rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a patch log szerint átmenetileg kikapcsolták a heat haze effektet, mert azzal volt a gebasz
Nálam rendbe jött. De nem tudom pontosan, hogy a mai kb. 35 MB valami, amit letöltött vagy az NV driverben a 3d beállítások kezelésénél a visszaállítás segített. Végül is mindegy, most jó. Amúgy is tök mindegy, mert ez az AI sík hülye, tehát nem az a kis grafikai anomália az, ami a jó versenyzést akadályozta. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.26. 10:28:04
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.26. 10:28:04
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Viszont ők változtatgatnak folyamatosan, lehet még nem csinálták meg azon az autón.<#buck>#buck>
Most olvasom, lesz egy kis leárazás, meg jön 5 féle Tatuus ingyen.<#taps>#taps><#worship>#worship>
Most olvasom, lesz egy kis leárazás, meg jön 5 féle Tatuus ingyen.<#taps>#taps><#worship>#worship>
Se a mappák kitörlése, se a legújabb vga driver nem segít sajnos.
Úgy emlékszem, hogy az USF-fel még mentem versenyt pár hónapja, és akkor működött rendesen, azóta meg szerintem semmi se változott driver szinten a gépemen a tegnapi állapothoz képest.
Úgy emlékszem, hogy az USF-fel még mentem versenyt pár hónapja, és akkor működött rendesen, azóta meg szerintem semmi se változott driver szinten a gépemen a tegnapi állapothoz képest.
Kitöröltem mindkét mappát, hátha.
A fórumokon még nem jeleztem.
GPU drivert még nem próbáltam, de már egy jó ideje nem is raktam fel frissítést hozzá. Annyira nem foglalkoztam a gépemmel egy ideje, hogy ez teljesen kiment a fejemből.
A fórumokon még nem jeleztem.
GPU drivert még nem próbáltam, de már egy jó ideje nem is raktam fel frissítést hozzá. Annyira nem foglalkoztam a gépemmel egy ideje, hogy ez teljesen kiment a fejemből.
Az lesz az. Megnéztem én is az USF2000-et, és olyan nálam is. A kocsik fölött van egy buborék szerű valami. De nálam az esőcseppek sem jelentek meg a szélvédőkön. Ki kellett törölni a shader, meg a cbash mappák tartalmát, és jó lett. Ezt a "buborékot" nem is néztem utána, lehet erre is ez a megoldás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.25. 07:15:03
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.25. 07:15:03
Próbáltál már esetleg egy korábbi GPU drivert feltenni? Még egy 3-4 évvel ezelőtti verzióban volt ilyen fehér buborék a kocsik mögött, amikor a heat haze-t nem tudta megjeleníteni....
Tegnap mentem AI-val egy versenyt (Porsche/Lime Rock), nem volt gond. Aztan megneztem EVE F1 es Spark F2-vel, azzal sem volt gond. Bar nalam a videokartya 780GTX: AA es egyeben nulla/minimum, tukrozodesek LOW, a tobbi high/max. De talan shaderben vagy effektben (postprocess) nem tud/hasznal valamit. Esetleg meg nem frissitettek a tobbihez a physics shaderezest(?!).
tudsz screen-t csinálni erről? életemben nem hallottam ilyen hibáról és mástól se
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
A USF2000-nél is ilyen. Most nem néztem más pályán.
Fura amúgy, mert szerintem ezek a megjelenés óta benne lehetnek, és még mindig fenáll a hiba, pedig biztos jelezték már páran régebben.
Új autó az új autó. Hagyjad ezeket a régi sz..okat, csak a baj van velük.<#vigyor>#vigyor><#nevetes2>#nevetes2>
Spark meg EVE F1 csinálja, a Formula renault 3.5 nem. És más pályákon is, nem csak Spa. Többet most nem próbáltam végig.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2019.06.23. 18:41:49
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2019.06.23. 18:41:49
Ez az elmosódás csak azoknál az autóknál? Héten mentem LMP/GTE-vel (19 AI) Le Mans-on, de nem volt semmi gond.
