19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ohhh jááá áj szíí :D. -
ausztrál rf2 bajnokság festése, a pálya is tölük van, belső tesztverzió csak.. :D -
A cokpittal nincs gondom, ugy sem azt bamulom, bar neha kicsit elnagyoltak.
Kivulrol es visszajatszasban nem a legszebb (bar az engem nem erdekel), kicsit rajzfilmes, de ettol (is) tud gyorsabb lenni a CARS-nal, ami felmillio extra shaderrel dolgozik. Valamit valamiert. -
Craig Lowndes rajtszámával egy Pepsi Maxos Renault Frosty névvel az oldalán...seems legit xDDD -
szerintem nincs semmi baj a grafikával, szépen kopik , torzul, szárad, gumizódok minden.. az esőt csinálják meg szebbre meg esetleg egy kis törésmodell :D
az alap ISI autók is teljesen szép részletesek szerintem
-
Igazsag az, hogy a gyari isiautokat baltaval faragtak, reszegen, texrurak is eleg elnagyoltak, szoval nemileg ertheto, hogy rondabbnak nez ki. Ha meg valami beta konvert palyaval nezi akkor foleg. -
attila46 #5293 Egy konfigot küldhetne valaki öszehasonliás képppen.
.
-
Nyilván pCarsal nem lehet összehasonlítani grafikában(és másban sem nagyon sajnos), viszont grafikájához mérten legalább jól fut, régi gépen is. -
rF1 szebb mint a 2 nálad? Ott akkor komoly gondok vannak :D -
attila46 #5290 Nos akkor lehet rosszul látom.de nekem egyelőre az 1 szebb.Érdekes a 2 .nálam sosem néz ùgy ki mint a videokon.pedig minden maxon van. -
-
rFactor 2 - Clio Cup - RACE - Heavy rain 

-
Ezt vezetni a legjobb , Cars-t meg nézegetni ! :DD -
GPx8 #5286 Én "sajnos" szeretem visszanézni kívülről is (TV közvetítés), hogy mit csináltam (vagy az ellenfél), de itt kiábrándító a dolog. -
Teny, hogy nem egy CARS grafika, de mig az nalam FULL LOW-ban alig 30fps, ez elvileg maxon rohangal:)
Ez fossnak azert messze nem neveznem. Sot, szerintem eleg jo, ugy hogy meg ki sem hasznaltak a lehetosegeket benne.
Peldaul:
-
-
attila46 #5283 Miért van az ,hogy egy most készülő játék garfikája egyellő a fossal??
!!A fizika jó,,de az rfactor 1 grafikáját megközeliti egyáltalán??Vagy csak még gyengék a tartalmak....mi az igazság?? -
Legalább tükrözné meg! -
-
írtuk neki, hogy használja inkább az ISI gumijait.. de nem.. ő sajátot akar.. :D
-
Be volt baszva a készítő, hülye francia borok :D xD -
Elég egyedi minta! :) Ráadásul egyik oldalon befelé vezeti a vizet :D -
Elvileg esogumik:)
-
Mik azok a gumik? Vágott slickek? :D -
kijött az új verzióra is a francia f1 mód :D
-
Szóljatok, ha megjelent ez a mod, addig nem töltöm le az rF2-őt újra :) -
De hat ami az rF2-ben van, az pontosan az, ahogy az ISI is hivja: SAMPLE 
-
elméletileg holnaptól lesz magyar szeró kliózgatni! :D -
Az jöhet, annyi vasból mindenki talál egy-két kedvére valót ! :)
Csak illene a gumit, meg mindent rF2 szintjén megbütykölni .... -
az utolsó pecs javítási listája alapján tényleg készülhet a HistoriX rF2-re :) -
Vezetésre lehet ( ez ugye ízlés dolga, én egy jobb modot nem tudok, rakás igénytelenség az összes eddigi...), de hogy szinte semmit nem használ ki abból amit rF2 tud az tuti ! :D
Amúgy kb egy moddolt autó sincs fenn nálam, szemét az összes :)
hozzáértő modderek neki sem álltak, vagy jegeli kegyelőre mert nem tudnak mindent, vagy/és még nem működik minden stb .... -
vannak jobb rf2 mód autók mint az alapok, még így pecselve is :D -
Nem baromság, kényszer, rF2-re szerintem senki nem tud még normális modot csinálni, sok az ismeretlen dolog . -
úgy rémlik mintha régebben írta volna hogy rf2-re is, nameg elég nagy baromság lenne csak rf-re csinálni már módot :D -
De ez rF1... rF2 mellett van aki még ezt vezeti ? :D -
az alap clio kezelése nagyon hangulatos, ez viszont még jól is néz ki :D -
Nekem lenne, de max hétvégén ... -
lenne kedve valakinek Clio-val Lime rock-on funolgatni ? :D -
Végre van normális virtuális tükröm a műszerfalig előretolt nézetnél ! :DDD -
Tudomásom szerint ez már 2013 január elejétől igaz.