rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan gondom volna,hogy szertném megvenni a Rf2-öt,de félek nem futna a gépemen.
Olvastam a minimum konfiguráciot ,de low beállitásokat nem szertnék használni.
A gépem a következõ
Asus p5b
dualcore intel pentium 2800mhz
ddr II 3gb 800 mhz
Ati radeon Hd 5700 ddr5 1gb
windows 7
ha esetleg valaki hasonló konfigot használ,vagy nem ,de tudna segitenni megköszöném!!
Lassan Toby elkezdhetne kutakodni "hogyan rakjunk Shift mod autót rF2-be" tárgykörben.😄 Toby, merre vagy?😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
erre gondoltam én is..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Weather/RealRoad
================
-Groove build-up and track wetness/drying happen at an artificial, accelerated rate.
-Wind and humidity do nothing."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Igaz rF1-ben em szerettem a nagyon erõs ffb-t, pláne rallynál ahol kapkodni kell a kormányt. Egyrészt a kormányt is kímélem, másrészt meg a kezemet is. -25-30 körülre volt beállítva.
Csináltam egy 25 perces kvalit, szép napsütés, majd lehül a levegõ, megjön az esõ, majd szépen átvált viharba, aztán kisüt a nap, páratartalo az egekben. Mikor elkezdte az esõt még kint maradtam kicsit slicken, a harmadik körben már ki kellett jönni az esõgumikért.
A felszáradás ha körözöl jó, ha megállsz kicsit vicces. Végülis addig oké, hogy ott szárad ahol mégy, csak kicsit szerintem el van túlozva, és nem sebességfüggõ a dolog.
Nem tudom ez a valóságban pontosan hogy mûködik, de gondolom én, hogy egyrészt a diffúzor kap fel sok vizet (ami aztán a levegõben elpárolog, töredéke esik vissza az aszfaltra) másrészt a gumik. Plusz alapból melegszik az egész felület, fúj a szél stb. Egy álló autó alatt a szél és a hõmérséklet játszik, mivel ott ugye még a nap sem éri.
Egy amolyan köztse megoldásként ha mondjuk sebességfüggõvé tennék a dolgot az is sokat jelentene. Ha állsz akkor gyanúgy szárad mintha nem lennél ott, ha meg mégy akkor rendesen szárítod azt a részt ahol mégy.
Egyébként tényleg nehéz megfogni, egy kis talajegyenletlenség megdobja és vége. Vagy túl sok az ellenkormány és hirtelen betapad, ekkor átdob másik oldalra vagy túl kevés és kipördül. Elég nehéz eltalálni a megfelelõ kormánymozdulatot. De a segítségeket már csak azért se kapcsolom be, akkor ugyan el lehet vezetni de semmi élvezet nincs benne.
A másik ami rohadtul tetszik, hogy esõben slick gumikon vezethetetlen az autó. Mondjuk az esõgumikon szerintem meg túl sok a tapadás, de ne legyünk telhetetlenek.
Ja amúgy meg te vagy lassú, gyakorolj! 😛 😄
Vagy én vagyok lassú, vagy tényleg nem egyszerû megfogni a Megane-t, majd holnap gyakorolgatok.
Ez a gyors melegedés nekem is furcsa így elsõre. Plusz a kormányzás. Lehet, hogy be kellene állítani a mod által ajánlott szögre a kormányt?
Azt a képernyõt ami a videókon van hol lehet megtalálni? Azt amin a gumi talajjal való érintkezését lehet látni.
rF2 tulaj<#integet2>#integet2>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De nem hogy spinneren nincs, még csak nem is látja a játék, hogy legalább bele tudjon fagyni. 😄
Majd kiderül. 😛
The Power of Dreams
We wanted to have it ready for the first release but it wasn't quite done yet--not sure of the status currently. But anyway, that's how it will work...."
Az online részhez az a bejelentkezéses dolog mi? Az inaktív, az offline meg a developer részre rá lehet mászni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amit még kérdésesnek találok, hogy ugye a ligákban szoktak lenni egyedi festésû autók. Mindenki a saját festését szereti használni, ha viszont mindent kell regelni az ISI-nél akkor ez a móka meg is fog szûnni? LFS-ben ugye ingyen biztosítanak, a skineknek helyet, az az ISI pénzt kér az online-ért az lenne a minimum, hogy ezt ük is megoldanák. Autónként mindenki felrakhasson 1-2 skint.
Szimulátor arról is szól hogy alaposan kikell ismerni az autót meg bütykölni a beállításokkal.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Biztos fog készülni pár "árkádosított" liga mod.
McMoha: Nem tisztem elküldeni embereket a pitlibe(Jóvanna tudom régen az volt <#idiota>#idiota>). Ha tetszik játsszon vele ha nem akkor vagy konstruktív javaslatokkal próbáljon segíteni vagy játsszon mással. 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mûködik valakinek normálisan az FFB G27 kormánnyal.
Egyik esetben szétráz mindent,lassan kihullanak az asztalból is a csavarok,másik esetben meg a hatás egyenlõ a nullával.
Hogyan lehetne mérsékelni ezt az írtózatos rázkódást ?