MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas: A szajbak..t LRM-ekkel kezdhetnenek valamit, mert egyszeruen semmi nem allitja meg oket. Jonnek at a hegyeken, epuleteken, mindenen Shu, shu, shu, game over. Ja, a masodik sorozat a frissen festett, csillogo uj mechembe mar critical. Inditasnal annal idiotabbak persze.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
na most ugye egy találat egy critcal dobás, ergo ha pl 20-at sebzel akkor crit szempontból ha ac20 talált be az egy dobás, ha lbx20 cluster ammoval az meg 20 dobás..., tehát sokkal jobbak az esélyeid arra hogy megdobj egy criticalt ami akár harcképtelenné is teheti a mechet
tehát minden kis sebzésü de sokszor sebzõ fegyver ideális crit seekelni, mg ugyan nem sokszor sebez, cserébe mivel kicsi és könnyû igy elég sokat fel lehet tenni egy mechre belõle, illetve kiegészítõként is jó critseekelni, mert plusz "ingyen" crit dobás ha talál, még ha nem is sebez
lõtávja miatt fõleg backstabbereken van értelme, sajnos táblásban is kerül mg sok olyan mechre ahol kb semmi értelme :/
crit seekelni hagyományosan jók még az lbx-ek cluster ammo-va, srm-ek, lrm-ek HAG, és kb minden ami egy találatnál nem egyszer sebez "nagyot", hanem sokszor kevesebbet
ezen túl még hagyományos gyalogság ellen jó az mg, mert ellenük kap valami horror bónuszt, de ezt már nem tudom fejbõl, hogy mennyit, ritkán használok gyalogságot (értsd: soha 😄)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amit megfigyeltem ha állandóan pörköltem az enemit max nem látott meg szép aranybarnára sült(fehéren izzott) és nem sebzõdött túlságosan, ChainFire üzemmódban mintha hatékonyabb lenne.
Vettem CICI-ДA-t 😊 a 4 ballisztikus felfüggesztéssel rendelkezõt , 2db AC/2 és XL200 motor meg Ferro van rajta és cak 81 -el megy hát ízé.
Nem sokan fogják választani e típust, ha 2db AC/5 tennék fel még tovább lassulna, 4 db MG meg idegesíteni jó csak a lézeres változatát meglehet jól csinálni, de ezt csak komoly kompromisszumok árán és értem, hogy eredeti feladatkörében PPC-vel szurkált az enemit és MG-vel a gyalogságot darálta, de a játékban ez kevés.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tény, hogy eddig mindig 12-14 között mozgott, a patch óta meg (amikor éppen rendben mûködik) 14-17 körüli értéken mozog.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_28_pkb3qbhoes.jpg

A mini mapon lévõ "V" alakú körcikken belül mozgó ellenség ami észlelõdik, de amit ebbõl a körcikkbõl kilép az ellenség nem látod.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Vulkános pálya, egy Atlas térdtõl felfelé kilátszik a vulkán túlsó pereme fölött, távolság 340-350 egység. Ki sem lehet targetolni, nem adja rá a keretet...persze õ AC-val vígan oszt.
Ráadásul olyan nyertes csata után, ahol semmi sérülést nem szereztem, mégis vesztek a pénzembõl, pedig csak 1 tonna LRM-et használtam el.
4.351.xxx-bõl lett a rearm után 4.301.xxx. Ez azért eléggé fura.
A harmadik saját mechemet nem tudom kirakni fõoldalra, mert random eltünteti onnan, hiába nyomok rá selectet a mechlab fülön.
Olyan is elõfordult, hogy töltés után nem adta be a képet, csak a nagy feketeséget...hang meg volt hozzá, tehát hallottam, hogy a csapat elindult, én is tudtam lépni a hang alapján, meg lõni is, de fekete képernyõ.
Ha oda vissza szerelgetem az upgrade cuccokat próbálgatás miatt, a gatyám rámegy. Így nyomtam el egy catamultra 25 milkát pillanatok alatt. Ez viszont szerintem gusztustalan hiba.
Azt hogy a lába mást ne lehessen tenni arra ott a hardpoint rendszerük.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ne feled, hogy a lábba nem csak lõszer mehet, hanem a "lebegõ critical slot"-ok (Endo Steel, Ferro-Fibrous), illetve Jump Jet is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Arról volt szó valamit javítanak a ballanszon, hát én nem tapasztalom.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elég bosszantó ha már az elején eggyel kevesebben vagyunk és van egy Afk plusz az ellenfélnél van egy csapat.
Ami nem is tudom hogy már korlátoztak-e 4 fõre random meccs alatt.
A játék világát tekintve a Csillagligás technológia volt a csúcs, a klánok ugye ezeket (sõt, jobbat) bírják, de valahogy érzékeltetni kellett a Belsõ Szféra elmaradottabb technológiáját. Ezért aztán a Belsõ Szféra ugyan megkapja a legtöbb technológiát (XL Engine, ER energiafegyverek, egy-egy Ultra illetve LB-X AC, Endo-Steel, stb.), de mindenben gyengébb. A klános / csillagligás DHS két helyet foglal. Az IS DHS-e hármat. A klános XL engine a két oldalsó torzóból 2-2 criticalt foglal le, a belsõ szférás 3-3 slotot. A klános ER PPC 15-öt sebez, a belsõ szféra csak 10-et, minden másban megegyezik, stb.
Ennek, ha nem lennének a klánok, nem lenne komoly kihatása. A lényeg pont az, hogy ne hagyja elszaladni a technológiát, legyen minden technológiának hátulütõje, különben a kutya nem használna normál vázat, normál hûtést, normál PPC-t, stb.
Ebbõl a szempontból ez még teljesen ügyes és korrekt eljárás. Sokat kell trükköznöd, amíg egy jó loadout-ot belõsz - akár a TableTop játékban.
A probléma akkor fog jönni, amikor megérkeznek az klános Tech-ek. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek én arra, hogy fogják a balance-ot megoldani. Ott pl. nincs sima Lézer, csak ER (ami nagyobb lõtávval rendelkezik, és ugyanannyit sebez ill. fûz, mint a sima IS Lézer) és Pulse, nincs sima PPC, csak ER PPC. A klános Mech-ek alapból beépített CASE-el bírnak. Stb-stb.
Utána a belsõ szférás DHS-t, XL Engine-t, ER fegyvereket, stb. még jobban anyázni fogod...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Illetve ami "fura" mostmár az asztali gépen jobban megy mint a laptopomon.....eddig fordítva volt,és rohadt zavaró hogy a laptop az ami már gyk majdnem játszhatatlan....
Azért azt megoldhatnák hogy a lába is bele lehessen rakni egyet.