MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Ez a dupla heatsink ami 3,5x-r jobban hût 3x-r annyi helyet foglal és a súlya kb 1/3-a a simának,és robotonként kell kifejleszteni van két Atlas-om, de megkellet venni a másiknál is.
Ami még pöpec bár nem éjfél után kellene ilyenekkel molyolnom megnéztem, hogy áll össze dupla hs-kel a mech és egy zakkant pillanatomban vaj mennyi lehet ez sima hs-el klikk upgrade és jé 750.000 ropi a sima (ekkor gyanút kellet volna fognom hisz a mech-en alapból sima van hogy a túróba vegyem meg rá még egyszer lehet licenc jogot kell fizetni a hs re 😊mondom leven tojva megvesszük , mech megnéz tökig sima hs-ben, de nem jobb.
Jó akkor vissza a duplát klikk upgrade és a ott áll a dupla hs 1.500.000 gurigáért mondom ez aztán az üzleti véna...

A dupla hs-t valahogy úgy képzeltem volna el kb
A sima ügye 0,2 hûtés ráta 1 slot 1 tonna.
A dupla hs meg 2x-es(0,4) teljesítmény az alap dolog és 1 slot 1,5 tonna vagy 2 slot és 1tonna kb.
Mert így elég érdekes a xl motor helyet foglal, a Ferro páncél helyet foglal az Endo kaszni helyet foglal a DHS helyet foglal és akkor ott áll egy Atlas tökig páncélba egy szál small lézerrel, mert nincs slot fegyoknak 😊 ezen itemek egy részénél nem kellene slot korlát bõven elég volna a súly.
Valahogy csak összefaragom azért.
Azt néztem tegnap a 360XL mocinál 4 hs hely van .
De ütközéskor sem?

Nekem még az is nagyon szimpatikus volt, hogy ha a nagyok loholtak egymás nyakában, és az egyik hirtelen befékezett, akkor a félig mellette elhaladónak a karja/lába (mikor mi) sérült egy kicsit az ütközéstõl vagy súrlódástól.

Ha ezeket kireszelték, és átmennek egymáson a robotok, mint a kísértetek, az ûbergagyi lesz.

Ezek szerint nem borulnak fel, legalábbis én a Commandóval eddig lépten nyomon felbuktam minden kavicsban, de az új patch óta egyszer sem, meg nem is láttam olyat hogy valaki felborult volna.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kérdés a látószögrõl:
Próbáltatok a gyárinál nagyobb értéket beadni neki?
Nem takar ki a pilótafülke ablakkerete túl sokat egy bizonyos szint után?

Nekem inkább komfortosabb lenne a nagyobb látószög.

"-Játékmenet

*Egy másik Mech-nek nekifutva nem ütjük ki.
"

Ezen én is sokat agyaltam, mit jelenthet tökéletesen lefordítva...
Remélem azért felborítani továbbra is felborítják egymást a robotok, ha összemennek, mert az egy igen fontos játékelem szerintem. Figyelni kell a kicsiket, mikor kanyarodnak bele valakibe véletlenül, és akkor durván bosszút állni rajtuk 😊

[NST]Cifu
Patch note: (Sajnos mivel én tegnap este nem tudtam kipróbálni, mivel folyamatosan fagyott, ezért a megjegyzések "vakrepülés módban", a megjegyzések, kommentek alapján próbálom kisilabizálni, így kérem az esetleges tárgyi tévedésekért nem kivégzõ osztagért kiáltani 😄 - Cifu)

Build Version 1.0.134 (igen, 1.0, vagyis már az Nyílt bétára szánt verzió)

-Ferro Fibrous páncél: egy tonnáért több pontnyi páncélt kapunk (más szóval egy pontnyi páncél kevesebbet nyom), viszont több helyet foglal, vagyis a critical slot-okba kell szétosztani - ergo kevesebb felhasználható terünk lesz.

-Endo-Steel váz: a Mech váza könnyebb anyagból készül, vagyis a Mech alap tömege (ami normálisan a maximális tömeg tíz százaléka) felezõdik. Ennek ára, hogy kevesebb belsõ teret kapunk, vagyis a critical slotokba Endo Steel criticalokat kell pakolni.

