| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
santibi #2221 Irom akkor én is a tesztem utáni véleményemet. szombat és vasárnap eltöltöttem a progival jó pár órát. Folyamatosan probálgattam állítgatni a catalysben és a szimulátorban az értékeket. Kerestem a megfelelő beállítást mert nem akartam elsőre elhinni, h ez ilyen csunya lenne. A gépemnek elvileg vinni kellene high-on fullhd felbontásban. Érdekes, h a monacoi pályát megcsinálták szépre ami be is volt reklámozva, de pl. a sepang vagy az estorili aszfaltcsíkot inkább nem minősíteném. 
Őszintén szólva, 30-40 perc után nagy csalódás volt számomra a progi, amit főként a fizikán kívüli dolgok összessége miatt éreztem. Igazsághoz az is hozzátartozik, h nagy elvárásom volt a rF2-vel szemben, mert terveim vannak vele a közeljövőben. De valami miatt nem nyugodtam és folytattam a tesztet mert olyan érzésem volt, h maga a "szíve" jó a programnak de rettentő rossz testet kapott 2012-ben. Ez alól a béta állapota se menti fel számomra. Mert egy béta program már érezteti magát 80-90%-ban milyen akar lenni. A gumifizika ígéretesnek tűnik ez talán az egyetlen olyan dolog nálam ami miatt nagyon várom a végleges verziót. Azért megvoltam döbbenve miért ilyen csunya pl. a megane belső nézete. A formula autók szépek vagy inkább azt mondanám, h a régi formula autó szépek csak. Nekem ezek is számítanak, meg minden számit, mert 2012-ben legyen elvárása az embernek. Az aszfalt és maga a pálya kidolgozása monaco kivételével egyenesen csùnya. Spa az elmegy. A replayeket gondolom csak gamma szinten adták ki mert azoknak kinézete, hát inkább nem mondanék semmit. írhatnék még sok mindent de ugy összességében valamiért bízom benne egy bizonyos szinten.
Sok sikert kívánok a fejlesztőknek a végleges verziòhoz. Rengeteg munka van még ezzel. Hajrá !