19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
1800 Ft, mit kell ezen spórolni :)))) Nem vagyok gazdag, de ennyit bárhonnan lecsípek ha kell valami .....Legfőképp, hogy megérje az ilyen embereknek ilyen nagyszerű dolgokat csinálni, legalább addig amíg van játék pc-re, mert lassan az sem lesz, a sok warezoló miatt :) -
én még akkor vettem amikor csak ~1200 volt :D -
Miért minimum 100ks telefonon fut csak?:O Van ám telefon 15k-ért is. -
Ezt én sem értem......filléres cucc, és szerintem állatul megcsinálta a srác, én simán adnék érte 3 X annyit is ....Telefon vagy tablet van, pc van a játékhoz, net van , hogy megkérdezze hogy megy a warez, de 1800 Ft nincs az áhított appra... :D -
„többieknek működik” - csipet-csapat bakker:D 
A vicc az, hogy ehhez kell a telefon/tablet is, ami nem 2 forint.
De hat 1-200E Ft egy telefonert nem sok, 1500 egy szoftverert igen:)
Majd ha lopott telefonon hasznal legalis szoftvert, akkor lesz kiraly:P -
Volt mar itt valaki, neki se ment, aztan megvette az gond nelkul mukodik.....Siman megeri az arat, eleg jo cucc..... -
warez cucc,de a többieknek működik. És a rendes app -
De van rendes appod is, vagy csak a tester? Warez cuccok se nagyon működnek .
-
igen, semmit nem állítottam rajta és tökéletesen működik :) -
Dashmeter Pro-t használja valaki?
A Dashmeter Test alkalmazás azt írja hogy minden OK. Viszont a játék nem akar működni... -
ki is adott még este egy frissítést, végre lehet festeni a bukócsövet és valamivel szebb lett a szélvédő is , de még nagyon korai béta, tele van bugokkal :D
-
te csak írsz és nem olvasol? eggyel előtted írtam... -
Igazabol csak a video legeleje a lenyeges, az meg mindig teszik: amikor kitesz a palyara, hatrafele lejt az aszfalt, hatragurul az auto, berugodzik, visszapattan stb.
Teljesen jo, nem porog vagy csuszik a kerek egyhelyben, nincs anomalia.
-
A Roaming konyvtarban van, ahogy az #5475-ben irtam (PONT van az rFactor elott):) -
-
Így már megnyitja,viszont a pályák kivételével semmit nem tudok feltelepíteni,sőt pár autót nem is lát.
-
Megnyitod a mod.mgr ---options - show mods only ......ved ki a pipát -
De nem lát egy telepítendő rfcmp-t sem -
....és a mod managerbe (modmgr.exe) jobb egér instal , majd save -kilép) -
Letöltöttem a kiválasztott autókat a hivatalos oldalról,bemásoltam a Packageses mappába,a mod managert megnyitottam,megadtam neki a packages könyvtárat de nem lát semmit. Mi lehet a baj? -
Ma töröltem mindent, vagyis azt hittem mindent. Egy nagyon régi volt fent, plusz azokhoz a nagyon régi modok, pályák. Uninstall, plusz az rF2 mappát a dokumentumokból.
218 install, és simán ott volt minden, felhasználónév, jelszó stb. Szóval valahol valamit még tárolt, ami amúgy jó, mert nem kellett töprengés tárgyává tenni a jelszavamat. :D -
rf1 is ? MIÉRT? -
43.99 dolcsi -
http://rfactor.net/web/rf2/rfactor2-purchase/ -
Elvileg az uninstall megoldja, de az 1-2 rF2 konyvtar biztos del.
A c:\Users\TE_NEVED\AppData\Roaming\.rFactor\ konyvtar tartalmazza a licensz dolgokat, azt is torolheto. -
Mennyi is a megvásárlás? -
Tudom nem fogtok örülni a kérdésemnek ,de azért most az egyszer : eddig "virágbolti " volt fenn (kipróbálás végett). Most megvásároltam . Telepítés előtt le kell törölnöm mindent , hogy ne legyen probléma , vagy nem szükséges ? ( és esetleg marad valahol törlés után olyan fájl amit szintén le kellene szednem ? ) -
Csak mert eppen renderelek:P
Programok-lelohely
[IMG][/IMG]
-
Én is imádom ! Ez őszinte rácsodálkozásnak tűnt..." pénzt kell adni érte?" :DDDDD Ide jutott az ipar ! :) -
Majd ha innen lehet letolteni, akkor biztos nem lesznek regisztracios problemak: A szegenyek szolgalata :D -
Bezony...vannak még csodák e földön ! -
precise #5468 imádlak
-
Totoo #5467 áááá értem -
Meg kell venni természetesen... -
Totoo #5465 leszedtem de már az elején elakadok a Launch rfactorra rámenve kér egy felhasználót de nem tudok hol regisztrálni -
de nem árt megvenni, különben rövid ideig fogod tudni használni :D -
szerintem még 1 bő hét..utána eljátszogazok azzal mire belövöm ezzel a számomra újfajta BIOS-al meg op.rendszer telepítés utána jöhet az rf2 :) -
Totoo #5462 okés meg próbálom köszönöm szépen :D -
az 1.01GB-os rFactor2 Build 218 igen, a hivatalos oldalról töltögethetsz hozzá még autókat és pályákat :) -
Totoo #5460 szóval akk azt letöltöm és elindítom akk menni fog?
[/IMG]