19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Adebayor #18852 @Hellboy76 Üdv. Te készíted a Hungaroring 2018 pályát? Tudnál adni egy friss letöltési linket? November 3-án lenne futam rajta. Most vasárnapig kellene, hogy fel tudjuk tenni tesztelésre. köszkösz.
Egyébként van valami infó számunkra, hogy megy-e még a munka, és mik a tervek? :P Hajrá. Korábban valamelyik verziót már teszteltem, szép. -
attila46 #18851 Köszönöm -
Norbixx75 #18850 Ez egy korábbi verzió (nem 100%-os) , de szerintem jó
rf2_hun_VCRC_HorCsa.zip
- bemásolni a rFactor 2\Support\Languages\ -be kell ...
- manuálisan át lehet írni a rFactor 2\UserData\Config_DX11.ini v. Config.ini be : LanguagesFile=HUNGARIAN.DIC
Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2019.10.11. 21:39:02 -
attila46 #18849 Remélem ha neked kell valami majd más is igy fog viszonyulni hozzád!!!!! -
attila46 #18848 Remélem jobban érzed magad ...
köszi -
Nincs benne magyar nyelv? Akkor nem veszem meg. Pedig már majdnem rányomtam. -
attila46 #18846 Üdv mindenkinek.
Valaki esetleg tud magyaritást a játékhoz.....nem találtam ű
köszi -
bottleopener #18845 Area 51 
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.10.08. 20:20:34 -
GeriDoc #18844 
Köszönöm!
-
Hellboy76 #18843 Köszi az infót.
Azt hittem, nincs gép, amin jól futna. :) -
JF1 #18842 Nálam semmi gond nincs az fps terén.Gamer laptopom van és a grafika gyönyörű. Viszi, mint a vajat nekem 40 autóval is Nordon. Gyenge géppel felejtsétek már el az rF2-öt. Nálam brutál fps van mindenhol. Gépet kellene cserélni emberek... -
Hellboy76 #18841 LeMans: 66 - 152 ( 9-10-11-12-es kanyarnál esik nagyobbat )
Sebring full: 159 - 234
Nordschleife: 52 - 146
Kb 25 fps a Nürburgring célegyenesre fordító kanyarjánál megy el.
Nordschleife-nél szintén ott. -
Akik próbálkoztam a McLaren eseményén, mi a titka az autónak? Éppenhogy be tudtam csúszni a 45-ös időbe, de a top idő már 40 vége. Sajátomban már nem nagyon érzem, hogy sok lenne, csak pár tized, de még az se elég, hogy a nevezettek első felébe beférjek. -
Adebayor #18839 LeMans nálam két helyen problémás. Az Indianapolisból kijövet a jobbosban leesik nagyon. És a Mulsanne végén. -
GeriDoc #18838 De jó ez az összehasonlítás.
Esetleg egy Le Mans-t megnézel ugyanígy? Nálam az a problémás mostanában. Ha attól esetleg még "rosszabb" is a Nord, akkor ezt most kihagynám.
-
Hellboy76 #18837 Ugyanolyan beállításokkal fps:
Nola Indy: 185 - 225
HRing2018: 118-196
Nürburgring: 73-140
Mindent kicsit le kellett venni, mert 38fps-ról indult.
Nola igaz, hogy egy sivár semmi környezet, meg épületek, de sztem túl sok az fps esés.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.10.04. 11:31:17 -
Joex22 #18836 iracing vs rf2 Nürburgring, érdekességképp
-
Valami livery pack hiányzott elvileg, most van Audi. Fura nekem ez az FFB, hogy kanyarban tök lekönnyül a kormány. -
Azt írja, hogy feliratkozva. -
próbáld meg
steam > neved > raktár > rfactor 2
kiválasztod az autót > műhely elem megnézése
feliratkozás -
Megvettem tegnapelőtt a GT3 Challengers pakkot, de a játékban nem találom az Audi R8 LMS GT3-at. Mi lehet a gond?
-
köszi! -
-
Csereltem. -
ehh, próbáltam segíteni, de az ő oldalához már nem jó a moderátori jogom.. :D -
Alex, ha lesz időd cserélsz fejléc képet erre? -
Joex22 #18826 Offline része a kezdetekben nem is lesz a competition systemnek, csak online. Elmondásuk alapján kb. egy iRacing-szintű rendszer, persze a részletekre nem térnek ki (safety rating, rating, stb.), csak annyit, hogy valamiféle automatikusan szervezett (óránként, hetente, stb.) futamokat fog kínálni a rendszer. -
Neked legyen igazad!
