MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az XL engine-nek mennyi most a javítási költsége? Utoljára akkor volt fent ilyen amikor 3,5-4 millió volt😊

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Ott nem fogsz tudni,ugyanis abban az idõben nincs könyv ami azt a részt írná le.
xblades
Még nincs, most nagyon hallgatnak a témában, mert az következõ pach-al együtt indítják valószínûleg.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Köszönöm a válaszokat, most a fentebb linkelt Mech Factoryn elolvastam a rövid történelmet, gondolom jó sok spoilert lelõttem magamnak, mindegy 😄 Lényeg, hogy valahol ott szeretnék bekapcsolódni a történetbe, amikor megalapítják az eredeti húsz klánt, gondolom ez a Kerenszkij vére trilógiával kezdõdik. És befejeztem az offolást, még mielõtt valaki a fejemre koppint <#vigyor3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Helló! Open béta még nincs, ugye?
Jáde Fõnix helyett inkább a Kerenszkij vére trilógiát ajánlanám én kezdésnek (sokkal jobban alapoz, ha nem olvastál még BT-t, a jó hátteret nyújt a Fõnixhez is).
Vagy a Harcost, ha classic erával akar kezdeni az ember.
Fõnix Legendája trilógia vagy Harcos trilógia ezek jó bevezetõk de Harcos trilógia lehet egy kicsit sok lesz elsõnek. Aztán Kerenszkij vére trilógia utána meg a következõ a sorrend: Farkastörvény, Veszélyes feladat, Született harcosok, Sötét Ármány. Ezután történet szerint Klánok Alkonya sorozat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
BT regénylista @ Wiki, a megjelenés sorrendje kb. stimmel.

Azt tudni kell, hogy két "éra" aktív, az egyik a a "Classic era", ami nincs külön jelölve, ez a XXXI. századot jeleníti meg, a másik a "Dark Age", ami a XXXII. századot dolgozza fel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Félig off:

Battleteches regényeknek milyen sorrendben érdemes nekiállni, mit olvassak elõször?

xblades
Ssrm boat Cata-ból egy ilyen jobban meglepi az ellent szerintem:

2 MPulse
4 SSRM 2
4 t SSRM ammo
2 JJ
355 XL kb 95 végsebesség-el.
Ecm-el meg már befogni sem lesz egyszerû.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Én oda járok forumozni, ahol élet van. Tapasztalataim szerint ez (magyar játékosokat tekintve) legritkább esetben a hivatalos fórum, még ha van magyar topic, akkor is 😊
Messze nem,csak realista a magyar mentalitást illetõen.
Kissé nyûgös vagy vagy tévednék 😊

Azért szóltam, mert nekem is van olyan barátom, aki se ide se az Inkvizítorra nem nagyon jár viszont épp ma futottam vele pár kört. És szvsz elég kézenfekvõ egy játéknak a saját fórumában találkozni, ha csak egy beköszönés idejére is. Több forrás nem feltétlenül jelent az elaprózódást.
õszintén nem néztem/nem is kerestem/és nem is érdekel,így is csoda lesz ha egy 5 fõs csapatot tudunk majd alkotni alkalom adtán...
TVelvet
jó ez a gausspult
Tudjátok ugye, hogy a van magyar topic itt:
MechWarrior® Online™/Forums/Beta/BETA International Sub-Forum/

fuck ye,csak mire bekerül lesz vagy 3-4 hónap minimum.
Na lesz Highlanderünk is.
[NST]Cifu
Ha Premade ellen megy a PUG, általában semennyire. A gond az, hogy ez esetben bármivel is mész, ugyanúgy jársz. A GaussCat azonban a legdurvább amiatt, mert úgy egy hónapja a Gauss és PPC lövedékek "ûrméretét" megnövelték. Szóval ha jól rémlik elég ~1 méterrel mellé lõni, és találat. Namost ha a feje fölé célzol egy Awesome-nak, akkor esélyesen a fejét kapja el. Ezért gyilkos a Gauss.

A gond amúgy az, hogy bujkálnia se nagyon kell. Túlhevülni nem tud, és a 30 sebzés egy pontra elég durva.

