rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy bírjátok hsz nélkül ezeket a fantasztikus híreket? 😊
Komolyan Huttu csinálja a frontendet. Hangosan felröhögtem mikor hallottam. 😄 Marcel szerint egész jó szakember.
Kár hogy a kódolási tempója nincs összhangban a pályán nyújtottakkal... 😄
Rating pedig lesz, a verseny végeredményekből lesz számolva.
Kár hogy a kódolási tempója nincs összhangban a pályán nyújtottakkal... 😄
Rating pedig lesz, a verseny végeredményekből lesz számolva.
Tök jó, köszi, mert nem hallgattam volna végig, de igazából semmi újat nem mondtak.
- FE2 sejtettük, hogy majd jön... 😄
- Most komolyan Huttu csinálja az UI-t? Nem csoda, hogy ennyire lassan lesz kész...
- Nyilvánvaló, hogy a GT3 népszerűbb... szerintem ez az elején sem volt kérdés...
- Ezt is tudtuk az eddigi anyagokat látva...
- Akkor hát ezzel kapcsolatban sem lettünk okosabbak...
Értem én, hogy tartják a kapcsolatot a fanokkal, de néha tényleg jobb lenne, ha melóznának is...
Huttu-t (még mindig nem hiszem el, hogy ő csinálja, bár ha "ért" hozzá...) már rég ki kellett volna rakni, egy UI-t eddig kell készíteni? És bocsásson meg mindenki, ha tévedek, de itt lesz valamilyen ratingezős rendszer, mint mondjuk a pCars2-ben, ACC-ben, iR-be, F1-ben, GTS-ben? Mert elég cink lenne, ha ez a nagy UI, meg online rendszer úgy jönne ki, hogy mindenféle rangsorolás nélkül összeeresztené az embereket...
- FE2 sejtettük, hogy majd jön... 😄
- Most komolyan Huttu csinálja az UI-t? Nem csoda, hogy ennyire lassan lesz kész...
- Nyilvánvaló, hogy a GT3 népszerűbb... szerintem ez az elején sem volt kérdés...
- Ezt is tudtuk az eddigi anyagokat látva...
- Akkor hát ezzel kapcsolatban sem lettünk okosabbak...
Értem én, hogy tartják a kapcsolatot a fanokkal, de néha tényleg jobb lenne, ha melóznának is...
Huttu-t (még mindig nem hiszem el, hogy ő csinálja, bár ha "ért" hozzá...) már rég ki kellett volna rakni, egy UI-t eddig kell készíteni? És bocsásson meg mindenki, ha tévedek, de itt lesz valamilyen ratingezős rendszer, mint mondjuk a pCars2-ben, ACC-ben, iR-be, F1-ben, GTS-ben? Mert elég cink lenne, ha ez a nagy UI, meg online rendszer úgy jönne ki, hogy mindenféle rangsorolás nélkül összeeresztené az embereket...
A lényegi dolgok:
-FE2 jön valamikor idén
-Greger Huttu programozza a UI-t már 1-2 éve. 😄
-KartSim pack-ből nem adtak el annyit mint GT3-ból
-Még nincs vezethető állapotban a Nordschleife a munkatársaknak sem.
-A pack kiadása a Reiza részéről az ismerkedés része volt az rF2 kontentkészítés metódusával. Hogy lesz-e engine licenszelés, vagy csak pack kiadás a jövőben, még nem eldöntött.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.03.30. 17:08:55
-FE2 jön valamikor idén
-Greger Huttu programozza a UI-t már 1-2 éve. 😄
-KartSim pack-ből nem adtak el annyit mint GT3-ból
-Még nincs vezethető állapotban a Nordschleife a munkatársaknak sem.
-A pack kiadása a Reiza részéről az ismerkedés része volt az rF2 kontentkészítés metódusával. Hogy lesz-e engine licenszelés, vagy csak pack kiadás a jövőben, még nem eldöntött.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.03.30. 17:08:55
1 órás szájtépés Marcellel és Renével
Drága hellboy76 ideje lenne már hivatásszerűen csinálni a pályákat. 😄
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Megneztem en is.
Virgina-ban az AI eleg rendesen szetszeled az elso kanyarokban, vannak szep feheren vilagito satrak is.