-Double Heat sink: A Dupla Hõcserélõ kétszer annyi hõt tud elvezetni, ám három critical slot-ot foglal el. A felfejlesztése 1,5 millió C-Bill, mivel a reaktorban lévõ hõcserélõket is le kell cserélni. (A hírek szerint hogy a DHS hatását valamennyire kompenzálják, a hõtermelést durván megnövelték - Cifu)

-Egy új célzó modul került be (ha jól sejtem, akkor a kép-a-képben Zoom - Cifu), alaphelyzetben a "V" gombbal lehet aktiválni.

-Jelentõs gazdasági változások, elõször is a C-Bill és MC árak egymáshoz lettek igazítva, vagyis immár nem kerül minden Atlas vagy minden Hunchback ugyanannyi MC-be. A reaktorok ára csökkent, a felszerelések ára nõtt. Ezzel egyébként eltértek már a Battletech áraitól, ám a balance jegyében szükség volt erre.

-Resetelésre került:

*A hangárokban álló Mechjeink
*A felszereléseink
*C-Bills és MechWarrior Credit (MC)
*Premium elõfizetés ideje
*Mech XP és Mech fejlõdési fa
*Pilotlab fejlõdési fa (Modulok)

-Ugyanakkor visszakaptunk

*75%-át a Szeptember 18.-a után megszerzett C-Billt
*A Szeptember 18.-a után megkapott Mech X-t

-Új Mechek:

*Jenner JR7-K (Így már lehet Elite szintre fejleszteni)
*Raven RVN-3L (Így már lehet Elite szintre fejleszteni)
*Cicada CDA-2A
*Cicada CDA-2B
*Cicada CDA-3C
*Cicada CDA-3M
*Awesome AWS-9M

Megjegyzés: A Centurion CN9-D csak November 6.-án várható következõ Patch-be kerül be. Emiatt viszont a Centurion még nem fejleszthetõ Elite szintre. Ennek oka, hogy a CN9-D mechnél szükséges az Artemis rakéta-irányító rendszer, amely viszont csak várhatóan akkor fog bekerülni.

*Yen-Lo-Wang: Egy speciális Centurion CN9-AH, jobb kezében egy AC/20, a középsõ torzóban két MedLas. A Mech 30%-os C-Bill bónuszt kap a csaták végén. Ára 3750 MC.

-Megújúlt a MechLab:

*A Configure gomb eltünt, helyét a szekciós fülek vették át a képernyõ felsõ részén.
*A szekciós fülek akkor jelennek meg, ha az egyik hangárban lévõ Mech-re rákattintasz
*A szekciós fülek között átjárni csak úgy lehet, ha elmentetted az aktuális szekcióban végrehajtott változásokat.

-Reaktor hõcserélõk

*A 275-ösnél nagyobb reaktorok belsõ terükben egy vagy több hõcserélõ van elhelyezve.
*Lehetõség van ezen hõcserélõk elhelyezésére és kivételére a reaktorban (korábban ezek a hõcserélõk fixen be voltak építve). Ezen beépíthetõ hõcserélõk számát a beépített reaktornál láthatjuk.
*Ha a reaktort kivesszük, a hozzá tartozó hõcserélõket is leveszi a Mechlab, akár a reaktorban, akár a reaktoron kívül volt elhelyezve.
*A reaktor belsejében elhelyezhetõ hõcserélõk száma azonos, függetlenül Szimpla vagy Dupla hõcserélõk vannak a Mech-re szerelve.

-Upgrades (fejlesztés) szekció fül -A fejlesztések az egész Mech-re hatnak, C-Billbe kerülnek.

