MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként igen, valahogy úgy van, hogy PPC-nél 180 méter alatt egyre kevesebbet sebez, és tán 90 méteres távnál közelebbrõl már szinte semmit sem árt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Létezik felderítõ rohammech is (Banshee). 😊
A light mech-ek a leggyorsabbak, feladatuk elsõdlegesen a felderítés, de nagyon jók az átkaroló hadmûveleteknél is, gyorsan az ellenség hátába kerülhetnek, és két-három light mech gyakorlatilag bármilyen Mech-et szét tud kapni.
A medium mech-ek elviekben a legnépesebb család, általános támadó feladat az övék, de akadnak sniper/támogató, sõt, felderítõ Medium Mech-ek is, ahogy dedikált feladatú is (mint a városi harcra tervezett Hunchback). Az õ sebességük még mindig elég nagy, hogy bekerítõ hatmûveletekhez jól lehessen használni, és az ellenséges felderítõkkel elbánjanak.
A heavy mech-ek képviselik a valódi átütõerõt, komoly tûzerõ mellett már elég komoly páncélzattal bírnak ahhoz, hogy szemtõl-szembe harcnál ne rebbenjen meg a szempillájuk. A feladatkör itt is jellemzõen a harc, de immár specializáltabban (pl. az LRM-boat Catapult vagy Archer, vagy a Légvédelmi/távoli tûztámogató Rifleman és Jagermech).
Az assault mech-ek vagy áttörõ feladatot kapnak, vagy pedig a fõ vonal mögött mint mozgó fegyverplatform szerepében tetszelegnek általában, és jellemzõen a parancsnokok ülnek a pilótafülkében. Túl lassúak a komoly manõverekhez, így inkább védelmi, vagy frontális támadáshoz illenek inkább.
Ez a Battletech beosztás.
A valóság az MWO-ban ettõl azonban alaposan eltér.
A Light Mech elsõ sorban scout, a feladata a TAG / NARC célmegjelölõkkel a célpontok "megfestése" az LRM-ek számára, az ellenség mozgásának felfedése, és az ellenfél hátországának zaklatása (LRM-boatok). Ezen kívül õk elég gyorsak ahhoz, hogy visszarohanjanak a bázisra, ha az ellenfél egy felderítõje éppen nekiállt elfoglalni.
A Medium Mech elsõ sorban az ellenfél bekerítésére jó, hagyni kell a heavy/assault mech-eket elõre menni, és mögöttük a célpontot megközelítve annak a hátába kerülve komoly sebzést leadni. Persze lehet LRM-boat Hunchback-at is gyártani. Ahhoz is elég gyorsak, hogy az ellenfél könnyû Mech-eitõl megvédjék a snipereket és LRM-boatokat.
A Heavy Mech-ek már elég vastagok ahhoz, hogy frontvonalban is jól szolgáljanak, és elég tûzerõvel bírnak, hogy komolyan félni kelljen tõlük (lásd SSRM-boat vagy Gauss-boat Cata).
Az Assault Mech-ek fegyverzettõl függõen nagy távú támogatók (LRM-boat Awesome és Atlas), vagy pedig "áttörõ" mech-ek (közelharcos Atlas, MPulseLas-boat Awesome AWS-8Q).
Ennél ilyen problémával nem találkoztam a páncéllal kapcsolatban.
A motoron gondolkozom xl-300 vs xl-360.
Mert már párszor le lettem oltva játék közben, hogy nem azt csinálom, amit kéne. Light-ként gondoltam a scoutolás a fõ feladat, de most is ilyeneket írtak nekem, hogy a long range supportot kéne védenem meg isten tudja, nem a többi light mechel kergetõzni <#nemtudom>#nemtudom> Hiába pug, azért én szeretnék hasznos tagja lenni a csapatoknak, úgyhogy segítsetek légyszi.
6 kill új rekord😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(ezt akarják javítani hogy random legyen mint az srm)
Ha folyamatosan nyomom a kanyart, akkor néha túlfordulok rajta, ha meg egy pillanatra megszakítom,akkor néha annyira túlszalad a light mech, hogy akkor meg már azért nem tudom befogni. Pedig sokszor tényleg csak egy villanásra engedem fel a gombot.
Illetve ütközéstõl felborult jennerrel is jártam így, de az is tény, hogy volt, amelyik azonnal totálkárt szenvedett. Ezért én nem örülök neki, ha megpiszkálják az ssrm célzást, mert én nem tapasztalom azt, hogy nagyon egy pontba menne mindig.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A scoutolásnál amúgy nem nagyon értem mikor kapok pénzt, ha én látom meg elõször az adott mechet? Elég ha csak már simán látom, vagy R-rel be is kell targetelni?
cserébe drága. akinek nem elite commando az elsõdleges annak nem éri meg.
nekem igen 😛
Biztos nem próbáltak vele kilõni soha egy körbe-körbe rohangáló lightot, aminek nem hogy a közepét nem lehet vele eltalálni 20 méterrõl, de nekem rendszerint bõven mögélõ, csak úgy porzik a domboldal. Úgyhogy én már annak is tudok örülni, ha bárhol felvillan rajta a találatjelzés...
Van valami amivel esetleg tudnám még pimpelni kicsit? Meglepõ módon elég jól bírja akkor is ha eltalálják, a sebzés persze nem valami eget rengetõ, de a többi light mechet szoktam úgyis kergetni vele inkább.
Egyébként rakétánál számít hogy hova célzok vele? Mert én úgy vettem észre mindig ugyan oda csapódik be, de nem nagyon értem ezt a sebzés dolgot, mert van, hogy egy lightba bele lövök egy csomót és semmi baja, de van amikor pár lövés után leszakad a karja vagy ilyesmi.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
http://i.imgur.com/ilv4R.jpg
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal