19779
  • Alexease
    Amugy semmi titkos nincs benne, max amiatt erdemesebb kicsit "privatban" tartani (itteni topic, forum, ismerosok stb., es nem kitolni a nemzetkozi vizekre;P), mert vannak kozte vasarolt cuccok, es nem feltetlenul publikus vagy "hivatalos" konvertek (pl. AC palyak vagy CARS autok).
  • Alexease
    A banner alatt vannak a linkek kozott, rF2 Cars es rF2 Tracks neven:)
  • mtom1984
    Alexease! Mi a címe a Mega oldalnak, ahová átköltöztetted az rFactor 2 cuccokat? Privátba is írhatod, ha nem akarod a nagyvilágba kürtölni.
  • Alexease
    A fizika sose lesz tokeletes, tul bonyolult es tamogatas, info, leiras "sincs hozza" :) Ahhoz kepest nem rossz.
  • simcompany
    elég fullos ez az urd cucc. a fizikában vannak kisebb nagyobb baromságok, de élvezetes vezetni, a modelek, hangok pedig 10/10
  • Alexease
    URD EGT/PX
  • Alexease
    MAK-Corp-Group-C_v095.rar
    URD-PX_v030.rar
  • Alexease
  • Alexease
  • Hellboy76
    Esetleg valaki rögzítette ezt a kb. 2 órás pályakészítés stream-et?
    Mert én csak néztem :) és úgy látom publikálva még nincsen sajna.
  • simcompany
    Group C v0.95
  • shiet
    Itt van a fő topikaz ISI fórumon, ahol külföldiek segítettek: KATT (itt látszik az alap rF1-es pálya is :D ) és egy 3DSimedes topik KATT.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.07.24. 10:52:08
  • shiet
    Itt egy topik: KATT. Érdemes visszaolvasni, a szenvedésem folyamán (2015 október/november környékén Mosportot készítettem) minden részletesen ki lett vesézve. :D
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.07.24. 10:46:09
  • Hellboy76
    Alex-nek igaza van. :)
    Az hogy mennyi ideig tart egy teljes funkcios rF2 standard palya konvertalasa nagyban fugg attol, milyen az eredeti rF1-es palya minosege. Vmint az is fontos tenyezo, hogy aki konvertal, mennyire tudja mit kell csinalni es ismeri alaposan min. a 3dsimed-et, de a 3d studio max is elengedhetetlen. Csak a max bellitasa eltart egy darabig 0-rol. Mit hova kell masolni. Persze igazan reszletes leiras nem igazan van azok szamara, akik most kezdenek el.
    Az ISI is kiadja ugyanazt a palyat ujra atgyurva evek mulva is.
    Ez a mai napi stream is tok jo, mar az is hogy feltettek egy max-os tesztpalyat. Mondjuk 3 evvel ezelott is megtehettek volna.
    Az elso palyakonvert nagyon sok ideig fog tartani, de ne add fel. Csak az oktato videot fogod nezni orakig, legalabb is nekem ez kellett ahhoz, hogy kepbe keruljek, mit miert csinal benne az ember.
  • Alexease
    Eppen aktualis: palyekeszites stream:)
  • mtom1984
    Köszönöm!
  • Alexease
    Itt vannak videok, a "gyors" konverthez: http://isiforums.net/f/showthread.php/8572-Tutorial-to-convert-tracks-from-rFactor-to-rFactor2-with-3dsimed?p=113181&viewfull=1#post113181
  • Alexease
    Az az 1 ora, hozzaertonek is inkabb 10 ora, gyorsban:) Es akkor meg messze nem rF2 minoseg.

Csak a konyvtarszerkezet, betoltokepek, ikonok, uj GBD adatok bealitasa tobb mint egy ora. Az rF1-hez keszult sok palya BTB-s, ami szinte hasznalhatatlan vagy maceras, a kismillio szamozott object es material miatt. Az rF2-hoz kell realroad, hogy normalis legyen. Ahhoz fizikalisan kulon kell szedni a nyomvonalat, ujra elnevezni, shaderezni, texturazni stb. Raadasul, az rF2-hoz 10x reszletesebb aszfalt kell, vagyis meg modellezni is szukseges. Plusz a realroad-hoz eso is kell, ahhoz tukrozodes, ami ismet csak manualis modellezessel megy.
    De illene lecserelni az osszes shadert, materialt, texturat, beilleszteni az uj funkciokat, animaciokat es mukodest (pl. DRS), meg kellene AI is, az uj funkciokkal.