A sajat konverttel osszevetve, objektiven megallapithatom, hogy nincs szegyenkezni valom. 😊
HRing2018-ban a box epulet mar keszen all a cserere, majd egyszer, amikor lesz ra nehany oram, megint lesz egy ujabb verzio.
Virgina-ban az AI eleg rendesen szetszeled az elso kanyarokban, vannak szep feheren vilagito satrak is.
A sajat konverttel osszevetve, objektiven megallapithatom, hogy nincs szegyenkezni valom. 😊
HRing2018-ban a box epulet mar keszen all a cserere, majd egyszer, amikor lesz ra nehany oram, megint lesz egy ujabb verzio.
Az elmúlt kb. 10 évben 3 dologba "fogtam bele", amik viszonylag kicsi pénzből nyújtottak élvezhető szórakozást. Mindháromnál megjelent a pénzcsináló gépezet, elkezdtek iparággá válni (merthogy a szimulátorozás is azzá vált), és rövid időn belül inkább "tönkrementek", és lettek réteg (szűk rétek) dolgok (volt, amelyik teljesen megszűnt itthon), mintsem megmaradt volna az eredeti jellege (kicsi pénzből nagy fun<#vigyor1>#vigyor1>). Mindháromnál mondtam, hogy nem lesz jó az irány (ezt leginkább a feleségem tudná igazolni<#buck>#buck>), és hamarosan mindhárom "be is bukott".<#falbav>#falbav>
Közben lecsekkoltam ezt-azt, és bár az maradt meg bennem, hogy az AI jobban eszi a gumikat, de ez csak azért lehetett, mert valamiért pont olyan járgányokat használtam elsősorban, vannak, ahol én eszem őket jobban... Vagy közel ugyanaz...
Szóval annyira nem gáz, bár ettől egy ilyen állítgatós módszer tök jó lenne...
Az új UI nem tudom mikor készül el, de tényleg érthetetlen, mit csinálnak rajta eddig... Az iRacing AI is ki tudja mióta készül, de ott lesz karrier, stb, stb, illene itt is, ha lennének végre feladatok, kihívások, új achievementek, stb, az egészhez szinte semmi nem kell, csak egy kis photoshop... mert hát a játék működik és jó, csak ki kell találni dolgokat hozzá...
Szóval annyira nem gáz, bár ettől egy ilyen állítgatós módszer tök jó lenne...
Az új UI nem tudom mikor készül el, de tényleg érthetetlen, mit csinálnak rajta eddig... Az iRacing AI is ki tudja mióta készül, de ott lesz karrier, stb, stb, illene itt is, ha lennének végre feladatok, kihívások, új achievementek, stb, az egészhez szinte semmi nem kell, csak egy kis photoshop... mert hát a játék működik és jó, csak ki kell találni dolgokat hozzá...
megint van egy kis gondom. 😄
Az van, hogy használom az rF2 Log Analyzer-t, és hát tök jó futamokat tolnék, de felbosszant, hogy az AI jobban koptatja a gumikat mint én. És ez egy hosszabb versenyen jelentős előnyt jelent számomra, ilyenformán cseszhetem a jó AI-t, ha sokkal bénábbak gumikezelésben...
Látom a player.JSON file-ban nem találok semmi olyat, hogy miképpen tudnám elérni, hogy kevésbé egyék a gumikat...
Meg is fogalmaztam a béna angolommal a problémát a fórumban, mert nem találtam rá megoldást.
Látom, hogy állíthatom a gumikopást, a file-ban, de ennyi, ezeket az értékeket a menüben is lehet állítani, és igazából mindenkire vonatkozik...
vannak aztán ilyenek:
AI Brake_Grip Usage":0.9725,
AI Brake_Power Usage":0.98,
AI Corner_Grip Usage":0.97,
Nem tudom ezek állításával megoldódnának-e a gondok...
Esetleg valami más ötlet?
Igazából az lenne tök jó, ha lehetne állítani az AI és a Driver gumikopását külön-külön... Szerintem nem egy nagy dolog, aztán mégis mennyivel korrektebb versenyeket lehetne szimulálni, konkrétan le tudnék szimulálni olyan F1-es futamokat, amelyeknél nekem sokkal rosszabb a gumikopásom, mint a többieknek...
