6493
MechWarrior Online
-
miert nem toltok fel 2 ssrm4-et a es egy picit kevesebb armort? -
nem nagyon lehet mást tenni a helyére :D
3 tonna biztos kell annyit lazán ellövök , max még 1 hs mehet 1 tonna helyére bár még így se nagyon melegedtem túl. armort meg nem tudom jobban feltolni.
ja kimaradt : van még fent AMS is , na így hogy mind a 3 mechen volt már azt kell mondjam elég hasznos , sokszor darálta le lrm esőt . -
Nagydög #3651 Nem foloslegesen sok az a 4 tonna loszer? Az majd 6 perc folyamatos tuzelest jelent. -
ja egyébként tegnap este átvariáltam founders cata-t ( 2 cimborával toltuk hármasban másik srácnak is ilyen van ):
xle 260
4xMPL
2xSSRM-2 4 t ammo
armor 420ra felhúzva
elég gyilkos összeállítás főleg párosban :D -
Masakari #3649 Túlmelegedés sokat számít...Tegnap volt pár meccsem amikor az amúgy se a jó hűtéséről ismert Atlasommal zúztam a népet,és 1szer se hevültem túl az adok kapokban addig az ellenfelek rendszeresen lekapcsoltak előttem,mondanom se kell mi volt az eredménye a dolognak. -
MaRee #3648 Próbálj egyenként lőni velük, ne egyszerre, úgy nem melegszik annyira. Nekem eddig csak egyszer sikerült túlhevíteni a com 2D-t pedig csak 10 HS van benne meg 3SSRM. -
Masakari #3647 "(illetve a vasigénnyel se, ultrába 70 fps körül döcögött)"
örülök ha 20fps van stabilan
Amúgy az irányítás nekem elsőre rohadt furcsa volt az MW4:Mercs után,ott a 2kezes numpados irányításhoz voltam szokva,folyamatosan gépészkedve mind2 kézzel.Itt 1 rövid idő után megszoktam hogy kéz elég szinte mindenhez(a másikkal csak lősz
).
Illetve amég nem tanulja meg az ember hogy nem szabad rambozni meg is fog halni fél perc alatt:DDD Tegnap volt 1-2 ilyen köröm mikor azt hittem jön velem/utánam a csapat,és nem :DD borultam is mint a zsák szemét :D De volt amikor én maradtam a végére,és hősiesen harcoltam,volt amikor egymás után dőltek el az ellenfelek és lehoztam.király volt:)))
Atlasomat sikerült átszerelni(laza 2 millióból),meg azóta van 3,2 millám,cicadan gondolkozok vegyem-e az olcsóbbat vagy a drágát
,commandot később veszek,az a kis szaros is tetsztik :D(csak abba kötelező az XL mert lassú:( )
-
SovereignXY #3646 Kösz!
Kösztök! -
Nagydög #3645 Arra figyelj, hogy az SRM-ek azert eleg jol futenek am. Tegnap a Commandomat sikerult Causticon tulmelegitenem 3 Streakkel. -
Egy játékmód van, Assault, ahol az ellenfél Mech-jeinek kiirtása a cél, vagy pedig az ellenfél bázisának elfoglalása. Mivel a Free-2-Play módból következően központi szerver van, így nincs szerver browser, ez nem MW:Living Legends. :) -
az este folyamán rálestem én is erre a csodára, mert a régieket nagyon szerettem :)
Lehet hogy az emlékeim fakultak meg, de arra nem emlékszek hogy azoknak is ilyen kaotikus és körülményes volt az irányíthatóságuk? Mert ez így számomra káosz :D
Igazából a látványvilággal és a játékmenettel sok baj nincs (illetve a vasigénnyel se, ultrába 70 fps körül döcögött)
Maga a játékmenet sem tűnik gázosnak, bár percek után mindig úgy ledaráltak mint a büdös szart. :) Volt aki gépfegyverként funkcionáló rakétavetővel nyomta
Amire viszont nem sikerült rájönnöm a játékban töltött cirka fél óra alatt, hogy itt csak ilyen cod6 szerű bedoblak 1 szerverre móka van, vagy van szerver browser is? (vagy ezt a tulajdonságot csak a béta hordozza magában?) -
vaakuum #3642 Szerintem is A1, azt is vettem :)
Atlas talán majd később :) -
Szigorúan Szvsz, de SSRM-boatot akkor már az A1-ből érdemes építeni, 6x SSRM-2-vel. -
vaakuum #3640 Ok, azért számolok, mert akárhogy nézem, a legnagyobb súlynyereséget az Xl és az endo-steel adja a 65 tonnás kategóriában. Ha lézeres konfigról beszélünk, az más történet, oda durva hűtés kell, az lehet borítja ezt a fontossági sorrendet.