-
JokeRS500 #18824 Én remélem, hogy nemcsak ezt jelenti, hanem saját offline bajnokságot is tudsz összeállítani (mod+pályák). -
Szerintem azt, hogy EZ már az új UI része lesz, nem pedig egy ilyen böngészőből megnyitható valami. Persze lehet látványosabb, szebb lesz még több infóval stb. de szerintem ezt jelenti. -
Erről a "competition system" elnevezésű dologról tudni konkrétan mit takar? -
Adebayor #18821 Hát remélem ebben a hónapban, és a következőben már valami nagyobb dolog történik.
Még mindig nagyon sok a bug. Észre vettem vasárnap, hogy a 46 fős szerón 46-an voltak. Ezt írta a lobby. És ezt elvileg kijavították már.. :)
Oké, oké, ez a kisebbik baj. De még mindig vannak fagyások is. :( -
Joex22 #18820 https://www.studio-397.com/2019/09/roadmap-update-september-2019/
Dübörög a fejlesztés, a következő havi roadmapben már bejelenthetik az új UI public bétájának(!) a megjelenési dátumát(!).. -
bottleopener #18819 A sötét árnyékok "ingyen" grafikát jelentenek. Emlékszem, az Xbox360-as játékok is ehhez a trükkhöz nyúltak még valamikor az évtized elején. Ez elgondolás mögötte az, hogy a nagyobb kontraszt tónusosabbá teszi az összképet.
Ha gyors akarsz lenni, akkor kikapcsolod az árnyékokat.
-
JokeRS500 #18818 Néhol nagyon szép tud lenni, pláne a jól megcsinált járművek, de ezzel az irreálisan sötét árnyékkal nem tudok megbarátkozni, persze a szemem sem a régi. De új se.
.
-
Az rF2 DX11 es shaderezese 70%-ban csak azt jelenti, hogy azon fut:) Nem vagyok szoftvermernok, de szerintem, erre az engine-re lehetetlen ugy radrotozni, hogy teljesertekuen fusson. A bevilagitas, tukrozodesek, aszfalt es egyeb fenyek, arnyekok, mind drotozott dolgok. De osszessegeben nem rossz. Sot. A "valodi" DX11-eseknel neha a szokasos "jatekos szepseg" domborodik ki, mig az rF2-nel "real erzesek" (latvanyban) is vannak.
-
Engem ez a Workshop es Store "megoldasok" zavarnak. Tudom, lehet valogatni a tartalmakat, talan kevesebbet huz le a Steam, vagy licensz, eladott peldany stb. De most mar van olyan mennyisegu normalis, komoly, licenszelt tartalom, hogy atgondolhatnak az egeszet: csinalni egy kipucolt, rendberakott, felujitott (palyak, autok, rendszer), uj UI-s rF3-mat; default-bol teljes Workshop-os tartalommal (ami mar gyarilag benne lenne, mint alaptartalom); es minden jelenlegi Store cuccot beletolni; akinek min. x mennyisegu Store megvan, az kapna ingyen kupont, a tobbiek (rF2, nulla Store) +20-30$-ert megkapnak a teljes csomagot vagy a ingyen csupasz rF3 osszes tartalommal (jelenlegi Workshop). Aztan mar csak DLC-rendszer lenne: nem 1-1 "random" auto 5$-ert, hanem 10-15-ert 3-4 auto, de ugyanabbol a sorozatbol/kategoriabol. Es persze friss vasarlonak (ami nem sok lehet:D) is lenne teljes csomag. Ezt becsomagolni "uj" programnak es eladni teljes aron, nincs ertelme, nem is tudnanak ugy hozzanyulni, hogy nem tunjon lehuzasnak.
Termeszetesen ez kivitelezhetetlen:D
Foleg akinek csak 1-2 store van, hogy lehet atvinni 1-2 DLC-be, valszeg a Steam sem jotekonysagi vallalat, meg eleve az egesz kavaras:)
De valami rendszer- es koncepcioszintu valtozas jo lenne. Mert jelenleg az AC/ACC, iR, CARS mellett ez meg mindig a "agyon drotozott" tizeneves eves rF2 erzes, a "kibogozhatatlan" Workshop/Store dolgokkal. -
JokeRS500 #18815 A lenti videón nagyon jól látható, hogy az rf2 egyik legnagyobb hibája a túl sötét árnyék. Engem nagyon zavar, hogy szinte vakon megyek be egy árnyékos kanyarba, vagy féktávra. A másik dolog ami hangulatosabbá teszi az AC-t a melegebb szintónus és talán a bevilágítás is jobban eltalált.
Ettől függetlenül továbbra is az rF2-vel ligázom, szimulátornak még mindig kiváló.
-
figyelhettek volna a beállításokra, az rF verziónál az autó előtt rajzol, tökre lehet látni a korláton. -