19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
az 1.98as verziószám szerintem sokmindent elmond :D
jelenleg két "hibája" van a játéknak, az egyik az eső gagyi kinézete (eső animáció, vízfüggöny, ablakokon nem látszódik, pedig 2009-ben még látszódott :D), a másik a hdr-be piszkálgattak valamit és kifakultak a járgányok hdr nélkül.. ezeket kijavítani csak nem lesz már két év.. :)
tehát lényegében a "motor kész van", már csak sok-sok tartalmat kéne rá gyártani, főleg hogyha tényleg bevásároltak a liszenszekből :) -
ki fogják írni, hogy már nem beta verzió és ketyeg az 1 év ;) -
Debilon #5257 igen, ISI -
én az 1gb-ost telepítettem. -
És ezt mondta valaki hivatalosan? -
Debilon #5254 igen, tudni fogod ha kész -
Most mi is a kérdés ...? :) -
Lesz egyáltalán valaha, mármint arany verzió, vagy ez már a végleges és folyamatosan frissülget. Ha már nem BETA verziós és az ONLINE idő is ketyeg akkor most milyen státuszú a játék? Lehet egyáltalán még arra számítani, hogy az mondják majd, hogy na most van kész és ez a teljes és innen csak csiszolgatva, javítgatva lesz (apróbb javításokra gondolok) új kiegészítések, tartalmak és szolgáltatások mellett? Szóval fogom tudni egyáltalán, hogy mikortól végleges a játék és "mehetek" majd megvenni, vagy kimondatlanul már most is az, csak még a fejlesztők sem merik kimondani, csak céloznak rá? -
Debilon #5251 dettó :D -
Én rátoltam az autofrissítést, jó az nekem, amíg nincs arany verzió ! :DDd -
Émmmilieeeeenn
-
A LITE verziobol mindent kiszedtek, hogy minnel egyszerubb es kisebb legyen. A DevMode sincs benne, mert a legtobben ugy sem fogjak piszkalni. Igy a DevMode is kulon toltheto, igy egyszeubb a dolog: http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/
A SAMPLE verzio OKs, de abba integraltak fixen az autokat es palyakat, nincsenek meg hoza kulon komponenskent vagy modkent (kulon tolthetok).
En meg mindig a LITE verzio mellett vagyok, meg ha valoban a SAMPLE-ben frissebb a Corvette, akkoris;P
Szerintem is erdemes kicsit pihentetni, es csak a friss tartalmakat fel tenni hozza.
-
jé, az rc autónak Advan Yokohama gumijai vannak :D
Formula 2-es autóban viszont kamu név volt, bevásároltak liszenszekből ? :D -
Thx. -
az 1.98teljes csomagot érdemes felrakni (1gigás)
amellé ezeket a pályákat:
Virtua-LM- Mid-Ohio, VLM- Sebring, Putnam Park, Dunsfold Park, Poznan Circuit
a hivatalos autókat és pályákat szerintem most nincs értelme már letölteni még mellé, hamarosan úgyis kikerülnek a friss verziók, az autómódokkal is így van :) -
Sok hónap után most újra telepítetem az rf2-t.
Annyit már sikerült elérnem, hogy a reactivate megnyomása után azt írja írjak egy mailt a supportnak, mert elhasználtam a nem tudom mit :D
Na de előkerestem az anno kapott dolgokat és már működik a single és multi rész is a developer rész nem. -
precise #5243 http://www.virtualr.net/rfactor-2-formula-rc-released -
hamarosan frissül az 1960-as mód is, új ruha és valódi szponzorok! :D
-
végre újra melegednek/kopnak a gumik látványban is :D
majd utána visszahűlnek egy kicsit :D
-
Nem szoktam fps-t mericskelni, de build-enkent erezhetoen javul. Most esoben, egyedul, full max-on* nem ment 60fps ala (60-as vSync-el, valszeg [sokkal] tobb volt).
*4-5 eves gepem van, 1280×720-ban hasznalom, minden AA nelkul; a CARS 30-40fps full low-ban, a rF2 is 30 korul volt mediumon amikor megjelent. Szerintemlegalabb duplajara gyorsult. -
Hát nem rakhattak bele kapásból piros zászlót, hogy hülyegyerek, mit akarsz ?! :DDD -
ez a 100%-os eső teljesen alkalmatlan még körözgetésre is, a kanyarokat nem látni az esőtől, viszont úgyse tudnál elfordulni az esőgumikkal se :D -
Igen, anélkül elég expert ... :) -
Nem a legszebben sikerült az a vízfüggöny ! :DD
Nem mintha sokat mennék esőben :) -
FPS mennyit változott? -
Az nincs:) Legalabbis a Clion, csak azt neztem esoben, de mivel az ablaktorlo sem mukodik, igy jobb is hogy nincs;DDDD -
nincs :/
vízfelverődés meg olyan mintha lángolna a motor :DD
-
Tényleg, vizes szélvédő van-e ? :) -
Download Canceled .:DDD Akkor marad a reinstall . -
a teljes csomagban 1.41-es Corvette van :)
a betöltés iidő nálam is jelentősen megnőtt, a menüben kifakultak a járgányok :-/ -
Majd meglátom tuti lesz-e :))))
De hétvégen valszeg újrarakom, ha nagyon átgyúrták, lesznek gondok vele, abban biztos vagyok.
mondjuk ahogy nézem vagy az autoupdate szerver halt be, vagy valami nem ok, mert harmadszor esik neki egy file-nak :))) -
Meg nem teszteltem vegig, a betoltesek marha lassuak, de ugy nez ki meg tobb fps lett. -
En akartam kiserletezni vele, sokmindent valtoztattak, jobb tiszta lappal indulni. 270MByte a Core, 2-3 perc alatt lent volt.
- UserData archive:)
- CORE es DATA konyvtar tartalma full DEL
- install
- csak a frissitett autokat es palyakat tettem fel (Marussia, Clio, Corvette, LimeRock, Malaysia)
- beallitgatasok, sok ujdonsag nincs, de ez a biztos:P
- uj Controller.ini keszites, ebben vannak ujdonsagok, az FFB-t is atszabtak. Ilyenkor egyet megcsinalok, pl. Stick (botvaltohoz), allitgatom, tesztelem, ellenorzom az ini-ben, es utana triplazom/allitgatom tovabb (Paddle, HPattern)
- a player.ini-t is erdemes atnezni, az automata blip-et, az allohelyzetes/indulos feket es kuplungot csak ott lehet kikapcsolni.
A lenyeg, hogy 5-10 perc, nekem ennyit meger hogy tuti legyen. -
Akkor előbb megnézem mit csinál az auto ...:D -
Debilon #5225 megy az autoupdate :) -
Nem vegleges, csak egy izmosabb update;) -
Szóval ez a végleges? Akkor már vizesedik a szélvédő?? -
1perc és lent a lite, a "teljes" 2-12 óra :-/ -
az már jobban hangzik !
bár ha nagyon kell, azt a pár plusz pályát berakom újra ... -
Nincs manualis update, tuls sokat piszkaltak benne.
A Lite verzioban nincs semmi, teljesen ures Core, azt szedsz le hozza amit akarsz.
A Sample verzioba beletettek a frissebb, valoszinuleg az enginehez igazitott modokat is (Corvette, Marussia, Clio).
Allitolag lesz auto update 2 oran belul. Hogy mennyire fog mukodni, es mennyire tuti, az mas maskerdes:)
Émmmilieeeeenn