@Adebayor: Nagyon várós, remélem ez is lézerszkenn lesz. 1 éve már elengedtem a szimezést, de ha ezt nem viszi a gépem, akkor azért "egyet még ráfejlesztek".<#nyes>#nyes> A Le Mans nagyon tetszik, és van 2 kanyar, ahol nagyon más, mint az eddigi mod pályák.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.23. 18:19:04
@Adebayor: Nagyon várós, remélem ez is lézerszkenn lesz. 1 éve már elengedtem a szimezést, de ha ezt nem viszi a gépem, akkor azért "egyet még ráfejlesztek".<#nyes>#nyes> A Le Mans nagyon tetszik, és van 2 kanyar, ahol nagyon más, mint az eddigi mod pályák.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.23. 18:19:04
Nem adják ki ma.
3-4 hét múlva kb.
3-4 hét múlva kb.
Ádám - HRF1RT.hu
Még nem találtam. Minden lehetséges dolgot felnyomtam fullra, most azt próbálgattam, hogy egyenként visszavenni őket, hogy nem-e túl sok valamelyik full graf beállítás.
Te találtál valami megoldást? Google se segített, de így az AI része használhatatlan, megkockáztatom online is ugyan így néz ki.
Próbáltam az ACC-t, egyedül egész jól fut, a fizika se rossz, viszont ott egy AI elleni versenynél olyan mértékű szaggatás van, amit nagyon rég nem láttam. 3 másodpercenként dob egy képkockát, játszhatatlan.
Próbáltam az ACC-t, egyedül egész jól fut, a fizika se rossz, viszont ott egy AI elleni versenynél olyan mértékű szaggatás van, amit nagyon rég nem láttam. 3 másodpercenként dob egy képkockát, játszhatatlan.
A Nord mikor jön? Azt is kiadják a 24 órás után?
Akartam menni az AI ellen egy versenyt, de belefutottam valami grafikai anomáliába.
Az összes ellenfél elmosódik, ahogy mozog, mintha szellemek lennének kb.
Ezt valami beállítás okozza? Spark meg EVE F1-es autók a régi Spa-n csinálják ezt.
Az összes ellenfél elmosódik, ahogy mozog, mintha szellemek lennének kb.
Ezt valami beállítás okozza? Spark meg EVE F1-es autók a régi Spa-n csinálják ezt.
Videon mar lattam😊
Nem azt mondom hogy rossz, sot, ossz-latvanyban eleg jo/realis.
De azert pl. az eso anim, a vizes aszfalt (tocsak, anim es tukrozodes), felhok, pit animaciok, aszfalt (anim) effektek (por, kosz, kavics, gumi tormelek) stb., azert mashol jobb/szebb/modernebb/hangulatosabb stb.
Nem azt mondom hogy rossz, sot, ossz-latvanyban eleg jo/realis.
De azert pl. az eso anim, a vizes aszfalt (tocsak, anim es tukrozodes), felhok, pit animaciok, aszfalt (anim) effektek (por, kosz, kavics, gumi tormelek) stb., azert mashol jobb/szebb/modernebb/hangulatosabb stb.
De azért amikor azt mondják, hogy nem okvetlen kell a lézerszken, mert anélkül is elég pontos már, csak ott van a kisördög. Persze mindig kiderül, hogy köszönő viszonyban sincsenek. Most is kiderült.
