MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Birk@
Leh<#banplz>et a visszászámlálást se láttad

Birkus Maximus

A COM 1D és 3A ugyan az, csak a hardpointok helyében tér el? Van ennek értelme?

[NST]Cifu
Javítva mindkét Centurion (2x Energy a CT-n). A CN-9AH-n nincs Energy pont.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A CN9-A sem az igazi, hiányzik az energy hp helye.

[NST]Cifu
Bugos a pálya szélét felügyelõ rész.

A HBK-4P észrevételt köszönöm, javítottam.

Azért ez durva, hogy egy nyertes csata után a javítás és újrafelszerelés drágább, mint a bevétel úgy, hogy 2 ellenséget minden végtagjától megtisztítottam közben. Drága a rakéta, meg a páncéllemez 😞

Kereten belül voltam, és nem írta a visszaszámlálást...elvileg akkor is ad 10 másodpercet, hogy visszafordulj.

sztem kimásztál a pályáról,magadtól nem robbansz fel.
sztem lementél a térképrõl...

A huncback hbk 4 p sora nem tûnik jónak

Az mitõl van, hogy gyalogolok, és simán felrobbanok? A kiírás szerint saját magamat öltem meg... A gyaloglástól is túl tud melegedni a robot?

Bucser
Srm-et ugy kell hasznalni, hogy láncban tuzelsz es nem egyszerre, mivel a páciens úgyis közel van és folyamatosan lehet vele szórni a criteket. Tehat amig az egyik újratölt a másikkal lõsz és sajna több idõbe telik az elsõ lõvés leadás, mivel a rakéta siló fedõ is animált a mechen, azaz elhúzza és lõ és ez idõbe telik... Nem beszélve arról, hogy assze nagyon sebzést is szopsz be ha ott eltalálnak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A JJ-nek késõbb lesz értelme jump lrm-nel ha kellõen lehet gyorsítani a lockon-t. (pl valaki tagel vagy narcol te meg popup, elküld, visszahupp)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az SSRM-2-t meg megszívtam, vettem egy csomó olyan lõszert, mert azt hittem,, mûxik a 6-ossal is...aztán nem. Majd lehet egyszer veszek hozzá fegyvert is. 😊

Ugróhajtómûvet én is leszedtem rögtön.
Viszont az SRM-ek nekem az idegeimre mennek, akkora késleltetés van tüzelõgomb megnyomása és a rakéta-indítás között. Ráadásul 3 SRM rel kétszer lõtem orrba közvetlen közelrõl egy jennert, ami simán elszaladt, és utána körberöhögött.
Úgyhogy jelenleg 2*LRM15+1*LRM 20 és kikapcs, ha elfogyott a lõszer. Márpedig elfogy, mert a rakéták felét sokszor úgy lövöm ki, hogy félúton eltûnik alóluk a target. Tiszta pocsékolás. Ha megtalálnak, kilõnek, ha nem, akkor megúszom.

[NST]Cifu
Rakj fel két LRM-20-ast, mellé pedig 8 tonna lõszert, és kb. 8-10 heat sink-et. A reaktor és a páncélzat pedig izlés kérdése.

Lehet az A1-est úgy is fittelni, hogy két LRM-15, mellé mondjuk 4-5 tonna lõszer, plus 4db SSRM-2 és két tonna SRM lõszer, és mellé 6-10 heat sink. Így közelre és távolra is van fegyvered.

Az ugróhajtómûveket én mindkét esetben leszedtem.

[NST]Cifu
Kicsit frissitettem a FAQ-ot és a Mechlabot, ami leginkább érdekesebb, az ez:

Mi micsoda a képen:
Az elnevezés magától értetõdõ, a Mech típusjele és tömege szintúgy.
Az alap erõforrás az, hogy milyen fúziós reaktor van beleépítve, ahol XL látható, ott XL reaktor van benne. Az ugró hajtómû (Jump Jets) az ugróhajtómûvek beépíthetõségét jelenti, ahol ki van húzva, arra a mech-re nem lehet ilyet szerelni.
A sárga cellák az összes Energy / Ballistic / Missile hardpointot jelenti, utána pedig lebontva, hogy merre találhatóak. Ez azért érdekes, mert hiába van például 3x Missile hardpointod, ha mindhárom mondjuk a bal torzóban van, akkor oda nem tudsz 3x LRM-20-ast rakni (5 critical kell nekik egyenként, de 12 áll csak rendelkezésre).
Végül pedig az AMS hardpoint elhelyezése látható. Ez is lefog egy Criticalt, a tömege fél tonna. Figyelem! Az AMS-hez kell lõszert is venni! Jelenleg csak az AS7-K esetében van két AMS-re lehetõség (ellentmondásosak az információk arról, hogy van-e értelme két AMS-t felrakni).

