ez a modolás is tiszta vicc részben az ISI miatt, valaki heteket, hónapokat egy pálya elkészítésére szán, erre még mindig nem képesek leadni az infot a várható pályákról illetve hogy melyeket készítik el várhatóan? ******!

Pláne ha kész lesz a fizika, grafika, eléri modnjuk az 1.2-es tényleg fasza verziót az rF2, akkor nyomathatnák teli tartalommal, de ez pont a pályakészítőkkel lenne valamilyen szinten kitolás, szóval úgy szar ez az egész ahogy van.

Official pályák kellenének, ISI által hegesztettek, autókat és komplett F1 ezőnyt, etc... meg majd a mezei srácok csinálnak. így befizetnék rá, minőségi játék lehetne, de amúgy középszer a sok középszerű, vagy még gyengébb pálya miatt..