Az van, hogy használom az rF2 Log Analyzer-t, és hát tök jó futamokat tolnék, de felbosszant, hogy az AI jobban koptatja a gumikat mint én. És ez egy hosszabb versenyen jelentős előnyt jelent számomra, ilyenformán cseszhetem a jó AI-t, ha sokkal bénábbak gumikezelésben...
Látom a player.JSON file-ban nem találok semmi olyat, hogy miképpen tudnám elérni, hogy kevésbé egyék a gumikat...
Meg is fogalmaztam a béna angolommal a problémát a fórumban, mert nem találtam rá megoldást.
Látom, hogy állíthatom a gumikopást, a file-ban, de ennyi, ezeket az értékeket a menüben is lehet állítani, és igazából mindenkire vonatkozik...
vannak aztán ilyenek:
AI Brake_Grip Usage":0.9725,
AI Brake_Power Usage":0.98,
AI Corner_Grip Usage":0.97,
Nem tudom ezek állításával megoldódnának-e a gondok...
Esetleg valami más ötlet?
Igazából az lenne tök jó, ha lehetne állítani az AI és a Driver gumikopását külön-külön... Szerintem nem egy nagy dolog, aztán mégis mennyivel korrektebb versenyeket lehetne szimulálni, konkrétan le tudnék szimulálni olyan F1-es futamokat, amelyeknél nekem sokkal rosszabb a gumikopásom, mint a többieknek...
Hát igen...
Régen egy 3210-es nokia már nagyon menő, cool volt. Oké, néptelefon volt, de "jó voltál vele". Ma már telóval nem nagyon lehet felvágni, a gyártók persze tök használható és jó telefonokat adnak 50-60 ezerért is, de a prémium szegmens ott tart, hogy vehetsz 2300 dollárért hajlítható kütyüt. 😄
Kormánynál szintén a csillagos ég a határ... Egy G29 szinte csak belépő szint...
De ezek azért csupán olyan dolgok, hogy az ember szeretne tényleg jobbat és jobbat az idő elteltével. 😊
A Netflix főnöke elmondta, hogy igazából nem is feltétlen a HBO-val meg a többi csatornával versenyeznek, hanem a Fortnite-al, meg a többi hasonló játékkal. És ha belegondoltok tényleg... Régen nem volt ennyi, ilyen jó sorozat, film aprópénzért jó minőségben, legálisan.
Jómagam is mostanság inkább csak sorozatoztam, mint játszottam, igazából várom az iR-es AI-t, azzal majd szétjátszom az agyam... Addig meg bepótolok sorozatos elmaradásokat...
Szóval nagy a konkurencia, aki nem húz bele, nem tesz le eleget, attól elpártolnak a játékosok, helyettük meg nem jönnek elegen, aztán majd lehet csodálkozni. Mert azok meg, ahova ömlik a pénz, nem fognak szórakozni...
Régen egy 3210-es nokia már nagyon menő, cool volt. Oké, néptelefon volt, de "jó voltál vele". Ma már telóval nem nagyon lehet felvágni, a gyártók persze tök használható és jó telefonokat adnak 50-60 ezerért is, de a prémium szegmens ott tart, hogy vehetsz 2300 dollárért hajlítható kütyüt. 😄
Kormánynál szintén a csillagos ég a határ... Egy G29 szinte csak belépő szint...
De ezek azért csupán olyan dolgok, hogy az ember szeretne tényleg jobbat és jobbat az idő elteltével. 😊
A Netflix főnöke elmondta, hogy igazából nem is feltétlen a HBO-val meg a többi csatornával versenyeznek, hanem a Fortnite-al, meg a többi hasonló játékkal. És ha belegondoltok tényleg... Régen nem volt ennyi, ilyen jó sorozat, film aprópénzért jó minőségben, legálisan.
Jómagam is mostanság inkább csak sorozatoztam, mint játszottam, igazából várom az iR-es AI-t, azzal majd szétjátszom az agyam... Addig meg bepótolok sorozatos elmaradásokat...
Szóval nagy a konkurencia, aki nem húz bele, nem tesz le eleget, attól elpártolnak a játékosok, helyettük meg nem jönnek elegen, aztán majd lehet csodálkozni. Mert azok meg, ahova ömlik a pénz, nem fognak szórakozni...