Persze, at lehet konvertalni 1 ora alatt is: gyors konyvtarszerkezet, GBD edit, 3DSimEd import-export, es elvileg mar mukodik is. Legalabbis lehet rajta autozni. De igy max egy rF1 kinezetu es tudasu palya lesz.
  • mtom1984
    Üdv! Írták az oldalon hogy rFactorból rFactor 2-be kb. 1 óra a pálya konvertálás, és hogy van segítség a neten. Én keresgéltem, találtam is de már ott probléma van, hogy az rFactor 2-ben az adott mappa sem úgy néz ki mint ahogy leírják. Tehát nem azok vannak benne. A ModDev mappára gondolok. Ha konkrétan tud valaki használható leírást, videót, kérem küldje el a linkjét. Az rFactorhoz rengetek pálya készült, köztük nagyon sok jó minőségű, és azokat szeretném áttenni rFactor 2-re. Az eredeti minőségük is elég jó ahhoz hogy használni lehessen rFactor 2-be. Ezek ritka pályák, nem a leghíresebbek közül valók, francia, dél-amerikai, orosz és ázsiai pályákról van szó, melyeket az évek során gyűjtöttem össze, sokszor nem kis munka árán :) Ezeket valószínűleg senki nem fogja megcsinálni, pedig nagyon jó pályák. Ezért szeretném én magam. Amennyiben tudtok segíteni, azt nagyon megköszönöm :)
  • Hellboy76
    Szerintem igen, de a komplett pályafelületet újramodellezte az út széleit alapul véve, mert az eredeti eléggé elnagyolt...
  • Joex22
    Nagyon jók a lézerszkennelt pályák, de azért azokon túl is van élet szerencsére :)
    Ez pCars konvert, ugye?
  • Alexease
    Nem is ertem, miert kellett ilyen FOV-ot beallitani?!:)
    De az iR kamera is ertdekes, ott is valamit piszkalt rajta, mert mozog (!) a T-cam :))))
  • lac coo
    Rf szebb, az auto is jobbnak tunik.
    De a fov az gyilkos :)))
  • Alexease
    Senormen-Autodromo-di-Imola_v110.rfcmp
  • Alexease
  • PacsutaTibi
    Ezt már korábban elkezdték csinálni a spanyolok. Még akkortájt, amikor Tomi is kiadta a modját.

Annyiban egyébként másabb, hogy ez a 2016-os specifikáció. Másabb az első- hátsólökös, gondolom az új váltót is beleaplikálják.

A csapatban van egyébként Eddy3spain, aki korábban csinált jó néhány szép modot (kocsit) RBRhez és Rf1hez is. (Clio 4 cup)
  • Alexease
    Szerintem nem vettek meg.
    Ok csimnaljak: https://www.cloudsport.es
  • simcompany
    Na ezt nem értem, Tomi már lemodellezte nagyon szépen. Vagy, remélem tőle megvették :D
  • Alexease
    Az alaptartalmakat (ISI) azt eloszor mindenkeppen felteszi. Aztan lehet eliminalni:) De szerintem felesleges, ma mar elfer. raadasul, sokszor a "nem erdekel" tipusu auto jobb mint gondolnad:P
  • Alexease
    Twitteren volt, ISI is megosztotta, elvileg hivatalos, licenszelt Seat Leon Cup. De nem olvastam utana, azt mar nem tudom, hogy az ISI adja ki az rF2-hoz, vagy valamilyen egyeb ceg licenszelte szimcenternek, MOD-nak vagy akarminek. Ha az ISI adna ki, csak bereklamozna normalisan?!
    Bar annyira "nem erdekes", mert leon MOD van es eleg jo.
  • simcompany
    Van a fenti menüben egy workshop link. Ott belépsz és leiratkozol.
  • lac coo
    Ezt a workshop izet hogy lehet kikapcsolni, letolt minden vackot ami nekem nem is kell.....!?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.20. 10:41:35
  • simcompany
    ez most mi ez?
  • Adam Jonas
    Ha esetleg valaki beszélne az ISI-vel, akkor adja át a nevemben, hogy:

1) Üdvözlöm őket
    2) Gjon-nak, hogy fogja meg a Rouge System-ét, és dugja fel
    3) Tegyen ugyanígy Wheatley-vel is.

Köszpusz pííísz :D
  • Alexease

• Alexease
    Egeszsegedre! :)
  • simcompany
    Király vagy! Én pedig leszedem az egészet! :D
  • Alexease
    1. Ha jol emlekszem, eleve irtam az elejen, hogy X ideig fogjak csak tamogatni a nem-Steam-es dolgokat, igy nincs ezzel gond. Egyszerusodik az eletuk.
    2. Ez vagy warez-ellenes lepes vag csinalnak valami ertelmeset is;)
  • bottleopener
    :D

Kis belső infó:

1. Gjon Camaj nem szeretne több nem-Steames buildet megjelentetni.
    2. Emiatt lesz olyan új megjelenő tartalom, ami csak a Steames verzióval fog működni. A megjelenő autó olyan a core-t érintő változásokra fog támaszkodni, amik update hiányában nem lesznek meg a nem-steames változatban.
  • Hellboy76
    "Van vanilia, karamell, tutti-frutti, rumosdió és kávé" :)
    "Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt" :)