MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
ööö azért így prémiummal kicsit más , 213k cb elsõ csatában úgy hogy még teamkillem is volt 😞 berohant elém a társam miközben lõttem 😞
viszont a cata-t kicsit benéztem. ennek a mancsára kötelezõ a raksi azt meg nem szeretem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Engem meg az erdekelne, hogy sikerul nekem folyton haromszoros tulerobe belegyalogolnom. Oldalt elore ballagunk a kollegaval, o mar elorebb jar. Spotol nekem egy Commandot, amire en szorgosan szorom az LRM-et. A Commando celjele eltunik, en meg elekerulok a kanyonban, mire szembe ballag egy gyari uj Atlas. Rovid fogocskazas utan befut egy Hunchback is. A trial Hunchbackel nem sokaig birtam. Spectator modban latom, hogy valamelyik kollega dupla gausszal vaktaban lovi a tavolban mozgo haromszogeket. A zoomrol valoszinuleg nem tud. <#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sziasztok ! az lenne a problémám h a user.cfg-t nem hajlandó beolvasni a game. pár napja még minden ok volt. leesett az fps, de leginkább a smooth mouse ami kiidegel. köszönöm a segítséget !
hi
Akkor én lemaradtam vmirõl,úgy tudtam már nem lehet venni 😄
XenHai
Quake 3 csak robotokkal! Nekem annyira nem jön be a videók alapján.
Torzonborz
Hawken bazi jól néz ki de ahogy láttam videókat jóval pörgõsebb a játékmenet mint MWO-ban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na kaptam HAWKEN alfa meghívót. Most töltöm majd megnézem ez is milyen lesz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz
jelentem Cata megvéve

Torzonborz
ööö a hivatalos oldalon kint van még a link.

Cifu : azt hiszem Cata lesz 😊

[NST]Cifu
@Ryoken: 3 Ballistic a Max., pl. CN-9AH, HBK-4G, DRG-5N.

@Torzonborz: Olyan, ami illik a játékstílusodhoz. A késõbbiekben az Alapító mech úgy is pénzharácsoló lesz, szóval célszerû olyat, amivel sok pénzt tudsz szipkázni. Én azt mondom, hogy Cata vagy Atlas...

@Masakari: Szerintem még tud... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Már nem tudsz founderst venni.
Torzonborz
köszi , nem nálam nem mûködött , spectatorban néztem atlas-t azt hallottam hogy berregett mint atom csak nem láttam hogy vmit ki is lõtt volna 😄

nna de akkor asszem bevásárlok egy founders mechet csak még nem tudom melyik legyen. jenner vagy cata ? <#nemtudom>

Van egyáltalán olyan gép jelenleg amin van 6 ballistic hardpoint minimum?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
@Archie2048: A saját tapasztalatom szerint mûködik a vízben jobban hûlsz dolog.

A full machine gun setup kb. kivitelezhetettlen, lévén 3 Ballistic Hardpointnál több egy Mech-en sincs, ergo 3db MG-nél többet nem tudsz feltenni.

@Torzonborz: Teljesen automatikus, nem tudod befolyásolni, amenyire észrevettem kb. 90-120 méteres távolságon belül mûködik, és tüzet nyit az ellenséges LRM és SRM rakétákra. Igaz hatásfoka nem túl acélos, kb. másodpercenként 1 rakétát lõ le, ez két LRM-20 raj esetén fel sem tûnik.

Van vizuális effektje és hangja, az AMS-el felszerelt Mech vállán látható egy kis "R2-D2" szerû dolog (katonaiul: egy Phalanx-hoz hasonló CIWS torony), ami egy géppuskával lövi a közeledõ rakétákat.

Ha nálad nem mûködik az elképzelhetõ amiatt is, mert nem raktál hozzá fel lõszert (1 tonna = 1000 lõszer).

A Founders mech teljesen szabadon konfigurálható.

Jo' van na! En PPC-vel csinaltam ezt, es nem ertettem, miert nem egy olvadt tocsa van a mar eleve nem tul dalias allapotu Hunchback helyen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Torzonborz
az AMS hogy mûködik vagy egyáltalán mûködik ? tegnap spectator mode-ban néztem egy atlas-t amin volt ilyen , láttam is hogy használja de nem igazán vettem észre hogy a felé száguldó lrm-ek közül kiszedett volna bármit is. vagy vizuális effekt nincs ehhez csak számszerûleg csökkenti a bejövõ lrm sebzést ?

másik kérdés : founders mechet lehet konfigolni vagy fix cuccokkal kapja a vevõ ?

