19779
  • Alexease
    Igazi racing game:) Kanapebol, hatra dolve, gamepad-del, 3 kor scriptelve, hogy a vege izgalmas legyen:P
    Nincs ezzel baj, mas a celkozonseg.
    Nehany eve, a szimes hatas miatt, az EA es a Codies is probalta komolyabbra venni a stilust (Shift, Grid – cockpit, plota anim), de rajottek, hogy igazabol nincs piaca.
    Hosszutavu, komoly tartalmu programmal meg nem jelentkeznek, mert a ket platformon meg van a kizarolagos pozicio, a PC meg messze nem hozna be az ott kimaradt veszteseget.
  • Szabi #5538
  • Dietrich
    a codemasters féle arcad fos? ki sem próbálom :)
  • Laceee
    Ctrl+H+D+R
  • lac coo
    A hdr-t nem lehet valahogy állítgatni ? :)
  • Alexease
    Semmi:) Nincs kizarolagos joguk semmire. Indy es DW12 van az SRW-ben is. Ha jol lattam, meg talan a Grid-be is reklamoztak;)
  • zolee145
    Ez szép és jó, és tényleg az. Viszont jöhetne NASCAR autó is, gen6.
    A VHR-ben nem bízom, Mugen rF2-es Civicje jobban viselkedett oválon mint a VHR rF1-es NASCAR modja.:D

Mondjuk ezekkel biztos mókás lenne egy Indy 500.
  • Dietrich
    Hoppá!!
    iracinggel így mi lesz?
  • lac coo
    Nekem picit sötét, nem elég kontrasztos , lehet ezzel valamit kezdeni ?
  • Debilon
    ja, álcafüst :)
  • lac coo
    Jah, az AI füstgépekkel szivat ? :)
  • Debilon
    ez köd, nem eső :D
  • Szabi #5527
  • lac coo
    Felraktam én is új buildet, elég jó, változott, finomabb lett, nagyon tetszik.
    De ez az eső...lehet én vagyok béna, de nekem ez már extra expert fokozat : .

• Debilon
    Indy 500 rF2 licenc bejelentés
  • lac coo
    Data-át is töröljem vagy elég csak a core-t ?
  • zolee145
    Egy Seat Leon kupa lenne jó dolog, ott azért már egy kis erő is van a motorban.

Más: olyat tettem tegnap amit évek óta nem, F1-es autót vezettem. :D Ez a Marussia egészen érdekes, de nagyon ki kell találni a beállítást, hogy egy értelmes kört lehessen menni. Nemám beülök és egyből Alonso vagyok, de még Glock sem. :D
  • Alexease
    Az az ISI FM meg regi verzio, kellenek hozza a regi verzios (de lehet hogy jo az uj is) palyak: malaysia, Portugal. Mindkettobol van uj, elotte azokat telepitsd.
    De a legjobb az, ha ezt az ISI FM modot fel sem teszed, elobb utobb ugy is lesz belole friss, normalis.
    Addig ott van a Marussia, az uj.
  • Firerock
    a mod manager nem enged telepíteni a gyári oldalról letöltött modot(ISI Formula Masters) mert azt írja hogy: "missing virtual cmp Malaysia 1.0/Portugal v 1.0"

Pedig mind2 pálya fel van telepítve,működnek is.
  • Szabi #5520
    alakul a Corsa mód, hétvégén a srác kiad egy új verziót amivel végre csökkennek a grafikai bugok is, a "fizikai" része az alap Clio kicsit megpiszkálgatva, szerintem jó lett :)
  • Szabi #5519
    4, 8, 15, 16, 23 :D
  • Alexease
    Majd kuld el privatban a Lotto szamidat;)
  • Szabi #5517
    off:
    első próbálkozásra véletlenszerűen csináltam két csíkot az első lökösre.. :D

majd megnéztem gyorsan a játékban...

