19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Legjobb vas!! jó árban és eléggé bírja:) -
95e kilométer:DDDD én voltam retard fogalmazó:D -
Ma mar annyira a sok technikai kutyure, sporolasra, kozos platformokra, fogyasztasra mennek ra, hogy 3–6 ev egy auto, utana mar kerdeses.
Regen megvolt a hasznaltauto sorrend 3–6–9 ev. Aki megtehette (vagy ceges), megvette ujonan. Aki nem, de volt alapja, megvette tole 3 evesen („ujszeru”). Akinek annyi sem, megvette az elozotol 6 evesen („jo allapotban”). Es a vegen kikotott az egyszeru A–B-be kozlekedo retegnel 9–10 evesen („megbizhato”):DD -
Az E11-es, facelift-es, fapados Corolla:) Ilyen 

-
A rizskalyha az melyik ? Amugy igaz, senki nem csinal megbizhazo autot.....Jo baratomnak van egy tokom tudja hany eves, talan lassan mar 20 , Nexiajuk, bakker soha nincs semmi baja, pedig amiota ismerem azt hasznaljak :)))) -
Keszulgetnek: http://www.mak-corp.net/
-
Ha 2 evesen 95E-ert vetted, akkor varhato volt, hogy nem lesz tokeletes:D Annyiert egy robogot sem adnak 2 evesen:P
Nekem egy 13 eves rizskalyham van, amit egyaltalan nem hasznalok, az allast jol birja. 1,5 eve nem volt beinditva, tegnap levittem az akksit es elso pocre beroffent;) Hogy menni is tud, azt meg nem tudom:P Lehet hogy az elso kanyarban kiesik alola a felfuggesztes:D -
95e vettem:) -
Autót már nem gyártanak:) Jóformán senki... Van most egy Mondeom most 7 éves 2 évesen vettem kb 3 éves kora óta befecskendező problémája van... 95 kilométer.. azóta úgy használom amíg be nem szarik:DDDD azóta mentem 50e..
De egy vicc lóg keze lába az autónak 147e kilométerrel egy vicc.... -
A C3 amit hasznaltam az volt ilyen. Mindig valami gyokerseg vilagitott es irkalt hogy valami fake. Nem az enyem volt, azt mondtak, a 20E-es bevizsgalas es a 80E-es kartya csere mindig megoldotta:)
De mindig meggyogyult magatol is:)
De a Volvo sem jobb, annal meg rendszeres volt, hogy az autopalyan kiirta hogy valami miatt csokkentette a motorerot es elnezest ker:) Meg kellett allni, leallitani, es utana ismet jo volt. A Horvatoknal nem sok kiallo van, ott szopas.
Ja, es beszedvezerelt az auto sok funkcioja, de mivel Sved, igy nagyreszt csak a Sved akcentusos angolt erti:DDDDD Svedul nem tudok, igy az a resze hasznalhatatlan:P -
Jaja, legnagyobb buli :) Meg ugye nem is borul fel ha alászedem úgy becsülettel, első körforgalom után általában békén is szoktak hagyni :)
Mert ugye a neonos Civic-esek kényszert éreznek rá, hogy a seggemben bőgessék a koppányt... :)))) -
OOOO ott nagyon lehet a rövid váltóval szopatni:DDD nem is értik hogy csak 122 ló de mi a fasztól megy ennyire:DD -
Akkor az, de csattog ! Amugy 8 lterrel elmegy ez, eleg dinamikusan vezetve :))))
Es kanyargos uton letolja a gizda hondasokat meg olajkalyha bmw- seket :))))) -
Na ez az amit egy jatek+ffb+kormany soha nem fog tudni.
Nekem is ez lenne az ideal, mert az auto szepen villamgyorsan visszatekeri a kormanyt nagyjabol kozepre, de ig beallotani meg egy jatekban sem sikerult....Ha gyorsan tekeredne vissza, ugy ahogy, akkor olyan eros az egesz, hogy vezetni nem lehet :)))) -
Pillanatnyi fogyasztás lényegtelen.... Corolla Verso 1.6 36 padlónál:)
Hagyjál már a szelep csattogással az nem is szelep hanem hidrótőke:D
Fater használja a C2 raktam bele egy gáz szettet 5-6 lityóval járkál:D -
:)))
Egyedul csak a szelepcsattogas aggaszt kicsit.Mas baja nincs, kiveve mikor odalepek lampanal 28 literes fogyasztas :)) -
Először is van az utánfutás, ami miatt középre húz a kormány, ez a sebesség növekedésével erősödik. Aztán a gumi ballonosságától függően először csak a felnit tekered el, a gumi ragad az aszfalthoz, ha itt elengeded rugalmasan visszaáll középre. Nyilván itt mondjuk 1 centis kormánymozgásról beszélünk, ez a sebesség növekedésével eltűnik.