Archie2048
És valaki már próbálta a full Machinegun setupot?

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Torzonborz
elméletileg igen , gyakorlatban nem nagyon vettem észre. mondjuk az a gyorsabban hûl nem tudom pontosan számszerûleg mennyit akarna jelenteni.

Archie2048
Mûkszik itt a vízben állsz gyorsabban hûlsz dolog?

Az ilyet én is szeretem. De láttam már olyat is mikor annyira nem volt kezdõ a srác(mert nem a kezdõn álldogált 😄),de szintén alfa strikkeal lõtt,és ez különösen akkor vicces mikor a 180 méternél közelebb lévõ gyerekre megy az LRM is...persze 2 alfától túlmelegeszik és leáll,de amint újra tud lõni alfával lõ...agyfasz...nem értem az ilyen idióták mért játszanak...
Valamelyik nap nalunk legutoljara maradt egy teljesen kezdo srac. Biztos az volt, mert tanacstalanul alldogalt az indulo ponton a legnagyobb mechben, amit a szekrenyben talalt, es pont azt csinalta, mint en, mig ki nem tapasztaltam a fegyver groupolast: alpha strike! Az elso keresztberohano ellenfelet elvetette, a masodik beleszaladt a kovetkezo lovesebe. Ez az egy kill maradt neki, mert kozben befutottak a tobbiek, es szetteptek.

Ok, akkor megpróbálok azt telepíteni .

xblades
Túl sok már itt is a noob, majd teljesen levitték már a csíkot a társaink, az utolsó nem befejezi a foglalást hanem ott kergetõzik az ellenséggel az ellen bázisánál. <#falbav>

Ja és az egészben az a szép hogy egy majd leamortizált mech-het nekiállunk 2-3 befejezni de aztán azt veszem észre hogy egyedül vagyok mert a többiek közben otthagynak <#confused>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

kifli
igen, és megy gond nélkül

Gazdasagilag nem tudom, mennyire kezelheto. A DHS-t veltem olyan luxusnak, amit meg megengedhetek magamnak. Az XL engin penztemetonek tunik.

[NST]Cifu
Ha nem Sniper Mech-et akarsz, akkor szvsz a Large Laser nem nyerõ. Túl sok hõ, a viszonyított sebzésért.

A Centurion legnagyobb elõnye a Púpossal szemben, hogy XL reaktor mellett is tudsz rárakni AC/20-ast (-9A/-9AH).

Ha a Centurion-9AL-bõl akarsz közelharcos Mech-et, akkor én így csinálnám amúgy DHS-el:

4x MedLas
2x SRM-6 (2 tonna lõszer)
17x DHS (8x Engine + 9x DHS), 34 effektív HS

A Hõháztartás így jóval stabilabb. 12,5 DPS, 50 Dmg Alpha Strike.

Hozzáteszem, csináltam hasonlításképpen AC/20-as változatot:

CN-9AH-ból:

1x AC/20 (3 tonna lõszer)
2x SRM-6 (2 tonna lõszer)
DHS (16 eff. HS)

Szintén 12,5DPS, 50 Dmg Alpha Strike, szóval matek szerint ugyanolyan. Viszont az AC/20 egy helyre sebez, szóval hamarabb üt - viszont sokkal lõszerfüggõbb, és több hõt is termel, és kevesebb páncél van rajta... Nem véletlen, hogy a MedLas még mindig nagyon népszerû...

De ha már DHS-el játszunk:

CN-9A

1x Gauss (3 tonna lõszer)
3x SSRM-2 (2 tonna lõszer)
DHS (16 effektív HS)

Sose melegszik túl, olcsó, 30 Dmg Alpha Strike, 8,3 DPS, viszont az SSRM (csaknem) mindig célba talál) 270 méteren belül.

Nem akarok sniper mechet, legalabbis ez nem annak keszult.
DHS nelkul ez maximum kalyhanak jo, szoval bukta. A Mechbay-ben barkacsoltam, amit ide is linkeltek mar.
Ott a 8k darabja a DHS-nek, a simanak 2k. A negyszeres szorzo a tobbi komponens alapjan realis, mondjuk a regi zoldseges vicc alapjan lehet nagyon olcso, ha ugysem lehet kapni.

