MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo kis meccs volt😊 irta a forma h felteszi, de valaszt nem kaptunk h milyen neven. Megtalaltam😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
zsoldosokat nem néztem,szóval erre nem tudok mit mondani
Feltettem AC20-at két SRM6-ot és egy LRM-et.
Ehhez képest az enemy fél szinte 5 shot-ból kicsinált... én meg zsírgyíknak éreztem magam.... nem értem a szitut. Kár hogy nem láttam miket használ.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ha jól értem vége a NDA-nak (vagy csak erre az estre vonatkozik?)
És megemlítenek két zsoldos csapatot is : Eridani Light Pony and Kaos Legion.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Még nem próbáltam "idegenekkel" és több társsal.
Így már értem, ez már elég nagy segítség vagy elõny a csapatjátékhoz.
Kösz
Felváltva használva folyamatos nagy sebzést visznek be kis hõ felvételnél (kis hõemelkedés)
A gond inkább még mindig a játékbeli finomhangolás hiánya miatt van ezen a téren.
Most találkoztm egy másik atlassal. 1 lövésbõl levitte az AC20-asom. Aztán következõ lövésbõl levitte a karomat. Majd a 3ik lövésbõl a másik karomat. Nem tudom hogy csinálta de nagyon durva cucc volt. Nem árulta el milyen fegyókat használt. Az én atlas verzióm AS7 - D- 0c, a 3 rakéta slotos rendszer.
Csatahajós játéknál vagy sub szimulátornál oké, de se tankoknál, se mecheknél, se más FPSben nem tartom fontosnak.
Itt is lehet olyan bug mint a Crysis2-ben, ahol a vizet szépen számolta a rendszer még a szárazföldön is, csak ugye nem látszott mert alatta volt... 😊 Vagy ez nem az engine része?
Ha tesszeláció nélkül csinálták meg így a vizet, akkor le a kalappal elõttük...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha tévednék akkor elnézést.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(Csekkoltam, mielõtt azt írtam, hogy lenne, ha nagyon akarnák 😊 )
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ahogy nézem viszont az upcoming dolgokat, okt 16 lesz bõven érdekes:
endosteel
double heatsinks
FF armor
Artemis
PIP Zoom module és pilot skill
Plussz Cicada és 'A Hero Mech' (ez utóbbira nekem gyanús a Highlander)
no meg igen atlasok elég sokszor lebuknak a szemük miatt .
tesszeláció dx11 ficsõr ,most meg még csak 9-et használ az engine nem ?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Cifu : vmi hasonló konfig , víz nem volt a közelben csak 1 szál Cata-al próbált küzdeni de már attól is akadt rendesen.
Ezt hogy érted? Lõni lehet (hogyha mondjuk elõtte láttad mert közelebb voltál és nem mozdult el), de amit nem látsz azt a grafikus motor hogyan vehetne/minek venne figyelembe?
Az ellen nem lehet tenni semmit, ha a playerek nem értenek vmihez. Ha ezt párosítjuk azzal hogy egy ingyenes játék még bonyolult is, "izgalmas" világ elõtt állunk.
MOndjuk az MWLL-ben annyira nem volt rossz az ilyen irányú tapasztalatom, igaz, ott tán 15vs15 ment, ha 1-2 ember kiesett hát nagy ügy (menet közben meg be tudtak lépni mások is).
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A WoT ilyen téren egyáltalán nem jó viszonyítási alap, kezdve ott, hogy a játékengine fizikailag nem számol azokkal az objectekkel, amik nem látszanak (ie.: pl. egy 500 méterre lévõ harckocsit, amit nem látsz, a motor nem is vesz figyelembe). Amúgy pedig a legtöbb visszajelzés a vízre panaszkodik, valószínûleg annak tesszelációja küldi a porba a gyengébb videókártyákat.
Elérési útvonalnak elvileg jónak kéne lennie,de majd holnap ránézek,már nincs kedvem benyomni a másik gépet.
max tolok 1 installt ahogy említetted.lehet az tényleg segíteni fog(legalábbis remélem).
-Ellenõrizd le, hogy stimmel-e az elérési útvonal. Még a .Cfg editálás elején futottam olyanba, hogy egy patch után sikeresen a /Program files/MWO könyvtárba sikerült valahol telepítenem az aktív MWO-t. Én meg persze bõszen a régi könyvtárba irogattam át az user.cfg értékeit, és boci szemekkel lestem, miért nem változik semmi.
-Csinálj egy teljesen friss installt.
-Mivel editálod az user.cfg-t és az atributes.xml-t? Nem lehet, hogy valami olyan kódolás került bele, ami nagyon nem kellene? Csináld nulláról, és került a hagyományos szövegszerkesztõket (Én ajánlom a notepad++-ot, saját tapasztalat - miután egy óvatlan editálás miatt fél napos plusz munkát generáltam magamnak)
Néha velem is elõfordul. Van, amikor a betöltéasnél levág, máskor ingame dob ki. És ugye a mérkõzésbe nem lehet reconnectálni. De lehet egyszerûen csak kapott egy telefont, miközben a mérkõzés kezdetére várt...vagy egyujjas kifordított bundakesztyû...
-Kezdjük ott, hogy az MWO azért egy elég komplex játék. Ez nem egy Counter-Strike vagy BF szitû FPS, amelyet pár játék után ki lehet ismerni, elsajátítani legalábbis alapfokon. Egy egyszerû Mechwarrior-szûz játékos, aki arcal beesik elõre az MWO-ba, valószínûleg jó pár meccsen át kell essen, hogy legalább a minimális dolgokkal (mozgás, fegyverkezelés, weapon groupok, hõháztartás, stb.) eljusson egyrõl a kettõre. Márpedig a szitu az, hogy ilyen játékosok adják a játékosbázis jelentõs hányadát, tehát számolni kell velük.
-Ebbõl a szempontból az MWO roppant fejletlen, itt nincs jelenleg beépített segítség, help, vagy komplett "how to" dokumentáció. Akad egy-két jobb-rosszabb guide a hivatalos fórumon, de kb. ennyi.
-A játékban jelenleg nincs "tanulókör", nincs tesztpálya, egybõl mindenki ugrik a mélyvízbe. A WoT-ban ez ugye úgy volt megoldva, hogy a Tier I-II. csatákba magasabb Tier-û játékos nem tudott becsatlakozni, vagyis a kezdõ játékosok jellemzõen vagy kezdõ játékosokkal találkoztak, vagy olyan veteránokkal, akik direkt tudták, hogy kezdõ játékosok közé kerülnek. (Ettõl a Tier rendszer még nem véd meg a nooboktól, WoT-ul ugye a Maus noob).
-A késõbbiekben a terv ugye egy olyan MM, amely a játékos képességeit, tapasztalatát is figyelembe veszi, ezáltal veterán játékos elviekben nem találkozhat olyannal, aki most kezdi a játékot, és az elsõ csatában rácsodálkozik arra, hogy a bal egérgombra az összes fegyvere elsül, õ meg túlmelegedve leáll a második ilyen után.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub