19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Debilon #5419 szerintetek inkább VGA vagy proci igényesebb az rF2?
kéne gépet fejlesztenem, és vagy VGA vagy proci megy most csak
jelenleg PHII X2 545 és HD4830 van -
De tartalomért sírunk, új autókért és új pályákért, nem új buildekért :DDDD -
lehet hogy észrevették, csak mivel folyamatosan sírunk hogy adjanak ki új tartalmakat, még nem foglalkoztak vele, majd egyszer, ha már tényleg ez lesz a legnagyobb hiba :D -
GPx8 #5416 Én sem hiszem, hogy nem tudja kezelni az engine.
Nekem ezekkel csak egy bajom van. Állítólag minden build előtt van tesztelés. Hogy nem veszik észre? -
Ez gyari, a frissitett, „vegleges” Monaco:)
Valszeg csak export bug vagy elneztek valamit, mert az alagut elott, a feluljaro alatt szaraz az ut. -
gyári pálya :)
lehet teljes kört is menni :DD -
GPx8 #5413 Ez milyen pálya? Ha nem "gyári", akkor simán lehet, hogy nincs valami jól beállítva. -
fizikailag jó az eső, de a látvány botrányos, remélhetőleg újragondolják az egészet :D -
csak megcsinálják ... -
Az előszobánk is beázik nagy esőben, simán jóez :D -
Valamivel tobb mint 10 eve ukodott igy az ISI engine, de meg most is sikerul nekik:)))
-
-
A BPR mód autói az F1 2002-ben szebbek voltak és volt rajtuk metál fény is nem ilyen idióta rózsaszín.... -
gtr hangja is zseniális és terelgetni is nagyon hangulatos :)
-
A csicsa az egy dolog, az majd adja magat az engine-bol. A problema a modellekkel van (low poly) es a texturakkal (old style).
A texturakat (foleg cockpit) meg meg tudnak csinalni, de mivel konvert, valszeg nem fogjak/tudjak ujra modellezni a dolgokat.
Bar ha jo lesz a fizika (az rF2-vel mar nehez lesz hibazni, valamilyen szinten mindenkepp jo lesz;P), elore tolva a cokpit nezetet, igazabol mar tokeletes a dolog;DDDD
Az autobol az elottem levo ugy sem latszik, a visszajatszas meg nem erdekel;P -
a kép csalóka, mert még nagyon korai verziónak tűnik és nem max grafikán max élsimítással, szépen árnyékozva és shéderezve nem lesz szerintem vészes :)
ha kijön kipróbáljuk, aztán max nem használjuk.. vagy csinál rá Zolee értelmes fizikát :D -
Az autolista OK, de sajnos a modelleken azert mar illene valamit hegeszteni, mert igy, 10 eves stilusban mar kicsit lehangolo;)
Foleg a cockpit-et kellene piszkalni, mert a gyokketto tesxturak es a baltaval farigcsalt kinezet mar eleg zavaro.
Es persze erosen kerdeses a fizika-konvert is... -
ahhhhh
tegnap feltettem az rF2t amúgy :). Csak totál be kell lőni újra...mindent :D. -
cosm1 :
"Great news, I got permission to convert the famous BPR Global GT Series mod for GTR2, platform will rFactor 2, Assetto Corsa and ...
The BPR Global GT Series (sometimes referred to as the BPR Global GT Endurance Series or simply abbreviated as BPR.) was a grand tourer-based sports car racing series which ran from 1994 to 1996 before becoming the FIA GT Championship in 1997. The series was founded by Jürgen Barth, Patrick Peter, and Stéphane Ratel (their last names forming the BPR name) as an international endurance racing series to replace the World Sportscar Championship which had ended in 1992.
Carlist:
Alpine A610 LM
Bugatti EB110
Callaway C4
De Tomaso Pantera
Ferrari F40 LM
Ferrari F348
Ferrari F355
Honda NSX GT1
Honda NSX GT2
Jaguar XJ220
Lotus Esprit GT1
Lotus Esprit GT2
Lotus Esprit S300
McLaren F1GTR
Nissan Skyline R33LM
Porsche 944
Porsche 964 Cup
Porsche 964 RSR
Porsche 964 Cup SLM-BT
Porsche 968
Porsche 993 BT
Porsche 993 Cup
Porsche 993 GT2
Toyota Supra GTR
Toyota Supra LM
Venturi 400 Trophy
Venturi 500 LM
Venturi 600 LM"
-
Van tobb tucat palya, de a legnagyobb resze valoban csak konvert. Megneztem nehanyat, mukodni mukodnek. Az uj render engine es effektek jotekonyan takarnak, de a szegenyes/low-poly objectek es a texturak feltunoek.