Van a kerékdőlés, ami ha negatív szintén szereti egyenesben tartani a kormányt.
Aztán van egy bump-steering nevű jelenség, amit megpróbálnak minél jobban lecsökkenteni, de a kormányösszekötő és a lengőkarok nagyon ritkán mozognek ki- és berugózáskor ugyanazon a sugáron.
Itt pedig egy drift videó, amikor beáll keresztbe az autó és a faszi nem teker ezerrel, csak elengedi a kormányt, és az autó szinte megfogja magától a csúszást. Persze ügyesen kell újra megfogni a kormányt, majd rákorrigálni ha kell.
e30 drift -
Ha nem csinálja volt:D -
Semmi ilyesmit nem csinalt meg, nagy hidegben sem....En hasznaltan vettem, tokom se tudja volt-e frissitve. -
Megyek egyszer csak minden fault:) ABS/ESP/AIRBAG minden becsukja a tükröket de te mész rendesen tovább aztán minden fasza kinyitja a tükröket:DDD Szoftver frissítés megoldja lehet neked már megvolt.. -
Mire gondolsz ? Igy visszaemlekezve, nem igen vettem eszre semmit.... -
Bocs igen -10 fok:) -
10 alatt en bolondulnek meg, nem igen szoktam ugy menni !:)))
Amugy mire gondolsz ? Vagy -10 fok alatt... ? -
Ez az elalvás elleni védelem:DDD Citroent mindig izgalmas vezetni nem tudod mi fog a következő percben történni:DDD
Laccoo -10 alatt neked nem bolondul meg a kocsi?:)) -
Az lenne a normalis, hogy a rendes fizikai karakterisztikat megtartsak. De nem, valszeg mar ezzel is tukroznek, ez is valami extra, hogy 150-nel kisujjal lehet piszkalni. -
A doglodo C3-as amit hasznaltam, abban volt olyan a szervo, hogy ha kozepes sebessegnel megrangattam jobbra-balra, mintha kesett volna az elektronika, mert egy-egy pillanatig mintha rossz iranyba akarna segiteni: az elrantas iranyaba eloszor durvan konnyu volt, mintha meg tolta is volna, aztan hirtelen „megszorult”, aztan meg „segitett”:D -
Ez nálam pont fordítva van: lassú tempónál puha, nagyobbnál már jobban ellentart... De azért ott se tépi le a kezed :D -
Igen, igy mar logikusabban hangzik;)
Most mar mindenfele elektromos szervo van, elektronikaval, allithatoan vagy valami fix agymenessel. A regiek fix (vagy ahhoz kozeli) olajnyomassal toltak jobbra vagy balra a kormanyt, aztan annyi.
Ket eve maszkaltam egy extrasabb Volvo-val, abban nagyobb sebessegnel eleg lightos volt a visszajelzes, nem nagyon tetszett. Amikor eloszor mentem vele autopalyan, 130-nal egy kisebb ules helyezkedesnel ugy elhuztam a kormanyt, hogy ki kigyoztam a leallosavba:DDD Ami ket gyerekkel a hatso ulesen annyira meg sem vicces. Valszeg lehetett volna allitani, de nem akartam elpiszkalni. -
Igen, pl ha 150 el fennakad az alváz, az is elég ütős effektet csinál :)))
Amúgy a C2 is olyan igazi gyorsításkor 2-esben menne mindenfelé, legalább is nekem olyankor viszi a kormányt jobbra-balra szervo ide vagy oda ...De lehet csak a merev gumik miatt . -
C2-ben nem nagyon érezni semmit valóban:D elektromos a szervo:))
Régi Fábiámban 105 lovas PDTDI volt vagy 150 felhúzva, na annak ha oda toltál ott volt ffb:) mert kurvára nem arra volt tervezve és mindenfele akart menni :)
Legjobb ffb effekt az volt amikor a Tagaiék vágtak egy kanyart a subaruval és a fűben bent volt egy régi kilométerkő:DDD Leszakadt a kormány a helyéről:) -
Nem... C2 ! 