Az SRM/SSRM boat Cat-okkal amúgy meg az a gond, hogy ott is megvan az a fél másodperc idõ, amíg kinyílik a rakétaindítók ajtaja. Ha nyitva van, akkor fél páncél védelmet "élvez" a kar, tehát ilyenkor célszerû lõni. A másik ilyen "ajtós" Mech a Centurion, ott is a bal torzóban lévõ rakétahelyre felesleges SRM-et rakni. 😊

Alapvetõen bujkálni érdemes vele, városban (pl téli pálya) elég jól elél. Érdemes együtt maradni a többiekkel, akik megvédenek/megosszák az ellenfelet... A páncélozásra azt találtam ki hogy elõre rakom a lemezeket, középsõ torzó 70/14, jobb és bal 50/10 arányban, így elölrõl eléggé védett, hátulról viszont gyenge, igyekszem mindig szembefordulni az ellenséggel (egyfajta rohamlöveg taktika). Csapatban jól boldogul a gép, 400-700 közötti sebzés jön csatánként, egyedül, közelharcban már necces mert mögéd kerülhetnek.

Torzonborz
pugban ez mennyire életképes ? cata azért nincs agyonpáncélozva és így hogy még lassú is egy light simán szétkaphatja ha nem vigyáznak rá.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

XenHai
Én 60 lõszert viszek és maxra rakom a páncélt.
A gauss Catapult-ra egy példa:

K2 Catapult, az alap 16,5 tonna súlyú reaktort lecserélni 6 tonnásra, leveszem az összes fegyvert és heat sinket, majd a jobb és a bal torzóba megy 1-1 gauss. Ennek a konfigurációnak a hátránya a lassú mech (45 km/h), azonban eléggé kompenzálja a tûzerõ, 30 pontnyi sebzés megy egy helyre, a mech soha nem hevül túl, a lõtáv igen nagy😊 Eltérések vannak a fegyverzetben mindenkinél, én egy TAG-et rakok fel a gaussok mellé és semmi mást, így 80 lõszert bír el a gép. Van aki lézert is rak fel, igény szerint...

Ja igen azt nem mondtam, hogy a lõszer az egyik torzóban van CASE-el. Így ugyan ha ezt szétlövik akkor gáz, de az egész torzót el kell pusztítani, ahhoz, hogy fegyver nélkül maradjak.
Torzonborz
hehe ssrm2-öt commandon használom ( 3 db ) + xl engine +tag. olyan mint egy mérgezett egér , lehet vele szépen kõrözni célpont körül. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én általában mindig a fõ fegyver próbálom kilõni ha van olyan. ac20/gauss/rakéta slotok,általában ott szokott lenni ammo is,és ha az berobban....

amúgy center torzot szoktam lõni,ha nincs semmi különös célpont a mechen.
Sziasztok MWO és remélhetõleg BT fanok.

A másik szvsz igen csak erõs összeállítás a Streakpult. Azaz egy A1-es Catapult streak srm 2-kel felszerelve. Ehhez nem árt már érezni egy kicsit a mechek vezetését, mert sokat kell vele rohangálni, kergetõzni az ellennel. Elõnye az a nem elhanyagolható tény, hogy jóval könnyebb „befogni” a célt aztán hellyel-közzel a képernyõ közepén tartani, mint mindig pontosan eltalálni a kiszemelt testrészt. Bevallom elég béna lövész vagyok. Ráadásul ez bizony masszív 30 pontnyi sebzést jelent többnyire a középsõ torzóba (jelenleg mindig ezt a testrészt lockolja <és ezt majd javítják a devek> a számítógép, de a két mech helyzete miatt lehet, hogy egy kart vagy oldalsó torzóba csapódnak a rakéták). Igazi light mech gyilkos összeállítás, de a saját súlycsoportjával is megbirkózik illetve az assaultok ellen is megállja a helyét akár 1v1-ben is. Mindezek mellett nem arra való, hogy leálljunk párbajozni, hanem hogy a támogassuk a társainkat és természetesen ebbe bele-bele csúszik egy-egy killsteal is (sõt). Hátránya a kicsi lõtáv mindössze 270m illetve, ha nincs kit befogni (lekapcsol az ellenséges mech), akkor nem indíthatók a rakéták. Éppen ezért én ennek egy picit módosított változatát használom. Kidobtam a jump jeteket 5 ssrm+1 lrm10 kombóval aprítom az ellent. 180-270 méter között minkét fegyverrendszer használható. 180-on belül gyilkos ssrm zápor 270 méteren túl lrm szurkálódás. Ez éppen elég ahhoz, hogy akár face-to-face megközelíthessek egy rám lövöldözõ mechet, mert a becsapódó lrm robbanások elvakítják.
Az egész titka, hogy nem nekünk kell az elsõknek lennünk a harcban illetve folyamatosan mozogni kell lehetõleg az ellen hátába. Ha már kialakult a cc, leszakadt egy két lrm boat vagy gyanútlan assault pláne valami kisebb, közel jön egy light a könnyû lrm boat kill reményében. Na akkor bevethetjük magunkat.
Torzonborz
fejet érdemes már ha el tudod találni. 😊 de ha befogod a célt akkor látszik hogy sérült e már vmelyik része ha igen akkor inkább oda érdemes lõni.

