rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
klicsko vs Tyson Fury ma este elvileg 11 re van meghirdetve de ki tudja <#idiota>#idiota>
On
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ligázni most nem nagyon akarnék, nem lenne rá időm készülni, oda meg nem illik felkészületlenül menni (főleg nem egy rF2 típusú programmal). De ha nincs ekkor élet még fun terén (se), akkor szerintem nem is hosszabbítom most meg az online előfizumat. 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De ha csak felugrok és funolok féle, az ritkább. De estefelé mindig van, majd minden este tolok valami versenyt. De pl a race2play halott
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.11.26. 14:35:00
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ez is eredtileg SimDream cucc, ami sajnos eleg hitvanyul es hianyosan van osszerakva. Bar en sem ertek hozza (<#idiota>#idiota>), de amit tudtam megcsinaltam hozza: arnyekok, onarnyek, tukrozodesek, normalis cockpit allitas es dontes, hangok, rendes auto nev, listazas es ikonok, AI pilota erossegek es tulajdonsagok stb.
Persze az alapbol hianyzo mappolas es LOD-ok most sincsenek hozza😊
Az uj motor, valto, gumi fizikat, az upgrade reszt, az uj motorhangokat Zolee csinalta, eleg jo lett. A reszleteket majd o leirja😛 Van hozza minden autobol gyari manual es automata valtos valtozat is (gyarilag kulonbozik bennuk az attetel es a ukodes is!).
Nem egy AC DLC minoseg kulsore, az tuti, de eleg jol lehet tolni neki;P
Barkacs video, vagyis korozes, feloldalasan ulve, csak a mukodes miatt, a fuvet es a kerekvetoket is a hangok miatt tamadtam😄
Es nehany kep, rF2 "photomode" minosegben😊 <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.25. 22:45:25
Vagy bugos az rF2 😄DDDDD
A másik, hogy van ez a Trackmapplugin, ami nagyon fasza, DE:
Akárhogy játszom a GPU beállításokkal, valamiért elkezd villogni az a szar plugin UI pl az egyik legpofásabb pályán, Malajziában. Érthetetlen...
Silverstone botreányos, hogy hogy néz ki...
Megjelent a pRoject Cars és hát isten a tanum, jó ez az rF2, lelkendeztem én is eleget, nyomnám még így is, de élményre így, hogy még pár máshol nem elérhető minőségű plugin sem működik megfelelően, nos, kezd teli lenni a tököm, a váltókkal meg pláne...
hát az egy dolog, hogy a qualy nem privát volt és korlátlan körözés volt, így az végzet elöl aki jókor jó helyen volt, esetleg draftoltak mondjuk ennél a kemény 11-12 főnél nem is számított, de hogy a futamon nincs sárga zászló... 😄 mondjuk FUNnak jó volt körözni Jacksonvillieen, de azért kíváncsi lennék, egy rendes mezőnnyel hosszabb távon, milyen lehet mondjuk Mountain Peak Speedwayen vagy Brookdale Speedwayen, mennyire működik ez a dinamikus pálya, felgumizódás, az ideális ív túlmelegedése...
Virtual SimRacing
Szóval még mindig keresek modellezőt, aki csinál nekem Houstonra mobil lelátót. 😄 Tulajdonképpen egy kellene, a legkisebb, és abból az összes többit már meg tudom oldani, mert ugyanaz, csak több van egymás mellett, ha hosszabb, pl a célegyenesben.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mar a megjelenesnel is 2-4 eves cuccok voltak a programban (file-ok, tartalom, es meg a bejelentkezo kepernyoket sem csreltek le, meg 2009 volt rajtuk), vagyis evekig allt a dolog felkeszen. Aztan "kicsit" barkacsoltak, aztan kiadtak.
Pedig "sokan" vannak, legalabbsi Kunosekhoz kepest. Az ISI-nel azert +20 eves tapasztalattal es tobb dobozos jatekkal dolgozgatnak programozok. Ha nagyon akarnak, tudnak, helyre lehetne rantani a programot.
De alapveto dolgok hianyoznak, hianyosak, nem mukodnek vagy rosszul, amit (persze nem hozza erto szemmel), szerintem, foleg egy ilyen csapat, gyorsan ossze kellene rakni.