Alexease: ..."persze tobb szempontbol jobb mint az rF2 (altalaban grafika, hangulat..." Ettől mindig kikészülök. Láttad már mostanában az rF2-t egy normálisabb gépen?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Alexease: ..."persze tobb szempontbol jobb mint az rF2 (altalaban grafika, hangulat..." Ettől mindig kikészülök. Láttad már mostanában az rF2-t egy normálisabb gépen?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mielőtt megvettem, azt olvastam, hogy lézer szkennelt technológiával készült. 😊) Ebből ítélve, úgy gondoltam biztosan jobb lesz, mint egy mod pálya, legalábbis pontosabb. 😊))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.18. 11:13:56

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.18. 11:13:56
Nem olvastam utana mibol csinaltak, talan egy regebbi tobbszorosen konvertalt mod az alapja (vagy nem). De ami tuti: mivel hivatalos es persze fizetos, raadasul ezek mar majd' iR arak, biztos jobb minosegu mint egy mod, es ami nagy elonye, ezt tuti frissiteni fogjak folyamatosan (es nem kell vadaszni, toltogetni, jon automatan). Aki hasznalna/ja annak kotelezo es megeri.
Persze, aki neha csak elinditja az rF2-ot, aztan megallapitja – mint mindig –: nem jo ez, sose lesz kesz, nem jo semmire, ha nincs ez/az/amaz, akkor nem hasznalhato; annak boven jo a mod palya is😄
Az rF2-nek az az elonye masokkal szemben, hogy ha mar megvan, akkor evi nehany 10 dollarbol folyamatosan bovul a "normalis" tartalom (ami a nagyokhoz merheto, vagyis mar nem a korabbi noname, a fantazia nevu akarmik), es maga a program ingyen fejlodik (a fejlodes tempoja persze kerdeses, de az mas kerdes😛). Vagyis elobb-utobb lesz belole egy full-os cucc.
Mint az iR, csak ott a plusz evi elofizetessel, ~2 jatek araval, a program fejlesztest is megtamogatja az ember😊
Mig masok, 3 evente csinalnak egy "techdemo-t", hozzacsapva nehany DLC-t, ami persze tobb szempontbol jobb mint az rF2 (altalaban grafika, hangulat, hangok, tartalom); aztan ugy marad, es johet a kovetkezo...
Stabil, hosszutavu, online-os vagy egyedul korozgetos autokezeleses es -beallitgatos szimezeshez iR vagy rF2.
Idoszakos elmeny-szimezeshez ott a tobbi.
Persze, aki neha csak elinditja az rF2-ot, aztan megallapitja – mint mindig –: nem jo ez, sose lesz kesz, nem jo semmire, ha nincs ez/az/amaz, akkor nem hasznalhato; annak boven jo a mod palya is😄
Az rF2-nek az az elonye masokkal szemben, hogy ha mar megvan, akkor evi nehany 10 dollarbol folyamatosan bovul a "normalis" tartalom (ami a nagyokhoz merheto, vagyis mar nem a korabbi noname, a fantazia nevu akarmik), es maga a program ingyen fejlodik (a fejlodes tempoja persze kerdeses, de az mas kerdes😛). Vagyis elobb-utobb lesz belole egy full-os cucc.
Mint az iR, csak ott a plusz evi elofizetessel, ~2 jatek araval, a program fejlesztest is megtamogatja az ember😊
Mig masok, 3 evente csinalnak egy "techdemo-t", hozzacsapva nehany DLC-t, ami persze tobb szempontbol jobb mint az rF2 (altalaban grafika, hangulat, hangok, tartalom); aztan ugy marad, es johet a kovetkezo...
Stabil, hosszutavu, online-os vagy egyedul korozgetos autokezeleses es -beallitgatos szimezeshez iR vagy rF2.
Idoszakos elmeny-szimezeshez ott a tobbi.
