• zolee145
    Minél több kört teszek meg annál jobban tetszik. Közelítve a határon autózáshoz egyre jobb. persze csak közelítve, szerintem még elég messze vagyok tőle.

Csináltam egy 25 perces kvalit, szép napsütés, majd lehül a levegő, megjön az eső, majd szépen átvált viharba, aztán kisüt a nap, páratartalo az egekben. Mikor elkezdte az esőt még kint maradtam kicsit slicken, a harmadik körben már ki kellett jönni az esőgumikért.

A felszáradás ha körözöl jó, ha megállsz kicsit vicces. Végülis addig oké, hogy ott szárad ahol mégy, csak kicsit szerintem el van túlozva, és nem sebességfüggő a dolog.
    Nem tudom ez a valóságban pontosan hogy működik, de gondolom én, hogy egyrészt a diffúzor kap fel sok vizet (ami aztán a levegőben elpárolog, töredéke esik vissza az aszfaltra) másrészt a gumik. Plusz alapból melegszik az egész felület, fúj a szél stb. Egy álló autó alatt a szél és a hőmérséklet játszik, mivel ott ugye még a nap sem éri.
    Egy amolyan köztse megoldásként ha mondjuk sebességfüggővé tennék a dolgot az is sokat jelentene. Ha állsz akkor gyanúgy szárad mintha nem lennél ott, ha meg mégy akkor rendesen szárítod azt a részt ahol mégy.