Gyakorlatilag ki lehet hozni vele ha minden jól megy 4 db ssrm súlyát, a lőszerhez meg le kell dobi néhány hűtőbordát, az elivileg talán még elviselhető.
Akárhogy számolok, a ferro armor nem hoz akkora nyereséget a catapulton, lehet, hogy az a nagyobb súlyú robotokon lesz optimális (mondjuk Atlasra nem számoltam), de a 65 tonnán 1.4 tonna nyereség 14 slot feláldozásával az szerintem gyenge. -
ha energy-re építi akkor még el lehet lenni prémium nélkül de amihez ammo kell ( főleg lrm ) az szerintem bukta így.
bár mondjuk premade grouppal ahol van rendes spotter/tagger
lehet hogy konszolidált profitot is lehet termelni. -
Ha innen nézzük, egy Awesome 8R is "csak" 2150 MC (ha jól emlékszem), ami megint nem annyira vészes, ha a kifarmoláshoz szükséges időmennyiséget mérlegeljük.
Persze ez nézőpont kérdése, aki nem akar egyáltalán pénzt költeni, az nem költ, bár XL engine-s konfig és prémium nélkül nem tudom, mennyire rentábilis egy Heavy vagy Assault Mech. -
Nagydög #3637 Az FF-re: a masodik tipped. A maximalis pontban ertendo pancelzat nem no, csak FF-bol kevesebb tonna is eleg hozza. -
Missile Boat esetén ár/érték arányban szerintem Endo-Steel, XL Engine és FF a sorrend. Értelemszerűen egyszerre az Endo-Steel és az FF nem mehet, sőt, ha DHS-ben gondolkodsz, akkor inkább csak az XL engine marad. -
Mondjuk egy Commando 2D 750 MC , az azért nem sok . Szerintem én is inkább így veszem meg , mondjuk cb-ből sem sok de az inkább megy fittre. :) -
vaakuum #3634 Azt ugye jól értelmezem , hogy a most 384-es védelemmel rendelkező alap páncélnál, ami tonnánként 32 pont védelmet ad, a páncélzatom súlya 12 tonna (ami a 384/32 érték). Catapult A1-ről beszélek.
Ha erre én ferro armort pakolok, akkor tonnánként 12% plusz védelmet kapok, vagy ugyan ezt a védelmet elérhetem 12%-al kevesebb páncéllal is, tehát nyerek (12*0,12) 1.44 tonna szabad súlyt.
Ehhez képest, ha endo-steelt alkalmazok, akkor 5%-ot nyerek a teljes mech-súlyból, ami a 65 tonnás catapult esetében 3.25 tonna nyereség, ami mehet fegyvernek vagy lőszernek?
Tehát missile boat esetében nekem úgy tűnik, hogy a négy alkalmazható extrából (xl-engine, ferro, endo és DS) nekem az XL és az endo-steel-t éri meg használni. A másik két upgrade feltehetően reménytelen, mert a slotok száma többet nem tesz lehetővé, ha fegyvert is akarok felpakolni. -
A Yen Lo Wang egy prémium Mech, csak MC-ért (valós pénzért vásárolt fizetőeszköz) vásárolható meg.
Most simitgatom az a "beginners guide" magyar nyelvű verzióját, a lényeg tömören annyi, hogy amíg annyi CB-t nem szedsz össze, hogy saját Mech-et vegyél, addig maradnak a Trial (Próba) Mech-ek. Azokkal kell játsz, hogy elegendő CB-t szerez.
Vagy pedig veszel pénzért MC-t... -
Nagydög #3632 "Best things in live for free." Ez nem azt jelenti, hogy ha bemesz a boltban boldogsagert, akkor a kasszanal nem kell erte fizetned. 
Yen-lo-wangot csak MC-ert vehetsz, C-billert nem. -
Paladin #3631 Igaz, én arra gondoltam, h nem lesz olyan, hogy egy 8 fős csapat 8 random ember ellen.
