19779
  • lac coo
    Jó azt értem, de mondjuk valahol jelezhetné, hogy "update", ha már ez a terv... Vagy maradjanak a sima régi bemásolgatásnál :)))
  • Szabi #5378
    amiket bemásoltam azok frissültek :D
  • lac coo
    És ezeket megint egyenként kell kibogarászni, mit kell, lehet frissíteni ?
  • DrTre
    Nem akarok pofátlankodni, de mivel magam is szimulátoroztam, ezért hol máshol is ajánlanám a kormányom, mint versenyzők között. :)
    Logitech G25, G27 pedállal
  • Szabi #5375
    mentem pár kört Mills-ben az új 370z-vel.. egyszerűen zseniális :))

az autók új hangjai nagyon jól sikerültek, nem találkoztam semmi hibával a játékban... végre tényleg "kész" a játék, már csak a tartalmakat kell frissíteni hozzá, meg persze sok-sok új autót és pályát csinálni/kiadni :D
  • Szabi #5374
    1-2nap és jönnek a hivatalos pályák új verziói is
  • Ulvar
  • Alexease
    Le Mans

• Szabi #5371
    Mercedes SLS Safety Car, Formula Renault 3.5, Renault Megane, Nissan GTR GT1 and Nissan 370z all updated/released
    http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/

részletesen a változások
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

May 9 – Renault Megane:
    - Updated spec TGM
    - Minor aero balance tweaks.
    - Minor suspension tweaks.
    - Minor braking tweaks.
    - Minor tweaks to AI
    - Minor camera tweaks
    - updated several shaders
    - Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
    - Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
    - Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.

May 9 – Formula Renault 3.5:
    - Minor tyre tweaks.
    - Minor AI tweaks to make relative performance slightly more human-like.
    - Minor camera tweaks
    - Fix for hole in the nose visible when driving in cockpit view without a driver present
    - Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
    - Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
    - Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.

May 9 – Nissan GTR GT1:
    - Updated tyre TGM to be more in-line with the C6R New engine model with improved engine braking and throttle maps (must use build 156 or higher).
    - Minor suspension and steering tweaks.
    - AI tweaks attempt to create a more even correlation between humans and their AI counterparts through all parts of the track.
    - Minor Camera tweaks.
    - All new engine sound samples.
    - Low angles showing underneath the bonnet were touched up.
    - Updated shaders.
    - Fixed a couple seams.

May 9 – Nissan 370Z:
    - Partial redesign of the tyres.
    - Minor engine cooling increase.
    - Minor suspension tweak.
    - Minor AI tweaks.
    - Minor Camera tweaks.
    - New cockpit gauges
    - Fixed position / lap counter display
    - Fixed some pop-out’s due to a couple LOD distance errors.
    - Updated shaders.

• Dietrich
    szereld le :D
  • zolee145
    Ennél frissebb nem kell, mert már új autók vannak, szóval ezekre ennél újjabb festés már nem lesz. Tényleg, az új autóra is van az iR-nek szerződése?
    Amúgy lehet, hogy a Forzában azért vannak benne, mert nem PC, és az iR-nek csak pc-re van joga. Faszse tudja. A moddereknek minden platformra van joguk, míg be nem csönget a hatóság. :D
  • Dietrich
    és az kit érdekel? v8 supercars a hivatalos "liga"-ról volt szó :D
  • Szabi #5367
    templétek még megvannak, szóval ha lenne valami, akkor lehetne könnyedén frissíteni a festéseket is :D
  • zolee145
    Ezt meg tudom erősíteni, mivel pont azok vannak a modban. :D
  • Szabi #5365
    Forza 4 ben van Ford és Holden is :D
  • Dietrich
    olyan erős (kimaradt)
  • Dietrich
    szerintem a szerződésük az iracinggel hogy azt szét nem lövöd semmivel.
  • lac coo
    Kicsit szomorú vagyok, hogy csak nem akar beindulni a moddolgatás rF2-re ...:(Anélkül sajnos elég semmirevaló az egész .
  • zolee145
    Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a geometriát jobban kezeli mint eddig. Gyanítom ugyanúgy fagyna azzal is multiban, de lényegtelen. Tulajdonképpen csak a gumit kellene értelmesen belőni, mert biztos másképpen viselkedik mint az rF1, bár alapvetően azzal a gumival nincs baj, csak az rF1 korlátaiba ütköztünk. Mindegy milyen trükkel próbálkoztam nem volt annyira határozott a tapadás mint kellene, mindig egy kicsit taknyolódott. rF2-ben ilyen gond nincs.
    Ha Tommy hajlandó átrakni a modellt neki lehet szaladni a dolognak, én tutira hülye vagyok a konvertáláshoz.
  • Szabi #5360

gyakorlásnak jöhet pár pálya :DD

de amúgy szerintem ha megkérnénk Tomy-t, áthozná a modellt rf2re, utána már csak a fizikával kell szórakozgatni :))
  • Ulvar
    főleg azzal a felfüggel ami alapból volt, csak az rF1 nem bírt el vele. rF2 simán elbírna sztem.
  • zolee145
    Ha lehetne rF1-ből rF2-be konvertálni akkor egy 2012-es V8-at elég könnyen tudnánk szerkeszteni bele. Kíváncsi lennék hogyan működne az a fizika itt, nyilván ezerszer jobban.
  • Ulvar
    BDSRSTNT!!! :(

