| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nagyon sok játéknál van előrendelés. Sőt, talán mindnél. Ez is az, csak itt kapsz egy béta verziót.
Ha annyit fogok vele játszani mint az első résszel akkor igen, megéri a 11000Ft-ot (nem tudom te milyen árfolyamon veszed a dollárt, hogy 15k jött ki). Ha még évente elkérik mondjuk egy ligatagság árát abba sem halok bele. Cserébe megeshet, hogy nem szarják le a fejemt (nem konkrétan az enyémet, hanem az enyémet mint játékos), vagyis figyelembe veszik a visszajelzéseket és ha kell fejlesztenek javítanak akkor talán még meg is érdemlik. Fejlesztés javítást természetesen a végleges verzió kiadása utánra értem, mert most nyilván fejlesztenek, hiszen nincsen készen. Bár egy szoftver sosincs készen.
Most pályatesztelés miatt elég gyakran lépkedek a két progi közt (pálya tesztelés rF1, program tesztelés rF2) és az a nagy helyzet, hogy így visszalépve rf1-be már elég durva a különbség. Így félkészen, béta állapotban is egyedül a modok meg a pályák hiányoznak, maga a fizika már nem. Pedig csináltam nem egy nem két fizikát rF1-es autókhoz, elég jól ismerem a progi lehetőségeit, de nagyjából ég és föld. Pedig még mindig nagyon jónak tartom az rF1-et, csak már van jobb.
Ha neked ez nem ér meg ennyit az még mindig a te dolgod, de ha 100/100-as neted van és a warez lejött 1mp alatt, plusz a gépedre ugyanennyi idő alatt telepítetted akkor is 1 órád volt tesztelni, az meg kevés a véleményhez. Mármint a megalapozott véleményhez.
Ha holnap este beírtad volna, hogy szar, uninstall egy szavam nem lett volna...