Megválaszolom, hátha más is vacillál.<#buck>#buck> Nagyon rendben van.<#taps>#taps> Jobb is, szebb is, mint a mod pálya. Mediumon is sokkal szebb az egész grafika (az alap graf, az árnyékok, a fényszóró, stb.), mint a YT videók 80%-a (ezt végképp nem értem). Kicsit gépigényesebb, mint Sebring. Ha valaki kicsit is szeretne egy pontos, szép Le Mans-t, akkor vegye meg.<#wink>#wink>
Aki esetleg ment a mod Le Mans-al, és most a gyárival. Van bőven különbség? Fórumokat olvasgatnám, de alig látom a monitort, akkora azokon a sötétség.<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nálam is az van, hogy semmi motivációm az online sprint darálókra. Viszont én pont emiatt maradtam csak az rF2-nél. Néha leülni körözgetni szerintem ez adja a legjobban. 1 évben kb. 5 verseny érdekelne, azok a hosszútávú futamok, ezekre pedig ez a legalkalmasabb (napszak, eső, real road). Talán ezt tudják az S397-nél is, azért is nyomják ezt a vonalat. És ehhez nem kell rank rendszer, meg semmi, egyszerűen a meghirdetett időpontban egy pár szerver, és hajrá. Ha elkezdenék sokkal jobban marketingelni magukat, meg megszervezni ezeket, lehet nagyobb nimbusza lenne (exkluzivitás miatt) ennek, mint pl iR-nek, ahol minden percben mehetsz.
Egyébként nálam is az van, hogy semmi motivációm az online sprint darálókra. Viszont én pont emiatt maradtam csak az rF2-nél. Néha leülni körözgetni szerintem ez adja a legjobban. 1 évben kb. 5 verseny érdekelne, azok a hosszútávú futamok, ezekre pedig ez a legalkalmasabb (napszak, eső, real road). Talán ezt tudják az S397-nél is, azért is nyomják ezt a vonalat. És ehhez nem kell rank rendszer, meg semmi, egyszerűen a meghirdetett időpontban egy pár szerver, és hajrá. Ha elkezdenék sokkal jobban marketingelni magukat, meg megszervezni ezeket, lehet nagyobb nimbusza lenne (exkluzivitás miatt) ennek, mint pl iR-nek, ahol minden percben mehetsz.
Nekem motiváció lenne is, de nem az rF2-ben. Offline nem akkora poén benne menni, mert - mint már sokszor írtam - hülye az AI. Pedig én alapvetően offline játékos vagyok. Nem reagál jól a gép bizonyos helyzetekre, nem jókor és jól taktikázik, stb... A grafika nem rossz, sőt, egyedül az égképpel kellene kicsit kezdeni valamit, hogy látványosabb dolgok is legyenek, ne csak elkent maszatok felhőnek nevezve.
Az UI számomra is létfontosággú lenne, meg mint írtam, nekem kellenének játékos elemek, kihívások, etc.
Pl tök fun lenne, ha látnám, hogy te, ti, ezt meg azt mennyi idő alatt, csináltátok meg, és mennyire jól, stb. Még a játék népszerűségét is fel lehetne tornázni vele, mittudomén, kapnál mindenért valami kis kreditet, amit aztán pályára költhetnél.
Pl szerintem ez jobb lenne, mint néha hozzávágni az emberekhez X meg Y pályát ingyen, mert ezzel növelhető lenne a közösség aktivitása, és hát a kihívás az kihívás, egy új játékmód, stb... tehát "szinesedne" is a játék...
Nekem ezek az apró 3 ezer forintok jól jönnek majd iR-ben, ahol ugyan nagyon sok minden megvan, de aztán mégsincs. Ott lesz minden, ami nekem kell, így hát ez abszolút nem éri meg...
Ha még azt látnám, hogy ez igen, ezek aztán belehúztak, kész az UI, jönnek a kihívások, kis karrier, etc, etc, akkor azt mondanám, funból, támogatásból megveszem. így nem.