Armor (vagyis páncélzat, a lehetõség Standard és Ferro-Fibrous)

*A fejlesztést választva a Ferro-Fibrous páncélzatra (vagy vissza a hagyományosra) cseréli az összes páncélzatot.
*Az ár fix, függõen a Mech tömegétõl, plusz a felhasznált páncélzat pontok után természetesen fizetni kell. Meg kell jegyezni, hogy a "raktárban" lévõ páncélzat érték ebbõl lejön, tehát lehet "raktározni".
*A Standard páncélzat nem foglal plusz helyet, minden más fajta páncélzat viszont igen (14 critical slot a Ferro-Fibrous esetében). Ezek a slotok "lebegõk" (lásd lent)

Structure (vagyis váz, a lehetõség Standard és Endo-Steel)

*Az ár fix, függõen a Mech tömegétõl.
*A fejlesztés a Mech tömegéra van kihatással (az Endo-Steel könnyebb)
*A Standard váz nem foglal plusz helyet, minden más fajta viszont igen (14 critical slot az Endo-Steel esetében). Ezek a slotok "lebegõk" (lásd lent)

Heat sinks (hõcserélõk, a lehetõség single (szimpla) és double (dupla))

*Választhatsz, hogy szimpla vagy dupla hõcserélõk legyenek a Mechen. Egyszerre vagy az egyik, vagy a másik lehet, vegyíteni nincs mód a kettõt.
*Fix áras, jelenleg 1,5 C-Bill.
*A reaktorokban lévõ hõcserélõk automatikusan átállnak dupla vagy szimpla módra szintén. Azonban a reaktorok belsejében elhelyezett hõcserélõk száma nem változik.
*Váltásnál minden fent lévõ hõcserélõt leszed a Mechlab, az új fajta hõcserélõket pedig fel kell helyezni (és megvenni is persze).

"Lebegõ critical slotok"

*A fejlesztések között akad pár, ami "lebegõ critical slot"-ot foglal. Ezeket automatikusan helyezi el a Mechlab.
*Ha egy lebegõ slot fehér színû, akkor bármit oda húzhatunk, a Mechlab automatikusan áthelyezi egy másik, szabad slotba az ott lévõ fejlesztést.
*Ha egy lebegõ slot sárga színû, akkor nincs szabad slot, ahova át lehetne helyezni, így nem mozgatható el.
*A lebegõ slot nem tud kritikus sérülést okozni.

-Játékmenet

*Egy másik Mech-nek nekifutva nem ütjük ki.
*Ezentúl elég a Mech felületének a 25%-át meglátni ahhoz, hogy a tûzvezetõ rendszer befogja (korábban ez 50% volt).
*A víz felszínén történõ robbanás külön effektet kapott. (apró magyarázat: a rakéták a vízfelszínnek ütközve felrobbannak - Cifu)
*AC/Gauss/PPC fegyvertípusok áthatolnak a víz felszínén, de ahogy a vízben haladnak egyre kevesebbet sebeznek (ez orvosolja valamennyire a mély vízben rohangáló apró Mech-ek sebezhetettlenségét - Cifu)
*Lézer a vízfelszínnek ütközve immár a megfelelõ helyen hoz létre effektet, de ahogy a vízben haladnak egyre kevesebbet sebe.
*Kép-a-képben targeting modul. (alapértelmezett billentyû: 'V')
*A HUD-on megjelent egy aktív képalkotó mód jelzés.
*Távolságmérés hatása kiterjesztve 2500m-ig (eddig 1500m volt)
*A pilótafülke fényei találatnál villódzni kezdenek.

-Mozgás javítások:

*Animáció átmenetek bizonyos esetekben
*‘finomabb’ jump jett mûködés
*A találat-ellenõrzés némileg finomhangolva lett.

BUG FIXEK

*Az AS-7K esetén a két AMS most már dupla adag rakétát semmisít meg.
*A PPC-k nyalábja nem keresztezi egymást nagy távolságban.
*Leállt Mech-nél nem lehet Zoom-ot és optikai módot váltani.
*Leállt Mech-nél a zoom és az esetlegesen aktív optikai mód kikapcsol.
*Rakéták esetén a találati robbanás effektje immár csak akkor látható, ha valóban sebzést okozott a rakéta
*Az User.cfg-ben nem lehet immár 60 foknál kissebb látószöget beállítani (ezt eddig egyfajta beépített Zoomnak lehetett használni - Cifu)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Dekódolom MaRee válaszát: az XL engine könnyebb. Viszont több helyet foglal, így a két oldalsó torzóból lefoglal 3-3 slotot. Szóval a két oldalsó torzón csinál 3-3 szabad slotot, és akkor fogod tudni felrakni.