Remélem azt azért megoldják, h ne legyen 2 négyfős csapat egy oldalon. -
SovereignXY #3630 Lehet nagyon láma kérdés de hogy lehet venni egy mechet? Eljutottam oda hogy creat new mech. Kiválasztom ezt a yeg-longot vagy mit ami nem kerül pénzbe és kész a buy CB gomb nem aktív. Mást meg nem nagyon tudok tenni. -
Masakari #3629 Tegnap mikor 1 idő után megnéztem az aktuális trial mecheket melyikkel kéne menni(mert az Atlasomon javítási bug volt),akkor azonnal rájöttem hogy a látott mechek 95%-a trial mech játék közben,kicsit megvilágosodtam miért van annyi LRM-es Awesome,Raven és Centurion LargeLaserrel meg Dragon ugyanolyan fegyverrel...:d -
vaakuum #3628 Az előbb megkérdezték, hogy endosteel és ferro fiber cuccot használok-e az Awesome mechen, amivel éppen toltam, és 3 killt kapartam össze.
Na most ez eléggé durva főleg úgy, hogy gyakorlatilag 4 és 8 között mozgott az fps-em. Ekkora mákom szerintem a következő évezredben nem lesz.
Igen félve mondtam meg, hogy Trial mech és 5 fps az átlag éppen. -
Az utolsó sort én hoztam fel, és még most is tartom. Már az elején jó tudni hogy egy 8 fős group ellen vagyok, és amikor a társaim elhullanak még milyen mech-ek állnak az ellenfélnél. -
Már az is nagy változás lesz, mert ha a te csapatod 7 kezdőből áll akiből egy min Afk, de az ellennél csak egy 4 fős csapat van a többi "lehet" kezdő. -
Nálam ott csak nagyon lelassult de aztán felpörög, ha hagyod szerintem nálad is így lesz. -
Őőőő... lesznek group-ok, csak max. 4 fősek. Továbbá legalábbis az ismertető alapján nincs kizárva, hogy két négy fős csapat legyen egy oldalon.
Szóval a Match Maker továbbra is egy placeholder kategóriába eső dolog lesz... :\ -
Igen. -
Paladin #3622 Nemsokára úgy lesz, csak ki kell bírni addig :) -
Fox44 #3621 Helló!)
A system.cfg-ben van egy olyan sor, hogy
-- Set 16 by 9
r_Width = 1280
r_Height = 720
A -- Set 16 by 9 az micsoda? Képarány? -
vaakuum #3620 Na most úgy jártam, ahogy korábban még nem nagyon: Nem csak fekete képernyőt kaptam, hanem csontra fagyott a gép játék közben. Se hang, se windóz, se ALT-TAB. -
Nem nehéz brutál killeket összehozni egy SSRM-boattal, amikor a legtöbb meccsben 3-6 light mech van. :) -
vaakuum #3618 Az sem lenne hátrány, ha lehetne saját magunk által előre definiálni chat-dumákat... egyéni játékosokból összerakott csoportok esetében igencsak hasznos lenne! -
vaakuum #3617 Én nem hasnálok alvást a trialokkal, majd a sajátnál esetleg, ha utolsó vagyok, és el tudok bújni:)
Nekem rendszeresen elindul a normál 15-17 fps értékkel (amikor éppen nem fekete képernyőt ad), és menet közben valamitől leesik erre az értékre. Nem mindig, és nem mindig ugyanott...Van, hogy minden pályát simán végigjátszok gond nélkül. -
Előbb matattam a billentyűzeten véletlen megnyomtam az alvás gombot a gép szépen lepihent majd ébresztettem és indítom a játékot 36fps csata közben meg 18fps amúgy normálisan 60-50fps V.sync-el.
Újraindítottam a vadat és oké.
Írtátok a 4fps-t, nem tudom használtok e alvást funkciót? -
vaakuum #3615 Ez a 4 fps tényleg igen sűrűn bejön ... :(
Eléggé borzasztó. -
MaRee #3614 Iszonyat durva összeállítás most a full streakes CPT-A1, ma premadeben volt velünk pár óráig egy amcsi srác, meccsenként minimum 3 killt hozott, de volt mikor 5-6-ot is.