Már talán elkezdeni is drágább. Anno egész olcsó volt egy sima kormány, két pedállal, és elvoltak vele az emberek. Most meg elképzelhetetlen ez sokaknak, már a loadcelles fékpedál az alap. 900 fok szintén. Így meg lehet sokan inkább nem vágnak bele.
Nekem is megvan az Automobilista persze, és komolyan profi a cucc, egy gond van vele. Az UI elég gyér. 😄 Használható, meg stb, de ott van a GTR2, ami már őskori lelet, és ha azt az UI-t vennék át, egy az egyben, csak frissebb, modernebb gombokkal, élekkel, grafikus elemekkel díszítenék, akkor szinte perfekt lenne. Kár, hogy oké, hogy sokféle autó van benne, de azért hiányoznak az official nagyok. 😊
Plusz pár európai, amerikai (meg még sokféle 😄) pálya is jó lenne még bele...
Nem is értem miért nem fognak össze, mármint fullossan.
Az autós játékok népszerűsége esik. Rétegjáték lett. Ezt nem csak én mondom, elég megnézni a Gran Turismo, Forza stb... eladásokat. Sajnos valljuk be magunknak, vannak jobb, addiktívabb játékok a piacon, amelyeknek köze sincs az autókázáshoz. Egy Hearthstone pl úgy is fun, hogy egy percet nem gyakorlok előtte, ha fél éve nem toltam, akkor fél éve, de nyomok pár játékot, és élvezetes, jó, izgalmas. De naphosszatt lehetne sorolni. Korábban nem volt ennyi és ilyen "sokféle" multi-orientált játék, amely fiatalok, felnőttek millióit köti le...
Szóval remélem nem lesz Reiza játék külön, hanem gyártják a cuccokat továbbra is... De ha így lesz, akkor azt talán be kellene jelenteni, bár az is lehet, hogy megnézik, mennyire lesz sikeres ez a csomag... Mondjuk az is tény szerintem, hogy egy új UI-val sokkal eladhatóbb lehetne az egész, de majd később ugye...
Plusz pár európai, amerikai (meg még sokféle 😄) pálya is jó lenne még bele...
Nem is értem miért nem fognak össze, mármint fullossan.
Az autós játékok népszerűsége esik. Rétegjáték lett. Ezt nem csak én mondom, elég megnézni a Gran Turismo, Forza stb... eladásokat. Sajnos valljuk be magunknak, vannak jobb, addiktívabb játékok a piacon, amelyeknek köze sincs az autókázáshoz. Egy Hearthstone pl úgy is fun, hogy egy percet nem gyakorlok előtte, ha fél éve nem toltam, akkor fél éve, de nyomok pár játékot, és élvezetes, jó, izgalmas. De naphosszatt lehetne sorolni. Korábban nem volt ennyi és ilyen "sokféle" multi-orientált játék, amely fiatalok, felnőttek millióit köti le...
Szóval remélem nem lesz Reiza játék külön, hanem gyártják a cuccokat továbbra is... De ha így lesz, akkor azt talán be kellene jelenteni, bár az is lehet, hogy megnézik, mennyire lesz sikeres ez a csomag... Mondjuk az is tény szerintem, hogy egy új UI-val sokkal eladhatóbb lehetne az egész, de majd később ugye...
Szerintem már rég ezen dolgoznak. Amikor a reiza bundle berepült mint pletyka ottkörül az engine is bejött pletyibe. Meg szerintem azóta már meg is lett erőssítve hogy a köv reiza játék rf2 alapon lesz. Nem lepődnék meg ha egy gumicsont játék lenne amit megveszel steamen mint egy csomag és rf2-t szépen letölti hozzá úgy ahogy a kartos játéknál is.
Az AMS/Reiza profi, igenyes, jol optimalizalt, szep cucc. Sajnos az engine kopottsaga es tartalma miatt nem nepszeru. Pedig beletoltak mindent, ami benne van, az szepen kidolgozott (nem csak latvanyra: jo fizika, FFB, realroad, AI, napszak, GUI stb).
Egy nagy kozos program kellene toluk (S397/Reiza), meg ha DLC-kben is, de attolni minden az rF2-be😊 Nem mintha a tartalmaktol lenne valami nepszeru, foleg nem egy Reiza-tartalomtol, de azert megis😊 Egy engine-re kellene koncentrani, osszefesulnek a felhasznalokat. Ha mar evente 40-50$ bejonne felhasznalonkent a tartalmakbol, ilyen szinten uzemelnenek, fejlodnenek, tulelnek.