XL - Extra light.

Jockey
hat, felraktam egy rakat DHS-t a catamra, valamivel jobb lett ahûtése, de nagyon sok helyet foglal..
xl engine témában érdeklõdnék, jelenleg catan standard 260as van, viszont ha xl-t akarok feltenni nem fér fel mert nincs annyi slotom. ami meg felmegy az nagyon kismértékûnek tûnik.
szal xl engine mennyiben erõsebb a simánál? vagy csak súlyban jobb?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az FF armor elonye elvileg annyi, hogy konyebb. Ha egy mellkasra 50 pont vedelmet lehet maximum feltenni, akkor ebbol se lehet tobbet, csak kevesebb tonna pancel kell hozza.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[NST]Cifu
Az Open béta az én feltételezésem volt, mivel ha megfigyelitek, nem volt kint a Closed Beta szöveg. Szóval feltehetõen ez már az Open Beta cuccos, csak maga az állapot nem Open beta még. 😊

XenHai
Ja ja atlas melegszik mint a dog 1.5 el olyan mint 1.3 al volt kb !Meg ez a Ferro Fibrous armor mûködik egyáltalán mert nem vettem észre számot tevõ különbséget azon kívül ,hogy le veszi a slotokat ?
Hali!

Következõ a problémám:
mivel még nem megy a fórum így ide írok. Ha egyedül játszom, akkor minden megy jól. (mech, cfg, grafika stb...)
Ha groupban játszom, akkor visszadob kezdõképernyõre minden egyes alkalommal pályabetöltés után. Nem értem mi a baja. Mindent kipróbáltam. Ha esetleg találtok rá megoldást miközben találkoztok ezzel a "bug"-al, akkor írjátok már le!

Köszi!

Üdv: varganorbert2
ximix
A standard moci súlya is nõt legalábbis a 300-as 22t volt most 25t
ximix
Atlas DC re vettem vagy hogy van ez 😊

Fura érzésem van 1.68 a hûtés rátám és a 3-4 sorozat után lebólint a mech míg régen a 1.4 el nyomtam a 600 as köröket valami nem kerek.
Torzonborz
nem 2 misi volt ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ximix
0.7 a sima meg 0.2

Cifu
Nekem a 12,8 van most fent.
Múltkor nekem is volt valami error üzenet amikor a béta driver volt fent hogy a karim nem támogatott blablabla..
xblades
Ez tényleg nem Open, mert a hivatalos honlapon sincs kint ilyen kiírás.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
De mennyivel hût jobban mint a standard?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ximix
A dupla hûtés annyira dupla hogy 3 helyet foglal, az upgrade ablakban röpke 1,5 misi <#idiota>
Torzonborz
akkor jó volt a sejtés.

DHS-t egybõl kipróbáltam , elég korrekt mondjuk jó drága a kifejlesztést.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
nem ob.. sehol nem irtak ob, csak hogy kozelitunk.. emalt olvassatok abbol kiderul, azert nem resetelte a penzeteket sem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

xblades
És van külön mech fa és pilóta fa (igaz ez utóbbi még igen hiányos)

A mech fát pedig átvariálták, tessék figyelni és újra elosztani a pontokat.<#nezze>

Torzonborz
én is azt nézem hogy akkor most ez ob vagy sem ? mail alapján ez még nem az.

A Cicada 3C-nek 280-as engine-je van, most nem vágom a súlyát de kb 18 tonnát megeszik...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

xblades
Ezt nem értem a verzió szám:

Build Version 1.0.134 (That's right.. Version 1.0!!!)

De ezt írják:

UPDATE

Another push towards Open Beta and we’ve been very busy.

Ez nálam annyit jelent, hogy haladnak az Open beta felé. (Bár nagyon rossz vagyok angolból.)

xblades
Nem az csak a 4-ben jött be hogy három fajta páncél van a 3-ban még nem volt.
Itt is csak két fajta van.