Köszönöm, akkor a gauss-os K2-t fogom kipróbálni. Az egyébként számít, hogy hova lövök? Minden mechnek van külön sebezhetõ pontja, vagy van egy általános irányelv, pl fejet kell lõni?

[NST]Cifu
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy jelenleg a Gauss-t érzik a legtöbben. 😊

Torzonborz
jó mondjuk assaultot tényleg nem nehéz eltalálni. 😄
mondjuk ez megint ízlés kérdése. kipróbáltam gauss/ac-t is és nagyon nem jött be , ac szinte majd' mindig beragadt. ppc egész jó de laser-t érzem igazán. van akinek meg más jön be.

[NST]Cifu
Sniperkedni jól amúgy is vagy álló célpont ellen tudsz (másik sniper vagy LRM-boat), ott nem számít. Hatékonyan sniperkedni pedig nagy Alfa sebzésû fegyverrel lehet, az átkozott K2-õk is ezt csinálják, pár lövéssel le tudnak amortizálni egy Roham mech-et is...

novemberben és decemberben lesz új map elvileg.
Torzonborz
"ER Large Laser (rengeteg hõt fejleszt, "nyaláb" sebzés, ami nem annyira jó távolra, ha az ellenfél mozog)"

nagy hõtermelés , nyaláb ez így van viszont - szerintem - nagy távolságú sniperkedésre még mindig ez a legjobb mert a mozgó célt lehet vele követni , a többivel ez totál esélytelen lévén hogy kell némi idõ mire odaérnek a célhoz.
mondjuk perpill bent lévõ mapeken nem nagyon lehet ezt kihasználni.remélem új mapeket is dobnak be 23án mert ez a mostaniak már csöppet unalmasak.

[NST]Cifu
Sniperkedni alapvetõen a következõ fegyverek jöhet szóba.

Gauss (nem fejleszt hõt, nagy alfa sebzés, de lõszer szükséges)
AC/2 v. AC/5 (nagy tûzgyorsaság, kis alfa sebzés, kevés hõ, lõszerszükséglet)
PPC v. ER PPC (rengeteg hõt fejleszt, jó alfa sebzés, minimum lõtáv)
ER Large Laser (rengeteg hõt fejleszt, "nyaláb" sebzés, ami nem annyira jó távolra, ha az ellenfél mozog)

A legnépszerûbb sniper a Cata K2 két Gauss-al. Jelenleg csak nála oldható meg a két Gauss. A másik verzió két AC/2 vagy két AC/5 ill. két Ultra AC/5.

Gauss-ból lehet Hunchback és Dragon snipert is csinálni, de az a Cata K2-hõz képest nudli ugye.

PPC / ER PPC sniper-bõl Cata K2-õt lehet csinálni, az Awesome AWS-8Q-ból pedig 3-4 PPC/ER PPC snipert. Atlas-okból lehet még Gauss / ER PPC snipereket csinálni.

Köszi a válaszokat! Sniper buildnek szerintetek megfelelne egy Catapult-K2 gauss rifle-kkel felszerelve? Vagy esetleg van valami oldal ahonnan jó buildeket lehet kibogarászni? Sniper érdekel legfõképp.