Az utobbi napokban autot piszkaltam es hangokat. Nem fmod vagy xaudio, "egyszeru" klasszik rendszer, de igazabol boven jo, profi lehetne, a lehetosegek benne vannak. De felbe van hagyva, nincs beallitva vagy nincs rendes beallitas hozza, vannak lehetosegek de nincs vagy nem lehet boviteni stb.
A gumi hangrendszer is a legjobb lehetne a rendszer es mukodes alapjan, de olyan mintha techdemo lenne (mint a program tobbi resze). Itt-ott latni, hogy hozzadrotoznak valamit, van ami nem is mukodik (vagy csak hang vagy csak parancs van hozza), raszanva nehany napot, profi lehetne ez a resze. (Most meg sokan, jogosan, szidjak a folyamatos sustorgas es nyikorgas miatt.)
Valszeg sose tudjuk meg mi van a hatterben, uzleti titok, de tuti nem ez az elsodleges nekik, mert igy "nem lehet"😊
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.24. 09:39:02
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Virtual SimRacing
Ez volt a fő baja az rF1-nek, szét lett cincálva.
..és nagyon vártuk az rF2-t, meg is vettem a megjelenésekor...és nem volt gond, kicsit szegényes volt, kicsit szarul futott, és kicsit bonyi volt a menüje, de ez az rF1 megjelenésekor pontosan ugyan így volt. Pontosan ennyire futott szrul az akkori gépeken, és pont ennyire szegényes volt...bár a menüje startból jobb volt szvsz mint az utódnak.
...és játszottunk és vártunk..
ide jönne még 10-20 vártunk szócska.
elbaxták! nem jó tanulságokat vontak le, nem profitáltak a tapasztalatból.
Aztán lassan elindult újra, de amit itt is kértek, és szvsz tök jogos, hiányzik egy alapos moddertámogatás a fizikai részletekre,..márpedig akinek ennyire részletes szimulációja van, de csak maga tudja milyen csodákra képes, ...és még azt sem mutatja meg teljes pompájában.
...most mit mondjak?
...és akkor teljes értékű a tört verzió, offline-online?...ráadásul kissé szrul izé, sehogy sem szinkronizálták le steam-re az éves online előfizetéseket, és ez rendben van. ....hááát.
Oké. De az hogy a tört verzió teljes értékű, és ligázható...ezt nem kellett volna.
valahol védeni kell a jogtiszta verzióval rendelkező hűséges játékosokat....vagy ha már ennyi bakit elkövettem, akkor veszek egy nagy levegőt, és számot vetek. kellenek a játékosok, kellenek a modderek, kell a pénz. legalább valamennyi, mert a törtből nem lesz semmi, de semmi,..25% sem. évente sem stagnálni fog...eleve öregszik a játék, a tört verzió meg öli folyamatosan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De jó eséllyel még akkor sem, mert valami tuti kelleni fog 😊
Virtual SimRacing
Valamit ki kellene talalniuk.
aki akarta megvette, én is, de ha multizni lehet a tört verzióval, akkor áruld el légyszíves kire számítasz az online évenkénti megvásárlásánál?
...lifetime?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
így is elég olcsó az rF2. 10 dodó egy évre vicc egy ilyen programnál multira.
Az árazással amúgy sem tudnának sokat nyerni, mert igen, ez is egy HC cucc, még kamukarrier sincs a programban alapból (lásd AC), aki meg annyira szimezni akar, az nem sajnál rá 20 Euro-t. meg 10-et évente...
Szerintem borzasztó primitív elgondolás az egész. Még azt a minimális éves fix bevételt is elvennéd az ISI-től, nehogy aztán még visszaforgassák esetleg a lét, és összehozzanak valami komolyabb rendszerrel operáló "rf3"-at. 😄 (értem én, hogy nem nagy lóvé az így sem, de pont ezért szinte lényegtelen is. Pusztán népszerűségre hivatkozva nem lehet sem sorozatot, sem játékot, sem semmit megmenteni.
Még jó hogy nem ők fizetnek, hogy használjuk a programot... 😄