De van 1-2 ami meg turheto.
-
Ezt tudom ,de attól még lusta vagyok kínlódni vele :))
-
A Megane is jo lett, bar korabban sem volt rossz;)
-
Igen, de hat ez megiscsak egy (felkesz)beta, ilyenkor meg sokat valtozik benne minden, nem varhato el hogy tokeletesre fenyezzek a beta update reszet is. Ilyenkor ez van, kisebb plusz munka es szivacs:P Ez a hatranya a betanak. -
Miért az nem kínlódás. Az lenne a jó ha egy kattintással elintézné magának :)))) -
Uninstall, az a tuti:) Gyorsan megvan, szerintem megeri tisztan kezdeni, jok az uj gyari tartalmak, nem erdemes kinlodni vele. -
Én még mindig nem szántam rá magam ,hogy kézzel kibogarásszam mit kell törölnöm, majd új verziót letöltenem :DDD -
Kiprobaltam nehany autot, es vezetesi elmenyre, de foleg dinamikara (gumi/palya) mar eleg toppos a dolog.
A palya (Laguna Seca) elvileg „egyszeru” konvert 0.1 verzio, tobb honapos darab, de ahhoz kepest eleg jo. Bar esoben es ejszaka mar vannak vele latvanybeli problemak;)
De a lenyeg, hogy sikerult az ISI-nek megoldania (gondolom letkerdes volt es kompromisszum:P), hogy az egyszerubben belepakolt palyak is mukodjenek latvanyra es funkciokra is.
OK, nem egy high-tech es rF2-spec palya, de ideiglenesen a celnak az ilyenek megfelelnek, amig nem erkeznek a Pozban/Putnam tipusu rF2-re szant palyak:)
Tudom, vannak akiknek meg azok is gagyik es rondak (nincs elet a palyan, rossz a bevilagitas es csunyak a szinek:DDDDD), de ez igazabol egy szim, az rF1-hez kell hasonlitani, es ami nem elhanyagolhato, lazan megy fix 60fps-t (vagyis szimulator:DDDDD).
-
Sehogy sem volt jo a FOV/pozicio allitas, igy maradt:) Kicsit „lent” van a kormany, „messze” a szelvedo es eleve furcsa a gyari FOV.
Hat ja, 3 monitor kellene (es hozza uj gep:P), egyszerubb es jobb lenne a dolog. Kanyarodni is egyszerubb lenne, mert az automata kanyarbanezes idegesit, en meg hiaba probalok ranezni a kanyarivre, ott csak a nyomtatot latom vagy a masik fekete monitort:DDDD -
miért lenne ez nyugger stílus, ez a legjobb csak hiányzik két monitor :(
Mostanában én is így szoktam .A régebbi vagyok én, utána a karom, utána a kormány, utána a tablet kijelzőnek, utána még egy kar, még egy kormány majd még egy műszerfal már nekem is elég szar .:) -
GPx8 #5390 Nyugger stílusban vezet, belelül a műszerfalba... :D -
Hogy hogy így előretoltad a nézetet ? :)
-
-
Cooper T51 renderek
-
:DDDDDDDDDDDDD -
Remélem kikötődik a cipőfűződ és orra esel. 
-
remélem ők nem színtévesztők 
-
max ők javítanak rajta, de sztem rF2vel foglalkozhatnál részletesebben is. Benned megvan az hogy csinálj jó pályákat, vagy jó fizikákat. -
Épp most kért tőlem engedélyt egy csapat a V8 pályák rF2-re konvertálásához. :)
Mondjuk őszintén szólva azokat a pályákat kicsit kevésnek érzem rF2-re, de míg valaki nem csinál jobbat el lehet rajta körözgetni.
Hogyha kisebb gépigényre tervez az ember nyilván kicsit másképpen pakolássza az objektumokat, de végülis míg nincs jobb addig megteszi.:) -
-
Debilon #5380 Mills, Portugal és Palm Beach update kinn:
rF2 Tracks