Magyarázat:
A fegyverek osztályozása már tisztázva lett, az Utility egy nem meghatározott osztály, az AMS nem tartozik sehova (egyébként Ballistic), a NARC missile hardpointot, a TAG energy hardpointot igényel.

A sebzés egy tüzeléskor leadható maximális, összes sebzés. A hõ az egy tüzeléskor termelt hõmennyiség (pontban), az újratöltés az, hogy másodpercenként hányszor lehet vele lõni. A Lõtáv az optimális lõtáv, amely távolságig a maximális sebzését adja le. A Max. Lõtáv az a távolság, amelyen túl már semmit sem sebez. A Slots hogy hány critical slotot igényel, a Tömeg hogy hány tonnát nyom. A Max. DPS az elérhetõ maximális sebzés másodpercre lebontva két lövés között. Ammo PT alatt látható, hogy az adott fegyvernél egy tonna lõszerért hány lõszert kapunk. Itt fontos megjegyezni, hogy a rakétáknál a rakétaindító típusjelzésében szereplõ mennyiségû rakétát lõ ki. Tehát egy SRM4 egy tüzeléskor négy rakétából álló rajt lõ ki,míg az LRM20 húsz darab rakétátból állót. Az energiafegyvereknél egy Beam szerepel, ami azt mutatja, hogy tüzeléskor hány másodpercig tartó nyalábot lövünk ki. A HPS a tüzelés közben másodpercenként termelt hõmennyiséget mutatja, az EHS pedig azt, hogy hány heat sink kell, hogy hatékonyan, folyamatosan tüzelhess az adott fegyverrel. Például a PPC mögött az olvasható, hogy 14, vagyis ennyi Heat Sink kell a fegyver mellé, hogy folyamatosan tüzelhessünk, de figyelem, ebbe nincs benne az, hogy alapból is termel a Mech hõt, ha mozog!

Azt hiszem, a három LRM-nél többet nemigen lehet felerõszakolni normális körülmények között egy katapultra, hiába van 6 missile hardpointja. A tömeg tartása sokkal nehezebb, mint elsõre gondoltm.

Ezt próbáltam amikor jött a patch és nekem nem használ ez a -1es trükk😊
[NST]Cifu
Akinek az user.cfg átírás bejött, és vissza akar térni hozzá:

...\MechWarrior Online\USER\Profiles\\ könyvtárban keresse meg az attributes.xml fájlt, és nyissa meg (wordpad vagy valami a notepad-nál komolyabb editor javasolt azért).

Keresd meg ezt a sort:

<Attr name="OptionCfg.sys_spec" value="4"/>

A "4"-est pedig javítsd át "-1"-re.

Voilá, a USER.cfg átírása újra mûködik.

jah, ha XL engine van a gépedben azért bizony rá kell fizetni igen rendesen mert a javításuk nem olcsó

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Ott van továbbra is a FAQ/Blog. Amit kérdezel, kb. 90%-ban ott megtalálod...

de az XL motorok elvileg könnyebbek, azért gondolkodom rajta. Persze azt is beszélik, csillagászati a javításuk 😞

a tömeg akkor is max 60 tonna lehet ha nagyobb motort teszel re-ergo minél nehezebb a motorja annál kevesebb fegyver megy rá sztem...

Tehát akkor a katapultra is felrakható? A tömeg miatt kellene, mert nem lehet rendesen felfegyverezni a dögöt.

Egyébként ha kisebbet veszek, akkor csak lassabb lesz, gyengébb hûtéssel, vagy más hatása is van?

Az a 12 úgy jön össze hogy a két oldaltorsokból is leveszi. Így lesz 12 összesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az XL engine az csak az Atlasokon használható? Merthogy a catapultra középen összesen 8 slot van, az XL meg mindegyik 12, ha jól látom.

Az XP az csak az adott mecre érvényes tapasztalati pont a GXP-t az bármelyik mechre el tudod költeni.

Az Xp és GXP viszonyáról viszont valaki homályosítson fel pls, nem bírok rájönni, mi akar az lenni.

