MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
A pingálás hogy elérhetõ?
Nekem attól megy fel az agyvizem, amikor fél óráig táncolnak a levegõben, ahelyett, hogy ütnék a cét...amikor meg felém jönnek, mint a nyílzápor, olyan szép ballisztikai görbén repülnek.

Nem. A sebzes csak vicc. Egyszeruen emeli a celpont homersekletet.

Mas: A szajbak..t LRM-ekkel kezdhetnenek valamit, mert egyszeruen semmi nem allitja meg oket. Jonnek at a hegyeken, epuleteken, mindenen Shu, shu, shu, game over. Ja, a masodik sorozat a frissen festett, csillogo uj mechembe mar critical. Inditasnal annal idiotabbak persze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ximix
Az MachBay progi 0,2 HTT ír a Flamer-re lehet ez a hõ sebzés amit kioszt a 0,8 DpS mellet.
hát táblásban mg range az max 3, ugy hogy az már long rangenek számít, tehát mg gyk közvetlen közelrõl használható csak

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Torzonborz
ahamm , értem köszi. ha dupláznák a lõtávot akkor már jobb lenne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

táblásban ugye minden találatnál ami olyan testrészt talál el amin már nincs armor, dobsz critical-t, és ez egy critical slotot kiüthet, illetve 12-es dobásnál lerobbanthatja a fejet/végtagot, tehát ez elég kellemetlen tud lenni... 😊

na most ugye egy találat egy critcal dobás, ergo ha pl 20-at sebzel akkor crit szempontból ha ac20 talált be az egy dobás, ha lbx20 cluster ammoval az meg 20 dobás..., tehát sokkal jobbak az esélyeid arra hogy megdobj egy criticalt ami akár harcképtelenné is teheti a mechet

tehát minden kis sebzésü de sokszor sebzõ fegyver ideális crit seekelni, mg ugyan nem sokszor sebez, cserébe mivel kicsi és könnyû igy elég sokat fel lehet tenni egy mechre belõle, illetve kiegészítõként is jó critseekelni, mert plusz "ingyen" crit dobás ha talál, még ha nem is sebez

lõtávja miatt fõleg backstabbereken van értelme, sajnos táblásban is kerül mg sok olyan mechre ahol kb semmi értelme :/

crit seekelni hagyományosan jók még az lbx-ek cluster ammo-va, srm-ek, lrm-ek HAG, és kb minden ami egy találatnál nem egyszer sebez "nagyot", hanem sokszor kevesebbet

ezen túl még hagyományos gyalogság ellen jó az mg, mert ellenük kap valami horror bónuszt, de ezt már nem tudom fejbõl, hogy mennyit, ritkán használok gyalogságot (értsd: soha 😄)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A flamer sebzese csak jelkepes, az igazi hatasa a celpont sutogetese. Hogy itt mennyire mukodik, azt passzolom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ximix
Az semmi én Púpos-al 6 lángszóróval nyomtam annak 64 méter a lõ távja.😊
Amit megfigyeltem ha állandóan pörköltem az enemit max nem látott meg szép aranybarnára sült(fehéren izzott) és nem sebzõdött túlságosan, ChainFire üzemmódban mintha hatékonyabb lenne.

Vettem CICI-ДA-t 😊 a 4 ballisztikus felfüggesztéssel rendelkezõt , 2db AC/2 és XL200 motor meg Ferro van rajta és cak 81 -el megy hát ízé.
Nem sokan fogják választani e típust, ha 2db AC/5 tennék fel még tovább lassulna, 4 db MG meg idegesíteni jó csak a lézeres változatát meglehet jól csinálni, de ezt csak komoly kompromisszumok árán és értem, hogy eredeti feladatkörében PPC-vel szurkált az enemit és MG-vel a gyalogságot darálta, de a játékban ez kevés.
Torzonborz
ez a crit seeking pontosan mi akar lenni ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

táblásban crit seeking-re jó, ez gondolom itt kevésbé révényesül, illetve táblásban azért is jó crit seekelni mert 100 ammo-val jönnek legtöbb mechen alapból, az meg kb nincs olyan táblás game amire ne lenne elég végig, ergo hiába van lõszer igénye, még se kell félni, hogy kifogy

A lotavolsagok rohejesek, de ez az egesz BT-ben igy van. Resze a kanonnak es az egesz koncepcionak.

Torzonborz
vagyis dísznek bent van 😄 ez a 90es lõtáv nevetséges , cicadara felsomtam 4et csak úgy próbaképp és röhejes hogy mennyire nem ér semmit.

Hagyomanyorzes. Amugy gyalogsag ellen van, illetve sok kicsi sokra megy alapon egesz utos fegyverzetet is lehet belole barkacsolni. Itt az elsot a gyalogsag hianya, a masodikat a hardpoint rendszer teszi ertelmetlenne.

Torzonborz
Cifu : szerinted a machinegun mögött milyen elgondolás lehet a devek részérõl ? mégis mit gondolhattak amikor betették így ? táblás játékban milyen szerepe van ? gondolom gyalogság ellen használják , azon kívül más egyébre ?

A franc beleesik! Vegre van egy jo, kiegyenlitett kor, es ugy nez ki, nyerunk, erre CTOD. Eddig meg egyszer sem csinalta.

Na igen 😊
Tény, hogy eddig mindig 12-14 között mozgott, a patch óta meg (amikor éppen rendben mûködik) 14-17 körüli értéken mozog.

ximix
De legalább jó az FpS-ed 😊)

Erõs küzdelmekkel a fekete képernyõbõl néha enged ilyen stílusban játszani:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_28_pkb3qbhoes.jpg

kephost oldalrol sem enged beszurni semmit a forum? akartam mutatni erdekesseget...

Erõs küzdelmekkel a fekete képernyõbõl néha enged ilyen stílusban játszani (10-bõl 1-szer):

ximix
Ha jól emlékszem lejjebb írták 600méteren belül észlelsz csak célpontot, ebbõl kiindulva nem te láttad hanem egy csapattársad és az ö látómezejébõl tûnt el a Púpos mikor rohangált.
A mini mapon lévõ "V" alakú körcikken belül mozgó ellenség ami észlelõdik, de amit ebbõl a körcikkbõl kilép az ellenség nem látod.

még szerencse hogy az ac-val lehet kijelölés nélkül is lõni...ahogy minden fegyverrel(kivéve missle,de ebbe nem vagyok biztos,asszem azzal is lehet kijelölés nélkül,csakhát lutri talál-e). érdekes problémáid vannak amúgy(még mindig)....
Viszont az tuti hogy az csak atlas meg awesome elen jó,esetleg cata.mert lõszer az nem sok lehet hozzá.
na az a lol!😄 abba tuti a legkönnyebb xl engine van vagy valami ultra könnyû de még gyors!😄
Jockey
tudom lama kerdes, de ssrm es lrm 15 folott, ha celkereszt pirosra valt es befogta celpontot es ellovom utana rajta kell tartani a celkeresztet vagy odamegy magatol es mar nincs dolgom?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Városos pálya, a nyílt víz közepén 710-re hunchback, befogva LRM-el... folyamatos vizuális kontakt, célkereszttel zoomolva követve, a nagy placc közepén rohangál. Ennek ellenére lövés után elveszti egy másodpercre a teljes kijelölést, eltûnik a kijelölõ téglalap is, mintha fedezékbe menne...rakéták éppen félúton járnak, persze elmennek a francba. Egy másodperc után megint beadja, távolság 740. Ezt még 2-szer megcsinálja.

Vulkános pálya, egy Atlas térdtõl felfelé kilátszik a vulkán túlsó pereme fölött, távolság 340-350 egység. Ki sem lehet targetolni, nem adja rá a keretet...persze õ AC-val vígan oszt.

Tegnap lattam dupla LBX-10-es Cicadat.

Éppen azért lenne jó, ha kijavítanák, ne maradjon már benne reset utánra...

Ráadásul olyan nyertes csata után, ahol semmi sérülést nem szereztem, mégis vesztek a pénzembõl, pedig csak 1 tonna LRM-et használtam el.
4.351.xxx-bõl lett a rearm után 4.301.xxx. Ez azért eléggé fura.

Ne parázz holnap úgyis megint reset lesz és gyûjthetsz mindent elõröl<#idiota>
Újraraktam az egészet, most már talán mûködik a szokásos, másoknál is ismert, beépített béta hibákkal.

A harmadik saját mechemet nem tudom kirakni fõoldalra, mert random eltünteti onnan, hiába nyomok rá selectet a mechlab fülön.

Olyan is elõfordult, hogy töltés után nem adta be a képet, csak a nagy feketeséget...hang meg volt hozzá, tehát hallottam, hogy a csapat elindult, én is tudtam lépni a hang alapján, meg lõni is, de fekete képernyõ.

Ha oda vissza szerelgetem az upgrade cuccokat próbálgatás miatt, a gatyám rámegy. Így nyomtam el egy catamultra 25 milkát pillanatok alatt. Ez viszont szerintem gusztustalan hiba.

Szerintem teljesen felesleges bele,ha már sérül a mech akkor tökmind1,alapból sérülékeny 1 case nem oszt nem szoroz rajta. A gyors mechek alapvetõ szabálya hogyha eltaláltak az már régen szar😊
nekem a véleményem a balance-al az, hogy ameddig nem lesz tonna limit csapatszinten és nem jön be a 12 vs 12 addig csak találgatni lehet hogy miken kellene változtatni. a balance-ot mindíg is a pro gamerekhez, csapatokhoz fogják igazítani. lásd starcraft 2
Torzonborz
most próbáltam ki én is CDA-3M-t , 2 ML , 1 UAC/5 mókás kis gép . mondjuk kell neki tér hogy ki tudja magát futni de az UAC azért megteszi a hatását 😄

Jockey
case kell ra es kevesbe veszes..L😊

xblades
Tudom hogy kell a korlátozás de ezt már túl korlátozásnak tarom. Egy lábban csak két szabad slot van??? a többi csak paraszt vakítás ott mert tök mindegy hogy ott van vagy nincs mert használni nem lehet.
Azt hogy a lába mást ne lehessen tenni arra ott a hardpoint rendszerük.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

én azt mondom rá,hogy rohadt gyors,rohadt papír😄 40 tonna de nem nagyon bírja,fel van áldozva nála a páncél a sebesség és a fegyver oltárán.
Jockey
cicada erdekes.. egesz jonak tunik

[NST]Cifu
Pontosan az a lényege, hogy ne tudd bárhova pakolni, ezt még a TT-nél találták ki, az új technológiák korlátozására. Csakhogy a TT esetében nem volt hardpoint system, és a Mech-ek customizálása egy picit másképpen nézett kis...

Ne feled, hogy a lábba nem csak lõszer mehet, hanem a "lebegõ critical slot"-ok (Endo Steel, Ferro-Fibrous), illetve Jump Jet is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

xblades
És ezekben a meccsekben én vagyok a top játékos, hiába ölök meg akárhány ellenfelet ha a társaim kill nélkül mind elhullanak a túlerõ lenyom 😞
Arról volt szó valamit javítanak a ballanszon, hát én nem tapasztalom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Legutolso korom egy Ravenben(rakaptam). A csapatunk egy killel zart, az is az enyem volt. Korabban Centurionnal is elofordult, hogy en lottem a csapatunk mindket killjet.

xblades
Amugy már valahogy igazán jelezhetné a játék hogy van-e valakik csapatban.
Elég bosszantó ha már az elején eggyel kevesebben vagyunk és van egy Afk plusz az ellenfélnél van egy csapat.
Ami nem is tudom hogy már korlátoztak-e 4 fõre random meccs alatt.

Zsenialis. A forest colony szinte jatszhatatlan lett nekem. Ha valakibe belelonek a latoteremben, utana joideig csak tapogatozok a sotetben.

xblades
Én értem ezt, de a gond inkább abban van hogy sok egyéb dolog van ami helyet foglal a lábban ami miatt ott nem fér el. Csak annyi kellene hogy az is elférjen ott, mivel oda lõszeren kívül amúgy sem lehet tenni semmit.

Torzonborz
ööö ja akkor lehet azért borul annyit a cata-m mert lolvadt az armor 128-ra ...vagy az fals adat ? bug ?

[NST]Cifu
Nem ok nélkül mondom, hogy a 3025-ös (2nd Edition Battletech) világa az, ahol még konzekvens és logikus, no meg kibalance-olt volt a technológia. 😊

A játék világát tekintve a Csillagligás technológia volt a csúcs, a klánok ugye ezeket (sõt, jobbat) bírják, de valahogy érzékeltetni kellett a Belsõ Szféra elmaradottabb technológiáját. Ezért aztán a Belsõ Szféra ugyan megkapja a legtöbb technológiát (XL Engine, ER energiafegyverek, egy-egy Ultra illetve LB-X AC, Endo-Steel, stb.), de mindenben gyengébb. A klános / csillagligás DHS két helyet foglal. Az IS DHS-e hármat. A klános XL engine a két oldalsó torzóból 2-2 criticalt foglal le, a belsõ szférás 3-3 slotot. A klános ER PPC 15-öt sebez, a belsõ szféra csak 10-et, minden másban megegyezik, stb.

Ennek, ha nem lennének a klánok, nem lenne komoly kihatása. A lényeg pont az, hogy ne hagyja elszaladni a technológiát, legyen minden technológiának hátulütõje, különben a kutya nem használna normál vázat, normál hûtést, normál PPC-t, stb.

Ebbõl a szempontból ez még teljesen ügyes és korrekt eljárás. Sokat kell trükköznöd, amíg egy jó loadout-ot belõsz - akár a TableTop játékban.

A probléma akkor fog jönni, amikor megérkeznek az klános Tech-ek. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek én arra, hogy fogják a balance-ot megoldani. Ott pl. nincs sima Lézer, csak ER (ami nagyobb lõtávval rendelkezik, és ugyanannyit sebez ill. fûz, mint a sima IS Lézer) és Pulse, nincs sima PPC, csak ER PPC. A klános Mech-ek alapból beépített CASE-el bírnak. Stb-stb.

Utána a belsõ szférás DHS-t, XL Engine-t, ER fegyvereket, stb. még jobban anyázni fogod...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

amúgy igen,alapból én is a lábba raknám de nem...ezt valóban kicsit elbaszták,meg sztem az is kibaszás hogy csak vagy sima vagy dupla lehet,vegyesen nem...

Illetve ami "fura" mostmár az asztali gépen jobban megy mint a laptopomon.....eddig fordítva volt,és rohadt zavaró hogy a laptop az ami már gyk majdnem játszhatatlan....
xblades
Ez a dupla hûtõ egy jó nagy kiba..ás, mert a karokon és az oldalsó törzsön kívül nem lehet sehova tenni(meg persze a reaktor). És azok ugye elégé leesõ dolgok harc közben így vele buktad a hûtést is.

Azért azt megoldhatnák hogy a lába is bele lehessen rakni egyet.

Jockey
yen lo wang nekem egyszeruen szar, nem fekszik, tulhevul es nem erzem..

Jockey
320