MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A következõ patch nem a bugfixekrõl szólna elviekben. Ehhez képest nagy adag újítás jön (ECM, BAP, CC), miközben a pilot lab még félig sincs kész.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a játszhatatlan laggot 1szer tapasztaltam eddig szerencsére,de ott nem tudom mi lett a vége(gyanítom döntetlen),szerintem a biztos gyõzelem ment el vele.

Ez a lagg dolog és pl a játékból való kilépésnél történõ fagyás elég gáz most. Illetve volt nekem 1 olyan is hogy beültem atlasba,kicsit feljebb vettem a grafikát megnézzem úgy mennyivel szebb/mennyire esik le az fps a minimumhoz képest,és ha full screenre raktam 1 fekete képernyõ volt vagy ilyen nagyon durva pixeles... Szóval a mostani peccsben olyan dolgok maradtak benne amire nem fordítottak kellõ figyelmet ez teljesen egyértelmû,ahogy az is hogy ezt javítaniuk kell ASAP.
én azt honnan tudjam?😄
[NST]Cifu
cifu azért ha azt nézed hogy ez a prémium augusztus eleje óta ketyeg nem rossz :d mondjuk az más kérdés hogy semmi haszna nem volt eddig mert mindig volt reset...😊

A reset miatt lényegtelen, sõt, ugye csak szeptemberben jelent meg a "valódi" free játékos, akinek nem volt MC-je. Szóval annyira nem gyerebe ez.

Engem nagyon nem zavar az hogy jövõhéten elkezd ketyegni az óra,legalább tudom hogy onnantól amit gyûjtök az ténylegesen meg is fog maradni.

Ezzel egyet is értenék, de mégse. Mert a játék messze van a késztõl. Nem olyan dolgokról van szó, hogy nincs még frakciós harc, hanem arról, hogy konkrétan egyes mapoknál brutális lagzások vannak, meg eszméletlen FPS dropok.

Október 16-al jön a Dx11 is. Ezek után abba bele se merek gondolni ott mi lesz.

Nyílt bétát akkor indítanak, ha a játék már stabil, alapvetõ gondok nincsenek. Az, hogy a finomhangolás még szükséges, teljesen normális. De itt tegnap konkrétan többször úgy kellett kilépni a csatából, mert játszhatattlanul belagolt...

...és ez szerinted 95%-ban kész van?? 😊
OB-re mindig is azt írták hogy 95%-ban kész program,tehát nem 100% ezért nem végsõ teszt😊
Na jó, kicsit túloztam, még akkor is, ha csak _szinte_ értéktelennek mondtam 😊
De totál megértem a lázongó foundereket, hiába marad meg amit gyûjtenek, ha ahhoz egy félkész izével kell játszani, holott OB-ben elvileg már egy kész cucc végsõ tesztelése kéne hogy menjen.
Torzonborz
azt azért nem mondanám hogy értéktelen , pénz és xp jön , nem vész el.
ez annak lesz gáz akinek a játék ob mivolta miatt vmi gikszer becsúszik és nem tud majd játszani vagy csak korlátozottan.
az már a supporton múlik hogy ilyen esetben mit tesznek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem értem mirõl beszélsz,nem lesz több reset ami pénzt keresel innentõl megmarad majd.
Attól még a csomagnak, amit a founder vett, egyik eleme így szinte értéktelen. Nyilván a többi része használható, akár erre is, de ez nem változtat azon, hogy a premium idõvel meg vannak szivatva.
Torzonborz
mondjuk én a devek helyében opcionálissá tenném a prémium aktiválást. aki akarja az most ob-n megtehetné vagy késõbb live-nál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Itt idézem magam,ott 1 vagon MC ha akarom befizetem belõle magam fél évre még és van prémiumom 1 jó ideig 😄
Engem nagyon nem zavar az hogy jövõhéten elkezd ketyegni az óra,legalább tudom hogy onnantól amit gyûjtök az ténylegesen meg is fog maradni.
Az igaz, de a premium time-mal gyakorlatilag eléggé megszopatnak minden foundert.
Mert az rendben van, hogy az open beta eleje után nem lesz több reset, és már premium bonusszal gyûjtöget, de hol lesz még a játék a majdnem késztõl, amire a founder vásárláskor jogosan számított.
Torzonborz
igen , ezért írtam hogy open béta de mégsem 😄 kicsit érdekes ez a helyzet és tényleg nem jó .
ha sima ob lenne akkor szerintem senkit nem zavarna .

Hát az az neked nem biznisz hogy kapsz 1/4 mechet meg 1 rakat mc-t akkor te tudod.
cifu azért ha azt nézed hogy ez a prémium augusztus eleje óta ketyeg nem rossz :d mondjuk az más kérdés hogy semmi haszna nem volt eddig mert mindig volt reset...😊 viszont ha azt nézed ott az mc amibõl ha úgy tartja kedved kb fél évre tudsz prémiumot venni😊) mondjuk mivel még lesz 1 reset lehet megnézem a hero mechet ha az tényleg 1 highlander lesz..vagyis fuck,nem az open bétával lesz az utolsó reset???-.-
Na ezért szoktam én le a félkész termékekért való fizetésrõl... amikor már egyértelmû, hogy mit kapok a pénzemért cserébe, akkor lehet szó biznyiszrõl.

[NST]Cifu
@Jockey: A lényeg pont az, hogy a free playerek az elején tanulhassák a játékot, illetve mindenki kipróbálhasson egy-egy osztályba tartozó mech-et, hogy a tapasztalatok alapján késõbb milyen Mech vásárlása felé haladjon.

