MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Mondjuk q...jó, hogy a "patch notes" link nem mûködõ oldalra vezet... ejj, ejj...)
Szerk.: Ill. az egész oldaluk nem megy... :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Stalker STK-3F én STK-5N típusok között szerelhetõségben semmi különbség nincs? Tehát mindkettõ dettó ugyan azokkal a hardpointokkal és slotokkal rendelkezik, csak az alapfegyverzetük (amivel vásárláskor megkapjuk) tér el egymástól?
Bal kéz felé volt a hegy induláskor, megkerültük, és a túlsó oldalán a 90 fokos kanyar után van egy hosszú sík sáv végig a hegy lábánál. Na annak a kellõs közepén.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vettem egy kis Commandóst 😊 valaki hozzá ér akkorát zakózik, de zsírkaraj pofára.
Elején mérgelõdtem rajta most már meg nevetek dõl, mit a fa arccal bing.
Kapot egy LRM 10-t két pakli lõszert hozzá egy medpulz lézert és ezzel borzolom a kedélyeket szaladok az enemi felé közben ömlik belõlem a raketta amikor közel érek csikizem a lézerrel, bár nem ez a rendeltetésszerû használat, de meglepõ a Cat-ák általában lükibe vágják magukat a szemét domb tetejérõl.
© vaakuum
A Gauss kb ugyan azt csinálja mint a PPC.
Awesom-mal gurigáztam két ER PPC-vel és az is eljátssza ugyanezt egyes ház sarkaknál amikor ki akarsz lõni a sarokról úgy érzed kint vagy és magad elõtt lösz egyet keresztbe ha kijjebb lépsz akkor jól mûködik.
Ugyanezt csinálja a domboknál pl a jeges pályán mész fel egy dombra kikukkantasz ott az enemi feljebb lépsz és tûz nem lösz bele a dombba hanem ellõsz felette de a célpont elõtt keresztezi egymást a lövedék és elmennek a pitlibe.
Vagy egyszerû textura bug , nincsenek még jól körül határolva tárgyak (kilógnak belõlük nem látható élek)
Vagy a mech nem a fejmagasságából méri az ellenség távolságát a célzáshoz hanem lejjebbrõl és azt valami közelebbi tereptárgy takarja és azt méri be ezért lõsz keresztbe.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De reméljük mindegy, mostmár csak kitolják azt a patch-t végre.
Atlas észhez tért, catapulttal léptem hátra, de továbbra is egymással szembe voltunk fordulva, csak én lassan hátráltam, õ meg lépegetett elõre, de lõni a hõ miatt gondolom még nem tudott. Lement a gauss idõzítõ, újabb lövés már külön külön, eredmény ugyan az a brutális mellélövés, miközben mindkét célkereszt továbbra is a mellpáncélján. Következõ próbára nem volt lehetõség, AC-vel sikeresen fejbeküldött.
bármelyiknél elõjöhet és nincs tuti megoldás rá..
amióta megvettem atlast azóta nem mûxik, szal inkább nem játszom, majd ha pecs rendezi játszok, de farmolni nem fogok feleslegesen egy bétába..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(Röviden - mindent leszedni; save config; elkezdeni felrakni ac ammo-t ahhoz az ac-hoz, amivel jött a mech alapban; amikor felment minden a raktárból, rákérdez, hogy "venni kell, ok?" akkor ok; aztán save config, és ettõl kezdve jó lesz az armor)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egy idõ után már nem igazán érdekel, hogy milyen engine, stb... 4-szer annyi ideig tart az indítása ezek miatt.
Érdemes az armorokat nézni 😄 <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nyehehe 😄
szerver: eu1.mech-connect.net
jelszó: hG5!4Dg
Konkrétumok még nincsenek, szvsz rövid távon nem is lesznek, lévén még abszolute semmit sem tudunk a Frakciós csatákról.
Szvsz nem baj, ha minél többen jövünk össze, mert legfeljebb késõbb tudunk csoportosulni. Tegnap már összejött a 8 fõs group, durva volt, no. 😊
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Egyik pillanatban még a Catát lövöm a másikban meg engedélyezem e a frissítést 😊
Igen a random társaktól nagymértékben függ a sebzés tudnak valamelyest támogatni vagy nem a közelharci felszerelésem miatt, elõbb sikerült a jeges pályán egy 916 kipréselni, de van ennek a fordítottja amikor 100 se csak dõlök elfele mint a fa 😊
Múltkor gondolkodtam az XL motoron, de nekem nem is jó mivel a vállamban vannak a fegyvereim és nem fér el a moci 😞
Azoknak jó az XL akiknek a kezében van a fegyó vagy lézerrel nyomulnak.