• zolee145
    Nem elég. Ahhoz, hogy normális véleményt tudjon alkotni valaki ahhoz nem elég menni 3 kört. Akkor lenne elég, ha nem lenne semmilyen beállítási lehetőség (nem a kocsira gondolok, mielőtt belekötnél, hanem pl a controllers részre), vagyis belépsz, kipróbálod, jó/nem jó és kész.

Jópár kormányrázós kör után mondta Norbi, hogy hogyan lehet megszüntetni a kormányrázkódást. Ez nem azon a napon volt amikor megvettem, pláne nem abban az órában.

Fölösleges szapulás? Szapultam volna? Mindössze annyit mondtam, hogy a warez megtalálásától számított 1 óra alatt kialakítani egy komplett véleményt elég mókás. Mindezt olyan rtl klubos hatásvadász stílusban "pénzhajhász játék, meg rFactor $".

Hogy te mitől vársz/vártál többet az a te dolgod. Szerintem te is láttál videókat a játékról. Mire számítottál? A videóba direkt gyengébb látványt raktak, hogy majd jól meglepődjél ha kipróbálod? Mire gondoltál, mi a koncepció? Csinálunk bemutató videókat, de gondosan ügyelünk arra, hogy a játékban tapasztalható látványra még csak ne is hasonlítson, hogy majd mindenki hanyatt vágja magát a székében ha belép?:D
    Az nem jutott eszedbe, hogy azt kapod amit ott láttál?