Ha jól emlékszem, Jennerben is van olyan, ami 4 medium lézert + 2*smr-t tud... és azon talán nincs is ennyi hûtés a tömeg miatt. Rohangálás közben nem is nagyon lehet sokat lövöldözni vele, mert hamar beáll, mint a beton 😞

[NST]Cifu
Sehogy sem lesz jó. A Large Laser távolra jó, de mivel "nyaláb" típusú fegyver, ezért egy területre nem tudsz komolyabb sebzést leadni, csak ha te és a célpont is egyhelyben áll. Ezért jobb sniperkedni a Gauss és a PPC.

A másik oldalról tényleg nagyon melegszik sima HS-el, és mivel nincs még DHS, nem érdemes vele számolni (fõleg, mert nem tudjuk mennyibe fognak fájni, de a Standard és XL reaktorok ára alapján simán reálisnak tûnik, hogy 30-50e C-Bill legyen darabjuk, márpedig ez esetben csak a DHS-ekre számolhatsz 300.000 C-billt szerintem (javítási költség!).

Szóval ha Sniper Mech-et akarsz, akkor inkább Gauss (-9A v. -9AH) illetve ER PPC-ben (-9A/-9AL) gondolkodj.

Én Centurion-ból -9AH-t csináltam, 1x AC/20 és 2x SSRM-2-vel. Közelharcos Mech, ha van pénz XL-re, akkor rohadt gyorsra meg lehet csinálni, vagy AMS-t rakhatsz rá. Ebbõl lehet XL-reaktorral snipert is csinálni, Gauss a jobb kézbe (3-4 tonna lõszer), és LRM (ha távolról osztasz) vagy SRM/SSRM (ha önvédelmi fegyvert akarsz). A Gauss elõnye, hogy sokkal kevesebb hõt fejleszt, így akár sima HS-ekkel is kivitelezhetõ felszerkót lehet köré építeni.

Nekem addig nem ette meg, amíg nem a profilerrel csináltam, akármit is írtam elõtte.

Hehe! Akkor meg nem lattad a trial mecheket.

Így nem tudok rá mit mondani csak azt hogy eléggé hevülõs confignak tûnik.
Szakertsetek meg nekem!

A Centuriont neztem ki elso - elerhetonek tuno - celnak.

CN9-AL

3xmedium laser
1xlarge laser
2xSRM6 300 loszerrel

Ams
14xdouble heat sink(gyari + 6)

64,8 kph csucssebesseg
13,37 dps
42,12% heat efficiency

Nem epp egy sniper mech.
Eletkepesnek tunik ez?

[NST]Cifu
Szerintem sok jelentõsége nincs már, hiszen már majdhogynem nyílt bétánál tartunk, és orrba-szájba küldik a meghívókat...

Archie2048
Sziasztok! A béta jelentkezésben a System infóban mit kell leírni?
A céges gépemrõl csinálom, és ezen nem akarok system profilert telepíteni...

Na most toltam 3at mert már hiányom volt:
2 Atlassal:2 win,4 kill (2kill/meccs) mind2 menet túlélve
1 Awesome: 1 win,3 kill,túlélve

velem nem szórakozhatnak csak úgy...ami vicces volt hogy 3 leállt mechet is kilõttem.Sajna nem tudják hogy a játék alapszabálya->NE ÁLLJON LE A MECHED!

illetve ami feltûnt hogy csak az elsõ meccsnél adott founders bonust, a többinél csak premiumot.valaki tapasztalt már hasonlót?
Win 8 alatt próbálta már valaki???

Mar joideje a DAQ nicket hasznalom, csak az sokszor nem eleg hosszu.

Na így pár perc elteltével a reakcióm a Flea-re:
-Flea???seriously??????
Torzonborz
"DAQ001" ez mi , a meched gyári száma ? <#hehe>

OMFG!!!! nagy trollok vannak a készítõk között!😄
Aki akar, vegyen majd fel: DAQ001

LOL, mindenki várta a Highlandert, erre megjött a bejelentés, hogy a 16. mech... a Flea 😄
Caliph
nekem is ezt csinálta újra kellett raknom az egészet

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ize... Miert patchel mar megint? Raadasul sokat. Tegnap mar megvolt a patch.

Türelem. Készül, ha jól tudom 😊
na úgy néz ki megvan a köv assault mechünk. Erre vártam!😄

http://mwomercs.com/forums/topic/18336-next-mech-announcements/page__view__findpost__p__1084632
Looserke
srácok, hogy lehet az optionsban átállítani a gamet dx10re?

nem engedi dx9-rõl elmozdítani, egyébként botrányosan szarul fut még médiumon is core 2 duo 3.6gz, 6GB RAM és ATI 4850 társaságában...értem én hogy béta, de akkor is...
ja és win7 64bit-en futtatom...