MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy az emlékeim fakultak meg, de arra nem emlékszek hogy azoknak is ilyen kaotikus és körülményes volt az irányíthatóságuk? Mert ez így számomra káosz 😄
Igazából a látványvilággal és a játékmenettel sok baj nincs (illetve a vasigénnyel se, ultrába 70 fps körül döcögött)
Maga a játékmenet sem tûnik gázosnak, bár percek után mindig úgy ledaráltak mint a büdös szart. 😊 Volt aki gépfegyverként funkcionáló rakétavetõvel nyomta <#mf2>#mf2>
Amire viszont nem sikerült rájönnöm a játékban töltött cirka fél óra alatt, hogy itt csak ilyen cod6 szerû bedoblak 1 szerverre móka van, vagy van szerver browser is? (vagy ezt a tulajdonságot csak a béta hordozza magában?)
Atlas talán majd késõbb 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gyakorlatilag ki lehet hozni vele ha minden jól megy 4 db ssrm súlyát, a lõszerhez meg le kell dobi néhány hûtõbordát, az elivileg talán még elviselhetõ.
Akárhogy számolok, a ferro armor nem hoz akkora nyereséget a catapulton, lehet, hogy az a nagyobb súlyú robotokon lesz optimális (mondjuk Atlasra nem számoltam), de a 65 tonnán 1.4 tonna nyereség 14 slot feláldozásával az szerintem gyenge.
bár mondjuk premade grouppal ahol van rendes spotter/tagger
lehet hogy konszolidált profitot is lehet termelni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Persze ez nézõpont kérdése, aki nem akar egyáltalán pénzt költeni, az nem költ, bár XL engine-s konfig és prémium nélkül nem tudom, mennyire rentábilis egy Heavy vagy Assault Mech.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha erre én ferro armort pakolok, akkor tonnánként 12% plusz védelmet kapok, vagy ugyan ezt a védelmet elérhetem 12%-al kevesebb páncéllal is, tehát nyerek (12*0,12) 1.44 tonna szabad súlyt.
Ehhez képest, ha endo-steelt alkalmazok, akkor 5%-ot nyerek a teljes mech-súlyból, ami a 65 tonnás catapult esetében 3.25 tonna nyereség, ami mehet fegyvernek vagy lõszernek?
Tehát missile boat esetében nekem úgy tûnik, hogy a négy alkalmazható extrából (xl-engine, ferro, endo és DS) nekem az XL és az endo-steel-t éri meg használni. A másik két upgrade feltehetõen reménytelen, mert a slotok száma többet nem tesz lehetõvé, ha fegyvert is akarok felpakolni.
Most simitgatom az a "beginners guide" magyar nyelvû verzióját, a lényeg tömören annyi, hogy amíg annyi CB-t nem szedsz össze, hogy saját Mech-et vegyél, addig maradnak a Trial (Próba) Mech-ek. Azokkal kell játsz, hogy elegendõ CB-t szerez.
Vagy pedig veszel pénzért MC-t...
Yen-lo-wangot csak MC-ert vehetsz, C-billert nem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Remélem azt azért megoldják, h ne legyen 2 négyfõs csapat egy oldalon.
Na most ez eléggé durva fõleg úgy, hogy gyakorlatilag 4 és 8 között mozgott az fps-em. Ekkora mákom szerintem a következõ évezredben nem lesz.
Igen félve mondtam meg, hogy Trial mech és 5 fps az átlag éppen.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szóval a Match Maker továbbra is egy placeholder kategóriába esõ dolog lesz... :\
A system.cfg-ben van egy olyan sor, hogy
-- Set 16 by 9
r_Width = 1280
r_Height = 720
A -- Set 16 by 9 az micsoda? Képarány?
Nekem rendszeresen elindul a normál 15-17 fps értékkel (amikor éppen nem fekete képernyõt ad), és menet közben valamitõl leesik erre az értékre. Nem mindig, és nem mindig ugyanott...Van, hogy minden pályát simán végigjátszok gond nélkül.
Újraindítottam a vadat és oké.
Írtátok a 4fps-t, nem tudom használtok e alvást funkciót?
Eléggé borzasztó.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval lehet inkább Atlasokat próbálom most ki.
SovereignXY:passzolom
Tölteném le a játékot és így a patch 1/14nél megfagy. Tudja vki mi lehet a gond? Már másodjára próbálom :S
Olvastam anno és most is és a jelenlegi helyzetre ez a megoldás, attól még a vágyaim netovábbja lehet a random csatába ne legyenek grup-ok.
Hú, ennyi gépelési melléütést már igen régen sikerült egyszerre elkövetnem.
Egyébként meg úgyis kell vennend egy adott típuson belül többet is elõbb utóbb, mert ha csak egyet veszel, az alapszintû képességeket tudod csak kinyitni. Hogy a magasabbakhoz is hozzá férj, adott osztályon belül más típusokkal is ki kell nyitnod az alap képzettségeket. Ez pedig azt jelenti, hogy kötelezõen 6-8 óra játék egyéb típusokkal is.
1. 4fps
2. fekete képernyõ
3. Idióta csapat
"Repeat"
néha megszakítva(1-2%-ban),olyan meccsel amikor értelmes a csapat meg a meccs is izgalmas,jeee.
Legjobban az 1. és 2. pont ami zavar.nem javítják ki köv patchel tökön rúgom az összes fejlesztõt.
MaRee sztem a többi is jó,csak nem a caustic valleyn....
mörr: Atlassal én is így voltam,bár én ezt a lépest megoldottam azzal hogy a founderssel Atlast választottam,nem rossz.De nem teljesen a legjobb,régen se volt a szuper kedvencem az Atlas és most se az,én tudom mit akarok de még nincs bent.Most találtam 1 új úgy tûnik kedvencet(cicada),meg lehet még meglesz a standard Awesome-8Q is.(Chatapract ki lesz próbálva mert érdekel,és majd meglásszk,Highlander meg ha bekerül lesz pezsgõ bontás valamikor jövõre)
most gaus , ac a nyerõ de nem biztos hogy ez sokáig így lesz. ja meg persze lrm esõ 😄