MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az online változata így nagyon más még nekem, szoknom kell 😊
Guggolás lesz valamikor tervbe véve a mech-nél ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk ha az új konfig rendszerbe áll, meglátom, hogy mit is látok 😊
Jómegaszontam, uff!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-Bizonyos szintû védelem van ellene (AMS), ráadásul több Mech szabályos légvédelmi állásba állhat, oltalmazva egymást
-Nem tudnak LRM-el oneshootolni (majd a Clán tech elterjedésével jönnek a 4x LRM-20 boatok, az mondjuk érdekes lesz)
-Láthatóak a Rakétarajok, így nem derült égbõl villámcsapás effekt
-Az LRM hatótávolsága 1000m maximum, messze nem a legnagyobb lõtávú fegyver, Cata K2 már 1200 méterrõl szedett ki, feltehetõen ER PPC-vel.
-Lesz majd ECM, és Beagle Active Probe. Mókás lesz, amikor alig tudod befogni a célpontot, hiába látod.
Utóbbi a láthatósági rendszerhez tartozik, de mégsem: itt fizikailag látod a célpontot, még ha ECM is van rajta, ellenben befogni nem fogod tudni. Szemben a WoT-al, ahhol egy teljesen agyament rendszer él, mely szerint párszáz méternél messzebb nem látsz alaphangon, és egy teljesen hasracsapásra megadott értéktõl függ, hogy a célpontot 300 vagy 500 méterrõl látod meg.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
meg elég sok pályán van fedezék szóval ha idõben látod hogy indítottak rád akkor behúzódsz valahová és annyi.
Ezzel még nem játszottam (nincs kedvem ingyen tesztelni, melóhelyen pénzt kapok érte 😊 ), ezért ezzel még nem játszottam, de pl a mechwarrior: LL -et eléggé kinyírta az LRm meg a narc, csomó meccsa a végén óriási kempfesztbe torkollott, ahol két oldalt vártak az LRM boatok, aztán aki megpróbált megmozdulni azt darabokra lõtték...
(aztán már csak hab volt a tortán amikor tényleg beraktak vmi tüzérséget az idióták)
Nekem elég nehezen ment fel a patch, na a plusz garázs itt is 300 játék lové.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
óóó nálam már az elsõ próba után odavert a wotnak.
1 nincs arty
2 nincs láthatatlansági rendszer
3 nem ruszkik csinálják
<#vigyor>#vigyor>
A wot-ban az arty-k valóban rossz játékélményt nyújt itt az Lrm közel sem olyan durva. Bár ott a vizuálisan is eltûnõ tank is nagyon bosszantó.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jelenleg ezekrõl még nem tudunk nyilatkozni az MWO esetében, mert sem az MM, sem a balance nem áll sehogy... A kevert csataleosztás még hónapokig garantált (de itt legalábbis még most nem akar 3025-ös tech-et keverni 3060-assal, ahogy a WoT teszi), az Arty-k pedig megálltak az LRM-nél (létezik Long Tom arty löveg és Arrow IV tüzérségi rakéta a lore-ban, mindkettõ már idõszakban is stimmel) - igaz ígérték, hogy a Commander majd tud tûzérségi támogatást kérni...
Egyre jobb lesz a játék, nálam már most odaver a Wot-nak.
Ha lesz több pálya és mech késõbb tuti játék lesz ez😊
Lassan már én is bele tanulok a játék menetbe.
*Két kategória váltó fül van a bal alsó sarokban. Itt tudsz a Trial és a Hangárban lévõ mechek között választani.
*A Mechhangárokat a jobb alsó részen lehet megvenni.
*Ha egy Mech-et konfigurálunk, megjelenik egy új fül, a "Modules". Ezek a modulok bizonyos kihatásokkal vannak a Mech-ünk és Mechwarriorunk képességeire, megszerzésük C-Billbe pénzbe kerül. Részletesebben alul.
*A Modules fül alatt négy kategória látható, Vision (optikai észlelés), Targeting (célzás), Support (támogatás) és Sensors (érzékelõk). Itt a Pilot Lab-ban kinyitott modulok között tudunk válogatni.