Egy nagy kozos program kellene toluk (S397/Reiza), meg ha DLC-kben is, de attolni minden az rF2-be😊 Nem mintha a tartalmaktol lenne valami nepszeru, foleg nem egy Reiza-tartalomtol, de azert megis😊 Egy engine-re kellene koncentrani, osszefesulnek a felhasznalokat. Ha mar evente 40-50$ bejonne felhasznalonkent a tartalmakbol, ilyen szinten uzemelnenek, fejlodnenek, tulelnek.
megvettem én is... 😄
Ilyen pakkokra bármikor beneveznék, mert azért bitang jó pályák lettek, minőségiek, optimalizáció is rendben van persze, egyszerűen jók. Az ára szvsz kifejezetten baráti...
Ilyen pakkokra bármikor beneveznék, mert azért bitang jó pályák lettek, minőségiek, optimalizáció is rendben van persze, egyszerűen jók. Az ára szvsz kifejezetten baráti...
Ütős pakk lett.
Főleg a pályák miatt!
Főleg a pályák miatt!
Sziasztok. Hosszú évődés után úgy döntöttem megválnék szeretett, és nagy gonddal épített szimulátor egységemtől. Az alábbi dolgokból tevődik össze.
Fanatec CSL Elite Wheel
Bmw M3 GT2 Rim
Clubsport V3 Pedál
3 db 24-es Full Hd Monitor(1 db Dell vékony kávás, a két szélső LG) általam készített tartóval
Bride Héjas Kagylóülés Erős Fém Talppal, ezt is én csináltam
Általam Készített Kézifék Usb-ről megy.
Minden patika állapotban van.
Nem szívesen bontom meg, ti tudjátok mi mennyibe kerül, értelmes ajánlatokat meghalgatok.
Képeket készítek frissen ha komoly érdeklődő van.
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2019.03.25. 19:00:25
Fanatec CSL Elite Wheel
Bmw M3 GT2 Rim
Clubsport V3 Pedál
3 db 24-es Full Hd Monitor(1 db Dell vékony kávás, a két szélső LG) általam készített tartóval
Bride Héjas Kagylóülés Erős Fém Talppal, ezt is én csináltam
Általam Készített Kézifék Usb-ről megy.
Minden patika állapotban van.
Nem szívesen bontom meg, ti tudjátok mi mennyibe kerül, értelmes ajánlatokat meghalgatok.
Képeket készítek frissen ha komoly érdeklődő van.
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2019.03.25. 19:00:25
Digiflag-ek a helyükön, főtribünön már vannak nézők. "IPB" a boxoknál.
A főépület menthetetlen minőségű, most jobban megnéztem. Cserés lesz az F1 2018-ból. Persze vannak méretkülönbségek, szóval barkács...
A főépület menthetetlen minőségű, most jobban megnéztem. Cserés lesz az F1 2018-ból. Persze vannak méretkülönbségek, szóval barkács...
<#eljen>#eljen>
Úgy emlékszem az ELF felirat miatt írtam, hogy problémás, de most újra megnézve az is teljesen rendben van. Szal bocsi, ezt valszeg benéztem.
Úgy emlékszem az ELF felirat miatt írtam, hogy problémás, de most újra megnézve az is teljesen rendben van. Szal bocsi, ezt valszeg benéztem.
HRING2018: pálya/fű, fű/kavics határok felrakva (eredetit újra kellett map-elni)
Pályaszegmensek LOD-ját levettem 500m-re, talán javul tőle a teljesítmény. Még majd azt kell végignézni, mik látszanak a tükörben.
Ezt az "IBL" csodát is beleírtam az scn-be, hátha szebb lesz.
Következnek a nézők. Az látványos és ad egy plussz hangulatot, aztán még rakok rá lelátó hangokat is (kis morajlást, dudaszót). 😊
Hirdetőtáblákról, ami problémás tudnál valamit privátba küldeni? Köszi.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.03.16. 21:33:52
Pályaszegmensek LOD-ját levettem 500m-re, talán javul tőle a teljesítmény. Még majd azt kell végignézni, mik látszanak a tükörben.
Ezt az "IBL" csodát is beleírtam az scn-be, hátha szebb lesz.