-
Na jó, de mondjuk 90-ennel forgolódni, szerintem nem sokat éreznél a kormányon ... Most nem pont Megane ,akármi, csak ez jutott eszembe ... :)
De lehet, hogy amit mondtál azt sem lehetne érezni a kormányon, kasztnin a fenekem alatt inkább, és szerintem erre jó az ffb ...:9
De mindegy, túltárgyaltuk, nekem az igazi autóm is tetszik rángatások nélkül és a játék is rángatásokkal ! :D -
Azert egy utcai Megane-nal ramennel 150-nel egy tuti kerekvetore, az nem lenne kurvas, megerezned:D Azon nem segit a szervo:P
De a telo lehet hogy benezne a motorterbe:D -
rF2 :)))))) 
( Bakker elszóltam magam, Kunos meg fog ölni ....) -
Mar az AC2-ot teszteled?!:))))) En meg csak az AC1 tech-preview-t tolom:P -
Hát legyen is csalóka, tudom , hogy legtöbbször kamu pl. a kerékvető effekt, még NKP-ban is az, de nekem bejön, nehogy már ne rázza szét az asztalt ! :)
Nekem nincs vele gondom, milyen szar lenne már mondjuk egy utcai agyon szervózott autó, mondjuk egy Megane , ha olyan kurvás lenne mint igaziból :)))
Akkor egyezzünk ki abban, hogy játékban van az igazi autó ffb vagy szervó mindegy, plussz még hozzáraknak tucatnyi olyan dolgot ami igazából nincs. Nekem jó így, tetszik ! :DDD -
Ami altalaban „realis” vagy legalabbis jo szokott lenni, az a sebessegtol es a f.geometriabol adodo kozeprehuzas.
A gumik erzese mar ritka, az egyeb elvetemult es neha tulzo rangatasok meg felejtosek;)
Mar az vicc, foleg rF1 es tarsai, hogy a kerekvetonel be lehet allitani, hogy melyik iranyba es milyen erovel huzza el a kormanyt, plusz milyen gyorsan ees erosen rangasson;D Es ezt barmilyen formaju, meretu, akar lapos kerekveton is:DDDDD -
A jatekokban csaloka a dolog. Simcade es az alatt nem is erdemes nezni. Az rF1 es tarsai mar jobbak, de a tulzott szimulalt effektek (mindenfele kamu rangatas) elnyomja (ha erosre vannak allitva). De be lehetne allitani jora, de ahhoz korrekt beallitas kell az autohoz, es autonkent kormany/FFB hangolas.
Az rF2-ben mar jobb, de meg mindig allitgatast igenyelne. De mivel gozunk sincs milyen az igaziban, igy mindenki erzesre allitja.
Talan az iR az, amiben van egy szamolt kormanyzasi „erosor” (mint egy hajtaslanc szamitas). Egyszer beallitva a kormanyod erejet, aztan autonkent az ahoz tartozo kormayszoget, autotipusonkent lehet erezni, hogy „igazabol” egymashoz viszonyitva milyen a kormanyzasi ero. -
AC2 -ben elég kurvás a szervó, csak nagyobb tempónál lehet valamit érezni ( asszem sebesség arányos , vagy mi, tököm tudja ...), egy valamit érezni de azt becsülettel, ha valami vájúba megyek, ott simán eltekeri a kezemből, hirtelen meglepő hogy a pihe-puha szervó egy pillanat alatt beránt :)Mondjuk elég merev oldalfalú gumi van most fenn, az minden kis kavicsot átad :)
De rezegni, kattogni meg ilyeneket nem igen szokott mint játékban :)
Meg ugye, vannak utcai autók is játékokban ,az is ég és föld.
De nekem ez nem baj, sőt jó, ilyennek kell lennie egy játékban ! -
Jó, egyezzünk ki 50-50 %-ban ! :)
Van ami reális, van ami kb a "be is bas.na " kategória :D