Írd meg neki hogy próbálkozzanak. Mondjuk Mark Skaife-nél. Ő talán megértőbb a jövőt illetően, hisz ő benne van a bizottságban, korábbi többszörös bajnok etc etc etc...ha őt megfogják akkor a szervezőket Skaife megfoghatja.

És ha megvan a V8 Supercars, akkor megvan a Dunlop + Ute...amik szintén kurva jók.
  • Szabi #5356
    - Tim, any chance you guys can get a piece of the V8 Supercars action in rf2? Would love to see those cars in the game with the correct physics and all.

-- I've had zero response from them, which is quite disappointing. I have been talking to some tracks though, and another Australian series.

• Szabi #5355
    elméletileg ma jön a 215 és megkapták hivatalosan a liszenszeket a BTCC autóra úgyhogy jön a bejelentés is ma :D
  • oneal1
    nem néz ki rosszul, kár hogy nem pirítja neki jobban:)
  • Ulvar
    ha kiadják, egy teljes verziós rF2 linket kaphatnék majd? Megköszönném, mert letöröltem a gémet és újra akarom rakni a legfrissebb verzióval, viszont akkor megvárom ha kijön....1-2 héten belül az új.
  • Szabi #5352
    na már a 215-öt tesztelik és eddig úgy tűnik, hogy jól sikerült.. szóval talán hétvégéig kiadják
  • Szabi #5351
    jelenleg még csak egy autóról van szó hogy készül.. :))

a régi liszenszelt formula autó is csak azért került be, mert személyesen ismeri a jelenlegi jogtulajdonost és megengedte nekik hogy a játékba kerüljön :)
  • Ulvar
    Különböző vagy egyen fizikával? Mondjuk ha mind 2 verziót megcsinálnák az is jó lenne.
  • GPx8
    Egy jó BTCC bajnokságot el tudnék viselni...
  • Szabi #5348
    "Quick update on what everyone is working on...

We've been intending to release a core build for over a week, or two. Issues prevented. We are now testing Build 214 internally (some people like to know the number...). Thanks for your patience.

We're testing older content (Palm Beach, for example) not yet released in component form. We've been testing the FISI 2012 and SLS safety car in component form also.

Car guys are working on a BTCC car primarily (this doesn't mean this alone).

Track guys are working on Silverstone mainly (this doesn't mean this alone).

As far as licensing, there are some nice possibilities on both the car and track sides. We'll be announcing two exciting high-profile licenses this month (track license acquired last year, car license signed this week). Both these pieces of content will most likely be high in priority for main production focus."

• Alexease
  • GPx8
    Úgy legyen! :)
  • Alexease
    Nem a CARS-hoz vagy elsosorban egyeb latvanyprogramhoz kell hasonlitani. Ez valoban egy jo szim lesz/lett (lejebb irtam a gumit), es azert eleg jo koritessel. Persze ki lehet fogni eleg otvar kinezetet belole (#5308), de osszessegeben nem rossz, szimhez kepet vannak jo pillanatai is. Pl.: #5295 2–3. kep, vagy ezt elsosorban mozgasban kell nezni, akkor pedig az 5 eves gepemen: #5285.

A regi gepemen mar teljesen jol megy (fix 60fps:P), nagyreszt max/high beallitasokkal, nem nagyon izgatja a napszak es az idojaras sem.

A betoltes meg gazos, de az valszeg a realroad miatt van, gondolom van mit generalgatnia.

A gyari tartalmak, akarmit mond az ISI, igazabol csak demo-k;)
    De mar most is vannak eleg jol moddolt cuccok (igaz, egyelore csak palyak). Ezt is legalabb 5 evre csinaltak, szerintem, lesznek hozza jo es igenyes cuccok.
  • lac coo
    Vezetésre szuper, persze, betöltés annyira nem izgat, sose figyeltem még :))
  • GPx8
    Végül is, ha ezeket "demo" modelleknek vesszük, akkor nem rossz, majd a profi modderek csinálnak szépet, ha készen lesz a program...

Vezetési élményre most már nagyon jó és a betöltési idő is elviselhető lett.
  • lac coo
    most már ! eleinte még azon is döcögött! :)
    egyébként nem lenne ez ronda mert elég sokat tud, manapság meg még spórolni sem kell, csak igénytelenül van minden megcsinálva benne ....
  • Fehercsoki
    ?
  • GPx8
    Igen, az olyan 1,5 éves régi gépeken.