Még nekem is át kell látni mi-mi és mit variál, honan veszi el a 14 slots-t ha átvariálod, de utána le kell írni szépen sorba és betenni a Faq-ba.

De pl a páncél 14 slots árán 12%-al több védelmet nyújt per tonna. És mindegyikhez oda van írva mit ad mi árán.

XenHai
Egyébként nem úgy volt hogy lesz még 1 alapító mech amit mindenki megkap csomagtól függetlenül?
ximix
Nem mostanában volt amikor PC-s MW játékokkal játszottam, de mintha a lett volna különbség három páncél között nem csak súlyra hanem egyik ballisztikus a másik a lézerfegyvereknek állt jobban ellent, de lehet tévedek régen volt.
xblades
Tessék elolvasni az kapott e-mail-t abban minden le van írva 😊

Ez viszont tetszik :
- Ferro Fibrous armor, Endo-Steel Internal Structure and Double Heat Sinks are now in the game!

Kár, hogy a machine gun olyan mérhetetlenül kicsit sebez... egyébként én szívesen használnám a kicsiken, de hiába állsz be a hátába és kelepelsz egy fél napig a backpanelon, egy medlassal többet lehet zúzni...

40 tonnás mech,mit vársz? mini atlast?
Semmit mert nem vettem,csak megnéztem a shopban milyen variánsok vannak.
Mit raktál a cicadara? Én vettem egy 3-C-t mert láttam hogy 4 ballistic slot meg ilyesmik, viszont hiába szedtem le mindent róla, 31 tonnás a mechem, és egyetlen egy fegyver fér el csak rajta(vagy sok machine gun, lol), még a lõszernek sincs hely utána.

Meg ahogy nézem a többi mechekhez is kerültek be új variánsok.
Álmodj😊

Cicada valami iszonyat papírból van,kiv leszek hányan fogják használni,trialba tuti kipróbálom majd de elnézve...nem az én mechem lesz.
Yen-Lo-Wangot se értem,elvielg nem lehet variálni a hero mechet,jól emlékszem? mert ebben az esetben nemtudom mi értelme van az AMS slotnak rajta...

illetve az armor,szerkezet meg heatsink upgrade dolgot se értem még,kell 1 sör/feles hogy fel tudjam fogni most wtf van ezeknek,hogy is van...😄
Nálam eltûnt az összes mech (founders-em sose volt), a gxp maradt plusz kaptam kb 22 millió C bill-t.. Valsz kompenzáció.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

xblades
Ez igaz nálam is.
Meg kell várni amig a hivatalos honlap is elindul.

Nagy igyekezetben megfeletkeztek róla szerintem
Torzonborz
ööö biztos hogy volt teljes reset ? mechek ugyan eltüntek és csak a founders maradt meg viszont cbill és gxp amit eddig gyûjtöttem most is ott van.

sõt a mechekkel gyûjtött xp is ott figyel pilot labban.

[NST]Cifu
Hát én most ennyit szenvedtem vele. Eljutottam a játék elindulásáig, utána pedig folyamatosan megfagy a videokártya drivere.

VGA: Radeon 7950
VGA Driver: 12.11 beta 4

Teljesen más már a mech építés is, tök jó, bár kicsit bonyolult.

ezért húzták 2 napig!😄
Torzonborz
nah milyen szép patchert rittyentettek. 😊

Tehát akkor mostantól élesben megy az mc költés,meg amit veszel megmarad. Emlékeim szerint nem lesz már több reset.
xblades
És a Yen-Lo-Wang prémium mech.

nekem hamar lejott, de se dx11 se 3d vision😊 es meccset se tudt krealni egyenlore 😊
xblades
Ej ej csak néhány perccel elõztél meg😊

Én ezt is vártam hogy ezzel indul az Open, nagyon húzták halasztották minden kis hibáért.

Nem tudom de nekem a patch is mintha megállt volna.

csak nálam jön le ilyen lassan a patch ? 😮
És mindent reseteltek 😄 De viszont vannak új mechek meg minden, hurrá. 😊