19779
  • lac coo
    1800 Ft, mit kell ezen spórolni :)))) Nem vagyok gazdag, de ennyit bárhonnan lecsípek ha kell valami .....Legfőképp, hogy megérje az ilyen embereknek ilyen nagyszerű dolgokat csinálni, legalább addig amíg van játék pc-re, mert lassan az sem lesz, a sok warezoló miatt :)
  • Szabi #5498
    én még akkor vettem amikor csak ~1200 volt :D
  • Fehercsoki
    Miért minimum 100ks telefonon fut csak?:O Van ám telefon 15k-ért is.
  • lac coo
    Ezt én sem értem......filléres cucc, és szerintem állatul megcsinálta a srác, én simán adnék érte 3 X annyit is ....Telefon vagy tablet van, pc van a játékhoz, net van , hogy megkérdezze hogy megy a warez, de 1800 Ft nincs az áhított appra... :D
  • Alexease
    „többieknek működik” - csipet-csapat bakker:D
    A vicc az, hogy ehhez kell a telefon/tablet is, ami nem 2 forint.
    De hat 1-200E Ft egy telefonert nem sok, 1500 egy szoftverert igen:)
    Majd ha lopott telefonon hasznal legalis szoftvert, akkor lesz kiraly:P
  • lac coo
    Volt mar itt valaki, neki se ment, aztan megvette az gond nelkul mukodik.....Siman megeri az arat, eleg jo cucc.....
  • Firerock
    warez cucc,de a többieknek működik. És a rendes app
  • lac coo
    De van rendes appod is, vagy csak a tester? Warez cuccok se nagyon működnek .
  • Szabi #5491
    igen, semmit nem állítottam rajta és tökéletesen működik :)
  • Firerock
    Dashmeter Pro-t használja valaki?
    A Dashmeter Test alkalmazás azt írja hogy minden OK. Viszont a játék nem akar működni...
  • Szabi #5489
    ki is adott még este egy frissítést, végre lehet festeni a bukócsövet és valamivel szebb lett a szélvédő is , de még nagyon korai béta, tele van bugokkal :D
  • Dietrich
    te csak írsz és nem olvasol? eggyel előtted írtam...
  • Alexease
    Igazabol csak a video legeleje a lenyeges, az meg mindig teszik: amikor kitesz a palyara, hatrafele lejt az aszfalt, hatragurul az auto, berugodzik, visszapattan stb.
    Teljesen jo, nem porog vagy csuszik a kerek egyhelyben, nincs anomalia.

• Alexease
    A Roaming konyvtarban van, ahogy az #5475-ben irtam (PONT van az rFactor elott):)
  • Firerock
  • Firerock
    Így már megnyitja,viszont a pályák kivételével semmit nem tudok feltelepíteni,sőt pár autót nem is lát.
  • JUVEfun
    Megnyitod a mod.mgr ---options - show mods only ......ved ki a pipát
  • Firerock
    De nem lát egy telepítendő rfcmp-t sem
  • JUVEfun
    ....és a mod managerbe (modmgr.exe) jobb egér instal , majd save -kilép)
  • Firerock
    Letöltöttem a kiválasztott autókat a hivatalos oldalról,bemásoltam a Packageses mappába,a mod managert megnyitottam,megadtam neki a packages könyvtárat de nem lát semmit. Mi lehet a baj?
  • zolee145
    Ma töröltem mindent, vagyis azt hittem mindent. Egy nagyon régi volt fent, plusz azokhoz a nagyon régi modok, pályák. Uninstall, plusz az rF2 mappát a dokumentumokból.

218 install, és simán ott volt minden, felhasználónév, jelszó stb. Szóval valahol valamit még tárolt, ami amúgy jó, mert nem kellett töprengés tárgyává tenni a jelszavamat. :D
  • JUVEfun
    rf1 is ? MIÉRT?
  • JUVEfun
    43.99 dolcsi
  • Alexease
    http://rfactor.net/web/rf2/rfactor2-purchase/
  • Alexease
    Elvileg az uninstall megoldja, de az 1-2 rF2 konyvtar biztos del.
    A c:\Users\TE_NEVED\AppData\Roaming\.rFactor\ konyvtar tartalmazza a licensz dolgokat, azt is torolheto.
  • Firerock
    Mennyi is a megvásárlás?
  • JUVEfun
    Tudom nem fogtok örülni a kérdésemnek ,de azért most az egyszer : eddig "virágbolti " volt fenn (kipróbálás végett). Most megvásároltam . Telepítés előtt le kell törölnöm mindent , hogy ne legyen probléma , vagy nem szükséges ? ( és esetleg marad valahol törlés után olyan fájl amit szintén le kellene szednem ? )
  • Alexease
    Csak mert eppen renderelek:P
    Programok-lelohely

[IMG][/IMG]
  • lac coo
    Én is imádom ! Ez őszinte rácsodálkozásnak tűnt..." pénzt kell adni érte?" :DDDDD Ide jutott az ipar ! :)
  • Alexease
    Majd ha innen lehet letolteni, akkor biztos nem lesznek regisztracios problemak: A szegenyek szolgalata :D
  • lac coo
    Bezony...vannak még csodák e földön !
  • precise
    imádlak
  • Totoo
    áááá értem
  • Fehercsoki
    Meg kell venni természetesen...
  • Totoo
    leszedtem de már az elején elakadok a Launch rfactorra rámenve kér egy felhasználót de nem tudok hol regisztrálni
  • Dietrich
    de nem árt megvenni, különben rövid ideig fogod tudni használni :D
  • Dietrich
    szerintem még 1 bő hét..utána eljátszogazok azzal mire belövöm ezzel a számomra újfajta BIOS-al meg op.rendszer telepítés utána jöhet az rf2 :)
  • Totoo
    okés meg próbálom köszönöm szépen :D
  • Szabi #5461
    az 1.01GB-os rFactor2 Build 218 igen, a hivatalos oldalról töltögethetsz hozzá még autókat és pályákat :)
  • Totoo
    szóval akk azt letöltöm és elindítom akk menni fog?