MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En a Ravent is kedvelem, sajatnak meg egy Centuriont vettem, de a trial Centurion tenyleg nem sokra jo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A trialok közül ha elfogadsz egy tanácsot, Awesomeot használd, a többi kuka.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Elõre is köszi a tippeket. A munkahelyemen már két napja bújom a Hungarian HQ-t, meg az official forumokat. Néhány trial matchet már próbáltam. Artyzni nem szeretek, scoutolni sem annyira, de azt késõbb biztos megpróbálom. Valahogy eddig az volt az érzésem hogy atlast akarok, és általában ezek a megérzések be szoktak jönni. Még nem veszem meg. Ha vennétek melyik atlast vennétek és utána mi lenne a felszerelés amiért farmolnátok a lóvét? A TS-re biztos felnézek hamarosan. Ismét elõre is köszi...
[NST]Cifu
Elõször is fent van egy FAQ. Javaslom nézd át. 😉

Másodszor, a Trial MEch-eket próbáld ki, melyik játékstílus jön be. A gyors futkározás (light mechek), a gyors harc (medium mechek), a komolyabb harc (heavy mech-ek), vagy a lassú, nagy tûzerõ (assault mech).

Én elsõre a Medium vagy Heavy Mech-eket javaslom. 6500MC-bõl elõször mindenképpen prémiumot ajánlok, e mellé, ha a Trial Mech-ekkel kiszórakoztad magad, végy egy neked tetszõ Mech-et MC-bõl (a Trialokkal a komolyabb Mech-eket elég hosszú idõ kifarmolni).

Hogy melyik Mech-et? Az a gond, hogy játékstílusfüggõ. Ha az Arty tetszett a WoT-ban, akkor LRM boat (Catapult A1, C1, C4 illetve Awesome 8R vagy 8T). Ha közelharcolni szeretsz, akkor medium mech-ek (Hunchback, Centurion) vagy assault mech (Awesome 8Q, valamelyik Atlas). Ha a gyors scoutolás, ellenfél hátába kerülés a neked szimpatikus, akkor Commando, Jenner vagy Raven, illetve most nagyon szeretik a Cicadat.

Felszerelést nem tudsz MC-bõl venni, ezért jó a trialozás az elején, keresel egy kis CB-t, és abból már tudsz a fegyverekkel, felszerelésekkel játszadozni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lentebb van egy TS3 szerver cím, oda is jöhetsz majd kérdezgetni, segítünk.

Torzonborz
ja és elsõ körben : ott van a szép nagy piros FAQ link a bannerben bökj rá és olvasd el , tényleg érdemes.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
semmire, próbálgasd a trial mecheket hogy ráérezz a játékra , ha megvan hogy kb melyik típus ( light , med , heavy , assault ) az amelyikkel jobb vagy akkor vegyél egy olyat. de csak is utána , vaktába ne költs semmire mert nincs értelme.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja,üdv a WoT-ot megunók táborában.
Az elején semmire. Van trial mech,ki tudod próbálni melyik milyen(azt hiszem patchenként változtatják a trial mecheket).
Így 1 idõ után majd látni fogod melyik súlyosztály fog feküdni az ízlésednek és azon belül is melyik mech(annyi hogy variálni nem tudod ugye a trial mecheket így nem tudod kipróbálni melyik fegyver/fegyverzet jön be neked a legjobban). Addigra úgyis lesz pénzed tehát szerintem mechre költened az MC-t felesleges,inkább vegyél belõle premiumot valamikor. + pénz sose jön rosszul.
Sziasztok! Most kezdem az alapoktól a játékot, egyik haverom mutatta, de õ is kezdõ. World of tanksozok, kicsit beleuntam. Van egy kis elbaszható pénzem a játékra (lehet flamelni kicsit, de ne nagyon), de mivel gyakorlatilag 0 a tudásom, kidobnám a kukába az egészet, ha tanács nélkül költeném el. Ötleteket kérek, mire basznátok el 6500 MC-t (Mech- weapons- equip), ha lehet minnél részletesebben... Elõre is köszi...
Én mindig az indulás után dc-zek mert csak akkor látom mi van.
De ha jól rémlik valamikor november közepén jön talán a köv javítás az MM-hez.