*Mûködik a Firepower, Speed és Heat Efficiency, lásd lentebb.
*
Általános dolgok:
*Új induló képernyõ
*Nincs semmiféle reset! Semmit sem vesztünk el.
*A Weapon Group beállítás elfelejtés bug ki lett javítva.
*El lett távolítva az Options-ból a hangszóró beállítás lehetõsége
Pilot trees
A Pilot Labban megjelenõ modulok:
*Capture Accelerator: 15%-al gyorsabban foglaljuk az ellenséges bázist. Több foglaló Mech CA-ja összeadódik, de hiába szerelünk fel többet egy Mech-re, a bónusz nem lesz több 15%-nál.
*Taget Info Gathering: Csökkenti 25%-al azt az idõt, amíg teljes, részletes információt kapunk a befogott célpontról. Ez a modul sem stackel (nem adódik össze) ha többet teszel fel. Ellenben a késõbb jövõ Beagle Active Probe bónuszával összeadódik.
Gazdaság:
Gyõzelem: 100.000 C-Bill (C😎
Vereség: 75.000 CB
Döntetlen: 87.500 CB
Elfoglalásos gyõzelem: +5.000 CB
Elfoglalásban segítségnyújtás: +2.500 CB
Teamkill: -15.000 CB
Részegység elpusztítása: +500 CB
Ellenség megölése (Kill): +2.000 CB
Segítség ellenség megölésében (Kill Assist): +2.000 CB
Ellenség felfedezése (Spot): +2.000 CB
Sebzés: az okozott sebzés 10x értékbe CB-ben.
Salvage (hadizsákmány): Az vereséget szenvedett fél kilõtt Mech-jeinek ép komponensei után azok értékének 2%-át megkapják bónuszban a gyõztesek.
HUD:
*A Parancsnok (Commander) külön színnel van jelölve chat közben
*A céladatok új megjelenítést kapott
Hangok:
*A túlmelegedés és a critikus sebzés hangjai nem ragadnak ezentúl be
*A Zoom hangja rendbe lett téve
*Az Awesome és a Raven hangjain javítottak
Egyébb Bugfixek:
*A NARC immár minden esetben termel hõt tüzeléskor
*Az egérkurzor problémáját kezelték
*Javított gravitációs rendszer (nincs több kengurut játszó Catapult)
*A játékos hallja spectator módban az összes fegyver hangját
*A becsapódás hangja nem jelentkezik, ha a becsapódás a Max. lõtávon túl történil
*A NARC rakéták nem ragadnak a levegõben
*A Catapult és Centurion rakéta-ajtóinak animációja fixálva lett
*A Rakétarajok indítása nem folytatódik, ha az indító Mech közben meghal
*Kisebb bugfixek
Pilotlab
A Pilot Labnál van egy új fül, a Pilot Trees, itt lehet a nekünk szimpatikus modulokat megvenni, szigorúan GXP-bõl. A modulokat késõbb a Mech Lab-ban tudjuk megvenni C-Billért.
Minden Mech per pillanat 5 Module hellyel (slots) rendelkezik, késõbb ez finomhangolva lesz, az átlagos érték 1-3, és a Pilot Lab-ban a Veteran szinten lehet plusz egy module helyet szerezni az adott típushoz.
Firepower: A tûzerõ egy számított Alpha Strike (Alfa Csapás, az összes fegyver maximális sebzése optimális távolságon) értéket viszonyít az adott Mech esetén, a 100% egy 175 sebzéses Assault Mech. Érdemes megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az Alpha Strike maximalizálása jó ötlet. Az ok egyszerû: a rendszer nem számol azzal, hogy ezt a tûzerõt fent-e tudod tartani. Magyarul a maximális Alpha Strike általában azt jelenti, hogy a Mech-eden nincs egy deka Heat Sink se, és az elsõ lövés után felrobbansz. 😊
Heat Efficiency: A hõháztartása a Mech-nek. Az alapérték 1.0, ilyenkor ki van egyensúlyozva egy bónusz nélküli pályán a fegyverek és a Mech hõtermelése, illetve a hõcserélõk (Heat Sinkek) száma. Az 1.0-nál jobb értéknél több zöldes sárga csík lesz látható, az 1.0-nál rosszabb értéknél egyre több piros csík.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mas:
1. Megszopattam magam a PPC-vel. Csori Hunchbacket mar csak a hit tartotta egyben, en meg par meterrol vagdaltam dupla PPC-vel. A vegen lelott es csak utobb esett le a PPC minimum lotavja.