Következnek a nézők. Az látványos és ad egy plussz hangulatot, aztán még rakok rá lelátó hangokat is (kis morajlást, dudaszót). 😊
Hirdetőtáblákról, ami problémás tudnál valamit privátba küldeni? Köszi.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.03.16. 21:33:52
Sziasztok. Pár hete egy háttérmagazinnal próbálkozunk. Főleg a ligánkról, de néha kitérünk másra is. Ha gondoljátok iratkozzatok fel, és nézzétek ma este 8-tól 😊 Egyébként vasárnaponta van élő adás a futamokról is.
Ádám - HRF1RT.hu
Ez így van. Ami grafikai javulás van eddig, az csak az autóknak köszönhető.
Viszont nem örülök hogy a tükröződésekről egyáltalán nem esik szó.
-Magasra állítva is darabosan frissül a kocsikon végigfutó tükröződés. Bármelyik játékhoz képest.
-A visszapillantók indokolatlanul sok erőforrást kérnek. (VR...)
-Esőben is emiatt hal meg a rendszer.
Ezt egy fizikailag korrekt shaderezés nem fogja orvosolni.
Viszont nem örülök hogy a tükröződésekről egyáltalán nem esik szó.
-Magasra állítva is darabosan frissül a kocsikon végigfutó tükröződés. Bármelyik játékhoz képest.
-A visszapillantók indokolatlanul sok erőforrást kérnek. (VR...)
-Esőben is emiatt hal meg a rendszer.
Ezt egy fizikailag korrekt shaderezés nem fogja orvosolni.
Én úgy tudom, hogy PBR még nincs a pályákra, csak autókra. Az első PBR-es pálya a Nordschleife lesz.
Igen, az autó valóban ilyen, ezt írtam is. Úgy gondoltam a belenyúlást, hogy a színekbe, egy kicsit. Nem okvetlen photoshoppal a képbe, az is lehet, hogy csak valami shader mod, vagy ilyesmi, de mintha kicsit másak lennének a fák színtónusai alapból. De alapvetően hozza ezt a feelinget.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.03.14. 13:48:52
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.03.14. 13:48:52
Studio 397 fórumot megnézve, ezt abba a topikba tették be, ahova a szerkesztetlen képek mennek. Aztán persze ki tudja, hogy mi is van a valóságban.
Az új material editorral ezeket már meg lehet csinálni, tényleg így néz ki a kocsi
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Hát nem tudom, de én medium beállításokkal használom az rF2-t, low pp-vel, de szerintem így is a legszebb megjelenésű game pillanatnyilag. Nekem messze a legvalósághűbb. Szerintem a PC, ACC stb.-nek köze nincs a valósághoz. Azok nagyon szép, de játék kinézetűek. Túl szép, és hibátlan színekkel, túlságosan pontos árnyék-világosság átmenettel, stb. Egyszerűen túl steril kinézetűek.
Ahol az Aston van, ott viszont szerintem bele van nyúlva egy kicsit. Illetve ott a lényeg inkább az autón levő tükröződés, aminek azt gondolom nincs köze a pályához. Ott a lényeg, hogy a festésen kell megadni, hogy milyen materiál van, és annak megfelelően viselkedik. Itt pl. krómos matricák vannak, azért tükröződik benne a rázókő. De még nem néztem meg pontosan hogy is működik ez, nem igazán van rá időm mostanában.
Ahol az Aston van, ott viszont szerintem bele van nyúlva egy kicsit. Illetve ott a lényeg inkább az autón levő tükröződés, aminek azt gondolom nincs köze a pályához. Ott a lényeg, hogy a festésen kell megadni, hogy milyen materiál van, és annak megfelelően viselkedik. Itt pl. krómos matricák vannak, azért tükröződik benne a rázókő. De még nem néztem meg pontosan hogy is működik ez, nem igazán van rá időm mostanában.
De ha így néz ki, akkor szerintem nincs gond, és teljesen megfelelő is. Nyilván nem várok pCARS2 szintű megjelenítést (annyira nem is jön be, néha nekem már túlságosan csili-vili), csak néha nehéz eldönteni videó alapján, hogy most hogyan is fest a program.