Lesznek pilóta skillek is(elvileg),ezek mech skillek.
ximix
Nem tudom a PilotLab mit takar pontosan.
Azt néztem én is, hogy pár skillt rálehet fogni a pilótára gyorsabban megáll , elindul, fordul, van egy két necces amire még rálehetne fogni a pilóta tapasztalatát gyorsabban fordul a törzs, mert ügyesebben bekonfigurálta az irányítást, de a törzs nagyobb kitérése nem a pilótán múlik és a jobb hûtés sem vagy a gyorsabb törzs forgás.

Máshonnan nézzük akkor minden relatív, bár a történtet nem olvastam így csak fantáziálgatok , hogy egy tapasztaltabb pilóta egyre inkább maga vezeti a gépét tehát nem használja az elõre beprogramozott sémákat és nem hagyatkozik a 100%-ban a giroszkópra hanem a saját érzékeit beleadva többet hoz ki egy gépbõl gyors megállásnál jobban hátra dönti vagy fordulónál ügyesebben szedi a lábait, a torzó forgást nagyobb sebességek végzi mint amit a gyro vagy a program tudna, ezeket a mozgássorokat elmentve idõ után egyre jobban hozzád idomul a gép.
Na jó felébredtem az utópiából😊
Caliph
ha elindult a csata nyomj egy alt-entert az kirakja full screenre

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jelenleg a mechet fejleszti nem a pilóta képességeit😉
ximix
-Ez most ilyen egy ablakban fut és csak a csata megy teljes képernyõn.
-Próbálgasd, amelyik szimpatikus.
-Elsõnek csak próba gépekkel lehet menni, amik rögzített összeállítással vannak csak a fegyver csoportokat oszthatod ki a tüzeléshez.
-A próba géppel csatában xp-t nem csak pénzt kapsz amibõl majd megveheted az elsõ gépedet amit már alakítgathatsz és a csatákban kapott xp-bõl fejlesztheted a pilóta képességeit.

Ajánlom figyelmedbe a fejlécben található FAQ részt.

(rendes furcsa így magyarosan 😊
Ja, és egyébként miért nem tudom fullscreenben futtatni a játékot? Hiába van az optionsnél bejelölve és elmentve a fullscreen meg beállítva a felbontás, egy kis ablakban fut a játék.

Melyik mechet ajánljátok egy teljesen kezdõnek? Elõször csak a trial mechekkel lehet menni? Most raktam fel a játékot, elsõre még elég káosz, fõleg az irányítás :d

Nem lesz.
Pedig vártam volna az új cuccokat 😊
xblades
Hát ha javították a hibákat legyen,bár nem tudom mi változik. Azt mondjátok hogy olyan sokan várnak a belépésre? Hogy túl terhelés lesz a szervereken, én nem hiszem.
Tehát azon kívül hogy bárki akkor csatlakozhat amikor szeretne, a "rendszer" levezetése ugyan az marad. Kérdés ez elég lesz-e.

[NST]Cifu
Este kiderül. 😛

Eddig én nem láttam hivatalos bejelentést az Open béta eltolására (hiába utaltak korábban erre), ami nagyon arra utal, hogy márpedig kezdõdik ma. Szóval õrültek háza, és sok bugfix várható. 😊

Torzonborz
no lesz ma pecs vagy nem lesz ? 😊

Üdv!

Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de úgy érzem fontos tudatnom, hogy van Windows7 Fix MechWarrior 3-ra.

Leírtam viszonylag részletesen:

MechWarrior 3 sg fórum #36 bejegyzés.

Akit érdekel tekintse meg esetleg próbálja ki.

Köszi!
[NST]Cifu
<action name="m_wg1">
<rebind device="keyboard" input="mouse1" index="0" defaultInput="1"/>
</action>
<action name="m_wg2">
<rebind device="keyboard" input="mouse2" index="1" defaultInput="2"/>
</action>
<action name="m_wg3">
<rebind device="keyboard" input="mouse3" index="2" defaultInput="3"/>
</action>

xblades
Ha sikerült leírhatnád, mert az engem is érdekelne.