Amit még hiányolok azon kívül amit már nem tudom ki írt,hogy nem mutatja ki van premade grouppal,hogy nem írja ki ki milyen mechel van.
A csapatok osszevarasa soran igazan megtehetne, hogy ha valaki disconnectel, akkor kihajitja a listabol, nem csak odabiggyeszti a neve melle. Olyan jo, mikor eliditja a 7 vs. 8 meccset ugy, hogy a hetbol egy statusza mar eleve disconnected.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ja,reconnect az hasznos lenne ilyen esetben. meg az elsõ 2 dolgot is javíthatnák de k...gyorsan,mert open bétában ez gáz:S

Forumon is nézelõdnék milyen csapatok nyomnak recruitot de semmit nem találok most meg ott....
Torzonborz
elsõ 2öt már írták fórumon. tegnap nekem is volt ctd ...az a baj hogy ilyenkor nem rak vissza csatába pedig jó lenne. 😞

4fps bug(betölt a játék és 4 fps-m van,gyk egybõl léphetek ki)
fekete képernyõ bug kezdésnél.(ezt írta vaakuum is)
(emiatt a 2 miatt most elég gyakran van disconnect valamelyik csapatban és egybõl ennyit a 8v8ról)

Nem lehet chatelni mert ha pont akkor halsz meg akkor gyk félbe szakítja amit írtál,törölni nem tudod.és 1 fél szöveget kell elõbb enterrel elküldened,majd írhatod be újra az egészet.

Az új official honlap 1 szar.bár ez egyenlõre nem érdekel,de a forum is most káosz szerintem,semmit nem lehet megtalálni(régi jobb volt maradjunk ennyiben). Ami viszont zavar/negatívum hogy eltûnt a statisztika fül ami eddig bent volt és faszán mûködött.

hirtelen így elsõ körben most ennyi.
Torzonborz
ja oké mondjuk ez nem bug 😄
akkor mit találtál ami zavaró ?

Az elsõ sort figyelmen kívül hagyom,mert egyáltalán nem ilyen dologra gondoltam.

Megesik,trial mech hátránya hogy adott rajta a cucc és azt kell beosztani,majd szépen össze szedik a pénzt a saját járgányra és jobb lesz:p
Torzonborz
ja pl az LRM esõ amit premade groupok produkálnak 😄

tegnap nyomtuk este Mi is , volt pár nyertes csatánk de akadt olyan is ahol esélyünk se volt fõleg hogy csak - ha jól emléxem - 2en vittünk founderses mechet többiek triallal tudtak csak jönni.

Jelenleg az official forum szar szerintem,nem tudok topicot nyitni pedig lenne 1-2 dolog amit beírnék mert eléggé zavaró....
Nem akartam direkt írni a nem folyékony állapotot!<#idiota>

Én csak este nyomtam,most még Tiberium Alliance megy:d után átülök asztali elég és összeszedek 1 kis pénzt hogy valami értelmes configot tudjak felrakni a kedvenc kis atlasomra,utána pedig elkezdem összeszedni a pénzt a kis cicadámra!😊
Torzonborz
ez nem igaz ! a havas pályán nincs....folyékony állapotban ! <#idiota>

egyébként mi ez a nagy csend ? beindult a játék és mindenki tolja ezerrel ? 😄

Mind1ik pályán van víz.
A vizes pályán ismét beesik a 16-17 fps-rõl 4-5 környékére a házak között. De az a meglepõ, hogy nem minden esetben...nem tudom reprodukálni a hibát, mert nem mindig fordul elõ.