Amúgy Blenderrel lehet ezeket a meglévő mod pályákat módosítgatni? Ha éppen úgy adódik, és nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, 1-2 pályát lehet elkezdenék felújítgatni. Azt nézem már egy ideje, hogy a pályák 70% amúgy jó lenne - csak nincs rajta elég élet: táblák, épületek, pálya menti egyéb objektumok...és ezzel az új PBR-ral még ezek is jól néznének ki véleményem szerint.
Amúgy Blenderrel lehet ezeket a meglévő mod pályákat módosítgatni? Ha éppen úgy adódik, és nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, 1-2 pályát lehet elkezdenék felújítgatni. Azt nézem már egy ideje, hogy a pályák 70% amúgy jó lenne - csak nincs rajta elég élet: táblák, épületek, pálya menti egyéb objektumok...és ezzel az új PBR-ral még ezek is jól néznének ki véleményem szerint.
Az rF2 sem az az engine, amibol CARS2/AC/ACC lesz, hasonloan az iR-hez. Mindkettoben (iR/rF2) ugy van elosztva az eroforras, olyan szintu a szimulacios es technikai resz, hogy "kompromisszumos" a latvany. Ezekben nem a "DX" a fontos. Persze, azert fejlodnek es nem olyan rosszak, ha latvanyra valtoznak, inkabb "realis" iranyba. A szamolgatashoz eroforras kell.
De teny, az rF2 inkabb "drotozott" mint "fejtesztett" GFX-engine, de ennel mar az is csoda, hogy tulelte sajat magat (es az ISI-t) 😊
De teny, az rF2 inkabb "drotozott" mint "fejtesztett" GFX-engine, de ennel mar az is csoda, hogy tulelte sajat magat (es az ISI-t) 😊
hali
ez még a régi technológia, de elég szép már itt is. 12 órás suzuka. van este is. Vannak elég jól elkapott "képek".
Egyébként nyilván, bennt az autóba, versenyzés közben nem látod a grafikát. De replay-ból, kintről nagyon jó képeket lehet már csinálni.
https://youtu.be/jgT5taGW1MU
ez még a régi technológia, de elég szép már itt is. 12 órás suzuka. van este is. Vannak elég jól elkapott "képek".
Egyébként nyilván, bennt az autóba, versenyzés közben nem látod a grafikát. De replay-ból, kintről nagyon jó képeket lehet már csinálni.
https://youtu.be/jgT5taGW1MU
Ádám - HRF1RT.hu
Ha nem nagy kérés, tudnál csinálni és/vagy linkelni ilyen videókat? Nem vagyok kissé képbe, hogy most melyik pálya megy már az új technológiával és melyik nem, viszont tényleg kíváncsi lennék videón is erre...
Ez az új technológia(PBR) hiányzik a pályák többségéről, lényegében csak a gyáriak egy része tudja. Nekem kopp így néz ki maxi grafikán ha olyan a pálya.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Tehát sok pályán hiányoznak az árnyékok? Mert nekem olykor olyan érzésem van, mintha ez adná a különbséget.
Pár nyálcsorgatós kép 😊

reiza 51 részt a backerek, vagy aki Season pass-t vett AMS-hez azok látják, nem tudom neked melyik van ezek közül?
ha van valami, akkor Renato Simeoni vagy Simioni akit keresned kell ezügyben
ha van valami, akkor Renato Simeoni vagy Simioni akit keresned kell ezügyben
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ez hogy a fenébe jön ide? Nem kértem rajtad számon semmit. Nekem amúgy is tök mindegy mikor kezdted. Te szmájlizgattál, arra célozva nyilván, hogy spúr vagyok - nem pedig én...
Pedig ha valaki, akkor én fizetnék egy csomót normális rF2 tartalmakért. Pályákért pláne, mert egyszerűen követhetetlen melyik mod mennyire jó, pláne AI szinten... Sebringet is élből megvettem. Csak megint leírom: miért kapja meg valaki azt, amit a másik nem? Reiza51 fórumra több, mint egy éve is ,egpróbáltam regelni, nem ment...
Pedig ha valaki, akkor én fizetnék egy csomót normális rF2 tartalmakért. Pályákért pláne, mert egyszerűen követhetetlen melyik mod mennyire jó, pláne AI szinten... Sebringet is élből megvettem. Csak megint leírom: miért kapja meg valaki azt, amit a másik nem? Reiza51 fórumra több, mint egy éve is ,egpróbáltam regelni, nem ment...