2. Ketten Atlassal nem tudtunk kiloni egy nyamvadt Commandot, pedig nem csinaltuk rosszul. Nem is adtam neki semmi eselyt. Ha az egyikunket akarta csipkedni, akkor a masik vagdalta ossze, ha a masikat probalta korbe rohangalni, akkor csere. Egyszer csak a kollega eltunt mellolem. Valoszinuleg valamelyik epulet mogott sikerult kinyuvasztania a lightnak. Ezutan siman frontalisan ramrohant, es engem is kicsinalt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az errõl szóló forum topic volt 22-én update-elve utoljára, gondolom ez a dátum zavart be.
Az sem stimt hogy pl a Hunchback csak egyik oldalára tehetsz fegyvert ha azt az oldalt kilövik ugrott a fegyverek 90%-a.
Tehát azért egy kicsit szerintem túlkorlátozták most.
Ha jól rémlik még májusban nem voltak Hardpointok, olyan is volt a játék. A teljes revamp helyett ilyen kombinált megoldást választottak. A gond a pusztán hardpoint rendszerrel a Heat Sink (és majd Ferro Fibrous/Endo Steel) criticalok kezelését még mindig meg kell oldani.
Vagyis oké, van a karon 3 missile hardpoint slot, ahova fér 1x LRM-20 vagy 3xSRM-2, csak az a gond, hogy ez esetben a Critical slotokkal mit csinálsz? Egy LRM-20 annyi helyet foglal, mint 3db SRM-2? Ez ugye nem stimmel...
Így a Catapult mondjuk 3 Hardpoint-os rakéta kilövõjébe belefér 1 db Lrm 20 vagy 15 és az Srm 2-bõl 3 db nem pedig 1.
Tehát nem extra Lrm boat de nem is 1 db Srm 2 fér az 1 db Lrm 20 helyére.
Mert nekem a Home lapon most van egy üres slot.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hardpoint system: Ez eredetileg nincs benne a Battletech-ben, és a Mechwarrior 3-ig az MW játékokban sem volt. A Mechwarrior 4-ben álltak neki valami korlátozásnak, ami távolról emlékeztet erre (egyszerûbb, játékosbarátabb volt, mint az MWO rendszere). A probléma, ami miatt szükség van ilyesmire egyszerû: mindenki durva boat-ozásba kezdene, a Jenner-ek 8 Small Laserrel, a nehezebb mech-ek MedLas-ekkel teletömve, stb.
A másik ok a kinézet. Elég hülyén néz ki, amikor a Catapult rakétaindító-kezeibõl Gauss-lövedék vagy PPC sugár tör elõ. Ha megnézed, ez a megoldás erre is bizonyos szintû választ ad: a legtöbb Cata-nak rakétaindító van a vállán, mivel Missile hardpointokkal van az tele. A kivétel a -K2 verzió, amelynél jól látható az energiafegyver (PPC) a vállon. Ugyanez megfigyelhetõ a többi Mech-nél is. Természetesen nem tökéletes a megoldás, hiszen ugyan úgy néz ki a K2 karja akkor is, ha PCC-t raksz oda, és akkor is, ha Smal Lasert. De mégis elõrelépés az alap szituációhoz képest.
Ha már létezik egy össztömeg a robotnak, amit nem lehet túllépni, és vannak slotok is, amiknek a mennyisége önmagában korlátozó, ehhez szerintem már fölösleges kavarás a fegyvernemek szerinti tiltás, hogy csak missile, meg lézer, meg...
Mondjuk ez az én józan paraszti eszem, de hát valaki egyszer így álmodta meg.
Olyan, mintha bekötött szemmel+ félkézzel harcolnék. És néha még így is összejön néha egy kis kill 😊