A poén az, hogy a lábnyomokat látni lehet, és azt is, amikor a lépések felverik a havat meg a port. azért hittem, hogy ez official ötlet. Lehet szabadalmaztatom 😊

lol xD új belsõ szférás technológia 😄

Tettem fel printscreent e képfeltöltésre, erre nem engedi belinkelni.
Akit érdekel, annak viszont itt van. a linkben hiányzik az elsõ k betû a https:// után. Azt kézzel kell beírni.

http://epfeltoltes.hu/120923/invisible_MEchs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ENm, akkor sem, ha egymásnak megyünk...és olyankor a saját árnyékomat sem látom...és ez nemcsak a jeges pályán fordul elõ, hanem már mindegyiken játszottam így néhányszor...
és olyankor a thermal visionnal sem látok semmit.

még ha 100m-re áll tõled akkor sem látod?Az is lehet,h a legtöbb pálya viszonylag ködös és meszebb nem látod õket de 200m-rõl már mindegyik pályán lehet látni õket.Ha 200m-en belül nem látod egyiken sem akkor jah a "hiba az ön készülékében van".

Hoppá...én meg azt hittem, ez is egyfajta játékmód... azért 10 bõl egyszer egyszer be szokta adni.
Olyankor nagy bátran nyomulok elõre, merthogy ha én se látok, akkor biztos engem se látnak <#zavart2>

A hiba az ön készülékében van. eltûnõ/nem látható mecheket sose láttam még,valõszínûleg valami driver probléma,szóval ezt neked kell megoldani.thermal pedig mint ryoken is írja rohadt hasznos tud lenni sokszor.
A thermal vision igen hasznos. A messzi mecheket simán észre lehet vele venni én használom igen sûrûn.

Érdekes, hogy a lõszernél nem a QTY értékkel adja meg, hogy mennyi van belõle, hanem ott is a Repair státuszt használják. Ez a lõszer utántöltés dolog szerintem el van cseszve egy cseppet.

XP és GXP között mi a különbség? megéri konvertálni õket egymásba?

A láthatatlan pálya az, amikor semmit nem látok a robotokból, csak a kis piros és kék háromszögeket a fejük felett, illetve a piros keretet, ha ki van targetolva az ellen. Bár tudom, mi az a thermal vision, nem értem, hogy azzal sem lehet látni semmit ezeken a pályákon. Mert pont itt lenne értelme.

basszus mi a frász az a láthatatlan pálya????????????

amúgy meg
thermal vision:hõkamera magyarul,remélem nem kell szájba rágni ez mit jelent.
night vision:ez meg éjjelátó,csak még mivel nincs éjszakai pálya ezért nem sok értelme van
A thermal visionnak meg a night visionnak mi az értelme? A láthatatlan pályákon ugyan úgy semmit nem lehet velük látni...

Na így mindjárt barátibb.

xblades
Köszöntem a válaszokat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Ez jobb már mármint hogy jobban befolyásolja a teljesitmény, ha az arány is jó lesz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Volt errõl szó itt? Economy változások jönnek:

-Gyõzelem 100.000 (50e helyett)
-Vereség 75.000 (50e helyett)
-Döntetlen 87.500 (25e helyett)
-Elfoglalással gyõzelem 5.000 (4.500 helyett - gondolom ez a foglalónak jár plusszba)
-Asszisztálás foglaláshoz 2.500 (0 helyett)
-Team kill -15.000 (ahogy eddig)
-Komponens megsemmisítés 500 (0 helyett)
-Kill 2.000 (0 helyett)
-Assist 2.000 (0 helyett)
-Spotolás 2.000 (0 helyett)
-Sebzésért "10X Var" (0 helyett - ezt nem értem tisztán, talán okozott pontonként 10? )

Átlagosan a teljesítmény díjakból 15.000 folyhat be így átlagosan a vesztes/gyõztes csatákért 90e és 115e között.

A trial mechek ezeknek a 80%-át kapják, vagyis 72e-92e a mostani 36e helyett.
A salvage még mindig egyenlõen fog megoszlani a gyõztes csapattagok között.
(ezek az értékek mindenféle premium account/mech bonusz NÉLKÜL értendõek)

Késõbbi változások:
-az energia fegyverek árának növelése (kompenzálandó hogy a lõszeres fegyverekre ugye folyton költeni kell)
-a salvage nem egyenlõen oszlik majd el (részletek késõbb)
-a javítási rendszer hangolás

A HBK-4G.

2344
Mivel kevesebb slotot foglal mint az ac20 ezért szerintem a válasz adott
xblades
Cifu

Melyik Huncback típus amire feltehetõ a Gauss?

Nem tudom a 3054-et honnan veszed,de szerintem az max a prototipus éve.mechfactoryn minden típusra 3058 van írva. Sarnan sajna nincs írva évszám a mechez. Mindenesetre a 3054 is 5 év szóval...