És most ne menjünk bele, abba, hogy az rF2 nem ilyen dolgokról szól, mert ha erről is szólna, akkor talán sikeresebb is lenne. Ezt hosszasan végigvittem nem olyan rég, egyszerűen töketelenek és buták, amilyen rég készül az UI, csodálkozok, hogy nem kapunk 20 fél új játékmódot, dizájn elemekkel, érmekkel, acsikkal, heti, napi online és offline versenyekkel, stb. Ezekből semmit nem láttunk kb, néha leszerveznek valamit online, aztán örüljetek...
Az UI számomra is létfontosággú lenne, meg mint írtam, nekem kellenének játékos elemek, kihívások, etc.
Pl tök fun lenne, ha látnám, hogy te, ti, ezt meg azt mennyi idő alatt, csináltátok meg, és mennyire jól, stb. Még a játék népszerűségét is fel lehetne tornázni vele, mittudomén, kapnál mindenért valami kis kreditet, amit aztán pályára költhetnél.
Pl szerintem ez jobb lenne, mint néha hozzávágni az emberekhez X meg Y pályát ingyen, mert ezzel növelhető lenne a közösség aktivitása, és hát a kihívás az kihívás, egy új játékmód, stb... tehát "szinesedne" is a játék...
Nekem ezek az apró 3 ezer forintok jól jönnek majd iR-ben, ahol ugyan nagyon sok minden megvan, de aztán mégsincs. Ott lesz minden, ami nekem kell, így hát ez abszolút nem éri meg...
Ha még azt látnám, hogy ez igen, ezek aztán belehúztak, kész az UI, jönnek a kihívások, kis karrier, etc, etc, akkor azt mondanám, funból, támogatásból megveszem. így nem.
És most ne menjünk bele, abba, hogy az rF2 nem ilyen dolgokról szól, mert ha erről is szólna, akkor talán sikeresebb is lenne. Ezt hosszasan végigvittem nem olyan rég, egyszerűen töketelenek és buták, amilyen rég készül az UI, csodálkozok, hogy nem kapunk 20 fél új játékmódot, dizájn elemekkel, érmekkel, acsikkal, heti, napi online és offline versenyekkel, stb. Ezekből semmit nem láttunk kb, néha leszerveznek valamit online, aztán örüljetek...
Én is így vagyok vele, amennyit használnám, egyszerűen nem érné meg... Egy jó ideje már semmi motiváció nincs, a cockpit meg csak porosodik.
Hát én megfogadtam régebben, hogy csak akkor veszek DLC-t, ha kész az új ui, meg valahogy kinéz már a játék. De nagyon megszegtem.. 😄
Azóta megvettem most Lemanst, endurance pack-ot, formula-e gen2-t is megnéztem. Előbbi kettő, ha úgy vesszük kötelező volt, mert Endurance bajnokságokban mozgok. 😄 Aztán nemrég a challengers pack-ot is meg kellett vennem, mert beneveztünk haverral egy nemzetközi gt bajnokságba is. (p1-gaming) Hát ez van.
Miattam jöhet ACC, stb, de maradok az rf2-nél, minden hibáival együtt. 😛
Azóta megvettem most Lemanst, endurance pack-ot, formula-e gen2-t is megnéztem. Előbbi kettő, ha úgy vesszük kötelező volt, mert Endurance bajnokságokban mozgok. 😄 Aztán nemrég a challengers pack-ot is meg kellett vennem, mert beneveztünk haverral egy nemzetközi gt bajnokságba is. (p1-gaming) Hát ez van.
Miattam jöhet ACC, stb, de maradok az rf2-nél, minden hibáival együtt. 😛
Ádám - HRF1RT.hu
Iszonyat bejön az előzetes, a zene, a vágások, nagyon eltalálták.
Vásárlós lenne, csak fejlesszenek a sim minden egyéb részén is, mert amúgy csak porosodna ez is...
Vásárlós lenne, csak fejlesszenek a sim minden egyéb részén is, mert amúgy csak porosodna ez is...