@Torzonborz: Szvsz túl korai még a Nyílt béta. Engem pedig azért zavar, mert az alapító csomag prémiumja is elkezd ketyegni. Unfairnek érzem, hogy a jelen állapotban, erõsen bétás szinten én fizessek azért, hogy bétateszter voltam/vagyok.

@Paladin: 1037 vs. 134 egy órával késõbb. 😊

Nagyon csodálkoznék, ha nem lenne.
Az alapító mech-eken kívül várható késõbb vmi prémium mech ami többet keres,mint a trial és a sima?

998 másik játékos szerint (130 ellenében - egy poll aktuális állása) szintén az 😊
Hát ha full képernyõn nyomod az exit game-t akkor az se segít,tegnap emiatt nyomhattam a reset gombot😉

Szerintem a mostani 1 véletlen hibájuk volt,eddig egy pecs se volt olyan hogy hasonló hibák jöttek volna elõ,szimplán benéztek pár dolgot és vagy lusták voltak kijavítani vagy alapból nem vették észre.
Torzonborz
na mondjuk az a legkevesebb , taskmanager aztán szevasz. más fontosabb az tény.mondjuk az ilyen elõre beharangozott nagy pecsektõl mindig félek egy kicsit mert ha ez a mostani hozott ennyi bugot akkor abban mi lehet ? 😄

Szerintem nem a jövõheti peccsben kéne a mostani hibákat javítani,pl nem tudsz kilépni mert befagy a launcer és szevasz. stbstb
Torzonborz
16.-án lesz még 1 nagy pecs, ha ott javítják a mostani hibákat és még egyéb finomságokat is betesznek akkor nem korai. lévén ez még csak open béta ( ami mint tudjuk mégsem teljesen az 😄 ).

XenHai
Csak szerintem kora ez még?
Torzonborz
ja az kimaradt hogy OB is indul jövõ héten 😄

Torzonborz
október 14-én vége a founder's programnak szóval aki még nem szervált magának ilyet de akar az igyekezzen. 😊

vegyél saját mechet😉
Torzonborz
hmm ajándék lónak ne nézd a fogát 😄

Jockey
egyszeruen nem foghatom fel, mi apek pocseert nem lehet a trial mech-ket szerkeszteni, csak elveszik az ember kedvet a jatektol es kurvara nem ad sikerelmenyt, legalabb is nekem nem, ugy szar a fegyverzet stb rajta ahogy van..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
nem kívánságmûsor 😄

Igen, az más tészta, az úgy lenne logikus.
random csatában kétlem hogy lehet majd,community warfare-ben már elképzelhetõnek tartom hogy a bolygó adott maphoz lesz kötve.
Nagyon erõsen kétlem.
Remélem azért az élesben majd lehet választani a térképek között, mert egy közelharcos robottal nem biztos, hogy minden térképen szívesen játszik a gazdája...

[NST]Cifu
Magyar idõ szerint holnap reggel 9 óra körül egy új szerver oldali patch kerül fel, talán az javít a dolgokon.

[NST]Cifu
Most még nem létkérdés (~1,5 gigát eszik nálam a játék), de még nincs customizálás, nincs 12 vs. 12 csata, nincs Dx11, stb.

Szóval késõbb igen, jogos lehet. Most még elég lehet a 3 giga.

Mi az igazság abból, hogy a Recommended System Spec-nél azt írja hogy 8 gbyte (!!!) memória szükséges ? 😮 Nekem csak 3 van...
gecc kiszedek 4et atlassal caustic valley-n utolsót öljük meghalok, 3v1ben marad az utolsó ellen erre olyan lag kezdõdött hogy semmit nem lehetett látni...brutál. van mit javítaniuk,pedig most asztalin elég jól megy már a játék😊
Ismét én 😄 az asztalin is felpeccseltem,mostmár nem esik annyira le az fps😄 csak 8 a legminimálisabb,amúgy ilyen 20-35 körül van szóval faja,bár lowon elég érdekes a grafika most.
Illetve a night vision mostmár rendesen zöldes ahogy kell😊
Remélem a 2 új map majd éjszakai/alacsony gravitációs lesz.
A folyó felõl valóban nem változott,de a város felõl eddig az útról és a pálya szélérõl a hegy felõl is fel lehetett jönni,most már csak a hegy felõl lehet mert az út ugye marad lent.Így a városból jövõ támadás kicsit 1 irányba lett koncentrálva.
[NST]Cifu
Nincs jobban védve, mert a folyó felõl egy rámpa megy fel, szóval csak annyi változott, hogy arról az oldalról máshonnan jön a támadás.

Ebbe a peccsbe msot több hiba is becsúszott,este mentem pár kört és én is elég érdekes dolgokat tapasztaltam.

Viszont a River cityn tetszik a változtatás,kicsit jobban védve van az északi bázis így hogy az út csak a bázis alatt megy el.
Torzonborz
??? tegnap pont ott foglaltam csak lejárt az idõ és nálam ment a csík ( #3068-ban ezt írtam ) . akkor ez szép kis bug hogy nem mindenki tud foglalni.

[NST]Cifu
Egyébként a vulkános pálya konkrétan játszhatatlan most. Egy atlas-t kilõttem, a kijelzõ szerint nem volt már középsõ torzója. De azért még ott állt percekig egy helyben. A végén ráálltam az ellenfél bázisára, de a csíkjuk nem csökkent. Letelt az idõ, de nem lett vége a csatának...

[NST]Cifu
Most nem vagyok biztos benne, de két mag felett már nem volt kihatása a max. fps-re.

És olyankor a max fps nem esett ugyan akkora mértékben?

A core i7 920 tényleg nem egy mai gyerek, de azért nem egy gyengus. Sajnos a ratyi hûtésem miatt nem tudok 3.2 ghz fölé menni.