és most indulok lottót írni.. :'DDD
  • Alexease
    Jo ez a cucc. Es igazabol akkor kezdene elvezetes lenni, ha bemelegszik agumi es el kezdi bedobalni az ember a kanyarba.
    Ez most nem az a kor, ez csak a nyugdijas korbemenes:D

• lac coo
    Értem, azt tudom, hogy van új, de rengeteg pálya van bent, azok még jók lesznek ( ahogy halad még egy pár évig...) .
  • Szabi #5514
    hagyhatod, de valószínű a tartalmak nagy részéből van újabb verzió :D
  • Fehercsoki
    Ja, abban csak az autók és pályák telepítőfileai vannak.
  • lac coo
    Ha legyalulom a régebbi verziómat, a packages mappát hagyhatom fent?
  • Dietrich
    fekete pénteken 1000Ft-ért vettem a sony tipot
    Mindigtv app is simán megy rajta így tv-t is tudok nézni..szaros 1000Ft-ért. :D
    (nekem eleve nem is ér többet egy bunkofon sem)
  • Debilon
    köszi az lesz :)
  • Alexease
    Igen. Az 1,4x verzio elotti tartalmak az alpha (vagy nagyon beta) valtozatok, az azutaniak a betak (vagy „veglegesek). Az elozo build-nal es az 1.4x-es tartalmak megjelenesenel erdemes volt csinalni egy teljesen friss instalt, mert sokminden valtozott.
    Valszeg az 1.0 torlese is jo.
  • Debilon
    az normális, hogy van pár mod (pl. Clio, historical autók), hogy 2 féle verziószámmal vannak a játékban?

pl. Clio 1.0 és az utolsó 1.4x verzió
    az 1.0 törölhető?
  • Ulvar
    Én leginkább Steamen vásárolok, főleg amikor nagy akciók vannak. Nincs egy hete hogy Borderlands 2t megvettem 12.000 helyett 4000ért...nem hiszem hogy egy orbitális tétel lenne egy olyan játékért amivel heteket fogsz játszani haveroddal coopban.
  • Fehercsoki
    Pontosan, meg hát attól hogy lewarezolom, még nem azt jelenti hogy megvenném, ha nem lenne warez...(egyébként én már nem is warezolok, mert annyit nem érnek a játékok hogy letöltsem őket, az a kevés játék ami meg pénzt ér azt megveszem)
  • frango
    Állandóan bőgnek itt a kiadók, hogy a warez megfosztja őket a bevételüktől. Ugye most az Xbox One marhasága is...
    Én olyan 3 éve szinte csak jogtiszta programokat használok. Persze előtte lewarezolom és megnézem, hogy milyen is. Nagyon sokan a warezzel csak ki akarják próbálni a terméket és ugye a legtöbbször(mert a játékok 90%ban sz.rok) rájön, hogy hát nekem ez annyi pénzt nem ér meg, de ha már itt van a gépen akkor a singlet végigviszem, mert úgy sincs több 6 óránál...
    Annó az ősidőkben, mikor még PSX-en játszottam úgy volt, hogy fillérekért vettem (vagy ingyen adtak) egy rakat demo cd-t. Egy cd-n volt vagy 10 játék demója. Kipróbálgattam őket és amelyik tetszett azt elmentem és megvettem. Csak manapság ezt nem merik megcsinálni, mert s.ar játékokat készítenek.
  • Fehercsoki
    De nincs benne multi.
  • zolee145
    Múltkor rendesen le lettem hülyézve többek által, hogy vettem az rF2-t.
    A végső érv az volt, hogy a warez olcsóbb. Na ezzel nem tudsz vitatkozni, mert tényleg olcsóbb. :D
  • Alexease
    En regen szerettem kovetni a technikai dolgokat, bizonyos szazalekban mindig van bennuk olyan dolog ami valoban hasznos. Ehhez 1 dolog kell igazabol: penz:)
    Nah az most nincs. Most meg 5E-et sem adnek egy telefonert, foleg igy, hogy most telejsen ingyen van.
    Ez legalabb birja a gyurodest: hetente egyszer toltom, es ha leesik a foldre, nyugodtan felrerughatom, nem lesz semmi baja:DDDDDD
  • lac coo
    Nekem kb fél éve lett okostelefonom, gizda cucc, de kb semmire nem jó... :))) Talán arra , hogy spóroljak vele, mert lehet neten chatelni :D Mást igazából nem használok rajta soha , néha netezek unalmamban, vagy SG-zek a wc-n ülve ...
  • Alexease
    Lehet, gozom sincs, nem nezem az arakat, csak azt latom amivel a hirdetesekben dobaloznak:P

Nekem meg az a regi, klasszikus, tizeneves, ronda Nokiam van (igazabol az sem az enyem, ceges:P): se MP3, se fenykepezo, se net, se bluetooth, 3 soros kijelzo, se semmi. De tokeletesen lehet vele telefonalni:D