Medium grafika volt. Lehet azért volt hiányos. Nem is értem miért engedték meg a racedepartment-nek, hogy ilyen stream géppel csinálják, amin nem tudnak normál grafikát kisajtolni. Már eleve hátránnyal indul így az egész. írták is páran a chat-en hogy szar a grafika.
Ádám - HRF1RT.hu
Árnyékokat remélhetőleg adnak az objekteknek, mert a videon még nem nagyon láttam.
Ha holnap lemegy a futam, utana kiadják
Ha holnap lemegy a futam, utana kiadják
Aki inkább értelmesebb dolgokkal töltené a hétvégéjét, annak röviden az elhangzott dolgok:
-Most hétvégén, vagy valamikor jövő héten kiadják a Le Mans-i pályát.
-4-6 hétre rá a Nordot
A többi a szokásos "megfontoljuk", igérgetés stb.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.06.15. 18:37:08
-Most hétvégén, vagy valamikor jövő héten kiadják a Le Mans-i pályát.
-4-6 hétre rá a Nordot
A többi a szokásos "megfontoljuk", igérgetés stb.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.06.15. 18:37:08
Indycar 2019
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1753527088
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1753527088
8192x512-re tudtam levenni, dds, dx5, alpha csatornaval.
Meg is van, már a helyén, de még méretezni kell a skyboxi-t, hogy jol is nézzen ki.
Meg is van, már a helyén, de még méretezni kell a skyboxi-t, hogy jol is nézzen ki.
Azt írta, valami full átlagos, unalmas munkát választott, mert belefáradt hogy 2005 óta ezzel foglalkozik.
Hiányzik neki, hogy felhasználóként játszhasson a szimekkel, a munka miatt elvesztette ezt a szeretett hobbiját.
Szerintem inkább pozitív a lelépése számunkra.
unrealnoise
Az ős ISI időkben ő volt a community manager és a szócső-médiaember. Aztán voltak összetűzései a közösséggel, rosszul kommunikált le dolgokat, így a háttérbe húzódott supportosnak. A S397 időkben supportos és tartalom-licensz felelős volt főleg. Szóval ha szar pályák/autók jönnek a következő 1.5 évben az rF2-be, még szidhatod. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.06.03. 18:48:54
Hiányzik neki, hogy felhasználóként játszhasson a szimekkel, a munka miatt elvesztette ezt a szeretett hobbiját.
Szerintem inkább pozitív a lelépése számunkra.
unrealnoise
Az ős ISI időkben ő volt a community manager és a szócső-médiaember. Aztán voltak összetűzései a közösséggel, rosszul kommunikált le dolgokat, így a háttérbe húzódott supportosnak. A S397 időkben supportos és tartalom-licensz felelős volt főleg. Szóval ha szar pályák/autók jönnek a következő 1.5 évben az rF2-be, még szidhatod. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.06.03. 18:48:54
Mentsd le innen:http://skyviewair.com/hungaroring/?ml=1&iframe=1
Én ráteszem 😊
Én ráteszem 😊
Most nem bunkóságból, de eddig mit csinált ott? Mármint mostanság! 😄
Tudom, hogy talán egyéb projectje is volt, valami űrben játszódó szim, vagy nem tudom mi...
Jó ez az rF2, de azért inkább csak ideges leszek tőle mostanság...
Pl. megcsinálták a HUD-okat úgy, hogy a régi sem volt sokkal rosszabb, sőt.
Meg lehet nézni a Raceroomban nem csak megcsinálták, hanem fejlesztik is. És jól néz ki. És használható, és állítható és egyszerű.
rF2-nél nem csak béna, elnagyolt HUD terén, de pl delta sáv is gusztustalan a sok vonalkával, az meg, hogy ki hol tart a pályán, az a vonal, azokkal a négyzetekkel nah az már tényleg mindennek az alja.