Nem, csak belépsz simán, és letekered a Hungarian szobába.

xblades
"109.228.29.191"
Ide külön reg-elni kell?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Pedig mi igyekszünk 😊
Csak nem mindig írjuk ki ide, hanem egybõl megy a Faq-ba.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

JA igen,"genius" team. Masíroznak forest colonyn a barlangban,én direkt nem mentem mondom kell vki hátra(Atlassal mert mi mással...),látom ellenfél jön a vízben,mondom "they are in the water,def base" mivel õk sokkal közelebb voltak,logikusabb lett volna ha õk jönnek vissza mert nem fognak hamarabb oda érni az ellenség válaszára. válasz "stfu" az ellenfél úgy nyert hogy 0 azaz 0 kiosztott dmg-e volt mindenkinek...idióta bagázs...
aha,eddig ezt nem írták sehol.legalábbis hozzám nem jutott el.
xblades
Faq 😊

Nem úgy volt hogy a prémiumot aktiválni kell??mert nekem alapból aktiválva van....na mind1....

(régi design jobban bejött)
xblades
Na új dizájnt kapott a hivatalos oldal is a megnyitóra 😊

109.228.29.191

Ide jöjjön mindenki, hivatalos MWO TS3 szerver, HUNGARIAN szobába, minden este vagyunk fent 7-8-an magyarok, gyertek minél többen.

Két kör után egy deka lóvét nem kaptam...pedig nem én voltam az elsõ hulla egyikben sem.

Csatti néven játszom.

Jöhetnek az invite-k social-on. 😊

Torzonborz
nálam ott van minden ami kell : founders cata , prem. acc. , mc.
és végre van armor cata-n 😄

Caliph
ahogy lennie kell

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Vége a maintenancenek, se mech, se cb, se GXP😞 Csak a trial mechek.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

ximix
A Jitter a pingek közti eltérés mértéke.
Pl: 5x megpingeli a szervert 17ms,16ms,20ms,18ms,15ms
és itt 5ms lesz a jitter. ha jól tudom😊
Próbáld meg amerikai szervert kiválasztva is.

Packetloss 0%
Ping 16 ms
Jitter 7 ms (nem tom, mi ez)

Line quality-ra A értéket adott.
De beraktam az oldalt a kedvencekbe, szerintem sûrûn fogom nézegetni mostanában, köszönöm.

ximix
A tegnap kreált CICI nem túl hatékony, de azért használható.
A MachBay progi Variants mappájába kell bemásolni majd a MachBay-t elindítva a LoadMech-nél kiválasztani.

Cicada CDA-3C CICADA-3C Double AC2+AMS+TAG
Torzonborz
Thanatos : #3487
már ha itt ez alapján mûködik.

ximix
A neted jó ?
Olyan mintha a feltöltésed akadozna , elvesznének adatok, de lehet tévedek.
Itt megnézheted, felül katt a Begin Test és vár, a Packet Loss 0% akkor jó.

http://www.pingtest.net/
hahó ! magyarázza már el nekem valaki legyenn szives, hogy a critical damage hogy is van és mitõl függ. köszönet !
Caliph
kilenckor

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ha minden igaz 1PM PT-ig húzódhat el (fórumon ezt írták), azaz este nyolc körül/elõtt indul az open béta.

Van már valami infó, hogy hánykor lesz a reset?

Torzonborz
pedig elbírja :
XLE 320
8 DHS ( 2 side torso 2-2 db , 2 arm 2-2 db )
3xPPC , 3xSSRM-2
3 tonna ssrm ammo
HE 1.38

de az ER PPC már tényleg sok rá.

[NST]Cifu
A 9M per pillanat bugos, lévén 3db PPC-t sem tudsz még DHS-el sem hûvösen tartani, úgy, hogy a reaktorban lévõ hõcserélõk szimplának számítanak, nemhogy 3db ER PPC-t. Így a 9M-en van most 2X ER PPC, a jobb karon TAG, a CT-n és a bal karon pedig összesen 3db SSRM-2, hozzájuk pedig 3 tonna lõszerrel, illetve AMS és egy tonna lõszer hozzá.

Korántsem gyilkos fegyverösszeállítás (a 7x MedPulseLas 8Q és a 4x LRM-15-ös 8R már gyilkosabb akkor), de per pillanat ez volt hatékony a 9M-en.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!