Jó, nyilván nem az ő hibája, de ezerszer előrébb tarthatna már ez a project, mert valljuk be, iszonyat be van, volt lassulva ez a szimes vonal, R3R, iRacing, rF2 meg a többiek, egyikük sem feszítette meg magát, simán, simán lehetne az iR piacvezető, csak szvsz még mindig rohadt béna, nem játékosbarát, gáz.
A helyükben amúgy ezt a Workshopos szart is nulláznám. Legutóbb is rámentem minden itt-ott ajánlgatott pályára, leszedegettem őket, aztán valamelyik nem ütötte meg a szintet, törlés, etc, tök jó lenne egy content manager a játékba (mint amilyen az AC-hoz van, még ha külsős is...), amely alatt pontozhatsz, átláthatóan menedzselheted a tartalmaidat.
De persze ez már sci-fi, mit várok én itt tőlük, amikor az UI-t meg az online rendszert 2-3 évig csinálják.
Amúgy Alex felvetette már, hogy itt ez az UI és rendszer sem fog megváltást hozni. Én is várom, jó lenne, ha végre naprakész lenne a játék ilyen téren, de emiatt nem fognak tömegek rácuppani erre a játékra.
Ahhoz olyan dolgok kellenének, amelyeket már említettem, kihívások, acsik, heti események, online és offline, stb... Ott tartok, hogy a lesajnált Raceroomot sokkal jobban élvezem... Valahogy ott sokkal több fun autó, és kategória van számomra, fullos szezonokkal, a fizika, FFB sokat javult, az FFB-t olyanra hangolom, amilyenre akarom, szvsz ilyen szinten nincsen rája az R3E-nek...
Tudom, hogy talán egyéb projectje is volt, valami űrben játszódó szim, vagy nem tudom mi...
Jó ez az rF2, de azért inkább csak ideges leszek tőle mostanság...
Pl. megcsinálták a HUD-okat úgy, hogy a régi sem volt sokkal rosszabb, sőt.
Meg lehet nézni a Raceroomban nem csak megcsinálták, hanem fejlesztik is. És jól néz ki. És használható, és állítható és egyszerű.
rF2-nél nem csak béna, elnagyolt HUD terén, de pl delta sáv is gusztustalan a sok vonalkával, az meg, hogy ki hol tart a pályán, az a vonal, azokkal a négyzetekkel nah az már tényleg mindennek az alja.
Jó, nyilván nem az ő hibája, de ezerszer előrébb tarthatna már ez a project, mert valljuk be, iszonyat be van, volt lassulva ez a szimes vonal, R3R, iRacing, rF2 meg a többiek, egyikük sem feszítette meg magát, simán, simán lehetne az iR piacvezető, csak szvsz még mindig rohadt béna, nem játékosbarát, gáz.
A helyükben amúgy ezt a Workshopos szart is nulláznám. Legutóbb is rámentem minden itt-ott ajánlgatott pályára, leszedegettem őket, aztán valamelyik nem ütötte meg a szintet, törlés, etc, tök jó lenne egy content manager a játékba (mint amilyen az AC-hoz van, még ha külsős is...), amely alatt pontozhatsz, átláthatóan menedzselheted a tartalmaidat.
De persze ez már sci-fi, mit várok én itt tőlük, amikor az UI-t meg az online rendszert 2-3 évig csinálják.
Amúgy Alex felvetette már, hogy itt ez az UI és rendszer sem fog megváltást hozni. Én is várom, jó lenne, ha végre naprakész lenne a játék ilyen téren, de emiatt nem fognak tömegek rácuppani erre a játékra.
Ahhoz olyan dolgok kellenének, amelyeket már említettem, kihívások, acsik, heti események, online és offline, stb... Ott tartok, hogy a lesajnált Raceroomot sokkal jobban élvezem... Valahogy ott sokkal több fun autó, és kategória van számomra, fullos szezonokkal, a fizika, FFB sokat javult, az FFB-t olyanra hangolom, amilyenre akarom, szvsz ilyen szinten nincsen rája az R3E-nek...